Wednesday, March 7, 2012

Pieni kiitos

Halusin muistaa teitä lukijoita jotenkin pienesti ja ennen kaikkea kertoa, etten ole unohtanut, miten tuitte meitä viime kesänä vanhemman kisun "omatoimikesäloman" ajan ;). Näin nimittäin yksi päivä tuossa postaukseni alareunassa noiden viiden You might also like -postauksen joukossa näitä karkuri-aiheisia juttuja ja menin lukemaan... Itkuhan niistä tuli ja varsinkin niistä teidän sydämellisistä kommenteista! Olin silloin kuin jossain horroksessa, mielessä vain ja ainoastaan hätä kisusta, etten tosiaan ihan normiolotilassa kommenttejanne lukenut... Toisin kuin nyt!
Senpä vuoksi tällainen pieni kiitos, ei tällä kertaa rahallisesti kovin arvokas, mutta toivottavasti ajatus on tärkein.




ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.
Eli siis joku tähän postaukseen kommentoineista voittaa tämän herkuttelupaketin itselleen!
Suussasulavia suklaita, kahdenlaisia servettejä sekä Pentikin vanilja-tuikkukynttiläpaketti.
Myöskin huominen naistenpäivä (miehet ho-hoi!) on paikallaan tämän kisan käynnistämiseen :))


Jokainen voi osallistua yhdellä arvalla, myös anonyymit jättäessään itsestään tunnistettavan nimimerkin. 
Toivoisin, että osallistumiskommentissanne auttaisitte mua eräässä asiassa! 
Mun pitäis yhtä juttua varten kuvailla blogiani parilla-kolmella lauseella, joten olisiko teillä tähän hyviä ideoita? Eli mihin kategoriaan mielestänne blogini lukeutuu? Miten kuvailisitte blogiani lukijan näkökulmasta tms.?
Kiitos avustanne ja onnea tähän pieneen kisaan, joka päättyy ensi maanantaina 12.3. klo 18.

103 comments:

  1. Ihana arvonta ja palkinto. <3

    Ekana tulee mieleen, että kuvailisin sun blogia sisustusblogiksi, mutta tarkemmin ajateltuna kyseessä on kuitenkin ehkä lifestyle-blogi?

    ReplyDelete
  2. mukana ollaan :) sisustus kategoriaan ehdottomasti, teillä on niin kaunis koti! mahtava, mielenkiintoinen, kauniita kuvia ja kaunis koti! moderni ja pelkistetty sisustus, niin kuvailisin! :)

    ReplyDelete
  3. Oli sydäntäraastavaa viime kesänä seurata teidän huolta ja surua, kun neiti oli kadoksissa :( Onneksi kaikki kuitenkin päättyi onnellisesti ja saitte rakkaan kotiin <3

    Mä kuvailisin sun blogia sisustus -ja lifestyleblogiksi. Lukijan näkökulmasta mun mielestäni sun blogi on elämänmakuinen, positiivinen ja ihmisläheinen, jossa on kaikille jotain (sisustus, matkailu, kissat, kosmetiikka ym.), aihepiirin kuitenkaan laajentumatta liikaa. Humoristisesta kirjoitustyylistä ja isoista, kauniista kuvista suuri plussa :)

    -I-

    ReplyDelete
  4. Hyvää mieltä tuova, idearikas ja monipuolinen blogi, oikea piristysruiske!

    ReplyDelete
  5. Raikas, asioista valoisasti ja hauskasti kertova, joka luo kiinnostuksen lukea tarina aina loppuun saakka.
    -päivi-

    ReplyDelete
  6. Kuvailisin blogiasi näin: Sympaattiselta vaikuttava kirjoittaja ja kauniita kuvia sisältävä sisustusblogi :)
    -Maisa

    ReplyDelete
  7. Tuo on iha hyvä lause toi: Iloisten ja positiivisten asioiden blogi, pieni irtiotto arjesta :) Mun mielestä sun blogi on siinä mielessä jännä että se on tavallaan lifestyle-blogi, kun kerrot päivittäisestä elämästäkin, mutta et oo kuitenkaan paljastanut kasvojasi. Ehkä sitten tämä menee enemmän sinne sisustus-blogikategoriaan..

    ReplyDelete
  8. Omasta mielestäni ihana blogisi on sisustuspainotteinen, mutta sisältää sisustuksen lisäksi kaikkea muutakin hauskaa. Itse sanoisin blogiasi hyvän mielen blogiksi. :)

    ReplyDelete
  9. Moi! Ihana palkintopaketti, kiva että haluat muistaa meitä lukijoita aina välillä näillä arvonnoillakin :) Mä sanoisin, että sun blogi painottuu Sisustus -kategorian alle. Mutta myös Lifestyle -blogiksi tätä voisi kutsua, ihania ja tavallisiakin arjen asioita, tekemiänne reissuja ja matkoja ja muitakin kun meille jaat! Jatka samaan malliin vaan! :) Ihanaa alkavaa kevättä!!

    ReplyDelete
  10. Mie voisin kuvailla tätä blogia seuraavalla lauseella: Elämää valkoisessa talossa kera kisujen. :)

    ReplyDelete
  11. Voi kuinka täälläkin oltiin ihan sydän syrjällä kisun "omatoimiloman" ajan. Tuntui niin pahalta sun puolesta ja kädet ristissä toivottiin kisun kotiin paluuta. Kuinka ihanaa sitten olikaan lukea kuinka karkulainen oli tullut kotiin ♥

    Mutta mihin sun blogisi pitäisi kategorisoida, hmm.. Kyllä tää mun mielestä silti menee sisustusblogiksi ja jos tätä pitäisi jotenkin kuvailla niin " Ihanan raikas sisustusblogi höystettynä kahdella suloisella pörriäisellä alá Ihanaakin ihanampi S" Tää on tän lukijan näkökulma :) Tiiä sit auttaako tää yhtään sun pohdinnoissa :D

    ReplyDelete
  12. Ihana arvonta,mukana ehdottomasti :)

    Mielestäni blogi kuuluu kategoriaan jossa blogataan: sisustamisesta,kodin rakentamisesta, rakennus-/suunnitteluvinkkejä,kirjoittajan lifestylestä ja arjesta.

    Lukijana kuvailisin blogia inspiroivana, neuvoa antavana ja mukava ajanvietteenä.

    Ellen

    ReplyDelete
  13. sisustus/lifestyle sanoisin..? Kiva blogi joka tapauksessa :)

    ReplyDelete
  14. Ihania servettejä ja suklaa ei koskaa ole jäänyt syömättä tässä osoitteessa : )
    Kuvaileminen ei taida olla parhaita taitojani, mutta koitetaan. Nuorekas life style blogi, jossa viileän valkoista tunnelmaa ja kissamaista menoa.

    ReplyDelete
  15. Minä pidän blogissasi eniten siustusjutuista ja niiden takia tätä lähinnä seuraankin ! :)

    ReplyDelete
  16. Ihana palkinto. Osallistun ehdottomasti arvontaan.
    Blogiasi kuvailisin Raikas ja asiantunteva katsaus sisustukseen, niin jokapäiväiseen "normikotiin" kun upeisiin erikoisuuksiinkin.

    ReplyDelete
  17. Onpas kiva arvonta :) Kuvailisin blogiasi seuraavasti: hyvän mielen lifestyle-blogi. Vaaleita sävyjä väripilkuilla höystettynä, sisustusunelmia ja uusia ideoita sisutuksen ja rakentamisen toteutukseen. Blogissa seikkailevat välillä myös ihanat karvakaverit :)

    ReplyDelete
  18. Muistan tuon kisulin tutkimusretken. Olimme itsekkin lähdössä jonnekkin ja kävin vielä ennen lähtöä katsomassa onko retkeilijä palannut jo kotiin. Onneksi retki kuitenkin päättyi onnellisesti:)

    Blogista sen verran... Pidän tätä sisustusblogina, vaikka sinulla on muitakin juttuja. Lisäksi pidän ihan hirveästi noista tuotevinkeistä, koska kuten tiedät, asun "tuppukylässä" ja täällä ei ole mitään. On kiva kun käyn naapurikaupungissa, niin tiedän mitä kivaa uutta voin kokeilla:)

    Aurinkoista päivän jatkoa!!

    ReplyDelete
  19. Hei!

    Blogisi kuuluu mielestäni kategoriaan "sydämelliset sisustusblogit". Tällä tarkoitan sitä, että täältä saa aina hyvää tuulta, uusia ideoita, arkea ja juhlaa sopivassa sekoituksessa.

    ReplyDelete
  20. Osallistun arvontaan! Ajattele miten ihanaa, että kissasi on siinä halattavana, etkä jäänyt epätietoisuuteen niin kuin minä lapsuudenkissani tapauksessa :/...Kuvailisin blogiasi:"Kaunis valkoinen koti höystettynä vähäisellä määrällä pehmoista kissankarvaa" ;D!

    ReplyDelete
  21. Ensimmäisenä tulee mieleen sisustusblogi, mutta toisaalta myös elämäntapablogi, kun mukana on kissatki :)

    ReplyDelete
  22. Aloin lukemaan blogiasi sisustus -kategoriaan asettaen, mutta mielestäni tämä alkaa horjumaan enemmän Lifestyle puolelle. Kotia, sisustusta, ja arkea olen päässyt kurkistamaan. Osallistun myöskin arvontaan! =)

    ReplyDelete
  23. Voi sinuu S, eihän sinun tämmöstä tarttis. Sehän on itsestään selvää, että toisen tukena ollaan vaikeiden aikojen ajan. Tai no siis eihän se ole itsestään selvää, mutta jokainen sun blogia säännöllisesti lukeva tietää, miten tärkeitä kisut sulle on ja miten jo aiemmin oli kisu ollut kadoksissa. Ja kisutaloutena kyllä tiedetään, että se olisi ihan kamalaa jos kisu katoaisi. Joskus näen painajaisia, joissa R vahingossa hyppää parvekkeen kaiteen yli. Huh, onneksi asun luhtitalossa.

    ReplyDelete
  24. Viime aikaiset kissajutut on taas ollu kyllä huippuja :) Oli tarkoitus kommentoida lenkkeilypostaukseen aiemmin, mutta en ole ehtinyt. Videot oli kyllä ihan mahtavia :)
    Sisustuksesta ja kissojenkin elämästä mielestäni kirjoittelet tänne hyvin, ainakin minun näkökulmastani. Lukijan kotona -postauksetkin ovat olleet mukavaa ja erilaista luettavaa. Hyvää tulevaa naistenpäivää sinne jo etukäteen :)

    ReplyDelete
  25. Aika uutena blogisi lukijana kuvailisin blogiasi lämminhenkiseksi ja paikaksi, jonne on mukava aina tulla! Täällä jotenkin mieli lepää ja rentoutuu :) Ja osallistun tietenkin hienoon arvontaan!

    ReplyDelete
  26. Ei niitä juttuja voi lukea ilman että edes yksi tippa tulisi linssiin :)

    Blogisi kertoo sisustamisesta ja ettei se aina olisi vain sisustamista, viihdytät meitä lukioita ihanilla kissa aiheisilla teksteillä ja kuvilla.
    Ne piristävät jokaisen päivää, ja siksi tietokoneen avattua tulen tänne ensimmäisenä :)
    Sinulla on mahtava sisustussilmä ja sen ansiosta kaunis koti! En osaa pukea sanoiksi ajatuksia x) Ja uskon, että luonteeltasi olet tosi mahtava tyyppi!

    -aNo

    ReplyDelete
    Replies
    1. puit hienosti sanoiksi ajatuksiasi! ja viimeisestä lauseesta erityissuuret kiitokset <3

      Delete
  27. minusta blogi on ihana sekoitus sisustusta, uusia trendejä sekä tietenkin ihania kissa-aiheisia juttuja joita on aina yhtä mukava lukea <3

    -Merja-

    ReplyDelete
  28. Luen blogiasi ahkerasti, ensin luin sisustuksen takia. Mutta kiinnostuin lukemaan sitä myös kaiken muiden aiheiden takia, etenkin kissojen! :) älä vain lopeta tätä!! :) ja kuvailisin kolmella sanalla: Valoisa, moderni ja elegantti. Nimim. onnijaotto

    ReplyDelete
  29. Tässä miun kuvailu: =D

    Raikas ja tyylikäs sisustusblogi (ja jatkoa) jossa sulautuu vaaleus, kodikkuus ja pirteät kausivärit. Hyvänmakuinen ja elämäniloinen päivän piristäjä! <3 <3 <3

    Ja vaikka kuntokuurilla olenkin, on pakko osallistua arvontaan ja jos voitto osuu kohdalle niin lupaan nauttia suklaat hyvän kahvin kera nautiskellen ja blogiasi lukien. *hih* =D

    ReplyDelete
  30. Mielestäni blogisi voisi luokitella sisustuspainoitteiseksi lifestyle-blogiksi, koska blogisi ei selkeästi ole vain yhteen aiheeseen keskittyvä. Blogisi on monipuolinen, omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan rakennettu.

    ReplyDelete
  31. Oispa ihana herkuttelupaketti! Itse luonnehtisin tätä sun blogia jonkin sortin sisustusblogiksi, mutta kuitenkin elämänmakuiseksi sellaiseksi kun jutut ovat kuitenkin yleensä teidän omasta kotoa. Tokihan tässä on muutakin kuin pelkkää sisustusta, mutta itse en kyllästy katselemaan teidän kaunista kotia :)

    ReplyDelete
  32. Vahingossa löysin Blogisi kategorialla sisustusblogit, siitä asti olen päivittäin sitä lukenut. Mukavasti aiheita eri aloilta.

    Keväisin terveisin: Myös kissoista pitävä lukijasi.

    ReplyDelete
  33. Osallistun arvontaan :)

    Pitempään jo seuranneena blogiasi mieleeni tuli seuraavat sanat;
    pirteä, laadukas ja monipuolinen.

    - Kaz

    ReplyDelete
  34. Olen myös sitä mieltä, että sisustuspainotteinen LifeStyle-blogi kuvaa hyvin blogiasi.

    ReplyDelete
  35. Hyvän mielen blogi <3 Koukussa olen ja enkä haluakaan päästä irti :)
    -Nuppu-

    ReplyDelete
  36. voih, täällä ainakin toivotaan kaikkea hyvää teidän kisuille. oon jo niin fani, että viime kesänä tirautin muutaman kyyneleen karkulaisen takia !

    hmm, kyllä tämä on koko elämän kattava blogi, hankala laittaa mihinkään yhteen kategoriaan. Jokaiselle sopivasti jotakin, sisustusta sisustajille, kisuja kisufaneille jne.. mutta jos aivan pakko on niin lukijaläheinen lifestyle-blogi =) kiitos tästä !

    tii-ija

    ReplyDelete
  37. Tiedän omasta kokemuksesta miten tärkeitä pienet karvakamut ovat, tykkään että tämä on lifestyle-blogi terv. Rida

    ReplyDelete
  38. S: n ja kissojen elämää on kiva seurata. Iloinen, valoisa, positiivinen blogi täynnä ideoita kotiin, kauneudenhoitoon,matkoihin ym liittyen. Ja päätähtenä loistaa ihanat karvakamut lukuisine erikoisine ilmeineen ja kommelluksineen<3
    Ps. suloinen töppönen tossa palkintokuvassa<3

    ReplyDelete
  39. Sisustusta ja elämää kauniissa kodissa kera kissojen :) Tykkään kovasti blogistasi!!

    ReplyDelete
  40. Mielestäni ihana blogisi on sisustusblogi, ripauksella arjen touhuja ja ihanaa turhamaisuutta mitä meidän naisten elämään kuuluukin :) terkuin MeriM

    ReplyDelete
  41. Oii, onpas kiva arvonta! Mitenhän tätä blogia osais kuvailla... Tyylikäs, kaunis ja kissamainen. :D

    ReplyDelete
  42. Hello, tämä on mielestäni lifestyleblogi, jossa kirjoitat mukavista kotijutuista, sisutusinspiksista, kissoista ja jo tuossa blogin yläpalkissa olevat värisävyt saavat minut lukijana iloiselle mielelle, kuva on raikas ja puoleensavetävä.

    Aurinkoista kevättä :)
    t.Laura

    ReplyDelete
  43. Tulipa tosiaan seurattua teidän kissaneidin seikkailuja viime kesänä ja pystyin kyllä samaistumaan tilanteeseesi, koska omakin kissani oli aikoinaan kadoksissa ja löytyikin sitten auton alle jääneenä. Teillä kävi todella paljon parempi tuuri!

    Mielestäni blogisi on selkeästi lifestyle-blogi. Kirjoitat rennosti ja omalla tyylilläsi, et koreile liikaa. Olet rehdin oloinen ja aito. Blogisi on kirjanmerkeissäni ensimmäisenä.

    Jatka samaan malliin ja kisuleille rapsutukset :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi että :/ oon niin pahoillani teidän rakkaan perheenjäsenen menetyksestä! onneksi kuitenkin saitte selvyyden, mitä tapahtui. vielä pahempaa on se, kun jää ikuiseksi mysteeriksi eikä asialle tahdo saada päätöstä. aina mielessä mitä tapahtui... :(

      Delete
  44. Suloisen makea palkinto ;) mutta joo kuvailisin blogiasi hyvänmielen lifestyle-blogiksi jonka aiheista löytyy jokaiselle jotain ihanaa luettavaa (:

    ReplyDelete
  45. ELÄMÄNMAKUINEN - se oli ensimmäinen ajatus mikä tuli mieleeni, kisunne katoamisen aikoihin en vielä bloggaillut, mutta koiraneidin emäntänä ja eläinrakkaana tiedän että lemmikin katoaminen on kamalaa, perheeni kissa katosi kauan sitten ja kisua etsittiin kaikin keinoin, tuolloin ei vielä ollut netti näin yleisessä käytössä - valitettavasti , "viidakkorumpu" on tänä päivänä suuri apu kadonneiden lemmikkien etsinnässä ...
    Ihana palkinto taas, nam ja nauskis :)

    ReplyDelete
  46. Blogisi on hauska, lämminhenkinen ja aito :) ja mielenkiintoinen! ;) Hauskaa, että kisulle kävi tuolloin hyvin, omani menetin vuosia sitten auton alle :( nykyinen kisuli pysyykin visusti tuossa sylissä ja sisätiloissa, ulkona vain valjaissa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi Anna! muistan miten joskus aiemmin kerroit, että kissasi päälle ajettiin :((. sydäntä vihloo ajatuskin, kyllä ihmiset on julmia!!!
      halauksia sinne sinun kisullesi <3

      Delete
  47. Arvonnassa ehdottomasti mukana. Blogisi on mielestäni raikas ja kaunis sisustusblogi höystettynä ripauksella sinun omia kokemuksia ja havaintoja elämästäsi. T: Anskuli

    ReplyDelete
  48. Blogiasi lukiessa tulee hyvälle tuulelle ja sinulta saa hyviä sisustusideoita. Teillä on tosi kaunis & raikas koti!

    Iida

    ReplyDelete
  49. Mielestäni lifestyleblogi kuvaa hyvin blogiasi, koska se sisältää kaikenlaista mukavaa luettavaa. Seurasin myös kisun seikkailua viime kesänä ja kaikeksi onneksi tarinalla oli onnellinen loppu :)

    ReplyDelete
  50. Blogisi on ihana, pidän sisustustyylistäsi ja tarinoista ihanista kissoista.

    T. maarit

    ReplyDelete
  51. Yhdyn edellisten kommentteihin siinä, että lifestyle tyyppinen, elämänmakuinen blogi. Täällä on juttuja laidasta laitaan, omia lemppareitani ovat sisustujutut, mutta varmasti löytyy jokaiselle jotain:)

    ReplyDelete
  52. Mitenhän tätä kuvailisi, vaikeaa kuvailla toisen blogia. Ehkä sisustukseen keskittyvä lifestyleblogi kissamaisella kauneudella höystettynä. :)

    ReplyDelete
  53. Kaunis blogi, Jossa arjen hetkiä, hienoja sisustusratkaisuja ja paljon muuta. Lämmöllä tehty, pirteä ja mielenkiintoinen!!

    ReplyDelete
  54. Tyylikäs, kaunis & moderni.

    Mukana ollaan, suloista naistenpäivää sinnekin!

    ReplyDelete
  55. Makea palkinto! :) Lifestyle-blogiksi minä sinun blogiasi kuvailisin. Toki siellä on paljon myös kisu- ja sisustusjuttuja, mutta sitähän se elämä on! ;)

    ReplyDelete
  56. Hyvän mielen lifestyle-blogi tämä on. Kissajutuista iso plussa.

    ReplyDelete
  57. Ihan ensimmäisenä tuli mieleen valkoinen unelma.
    Ihana ihana arvonta.
    -Ansu-

    ReplyDelete
  58. Raikas, ajankohtainen, valkoinen.

    Nim. Kotiäiti sisustaa

    ReplyDelete
  59. Sisustusblogi, ihana palkinto.Mukana arvonnassa!

    -HEMULI

    ReplyDelete
  60. Kauniita kuvia, kauniita ajatuksia ja kauniita kissoja! :) Pääpaino ihanissa kuvissa ja eläinrakkaissa ajatuksissa. Tekstissä on lämpöä, ei mitään kylmää tekstiä pelkästä sisustuksesta. Huumoria ja rakkautta :)

    - Marjo

    ReplyDelete
  61. Sisustusblogi :) Elämänmakunen, viihdyttävä, säännöllisesti päivittyvä ja visuaalisesti houkutteleva :) Ihanasti kuvia kotoa, sisustuksesta sekä ihanista kisuneiteistä <3

    ReplyDelete
  62. Raikas, tyylikäs ja hyväntulinen sisustus/lifestyleblogi.

    ReplyDelete
  63. moi!blogisi on mukavan pirteä ja raikas!!!ihania juttujasi on pakko käydä päivittäin kurkkimassa.olen jo pitkään lukenut blogiasi ja siihen ei vaan kyllästy!!aina jotain uutta ja mukavaa.sinun blogisi on ehdoton suosikkini.hyvää naistenpäivää!tiitu

    ReplyDelete
  64. Seurailin viime kesänä teidän tuskaanne kissan ollessa kateissa. Nyt voin sanoa, kokeneeni saman tuskan ihan äskettäin. Rakas beaglemme katosi huomenna tasan kolme viikkoa sitten eikä häntä ole vieläkään löytynyt, tuskin enää löytyykään. Toisella kun ei ole ollut tapana lähteä minnekään. Rohkaisevat kommentit blogissa auttoivat paljon, mutta surutyö jatkuu. Toivoisi vain, että koira löytyisi jostakin. Vaikka sitten menehtyneenä, sillä epätietoisuus on pahinta. Ja kyyneleitä, niitä on riittänyt. :(

    Kilpailukysymykseen: sulla on todella kaunis sisustusblogi lifestyle-blogi vivahteella. Tänne on aina ihanaa tulla vierailulle katsomaan kauniita kuvia, lukemaan mielenkiintoisia juttuja ja ihmettelemään kissojen tempauksia. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kävin sun blogissa lukemassa kaikki Pipsan katoamista koskevat postauksesi ja itkeä vollotin ihan täysillä :((. kirjoitan nyt tämän ku kyyneleiltäni jotain näen.
      sydäntä raastaa puolestasi, en tiedä mitä voisin tehdä :(
      tuntuu, ettei kunnolla voi iloita omien rakkaiden turvassaolosta, kun kaikilla muilla ei asiat ole yhtä hyvin. tiedän niin tasan tarkkaan miltä susta nyt tuntuu, se epätietoisuus on aivan kamalaa ja uuvuttavaa, se kuluttaa ihmistä niin paljon. todella koko sydämestäni toivon, että saisitte pian tietää, mitä on tapahtunut <3
      kovasti voimia ja kerro mulle kun asia ratkeaa!

      Delete
  65. Tämä on kyllä huippu sisustus-blogi! :)

    ReplyDelete
  66. Moi! Olen itsekin ajatellut lukea joskus läpi uudestaan tuon episodin. Saitte ihan uskomattoman paljon tukea ja tsemppiä tilanteeseen – aivan mahtavaa :)Kuvailisin blogiasi näin, että mukava ja tyylikäs rentoutumispaikka – kissamaisen pehmeästä kovaan kiiltovalkoiseen,
    t. Äippä

    ReplyDelete
  67. Ole hyvä, S!
    Sait tuon kammottavan tapauksen mieleeni ja muistan miten hädissäsi olit koko sen pitkän "tutkimusmatkan" ajan <3
    Itsekin koneen avatessa joka ilta kävin ensin kurkkaamassa joko karkulainen olisi löytynyt. Kyllähän sitä iloissa ja surussa elää mukana, vaikka vain näin blogisi välityksellä. Ja voi sitä onnea (ja hämmennystä), kun kisuli teitä tiellä vastaan käveli!!!

    Minä kuvailisin blogiasi kyllä lifestyle -blogiksi. Paljon on ihanaa sisustusta ja kissaelämää, mutta myös kaikkea muuta mitä elämäänne kuuluu.

    Ihanaa Naistenpäivää!

    ReplyDelete
  68. Minäkin muistan tuon kisun reissun ja kuinka kävin joka päivä katsomassa blogistasi joko pikkuinen on löytynyt. Vaikka itsellä ei ole ikinä lemmikkejä ollutkaan, niin silti sinun hätäsi kosketti ja onneksi lopulta kaikki on hyvin <3
    Blogiasi kuvailisin sisustus-ja lifestyleblogiksi, jossa on aina kiinnostavia juttuja luettavana. Kirjoitustyylisi on kiva ja mukaansa tempaava, sekä lisäplussaa vielä kun kirjoittelet päivittäin. :) Ja niin kaunis koti teillä.
    Ihanaa huomista naistenpäivää!

    -A-

    ReplyDelete
  69. Selkeä, tyylikäs, moderni ja elämänmakuinen! Tykkään!! Aurinkoisin terkuin PIPSA

    ReplyDelete
  70. Mukana arvonnassa.
    Blogisi on mukava, hyvänmielen lifestyle-blogi. :)

    ReplyDelete
  71. Sisustusblogi :)

    Ihanaa naistenpäivää!

    ReplyDelete
  72. Voi <3 Kisun retken muistan minäkin. Omia kisuja kun retkille on kadonnut liian monta lopullisesti. Onneksi teillä kaikki päättyi lopulta hyvin. Oon tosi huono kategorioimaan mitään, mutta näillä sanoilla sen kiteyttäisin; kisunkarvanpörröinen sisustusblogi, joka nappaa mukaansa :)

    ReplyDelete
  73. Minusta blogisi on tyylikäs sisustus- ja lifestyleblogi.

    ReplyDelete
  74. Blogisi on mielestäni tyylikäs, innostava ja selkeä lifestyle-blogi. -Ninka-

    ReplyDelete
  75. Itselläni ei ole kissoja vaan lapsia, mutta tiedän että ne ovat sinulle yhtätärkeitä, kuin lapseni minulle. Onhan ne sinun lapsia:) Onneksi pörröturri saapui kotiin:). Elämää valkoisessa talossa sisustaen, kokkaillen ja kahden karvaturrin touhuja seuraillen:)

    Mamma88

    ReplyDelete
  76. Minun ensimmäinen chihuahua hauvani oli pentuna kateissa yhdeksän tuntia kun hän karkasi kuistin ovesta. Ne oli elämäni kamalimmat ja pisimmät yhdeksän tuntia ja onneksi kultani löytyi aivan kunnossa läheiseltä kadulta ja voin hyvin kuvitella sinun fiiliksesi!

    Blogisi on ihanan aurinkoinen ja energinen jota täytyy päästä joka päivä lukemaan. Mielestäni se menisi joko sisustus- tai lifestylekategoriaan. Mukavaa kevään odotusta!


    -Rounii-

    ReplyDelete
  77. Blogisi ja pala elämää:) ja aivan ihastuttava.

    ReplyDelete
  78. Ihana ideoita antava blogi sisustuksesta. Kiitos!

    Sallahei

    ReplyDelete
  79. Modernin tyylikäs blogi. Tulee hyvälle mielelle, kun lukee ja varsinkin näkee kauniita otoksia kisuleista ja kodistanne =)

    -Marita-

    ReplyDelete
  80. Aurinkoa arjen keskelle tuova sisustus- ja lifestyleblogi. Näin kuvailisin blogiasi. :)

    ReplyDelete
  81. Hyväntuulinen blogi :)

    Elsi-täti

    ReplyDelete
  82. Blogisi on raikas, puhdas, monipuolinen, koukuttava! :)


    -eepija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raikasta ja reipasta kotoilua.

      -tiiu

      Delete
  83. Raikas sisustus- ja lifestyleblogi :)

    ReplyDelete
  84. Ihana palkinto. Blogisi on minusta moderni, tyylikäs ja kuvat ovat selkeitä ja ihania.

    -Pia

    ReplyDelete
  85. Kepeän raikas sisustus- ja elämäntyyliblogi :)

    Maikki

    ReplyDelete
  86. Raikas, valoisa ja hieman pörröinen <3

    ReplyDelete
  87. Todella kiva, positiivinen blogi! Kiva lueskella! :)

    ReplyDelete
  88. Voi, minullakin on vielä hyvin muistissa tuo karkulais-episodi. Päällimmäisenä siitä jäi kuitenkin mieleen sen, miten kaikesta huolimatta olit jotenkin ihanan optimistinen etkä luopunut toivosta. Ihailen tuollaista ajattelutapaa todella paljon, enkä usko että olisin itse pystynyt samaan tuossa tilanteessa. Muistan kuinka karkulais-episodin aikana kävin monta kertaa päivässä katsomassa blogistasi että joko kisu olisi löytynyt ja kun se vihdoin löytyi, puhkesin itkuun (ja minä itken todella harvoin!). Kun on itsekin todella eläinrakas lemmikinomistaja, tuollaisiin tarinoihin on niin helppo samaistua.

    Mitä blogisi kategoriaan tulee, niin sanoisin että tämä menee kategoriaan sisustus- ja lifestyle (höystettynä ihanilla kissajutuilla). Ennen kaikkea blogisi on jotenkin todella lämminhenkinen ja vaikutat sellaiselta ihmiseltä joka olisi mukava saada ystäväkseen (ja olen aika valikoiva ;)). En käsitä miten keksit kirjoitettavaa aina noin tiuhaan tahtiin kuitenkaan kirjoittamatta mitään turhaa. Kaikki postauksesi ovat aina mielenkiintoisia ja minusta on kiva että aihepiirit vaihtelevat sisustuksesta kissoihin. Kiitos kun tuot minun ja varmasti myös monen muun elämään iloa tällä blogillasi!

    -U

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi miten sua tästä kiittäisin, tuli niin uskomattoman onnellinen olo sun viestistä, kiitos U <3
      omasta mielestäni olo ei tuntunut silloin kovin optimistiselta, pelkäsin kuollakseni etten saa mun pientä rakasta enää kotiin... mutta kiva että tulkitsit asian noin, perusluonteeltani oon kuitenki tosi optimistinen!
      ja miten ihana kuulla että musta on välittyny pelkkien tekstien välityksellä tuollainen kuva! tuntuu, että sitä antaa itestään ison palan tätä blogia kirjoittaessaan (vaikka se ei mitään kovin konkreettista olekaan), joten ilahdun ihan suunnattoman paljon, että joku ajattelee minusta näin :) suurkiitokset kunniasta siis! sinunlaisten lukijoiden vuoksi palaan tänne hymyssä suin joka päivä :))

      Delete
  89. mukana ollaan arvonnassa :) mun mielestä sun blogisi on positiivinen, ihana ja raikas sisustusblogi, joka sisältää myöskin kissojen elämää :D

    ReplyDelete
  90. Mukana myös arvonnassa. Blogisi on sisustuspainotteinen, mutta on myös myös kiva lukea juttuja kissojen elämästä vaikka ite oonkin enemmän koiraihminen :)
    - Saila

    ReplyDelete
  91. Kisun karkumatka oli myös täällä kovasti seurannan alaisena ja pakko myöntää, että osittain oli vaikea uskoa että kissa enää palaisi - onneksi et itse kuitenkaan luopunut toivosta ja ehkä juurikin sen takia kisunen vielä palasi! (:

    Kuvaisin blogiasi elämäniloa täynnä olevaksi pakkaukseksi, jonka lukemista ei koskaan tarvitse lopettaa surumielin; vaikeisiinkin asioihin löydät jotain valonpilkahdusta, kiitos siitä!

    ReplyDelete
  92. Blogiasi kuvailisin sanoilla: "raikkaan tyylikäs sisustusblogi, jossa kauniita kuvia ja kiinnostavia tekstejä". Arvonnassa tietty mukana :)
    -Noona-

    ReplyDelete
  93. Mukana ollaan! Blogisi on mielestään hyvänmielen, valoisa ja kaunis lifestyle- blogi!

    ReplyDelete
  94. Mielestäni sanat sisustus- ja lifestyleblogi kuvaavat blogiasi osuvasti. Blogisi on kaunis, koskettava, inspiroiva ja kuitenkin sopivan kevyt. Olen piipahtanut täällä joka päivä kun se on ollut mahdollista - siitä päivästä lähtien kun löysin tieni tänne. Joskus jopa useamman kerran päivässä. Blogisi piirtelee sydämeeni liikettä, pientä iloa. Ja kun iloitsee pienestä, voi iloita usein. <3

    -Jen

    ReplyDelete
  95. Ihana arvonta ja palkinto <3
    Kuvailisin tätä lifestyle- ja sisustusblogiksi. Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja minusta on ihana, kun olet selkeästi löytänyt ja rajannut oman tyylisi kirjoittaa. Blogisi on koko ajan pysynyt samantyylisenä, eikä koskaan ole tarvinnut pettyä uusiin postauksiin. :) Olet inspiroiva bloggaaja!

    ReplyDelete
  96. Hei

    Inspiroiva, kaunis koti :)


    Suvi

    ReplyDelete
  97. Ihana seurata sisustus-lifestyleblogiasi, johon kuuluvat myös niin söpöt kisuliininne =) Osallistun arvontaan.

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S