Thursday, March 22, 2012

Jotain mustavalkoista



Tämä oli iisi! Tätä väriyhdistelmää meiltä taitaakin löytyä vähän sieltä sun täältä, lähinnä tekstiileistä :)
Valitsin tähän kuitenkin yhdestä kotimme makuuhuoneesta löytyvän raitatapetin. Halusin tämän tapetin ehdottomasti kotiimme. Mies ei halunnut raitoja pystyyn, tulee kuulemma vankilan kalterit -fiilis, joten kompromissina tapetoimme tapetin vaakaan: minä, mies ja iskä. Vuodat oli yli neljän metrin mittaisia. Miehet valitteli et seinää katsoessa huimaa... Me äitin kans naurettiin! Kun seinä oli tapetoitu, miehen vanhemmat tuli raksalle; miehen isällä sattumalta tapettikuvioinen paita päällä. Taas naurettiin!
Kaikenlaisia kivoja raksamuistoja herättää tämä tapetti :)


Tämä huone on lähinnä miehen ja mun toiminimen käytössä. Hassua on se, että aina kun ollaan miehen kans samaan aikaan tässä huoneessa, vanhempi neiti tulee huoneen ovelle erittäin äänekkäästi ja aika tuimasti naukuen :D. En ymmärrä mistä moinen! Naukuminen loppuu vasta jos otamme kisun syliin tai poistumme huoneesta, heh! Yläkuvassakin kisu on ovensuussa, mutta ei nau'u koska olin huoneessa yksin. Oikkunsa kissoillakin!


Nyt on sisustuskuvahaasteen ensimmäinen läpyskä läpikäyty, ei muuta kuin seuraavia sanoja kohti!

14 comments:

  1. mistä tuo ihana valkoinen tikattu palli on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oon ostanu ton rahin Minimanista joskus kolme vuotta sitten :)

      Delete
  2. Toi on kyllä rikollisen hieno vaakana! Olin vähän unohtanut koko seinän teillä! Nyt taas mietin mihin saisi vastaavaa raitaa, mutta ei meidän nykyisille seinille tällaisia laiteta lainkaan, kun ovat tuota paneelia.

    Meillä on sulle jotain blogissamme... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon, kiva kuulla :)
      ja kiitos myös kivasta haasteesta Petteri & Oona!

      Delete
  3. Voi miten herttaisia raksamuistoja :)Mun mies kanssa valitteli aluksi, että miedän olkkarin "blogimattoa" kattellessa alkaa kuulemma silmissä vilistämään :) Joo, kissojen oikuista ei tosiaankaan aina ota selvää... ;D

    -I-

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh, miehet...
      helpottais kyllä huomattavasti ku puhuttais enemmän samaa kieltä kissojen kans, aina ei toista ihan täydellisesti ymmärrä ;)

      Delete
  4. Aijai, miten ihana tapetti. Vaakaraitatapetonti on juuri hieno, ihan vasta poristiin aiheesta muutaman työkaverin kanssa. Mustavalkoisuus uppoaa kyllä edelleen, vaihe ei tunnu menevän ohi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitti Kaisa! ja voi miten tuo porista-sana tuo heti mieleen Oulun ja varsinkin yhden Oulun lähettyvillä asuvan ystäväni, joka käyttää tuota sanaa usein :))

      Delete
  5. IHANA tapetti! ja yllättävä kuva. Ja niiiin hauska miukumauku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon Jenna! miukumaukut on hassuja höpsöjä <3

      Delete
  6. Kiinnitin huomiota tuohon pöytään, ihana!! mikä se on?? =) onko siitä ollut postausta joskus aiemmin?
    -kK

    ReplyDelete
    Replies
    1. se on kyllä kiva pöytä, ostin sen Iskusta reilu vuosi sitten! ei siitä oo tainnu olla kunnon kuvaa ku tuolla vallitsee aina pienimuotoinen kaaos :D. ehkäpä jos tuossa kesän korvilla sais huonetta järjesteltyä paremmaksi (tulossa muutoksia muihinkin makkareihin), niin kuvaan sitten jos maltat odottaa :)

      Delete
    2. Oijoi, jään odottamaan oikein mielelläni!! =D
      -kK

      Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S