Monday, March 5, 2012

Tulppaanitulva ja pari sanaa valokuvaamisesta

Nyt seuraa ihan valtavasti tulppaanikuvia! Viime viikolla innostuin kuvaamaan kotona upean värisiä tulppaaneja kun aurinko paistoi niin kauniisti sisälle. Oli melko täydellistä kun ulkona on vielä niin valkoista :))Joskus ihan ällistyneenä luen blogeista, miten bloggaajan valokuvia arvostellaan. Siis mitä ihmettä! Nämähän on päiväkirjatyylisiä nämä blogit ja harva näitä Suomessa vielä ammattimielessä kirjoittelee, moni ei edes haluaisi vaikka sellaiseen mahdollisuus olisikin. Ketä oikeasti voi häiritä blogivalokuvat niin paljon! Ehkäpä juuri niitä ammattilaisia, tai ainakin itseään ammattilaisena pitäviä... ;)
(EDIT Minun blogiani kohtaan tämä arvostelu ei ainakaan vielä ole kohdistunut. Muuten vain tästä kirjoittelen...)


Mun valokuvat on ihan tämmösiä räpsyjä, minä en niitä käsittele (ei riitä aika eikä ole juuri kiinnostustakaan) ja horisontit on vinossa ja monesti kuva muutenkin :D. Mä oikeesti pidän sellaisesta tietystä luonnollisuudesta kuvissa! 
Ja jos käsittelisin kuviani, vaatisi se lisää aikaa, joka taas tarkoittaisi sitä, että kuvien määrä blogissani vähenisi radikaalisti.


Mielestäni blogeissa saa olla laadukkaita kuvia, nautin niistä suunnattomasti, mutta liika ammattimaisuus näkyy ja blogista katoaa sen myötä se luonnollisuus ja kotikutoisuus. Laadukkaalla ja ammattimaisella kuvalla on tietty ero ;).
Kyllähän valokuvaus on asia, josta voi koko ajan oppia uutta, se on selvä. Ja ainakin mun täytyy opiskella kameroitani paremmin, jotta saan niistä enemmän irti, mutta mun ongelma on se, ettei mulla ole aikaa perehtyä niihin niin paljon! Ehkä jonain päivänä on, sitä odotellessa, mutta siihen asti jatkan näin :)


Huomaan kyllä kehittyneeni valokuvaamisessa viime vuosina. Parin vuoden takaisia kuvia kun katselee, tuntee pientä häpeää, heh! Oli silloin toki kuvauskalustokin eri, mutta oli taidotkin ja se valokuvaussilmä, jota pidän erittäin tärkeänä ominaisuutena!


Tulppaanien lisäksi koskematon lumihanki sai huomioni:

Eihän kukaan kiinnittänyt huomiota likaisiin ikkunoihin? :P
No hyvä, ei siis kiirettä pesemään!


Tiedän (vaikka en millään ymmärrä ;)), etteivät kaikki blogini lukijat pidä kissajutuista. Osa lukee blogiani sisustusjuttujen takia, osa kissajuttujen, osa molempien ja osa muista syistä! Senpä vuoksi yritän, ettei blogini täyttyisi kissakuvilla ihan päivittäin. Joka viikko niitä tulee, ehkä pari-kolmekin kertaa viikossa, riippuen kuinka tapahtumarikas viikko kissoilla on meneillään :D. Olen huomannut, että tämä nykyinen määrä riittää päivittämään tänne meidän neitien kuulumiset! Joku lukija joskus kirjoitti, että nämä kissat on tämän blogin suola ja pippuri. Aivan ihanasti sanottu, se on jäänyt mieleeni :)
Joskus tämä edellämainittu on hieman haasteellista, kisut kun ovat kovin seurallisia ja menossa mukana! Usein kuvista tulee tämmöisiä:  Linssilude on linssilude!

Samaan aikaan kun olin nuoremman kisun kanssa olohuoneessa, alkoi ruokailutilasta kuulua todella äänekästä maiskutusta... Tiesin heti, mitä maiskuteltiin ja komento kaikui ilmoille jo olohuoneesta käsin :D


Syyllinen löytyi läheltä:

Niin läheltä, että jopa nuorempi kisu laski yhteen 1+1...

Näiden kuvien myötä ihanaa ja aurinkoista viikkoa teille kaikille!
 & linssilude & tulppaaninnakertaja

57 comments:

 1. Ihania kuvia olet taasen ottanut! Mä olen samaa mieltä sun kanssa. Ei sillä ole väliä, että minkälaisia ne blogin kuvat ovat, mä ainakin palaan blogiin aina uudelleen ja uudelleen sen kirjoittajan takia. Se tunne mikä huokuu hänen kirjoituksistaan on paljon tärkeämpää kuin se, kuinka ammattimaisia kuvat ovat. Tottakai tykkään katsoa laadukkaita kuvia, mutta jos vain kuvat ovat laadukkaita, mutta muuten henkisyys puuttuu, en välttämättä klikkaile itseäni blogiin enää uudestaan. Kuitenkaan en voi ymmärtää, miksi kukaan voi mennä haukkumaan toisen kuvia :O? itsekin ihmetellyt tätä suunnattomasti, kun erään sisutusaiheisen blogin kommenttiboksissa mollattiin :/ Ei todellakaan kivaa!

  Mä olen itsekin juuri opiskelemassa paremmaksi kuvaajaksi, mutta ihan vain siitä syystä, kun tykkään valokuvaamisesta. Siltikin työnnän blogiini niitä amatöörimäisiä kuvia kerta toisensa jälkeen. Jos ei muuta, niin näenpähän itse sitten niistä, kehittyykö sitä ollenkaan :) En tosiaankaan käytä aikaa kuvien muokkailuun, mielestäni kuva saa tulla sellaisenaan ulos kuin se on otettu. :)

  Ja juttuhan on tällä hetkellä niin maanantain möngerrystä, että toivottavasti tästä saa jotain selvää :D Mukavaa viikonalkua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hei Janet! tosi viisasti puettu sanoiksi tämä asia, allekirjoitan täysin! ihmiset on niin kovin kateellisia, se kateus kannattais kääntää joksikin hyväksi.. esim. jos kadehtii toisen kuvia, vois kateuden sijaan miettiä, miten itse saavuttais saman :)
   hyvin sai selvän ja kiitos samoin :)

   Delete
 2. Tiedän tuollaisen ihmistyypin, en tiedä mistä se tarve siihen arvosteluun tällaisenkin blogin kuvituksiin tulee. Onko se jotain kateutta jopa? Ehkä osaakin ja ymmärtääkin valokuvaamisesta enemmän, mutta ei samalla tavalla ole mahdollisuutta isommalle yleisölle niitä saada näytille? Sehän voi jo harmittaa niin paljon, että viitsii siitä kommentoida. Ja yleensähän nämä huutelijat eivät edes uskalla omalla nimellään kommentoida :)

  Kyllä raikkaita ja ihan tarkoituksellakin ylivalotettuja kuvia näissä blogeissa katselee paljon mieluummin kuin tummia rakeisia ja jopa epätarkkoja kuvia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo ei mun kuvia kukaan ookkaan arvostellu eikä mua hetkauta vaikka arvosteliskin :). enemmänkin huvittaa, mitä se ihminen siitä luulis hyötyvänsä. jos joku haluaa käyttää aikansa siten, se on hänen ongelmansa :D. nettikäyttäytyminen on taitolaji; jotku sen taitaa, jotku ei ;)

   Delete
 3. Kaikki kuvasi ovat kauniita, mutta näissä ei voi mennä pieleen. Tuo ah niin ihana valkoisuus ja tulppaanit yhdessä...! Ja kisut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos tosi paljon, ilahduttavaa kuulla :)

   Delete
 4. Totta puhut noista blogien valokuvista. En tykkää liian asetelluista ja liian taiteellisista kuvista. Parhaita on sellaiset "räpsyt", jotka ei kuitenkaan ole ihan heilahtaneita :)
  Mutta ei kyllä tulisi mieleenikään käydä kenenkään valokuvia arvostelemaan. Jokainen ottaa sellaisia kuin osaa.
  Miun kuvat on yleensä sellaisia esittäviä: tein sukat, tässä ne on. En osaa sen kummempia ottaa. Joten ei olekaan miun asia arvostella ketään.

  Mie en osaa sanoa, miksi seuraan siun blogia. Tykkään kissoista, tykkään puhtaan valkeasta kodistasi ja kaikesta, mitä tänne laitat. Jatka vaan entiseen malliin! Jos joku ei tykkää kissoista, se on sen häpeä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos kivasta kommentista! täysin asiaa kirjoitit ja niin jatkankin entiseen malliin :)

   Delete
 5. Ja lisätääs vielä, teen jonkun verran vuodessa ihan laskutettavaa duunia valokuvauksen parissa enkä pitäisi meidän blogin kuvituksia millään tasolla referenssikuvina, ne on vaan räpsyjä niinkuin sinullakin :)

  Käsittelen kyllä kuvia aina, joskus enemmän joskus vähemmän. Teen sitä myös päivittäin työssäni joten se on myös ehkä aika nopeaakin. Mitään ihmeellistä en tosin tee, poistan keltaisuutta, se on Canonien iso ongelma sisällä kuvattaessa. Siinä vinkki Canon-ihmisille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin sulla se kuvien käsitteleminen on sitten jo aika lailla rutiinia.

   Delete
 6. Tämä sinun blogisi on JUST täydellinen näin. Älä vaan I-K-I-N-Ä lopeta suolan ja pippurin käyttöä ;) Nytkin toi viimeinen kisukuva, niin mainio. Ihan kuin nuorempi menis rauhotteleen, että ei hätää kamu, ei mami enää ole vihainen.
  Ihanaa aurinkoista (toivottavsti) viikkoa!!!
  -Nuppu-

  ReplyDelete
  Replies
  1. en missään nimessä! pitäähän sitä mausteita käyttää hyvänen aika :D
   joo tai sit hän menee kattoon et ähäkutti, suapas komennettiin ja kerrankin mua ei :D

   Delete
 7. Ihania tulppukuvia <3 Jännä yhdistelmä kuvissa, kun tulput viestii jo niin vahvasti keväästä, mutta sitten kun katsoo sivuun, näkee koskemattoman lumihangen! Voi, näen ihan silmissäni, miten vanhempi kisuli pelästyy komennusta ja luikkii kaapin alle ;D Ja toinen vielä menee perässä härnäämään, että "jäitpäs kiinni, hähää"! :D

  Siis onko joku valopää arvostellut sun kuvia?! Mä seuraan kymmeniä blogeja, ja mun silmään ainakin sun kuvat kuuluvat ehdottomasti parhaimmistoon! Ja mä ainakin tykkään tästä sun blogin "kotikutoisuudesta". Jotkut muokkaavat bloginsa ulkoasua ehkä liiankin ammattimaiseksi, jolloin tosiaan kotoisuus katoaa. Mutta ylipäätään en ymmärrä mitään blogeihin kohdistuvaa arvostelua -eihän niitä edelleenkään ole kenenkään pakko lukea -huoh! Tämähän on teille tietyllä tapaa harrastus -ei varmaan kelleen tulis mieleen mennä esim. zumba-tunnille huutelemaan arvosteluja!

  Aurinkoista viikon alkua :))

  -I-

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo hän kyllä pelästy ja totteli, hyvä niin! välillä tuntuu et saan karjua pää punasena ja kissat vaan "kohauttelee olkiaan" ;D
   ei kukaan oo arvostellu mun kuvia, puhuin vain yleisesti tuosta asiasta ku sattu tulemaan mieleen :D
   hyvin sanottu, oon täysin samaa mieltä ja kiitos kovasti kehuista <3

   Delete
 8. Mua surettaa ylipäänsä se ajattelutapa, että bloggaaja on julkista riistaa ihan vain koska pitää "päiväkirjaansa" netissä muiden iloksi. Mun blogi on ollut pystyssä reilut puoli vuotta, on kerännyt ihan kivasti suosiota ja suurimmaksi osaksi oon saanut positiivista palautetta.

  Muutama anonyymi (of course, koska kukapa uskaltaisi antaa palautetta omalla nimellään.. *silmien pyörittelyä*) on kuitenkin antanut niin tylyä palautetta koskien joko minua itseäni, kotiani tai koiraani (WTF?) että olen muutaman kerran ollut lähellä pistää koko blogin tilttiin ja lopettaa. Miksei ihmiset osaa antaa rakentavaa kritiikkiä, miksi ainoa lähestymistapa on perusteeton haukkuminen tai suora v*ttuilu? En ymmärrä.

  Olen kuitenkin yrittänyt pitää sellaisen positiivisen toisesta-korvasta-sisään-toisesta-ulos -asenteen, mutta on se kieltämättä välillä vaikeaa, kun tuntuu että pitkin kaiken maailman mammakeskustelupalstoja arvostellaan blogini myötä minua itseäni ja koko elämääni, tuntematta minua _lainkaan_ ja usein täysin ilman minkäänlaisia perusteluja. Phuuhh.

  Onneksi positiiviset kommentit ja lukijoiden kasvava joukko korvaa ne negatiiviset sanat ja palautteet. Oon saanut positiivisista palautteista niin paljon hyvää mieltä, että se saa ainakin minut päivä toisensa perään päivittelemään blogia! :)

  Ja ihan vain antaakseni positiivisen palautteen; sulla on kyllä hienoja kuvia, kaunis koti, ihania kissoja (ja mä en edes todellakaan ole koskaan ollut mikään kissaihminen, mutta teidän kisut on niin suloisia että ovat sulattaneet minunkin sydämeni!) ja iiihana blogi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo totta, niin surettaa muakin. käyttäytyminen sekä netissä että ulkomaailmassa on kyllä taitolaji eikä sitä kaikki valitettavasti taida!
   muistan alkuajoilta myöskin tuon, miten jotku ano-kommentit satutti. mut usko mua Janina, siihenkin tottuu ja kasvaa nahka :D nyt ei juuri mikään hetkauta, oikeesti mua nykyään lähinnä naurattaa kaikki ne älyttömät jutut joihin silloin tällöin törmää... niin ja mä en ylipäätään ymmärrä et pitää kritisoida blogissa, siis mitä muka!!! ei kritiikkiä tarvi yksinkertaisesti antaa jos ei sitä pyydetä, piste.
   lämmin kiitos palautteestasi, arvostan sitä todella! ja hyvän palautteen antaminen kertoo antajastaan tosi paljon, oot sydämellinen ihminen :)

   Delete
 9. Tiedän että omat kuvani on ihan py*stä. Osittain siksi, että minulla on aina kiire kuvia ottaessa, toiseksi siitä syystä että ei pokkarilla hyviä kuvia saa, ainakaan minun!! Omistani en saa edes muokkaamalla hyviä ;)
  Sinun kuvissasi en taas ole koskaan huomannut mitään moitittavaa, ja niinkuin sanoit, moni pitää blogia päiväkirjamielessä. Jokainen taplaa tyylillään, niinkuin meillä tavataan sanoa. Jos ei kiinnosta, niin ei tarvitse toiste tulla ;)

  Itse nautin kuvistasi, oli ne sitten sisustukseen tai kisuliineihin liittyviä.
  Tuo viimeinen kuva on aivan ihana!!! Jos joku olisi näyttänyt ja kysynyt, että mikä kukka... en olisi osannut vastata. TODELLA KAUNIS!!

  Aurinkoista alkaa viikkoa sinne "pohjoiseen" :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no niinpä, jokaisella on oma tyylinsä ja se on vain hyvä asia! miten tylsää oliskaan, jos kaikki kuvat ois ihan superhienoja ammattilaisotteella otettuja!
   voi kiitos paljon Mia, itekki tykkään tuosta viimeisestä kuvasta kovasti :)
   aurinkoa eteläänkin! :D

   Delete
 10. Ihan sairaan makeita tulppaanikuvia :-) Todella kaunista. Hienoja herkkiä kuvia, niistä sais upeita tauluja tai kortteja. (Ja mun puolesta kuvien arvostelijat saavat painua hornaan - mahtavat olla kateellisia?)
  Tästä sain inspiraation koittaa itsekin kuvata tulppaaneja... kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi miten ihana kommentti, kiitos sinulle :))
   tuli ihan superilonen olo tästä ja tällaisista palautteista saa niin paljon potkua tälle bloggaamiselle! kuvausintoa sinulle! :)

   Delete
 11. Hihi, meillä on tismalleen samanlaisen näköinen keittiön pöytä (tuollainen kiiltävä valkoinen), sen päällä tismalleen samanlaiset ruokailualustat ja lisäksi kirkas mariskooli, hopeisia kynttilänjalkoja ja tulppaaneita. Aika hauskaa!

  Ja olen kyllä kanssasi samaa mieltä tuosta kuvausaisasta. En onneksi itse ole vielä moiseen arvosteluun törmännyt ja omatkin kuvat ovat ihan vaan omaksi (ja toivottavasti) muidenkin iloksi otettuja räpsyjä, vaikka niitä välillä hieman käsittelenkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ee niinkö, hauskaa :D olikos teillä tänään sille pöydälle katettu kakkukahvit ;)

   Delete
  2. jotain eroavaisuuksia siis kuitenkin :D

   Delete
 12. Olen sitä mieltä, että jos jotakuta häiritsee kuvien laatu tai ammattitaidon puute, kannattanee siirtyä lukemaan muita blogeja. Eiköhän ne valokuvausta koskevat blogit ole asia erikseen. ;)

  Itseäni ilahdutti kuvat kissoista ja tulppaaneista, kummistakin kun itse pidän kovasti! Omasta tuoreesta blogistanikin samanaiheisia kuvia löytyy.

  Likaisia ikkunoita en edes huomannut, kotonani kylläkin, nyt kun ihana kevätaurinko kaiken paljastaa... ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. näinpä juuri! kuulostaa hyvältä, pitääpä tulla sun blogiin vierailulle huomenna kun ehdin :))
   kevätaurinko on kyllä melko petollinen mitä tulee mm. pölyn määrään :P

   Delete
 13. Hihi, taisin olla minä, joka tuosta suolasta ja pippurista höpötti. ^^ Tämä on kyllä mahtava blogi, ku saa lukea postauksia itseä kiinnostavista asioista, sisustuksesta ja kissoista. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no niinpä taisit, kiva että näit tämän postaukseni ja tunnistit itsesi :)) se oli hyvin sanottu!
   kiitos Kiki :))

   Delete
 14. hei, en jaksa ymmärtää ihmisten pikkusieluisuutta jonkin asian suhteen, kuten vaikka kuvien laadun suhteen. kaikissa kuvissa on ottajan mukaan aina se jokin , joka ei ehkä katsojalle avaudu. minä tulen hyvälle tuulelle katsoessani kuviasi,varsinkin niitä jossa on ne kissat! joskus ihan nauran ääneen... ps meilläkin on kaksi kissaa, aurinkoisin terveisin nitoja

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos sulle, kiva kuulla :)
   kissat on kyllä hassuja, monet naurut saatu täälläkin :D
   silityksiä teidän kaksikolle!

   Delete
 15. Mä ainakin tykkään sun blogista ja kuvista just tällaisena :) Itsellä on uusi järkkäri ja haluaisin oppia sitä käyttämään kunnolla, mutta ei vaan aika eikä omatoiminen perehtyminen riitä. Sinun ottamat kuvat ovat aina olleet mielestäni hyviä ja kaunista katseltavaa, jatka vaan samaan malliin, turhaan niitä muokkailisit :)

  T. -M

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos kivasta kommentista M :) mäki toivon et jonain päivänä ehtisin vaikka valokuvauskurssille!

   Delete
 16. Hienosti kuvaat ja blogisi on ihana. Minun tulee yleensä kommentoitua vain kisupostauksiin, kun tuntuu ettei niihin vain voi olla sanomatta mitään! Niin veikeitä nuo palleroisesi ovat! Mutta ihailen myös kotiasi :).

  ReplyDelete
 17. Hei, ootko koskaan kasvattanu kissoille kissanruohoa? :D Kun meillä on sama ongelma, että kissat nakertaa kasveja, niin kasvatin nyt riiviölle kissanruohoa, ja on ollut siitä ihan innoissaan. Vielä en osaa sanoa, vaikuttaako se siihen että muut kasvit jää rauhaan :D onko sulla kokemuksia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. en oo kissanruohoa, mut viime pääsiäisenä rairuohoa vai ohraa vai mitä lie ny olikaan ja se oli hitti! tässä linkki postaukseen:

   http://allyouneediswhite.blogspot.com/2011/04/jokaisella-on-pimea-puolensa.html

   voisin kuvitella et tuo on hyvä konsti ja tulput saa kukkia rauhassa :). kerrohan sitte mulle kokemuksia et toimiiko!

   Delete
 18. Mä olen niitä jotka lukee sekä kisujen että sisustuksen takia :)

  Oman blogini kuvien laatu laski tässä vähän aikaa sitten, kun parempi exän kamera jäi exälle ja joudun käyttämään vanhaa digipokkariani. Onneksi siskon voi välillä houkutella järkkärillään kuvaamaan vähän parempia, kuten tässä vähän aikaa sitten valjastellessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun toinen kamera on kans pokkari, mut mun mielestä sillä saa tosi hyviä kuvia kans! kuvaankin sillä lähes yhtä paljon ku järkkärillä :)
   pitääpä tulla kurkkimaan jos näkyy valjaskuvia!

   Delete
 19. Ihanan valoisia kuvia, taitaa olla se kevät ihan oikeasti tulossa.
  Sinun kuvasi eivät mitää käsittelyitä tarvitekkaan. Kohdistus, valo yms. ovat näin maalikon silmalle ihan onnistuneita. Samaa ei voi kyllä sanoa omista "räpsäisyistä".

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos Annukka! ja hyvin riittää mulle itellekin nämä kuvani :)

   Delete
 20. Oikea asenne!!

  Blogissa pitää olla kuvia ja ne, jotka vain selaavat arvostellakseen kuvien laatua, voivat hankkia elämäänsä lisää sisältöä!

  Minä pidän kuvistasi juuri tuollaisina! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hyvähyvä!
   ja kiitos, niin minäkin :))

   Delete
 21. Olen törmännyt aika monessa blogissa siihen että joku lukija ei tykkää bloggarin kuvista, tyylistä kirjottaa, tai esim usein toistuvista kissa tai koira postauksista! Itsellä ei tule mieleenkään alkaa marisemaan niistä. Vapaaehtoisestijan näitä luetaan ja myös kirjoitetaan. Joten jos ei tykkää jonkun blogista niin eikö voisi vain vaihtaa sivua tai antaa jutun mennä ohi korvieni! Harmittaa teidän bloggareiden puolesta kun tullaan valittamaan niin mitättömistä asioista. Itse en ole kissa ihminen, mutta taas jälleen kerran nämä kuvat sai minut hymyilemään! Kiitos ja Aurinkoista Kevättä! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo tuo on kyllä sellainen asia, joka jaksaa hämmästyttää aina. käytöstavat on taitolaji! luulis että kaikille (ainakin aikuisille) itsestäänselvyys, mutta eipä se niin olekaan :)
   kiva kuulla et kisut sai hymyilemään, kiitos sulle ja aurinkoista kevättä sinne myös!

   Delete
 22. Mahtavia tulppaanikuvia! Ihana tuo tulppaanin pirteä väri valkoista vasten! Mä uhmasin kohtaloa ja ostin taas tulppaaneja kissojen syötäväksi (tällä kertaa liloja), nyt ne on pysyny, ettei niitä oo katkottu, ainoastaan maisteltu...Mutta kun mulla oli tuore ananas pöydällä, niin yks YÖ kisu kävi repimässä siitä päästä sellasen lehdykän ja leikki sillä, et kahina kävi. Kävin viemässä lehden roskiin ja pääsin sänkyyn...niin eiköhän kahina alkanu taas...kävin ite repimässä kaikki irtoavat lehdykät pois: siis äkkiä syömään ananasta!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo nuo oli kyllä tosi herkullisen värisiä tulppaaneja :)
   vai kelpaa niille ananaskin :D kaikkee ne keksii, hassut! <3

   Delete
 23. KÄÄK mikä kommenttitulva :D
  kiitos kaikille, ihana lukea teidän fiksuja kommentteja! vastailen tässä pikkuhiljaa kun ehdin :)

  niin ja siis tarkennan vielä, ettei kukaan ole arvostellut mun kuvia tai blogin aiheita, nää asiat vaan tuli mun mieleen ku näin moista käytöstä muiden blogeissa...
  ja vaikka arvostelisikin, mua se ei haittaa :)) kyllähän tässä jokainen vuorollaan saa sitä itteään niskaan ;D

  ReplyDelete
 24. Mä pidän sun kuvista just tälläisinä! Ja ne on mun mielestä enemmän kuin räpsyjä! Toki mä pidän myös kissoista ja tulppaaneista, ja oikeastaan kaikesta mitä kuvaat ja mistä bloggaat :D Mutta se lienee sallittua, se tykkääminen!
  Siitä mä en tykkää, että jotkut katsoo sallituksi tulla ja arvostella ja kertoa miten kuvia pitäisi ottaa, mistä aiheesta olisi hyvä blogata ja jopa, miten se koti pitäisi sisustaa. Huoh! Asioita, jotka pitäisi jättää omaan arvoonsa mutta mitkä varmasti ketuttaa jos kohdalle sattuu. Senpä takia hyvä, että joku aina uskaltaa ns "sen kissan nostaa pöydälle" :D (Olipa huono puujalka mut..)

  ReplyDelete
  Replies
  1. heheh, ihana kommentti, kiitos :)) tykkääminen on toki sallittua, ilahduttavaa!!!
   kyllä se ihmetyttää usein muakin et miten moneksi meistä ihmisistä onkaan... mut täytyy yrittää ymmärtää sellaisiakin ihmisiä, aina sieltä taustalta löytyy se todellinen ongelma.

   Delete
 25. Tuo eka kuva on ihan mahtava, samoin viimeiset! Ja muutkin on tosi hienoja! Oot taitava!! :)

  ReplyDelete
 26. Hih, nuo kisuthan on aivan huippuja :) omastakin blogista löytyy kisu- ja koirakuvia melko useastikkin, ja jos kirjoittelee blogia omasta elämästään niin lemmikithän ovat iso osa sitä! Joten kissakuvia kehiin vaan ihan rohkeasti ;D

  ♥ Leetta

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin on! joo en oo missään vaiheessa koskaan edes harkinnu kisupostausten vähentämistä, no way :D

   Delete
 27. Mä olen myös joskus törmännyt näihin moitteisiin ja törkeään kritiikkiin bloggaajan kuvia kohtaan. Itse en ole joutunut kärsimään mistään negatiivisesta (vielä), mutta blogini onkin niin tuntematon ja lukijaryhmä on pieni. Enkä myöskään ymmärrä, kuten joku muukin mainitsi, että jos kuvat, teksti tai jokin muu ei kiinnosta/miellytä niin miksi blogia pitää lukea ja vielä haukkua. Eikö sitä voisi jättää lukematta tai hypätä niiden juttujen yli jotka eivät kiinnosta. Niin minä teen, muutamassa blogissa en esim. jaksa kiinnostua muotiaiheisista jutuista mutta sisustus- ym. aiheet kiinnostavat.

  Omat kuvani ovat myös räpsyjä enkä niitä yleensä muokkaile, aika ei vain riitä. Toki yritän parhaani ja jos vaan mahdollista niin otan sisäkuvat valoisaan aikaan ym. Myös minun pitäisi opiskella valokuvaamista ja kamerani käyttöä (kiitos Canon-vinkistä Petteri! ;) ) Mutta mielestäni kuvasi ovat todella hienoja ja niitä katselee mielellään. Niin kisu- kuin sisustuskuviakin. Ja pidän jutuistasi muutenkin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon täysin samoilla linjoilla sun kans! niinpä oonki varma, et ne on vakilukijoita jotka avautuu... haluavat lukea blogia, mutta jostain syystä kadehtivat tms. ja tulee tarve haukkua. en ymmärrä.
   mun kuviin ei oo vielä kohdistunu kritiikkiä, puhuin tuossa ihan yleisellä tasolla. eikä mua hetkauta kuvakritiikki, tiedän että harvat valokuvat kenelläkään ois ihan täydellisiä :). pääasia että itse niistä pitää, niin ku kaikessa asiassa tässä elämässä!
   kiitos kovasti palautteestasi :)

   Delete
 28. Miten ihmeessä noi sun tulppaanit näyttää niin kauniilta, aukeaa niin kauniisti? Kokeilin sun ohjeita et tein se reiän ja leikkasin veitsellä varren ja vähän vettä ja se muuten auttoi jo sillä aikasemmin laitoin vettä paljon mut netistähän se löytyi et vähän jotta varret ei venähdä. Mun tulppaanit ei yhtä kauniisti aukea vaan reunat tahtoo kipristyä. Mistä muuten ostat tulppaanit, ihan vain marketista tai jostain suuremmasta kaupasta vai jostain muualta? Minä joudun käyttää halpahllin tarjontaa kun se on lähin ja ruusut joista tykkäisin enemmän niin ovat aina vähän huonon näköisiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. tämä kimppu olikin kyllä erityisen kaunis ja avautui upeasti! en edes muista mistä nuo tulppaanit ostin, mutta ostan aina ruokaostosten yhteydessä: joskus pienestä kaupasta ja joskus isommasta :). tänä talvena en ole vielä kertaakaan ostanut kukkakaupasta, helpompi ostaa ruokakaupasta ku on siellä jo muutenkin.
   se on totta ettei tarvi paljon vettä, vaikka ihan sentti pohjalle ja vaihtaa päivittäin. varret kasvaa muuten hirmu pitkiksi :)

   Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S