Monday, March 26, 2012

Kynttiläsesongista kukkasesonkiin

Alkuun kiitokset teille, jotka jaoitte hyviä ideoitanne edelliseen postaukseen liittyen! Pari pientä ideanpoikasta mulla on mielessä, tai oikeammin sanottuna oon saanu suljettua joitain vaihtoehtoja pois :D. Ehkä täytyy tehdä se makuuhuoneiden vaihto ensin ja miettiä sitten mitä siihen päätyseinään keksisi... Mutta sitten tämän maanantain postaukseen!


Kynttiläsesonki on meidän kodissa ollut ohi jo viikkoja sitten; mieli alkoi suuntautua kevääseen aika lailla vuodenvaihteen jälkeen :). Silti meillä on vielä kynttilöitä ja joitain lyhtyjäkin esillä, ois muuten melko tyhjää jos tunkisin ne kaikki kaappeihin...
Kesäksi meiltä kyllä katoaa kynttilät aika tehokkaasti pois silmistä, jotenkin kesäkuumalla ei kynttilöitä voi edes katsella!
Niinpä keksin lyhdyille muitakin käyttötapoja, käytin tässä esimerkkeinä Living and Roomin tuotteitani.

Kuvassa suloinen Bambu-lyhty (19,50 € tämä pienempi koko), saatavana myös isompana hintaan 28,90 €.

Mikä ihana lahja esim. äitille äitienpäivänä, sisällä äitin lempikukkia


Koitin tulppaaneja myös Ufo-lyhtyyn, joka sopii modernimpaankin kotiin, kiva tuli tästäkin!
Lasinen sisäosa ei kuulu lyhtyyn, siirsin sen tuosta ylemmästä Bambu-lyhdystä tähän.


Tämä Ufo-lyhty on upea, kun siinä polttaa kynttilää: kynttilänvalo siivilöityy kauniisti noista raoista. Tämän lyhdyn hinta on 51,90 €.


Kohta on lumet sulanu ja voi nostaa lyhtymaljakot kukkineen kesäkeittiötä eli terassia koristamaan!
Living and Roomin tuotteita voitte tilata halutessanne minulta sähköpostitse. Tilaukseen tulee laskutuslisä ja toimituskulut ollen yhteensä 7,80 €.
L&R:n ruotsinkielistä ja eurohintaista kuvastoa voi käydä selailemassa täällä.
Jos tuotteet kiinnostavat ja päätätte tehdä tilauksen, voin lähettää sähköpostitse myös suomenkielisen & eurohintaisen kuvaston.


Ajattelin kokeilla tällaista lyhdystä maljakoksi -muuntautumista myös parille AmandaB-Collectionin -lyhdylleni, tulee varmasti kivat! Ja voi miten nätisti koristaisivat jotain kesäistä kattausta, hmm...


Mulla on pää niin täynnä kaikenlaisia ideoita et välillä ihan uuvuttaa ja niistä ideoistahan luonnollisesti syntyy aiheita myös blogiin! Ei meinaa aika riittää et saisin kaikki kirjattua tänne... Kaikkien näiden ideoiden päälle on vielä se sisustuskuvahaastekin kesken :D. Nooh, ehkä jatkamme sillä huomenissa! Lisäksi ajattelin raapustella pientä listaa siitä, mitä blogini tulee tarjoilemaan kesän aikana, kiinnostaisiko teitä kuulla?

8 comments:

 1. Moi, kaikki kiinnostaa, mitä vaan julkaisetkin :)
  Itse olen kyllästynyt tulppaaneihin ja ihastunut neilikohin, niihin pieniin runsaskukkaisiin - ovat tooosi kestäviäkin :)
  t. Äippä

  ReplyDelete
  Replies
  1. nice!
   voi mä en voi ikinä kyllästyä tulppaaneihin :D terttuneilikoita alan ostella yleensä sit ku pahin tulppaanihimo laantuu, ehkä ens kuussa :P ne on kivan keväisiä/kesäisiä :)

   Delete
 2. Onpa kiva idea, kiitos! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)) kiva että oot sitä mieltä!

   Delete
 3. Kauniit lyhdyt ja hauska idea! Tolla keinolla saa pidennettyä lyhtyjen käyttöaikaakin sen jälkeen, kun kynttiläkausi on kesän ajalle ohi, ei tarvi lyhtyjä välttämättä pistää kaapin perälle. Tosi kivasti muuten näköjään sopii yhteen lilat ja keltaiset tulppaanit! Täytyypä esim. pääsiäiseksi ostaa!

  Kiva, että sulla riittää ideoita -sehän tietää sitä, että tämä ihana blogi jatkuu vielä pitkään :))

  -I-

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos I :)
   mies toi kaupasta kaks tulppaanikimppua, kivat sävyt valitsi!
   joo ideoita riittää, kaiken päälle tuli vielä pääsiäisjututkin, huhhuh :D

   Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S