Friday, July 15, 2011

Tätä ette ole vielä nähneet!

Tämä postaus oli teidän mielestä kiinnostavin, joten tämä tulee ensimmäisenä :).
Pientä kurkistusta pitempiaikaiset lukijat on varmasti nähny, mut ei juuri muuta...


Eli nyt kurkataan tuonne, jossa näkyy kirkkaanpunaiset sohvat:

Kutsumme huonetta tietokonehuoneeksi, ihan pöytäkoneen vuoksi. Myöskin meillä yökylässä olleet ovat majoittuneet tässä huoneessa (terkkuja heille!) :)

Punaiset Askon sohvat (kahden- ja kolmenistuttavat) ostimme edelliseen kotiimme ja ne seuras meitä tänne. Kivaa piristystä tuovat tähän mustavalkoiseen huoneeseen. 
Myin lähes kaikki edellisen kodin huonekalut, mut näistä en raaski luopua. Nämä oli meidän ensimmäinen huonekaluhankinta ensimmäiseen yhteiseen kotiimme, johtuuko se sitte siitä...
Tosin pienemmän voisin jossain vaiheessa myydä. (Ja ostaa Ikeasta valkoisen Kivikin tilalle :P.)


Tiedättekö, rrrakastan tätä raitatapettia!!! Halusin sitä ehdottomasti kotiimme, mies ei ollut niin ehdottomasti samaa mieltä, mutta myöntyi. Hän ei kuitenkaan suostunut pystyraitaan, joten tapetoimme tämän tapetin vaakaan. Reilu neljämetrisiä vuotia lätkimme seinään kahden miehen ja yhden naisen voimin :).
Tapetoiminen vaakaan onnistuu kyllä, en näe siinä mitään ongelmaa ja tapetti pysyy aivan yhtä hyvänä kuin pystytapetoinnissakin. 
Miehet on sanonu ettei voi kauan aikaa seinää katsoa, alkaa silmissä vilistä. Onko se sitte vaan niin että heikompia hirvittää... (Eli miehiä...)


Työpöydän ostin Iskusta viime syksynä, luvassa parempaa kuvaa joskus myöhemmin, talvella ehkä :D. Elättelen toiveita, että mies muuttais mielensä ja antais hankkiutua eroon tuosta pöytäkoneesta, en rakasta en sit yhtään sitä johtokasaa & keskusyksikköä :/. 


Vanhempi kisu (a.k.a. karkuri) seuraa mua kotona aina, varsinki jos oon yksin kotona. Tähän huoneeseenkin kun menin kuvaamaan, tuli minuutin päästä perässä :). (Vaikka hänellä se karkaaminen tapana on ollut, täytyy kuulemma mamiakin vahtia...)


Halus että otetaan kuva, missä näkyy kesäkunto (hengitystä pidättäen, mahaa sisään vetäen):


Mutta kukaan ei ollut kertonut kuinka rankkaa poseeraaminen on, siinähän tuli väsy!


Että tällainen huone :)



Hei, se on perjantai!
Täällä sitä ei kyllä huomaa, mut kivaa alkavaa viikonloppua siitä huolimatta :)

27 comments:

  1. Sama juttu, ma myos haluaisin havittaa meidan poytakoneen, juuri niista johdoista en tykkaa. Ja muutenkin kokonaisuus liikaa tilaa ja huomiota vieva kaikkine oheislaitteineen. Mies ei tietenkaan halua siita luopua...

    Joka tapauksessa, tosi kivasti olet saanut huoneen sisustettua, tykkaan! Ihana tuo raitatapetti ja punaiset sohvat on kiva varipilkku siella! Ihanat muuten nuo mustat kukka-tyynyt!

    Sopo vahti sulla siella on, mutta voi etta kun onkin rankkaa tuo poseeraaminen.. :-D

    Ihanaa viikonloppua teidan perheelle!

    Rags (joka ei nyt onnistu kirjautumaan)

    ReplyDelete
  2. Wau, tosi ihana huone! I like! :))

    ReplyDelete
  3. Tosi pirtsakan oloinen huone! Erilainen kuin muu kotinne, mutta sopii kokonaisuuteen kuitenkin tosi hyvin. Tuosta just näkee, miten raikas yhdistelmä puna-musta-valkoinen on. Ja toi tapetti sopii tosi kivasti vaakaan.

    Mä onnistuin pääsemään miehen vanhasta pöytäkonerumiluksesta onneksi eroon, kun se sanoi sopimuksen irti :) Onneks meillä oli molemmilla siinä vaiheessa jo läppärit, niin ei mieskään hankkinu uutta tilalle, huh!

    Ihana kisuliini se siellä <3 ja niin on oppinut, miten naisten kuuluukin kuvissa olla -vatsa sisään, rinta ulos ;D Miten neiti on sopeutunu rajoitettuun vapauteen?

    Mukavaa perjantaita sulle, miehellesi ja kisuille!

    -I-

    ReplyDelete
  4. Hei!
    Ekaa kertaa kommentoin, eksyin blogiisi useaan kertaan googlen kuvahakujen kautta ja jäin totaalisesti koukkuun ;) Nyt olen kahlannut koko blogin läpi ja tää on kyllä todella viihdyttävää luettavaa! Teillä on ihana koti ja on mukava seurata uusia sisustusjuttuja, myös muut postaukset luen tarkkaan. Meilläkin valmistui ensimmäinen talo viime vuonna ja yritän sitä pikkuhiljaa huone huoneelta sisustaa, täältä saa paljon hyviä vinkkejä ja makukin on samankaltainen (tosin meillä on lattiat tummaan harmaata laattaa ja makkareissa black oak-laminaattia), mutta siis yleisesti musta-harmaa-valkoinen on mun lemppari :) Meillä on muuten yks huone tapetoitu yhdeltä seinältä kokonaan sillä tapetilla, jota teillä oli keittiön välitilassa. Muuten se huone on hieman kesken, kun tapetti on aika hallitseva ja en ole vielä keksinyt täydellisiä ratkaisuja mattojen, verhojen ja huonekalujen suhteen. Tästä postauksesta taisin saada pari ongelmaa ratkaistua.

    Mielenkiinnolla odottelen asuntomessupostauksia :)

    Mukavaa viikonloppua!

    T. *M*

    ReplyDelete
  5. Hieno huone, vaikka mulla onkin hieman eri maku, niin tykkään silti! Kylläpä on kisu hoikassa kunnossa tai sitten osaa hyvin vetää vatsan sisään...hoikempi kuin meidän toinen kisu, joka on saanut lempinimekseen "luikero tattinen"...en tiiä, mistä moinen lemppari:), mutta laiha sekin on... Kiva, ku laitat juttua noilta asuntomessuilta, ite tulossa sinne kahen viikon päästä.

    ReplyDelete
  6. Tosi kiva tuo työpöytä!
    Ja voi miten kisu poseeraa kesäkunto-kuvassa! :D
    Niin ihana! <3

    ReplyDelete
  7. Rakastuin tapettiin :) Joskus olenkin siitä vilauksen nähnyt ja miettinyt mikä huone se on. Meillä taas minä en osaisi olenkaan elää ilman pöytäkonetta -läppäriä en tykkää käyttää yhtään.

    ReplyDelete
  8. Rags: no niinpä, läppäri pöydällä tai jossain muualla näyttää paljo kauniimmalta :). kiitos sulle sekä huone- että kisukehuista <3.
    kiitos, ihanaa viikonloppua teillekin sinne! kirjoittelen takaisin sulle ku ehdin kunnolla keskittymään :)

    Amorwanilja: voi kiitoksia :))

    I: hei kiitti! kiva kuulla ulkopuolisen mielipide et sopii muuhun kotiimme :). tai en mä nyt tiedä ootko kovin ulkopuolinen, sen verran aktiivinen ja pitkäaikainen lukija kuitenkin :)
    mä just ostin itelleni miniläppärin, antaisin tän läppärini vaikka miehelle mut EI, pöytäkoneeseen ei kosketa.. en ymmärrä ku ei hän sitä ees käytä juuri koskaan :D
    no ei kovin hullusti oo suhtautunu rajoitettuun ulkoiluun, kitinää muutaman kerran päivässä tottakai, mut kultainen luonne ku on ni aika helpolla ollaan päästy. huominen postaus kertoo lisää :).
    ja kiitos paljon <3

    M: olipa mukava et jätit viestiä ni voin toivottaa sut tervetulleeksi :). kiitos kovasti kivasta kommentista!!
    ai jaa niinkö! se tapetti on kyllä tosi kaunis, alunperin ostin sen meidän makkaria varten, mut jätettiin makkari sitteki ilman. ainaki toistaseks. kiitos samoin ja toivottavasti viihdyt juttujeni parissa jatkossakin :)

    Aikku: kiitos Aikku! luikero tattinen :DD
    tuo meidän neiti on kyllä melko laiha ruikku kans :D. kuvissa näyttää oikein korostetun laihalta, ei oikeesti ihan NOIN laiha ole. hän kerää aina talvella massaa ja keväällä yhdessä yössä täys rantakunto :D.
    nuorempi neiti on pallerompi, vuoden ympäri :). saman verran syövät, mut erilainen ruumiinrakenne.
    vanhemmalla on niiiin kapea selkä ku ylhäältä kattoo, mut sivusta näkyy sit ku maha pikkasen roikkuu :)

    Hanna: kiitos Hanna! on kyllä niin laiheliini, niin laiheliini että! :D

    Anttis: kiva kuulla et rakastuit :). ei pöytäkoneessa muuta ku ne johdot, se vie paljon tilaa ja rajoittaa surffailupaikkaa :D. mä tykkään olla olkkarissa ja bloggailla, mies kattoo vieressä telkkaria ja kisut häärää :).

    ReplyDelete
  9. En tieda mita tapahtui, mutta uusi yritys, ala julkaise edellista viestia jos tuli perille, lahti kesken...

    Anyway, kisu ei mitenkaan liian laihalta nayta ja kuvausasento varmaan valehtelee, ihan terveelta kisu nayttaa ja siis ihan varmasti onkin. Sopo on ja eikos se niin ole, etta kauniina oleminen on rankkaa (alkoi pienta niin vasyttamaan).
    Meilla myos toinen kisu on pulska, ollut aina isokokoinen ja hetki meni ennen kuin takalaiset elainlaakarit ymmarsi, etta kyseessa on isokokoinen kissa (suomalaiset kissat on isompia kuin englantilaiset!). Toinen taas on aina ollut "normaali", tosin nyt sairauden takia laihtunut, mutta molemmat syovat saman verran (ellei pienempi jopa enemman) ja silti toinen ei lihoa ja toinen kylla. Mutta sellaisiahan me ihmisetkin ollaan.

    Millaisen minilapparin ostit? Mulla kanssa ostoslistalla sellainen, mutten ole viela saanut aikaiseksi. Lapparilaukku on kylla jo ostettu... :-) Asiat tarkeysjarjestykseen, eiko.
    Loysin niin kivan, etta oli pakko ostaa, sitten kun lapparin saan aikaiseksi ostaa, ei sita laukkua enaa saa... :-D Turhamainen? Maybe! :-D


    Rags

    ReplyDelete
  10. Miehet nyt ei koskaan ymmärrä hyvän päälle. Kivan erilainen tapetti ja hyvin käy vaakaan. Kiva kun kisuneiti on taas hommassa mukana :)

    ReplyDelete
  11. Voi hyvä tavaton! Tuo tapetti on I.H.A.N.A! Melkein tekisi mieleni laittaa siitä omaan kotiin olohuoneen päätyseinä, mutta viisi metriä korkean huoneen tapetoiminen on silkkaa hulluutta ja masokismia.

    ReplyDelete
  12. Rags: vain tämä viesti tuli :).
    joo ei kisu liian laiha ole, täysin normaali ja tosiaan joka kesä hiukan laihtuu ja syksyllä alkaa taas kerätä massaa :D. hyvin ja säännöllisesti saavat molemmat ruokaa, toinen vaan siitä määrästä pyöristyy mut toinen ei :D
    terkut teidän söpöliineille <3
    ostin Samsungin miniläppärin, valkoisen, oli pakko ku oli niin syötävän sulonen :D. laukkua ei vielä minille oo, normiläppärille ainoastaan...

    Onnen Omenia: :D tapetti on kyllä kiva ja vielä ku se on sellasessa huoneessa ettei ihan joka päivä nää ni uskalsi vähä repästä eikä pelkoa että kyllästyy :)

    04620: voi kiitos, olipa kiva kommentti :). joo noin korkeaan tilaan paras on maali ja sävy sellanen johon ei kyllästy ettei tarvi tehä mitään muutoksia :D

    ReplyDelete
  13. Olipas kiva kurkistaa tuonne huoneeseen, joskus nuo punaiset sohvat ovatkin vilahtaneet ja olen jäänyt miettimään, että mitähän muuta huoneesta mahtaa löytyä. Raitatapetti oli kiva :)
    Miksei joku voisi meidän naisten mieliksi keksiä johdottoman pöytäkoneen? :D

    ReplyDelete
  14. Satu: kiva kuulla Satu!
    joo johdoton pöytäkone ja samalla johdoton telkkari, digiboxi, stereot yms. yms. yms. :D luulis sen jo olevan mahdollista nykypäivänä :D

    ReplyDelete
  15. Mistä olet ostanut eteisen valkoisen lipaston? Tosi nätti ja sopivan korkuinen ja syvyinen. Olen itse etsinyt vastaavanlaista, tuloksetta.

    ReplyDelete
  16. Anonyymi: se on mittatilaustyö! itekki hyvän aikaa yritin valmista lipastoa metsästää, ei mistään!!!! joten päädyin sit lopulta teettämään... :)

    ReplyDelete
  17. Moi! Kiitos, kun päästiin kurkkaamaan tänne vähän paremmin, kivalta näyttää niin kuin teillä joka paikassa :-) Mä olen miettiny myös sitä ikean kivik sohvaa olohuoneeseen ja tietty valkoisena. Ootko kuullu siitä mitään kokemuksia?
    PS: Osasin ihan ite lisätä ton kuvankin tohon profiiliin. Niin osaa vähän paremmin tunnistaa. Mähän alan kehittyä, hih :-D

    ReplyDelete
  18. Hanna: moi ja tosi kiva kuva susta, mukava ku nyt saa kasvot sulle ja tunnistaa aina kuka Hanna on kyseessä :)
    kiitos vaan kovasti kehuista! en oo kuullu kokemuksia Kivikistä, mut Marian Siirappia & Hunajaa -blogissa näkyy niistä kuvia, heillä on olkkarissa nuo sohvat valkoisina!

    ReplyDelete
  19. Kiitoksia :-) Niin täällä näyttää Hannat olevan hyvin edustettuina.
    Juuri tuolla Marian blogissa olenkin kuolannut noita sohvia. Olis varmaan aivan viisasta kysyä asianosaiselta, hih :-D
    Mukavaa viikonalkua!

    ReplyDelete
  20. Hanna: jaa sä oot huomannu jo sen blogin, kiva juttu! ja kiitos samoin :)

    ReplyDelete
  21. Heips!

    Kenen valmistajan tuo ihana raitatapetti on? :)

    Padmerine

    ReplyDelete
  22. Padmerine: moi! en osaa sanoa kenen valmistajan, tilasin tapetin K-Raudan jostain tapettikirjasta :/

    ReplyDelete
  23. Okei no mutta hyvä tietää tulevaisuuden varalta ;) kiitos! <3

    ReplyDelete
  24. Tuohon pöydälle sopis Macci ihan loistavasti!
    Kuolaan tuota tapettia myös ja mietin että mihin sitä pistäis....

    Ihana blogi sinulla!

    ReplyDelete
  25. Isosisko: eikö ;). tosin mulla on vaan normiläppäri ja miniläppäri :)
    oi kiitos, mukava kuulla!

    ReplyDelete
  26. Hei! Kuinka leveä yksi raita tapetissa on? Harkitsen Korsi-tapettia, mutta en ole löytänyt siitä koetapetointia. Mietin olisiko sinun tapetisi vastaava.
    Ihana blogi!

    ReplyDelete
  27. Anonyymi: kiitos kehuista :)
    tuon tapetin oon tilannu K-Raudan jostain tapettikirjasta enkä muista yhtään mikä se kirja tai tapetti oli :/
    kävin mittaamassa raidat :D ja leveys oli 5 cm.

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S