Wednesday, July 6, 2011

Kissavauvoja

Käytiin ystäväni kanssa My Dreamhome -liikkeessä Lohtajalla. Ihanien sisustustuotteiden lisäksi liikkeessä oli kori täynnä kisuvauvoja <3. (Liike sijaitsee siis kodin yhteydessä.)
Oi oi mitä ihania pikkupalleroita, sydän suli sekunnissa!


Kisut on kolmeviikkoisia ja etsivät vielä tulevaa hyvää & rakastavaa kotiaan, winkwink!


Pentuja on neljä; kaksi tyttöä ja kaksi poikaa:

Etualan harmaa-valkoinen ja kirjava on tyttöjä, harmaa raitapuku ja musta pappipuku päällä (:D) on herrasmiehen alkuja:


Jos karkuria ei ala näkymään, haen luultavasti löytöeläinkodista pari kisupentua, tyttöjä. Kaksi siksi etten halua erottaa niitä ja löytöeläinkodissa suosittelevat aina et kerralla otetaan kaksi. Tulevaan kissatarhaan pitää saada asukkaita :). Mut ei nyt vielä, vielä on toivoa saada meidän pieni rakas kotiin. 
Olin ajatellu jatkaa tätä meidän harmaata raitapukuklaania, mut kyllä tämänkin katse on melkosen sydämetsulattava:Kuuletteko miten se kysyy "mami?" :D 
Ja tämä neitokainen seuras mua eniten kisuille höpötellessäni :)
Voi mikä pieni kullanmuru <3

Pikkupapissa johtajan ainesta?


 Samaan aikaan eteisessä ja mun laukussa:

Oi oi, jos tälle toisen pentueen kollille ei ois ollu jo kotia tiedossa, oisin vähin äänin hipsiny laukkuni kans autoon :D

Isompi vauva halus pienempien koriin ja kuulemma myös näiden pentujen emon maito kelpaa tälle punertavalle kollille, tisu ku tisu!


<3 <3 <3 <3 <3

53 comments:

 1. Ääk! Tuollaisia kuvia ei saisi julkaista. :D Onneksi asun kaukana noista pikkuisista ja etenkin pikkupapista, hän aiheutti minulle heti suurta sydämentykytystä.

  Kissatarha on hyvä idea. Luulen, että sun kyvyillä saat siit nätin ja hauskan! Minusta olisi itse asiassa kiinnostavaa miettiä kaikenlaisia "kissankoppeja" ja kiipeilymahdollisuuksia kissatarhaan, mutta ei meillekään ole sellaista ainakaan vielä tulossa. Pitäisi siirtää yksi pensas ja vaihtaa koko terassi, että se olisi mahdollista.

  Toivottavasti karkulainen saapuu pian kotiin. Eihän se estäisi kisuvauvojen ottamista. ;) Pienet kissat muuten varmaan tottuvat varmasti hyvin sekä valjasteluun että ulkotarhaan.

  ReplyDelete
 2. Voi SULOISUUTTA; voiko olla söpömpää elävää kuin kissanpoikanen! <3 <3 <3

  ReplyDelete
 3. Voi itku, mitä söpöliinejä!!! Ja siis ihan selvästi tuo yks huuteli mamia ;D Mut ihana oli tuo sun laukkuun puikahtanutkin, selvästi ois ollu tulossa teille :)

  Voi kun teidän oma raitakaverikin nyt pian tulisi kotiin!! Joka päivä oon kiitollinen omista kullanmuruistani ja toivon niin sydämeni pohjasta, että te saatte pian taas perheenne kokoon <3

  -I-

  ReplyDelete
 4. Voi ei! Olisi ihan suosiolla pitänyt jättää tämä postaus lukematta kun tuon otsikon näki! Mä nimittäin oon haaveillut tuollaisesta harmaa raidallisesta kissasta jo vaikka kuinka kauan! Voi, menisköhän tässä joukossa kolmas joukon jatkona? Mutta pahoin veikkaan ettei mies suostuisi..

  ReplyDelete
 5. Tosi suloisia!!! :)

  Mä en ole sitten ollenkaan kissaihminen, koko se hömpötys ja touhu ja ne hyppii huonekalujen päällä ja karvoja siellä täällä ja ne on arvaamattomia, yhtäkkiä raapaasevat ku silittelet. Ja kaikenlisäksi mies on pahasti allerginen.

  MUTTA en tiedä mitään sen suloisempaa kuin kissanpennut, pennut nimenomaan. Ei ne isot kissit enää söpöjä ole. Jos asuisin maalla niin mulla olis kissa, mutta se olis sellanen pihakissa.

  ReplyDelete
 6. Ihania kisuvauveleita :) Toivotaan kuitenkin, että teidän kisu löytää vielä takaisin kotiin ehjänä.

  Mä suunnittelen meidän kissoille jo nyt tarhaa, vaikka asutaan kerrostalossa ja kestää vielä ainaki pari vuotta ennenkö ollaan omakotitaloon muuttamassa :P

  ReplyDelete
 7. Voi apua, miten suloisia kissanpoikia!!! <3 Tällaisia kuvia ei tosiaankaan saisi julkaista :) Ihana tuo pikkupappi ja harmaavalkoinen kaveri <3 Meillä mies sekä appivanhemmat ovat toista kissaa vastaan henkeen ja vereen. Mies vois ehkä lämmetä, mutta appivanhemmat ei. Joudutaan kuitenkin viemään kisu heille hoitoon, joten siksi joudutaan ottamaan heidän mielipide huomioon. Miisu oli kaksi yötä pari vuotta sitten muualla hoidossa ja sen seurauksena tuli ummetus :( Kisu oli tosi huonona ja mami huolesta kipeänä... Lisäksi kahden kissan ulkoilu narussa hieman mietityttää... meille ei oikein sellaista kunnon kokoista kissatarhaa voi pihalle tehdä... Toivotaan nyt kuitenkin, että teidän oma pallero tulee pian kotiin! <3

  ReplyDelete
 8. Meidän Väinökö se siun laukkuun jo kerkes? <3

  ReplyDelete
 9. Jenni: totta! ku kissan pennusta opettaa tietyille tavoille, ei varmasti tuu ongelmaa. ku eihän se tiedä muusta, joten ei osaa muuta kaivata :)

  Soile: ei, söpömpää elävää EI ole :)

  I: joo aivan ihania kullanmuruja ja voi se tuoksu niissä <3. niin toivon minäkin!

  LauraR.: hae ihmeessä kolmas! sanot miehelle et lähet shoppailemaan ja tuut kotiin ja sanot et apua, siellä oli tämmönen joka hyppäs sun laukkuun, tää on MERKKI!!! kolmas menee siinä missä kaksikin, ihan varmasti!

  Pieni Lintu: voi sä oot niin väärässä, huomaa ettet tiedä kissoista juuri mitään :D kaikella kunnioituksella! ei ne kisut mitään raapase :D. jos raapasee, se on aina ihmisen vika.
  ja ku omaa kissaa on pennusta asti pitänyt, se on maailman ihanin vaikka ois minkä ikäinen. mun karkurikin on niin kaunis, pieni pyöreä pää ja isot kauniit silmät ja se herkkä katse <3

  ReplyDelete
 10. Voi apua, ei tällaisia kuvia saa julkaista;)) Suloisia karvapalleroita, ihania <3

  ReplyDelete
 11. Voi miten suloisia!! Ihania palleroita. <3 <3 <3 <3
  Mitaan sopompaa ei ole kuin kissanpentu. <3
  Ja sopojahan ne on vaikka kasvavatkin, rakkaus kasvaa niiden mukana. <3

  Ihan selvasti tuo ginger-poika on halunnut sun mukaan, samoin kilpikonna-tytto. <3
  Miten pystyit vastustamaan suloisia rakkaus-pakkauksia?? :-)

  Kisukuume kasvaa.

  Oispa ihanaa jos teilla olisi nelja kisua... :-)

  Rags

  ReplyDelete
 12. Ihana laukku muuten! Olen etsinyt itselleni valkoista kivaa kesalaukkua, muttei ole viela tullut vastaan. Toi ois kiva!

  Rags

  ReplyDelete
 13. Voihan suloisuutta kerrakseen <3. Harmi kun mieheni on allerginen eläimille :(. Meillä varsinkin pojat haluaisivat niin kovasti kissaa meille!

  ReplyDelete
 14. KittyCatCat: toivotaan todella kovasti!!

  Niina: no voi kurja niitä appivanhempia, eikö ne ymmärrä et Miisulla ois sata kertaa kivempaa ku ois kaveri! ja kahdesta kissasta ei oo kyllä yhtään enempää vaivaa ku yhdestäkään, se on varma!

  Mg: mulla tuli kans heti sun Väinö mieleen :)

  Piiju: niin on <3

  Rags: ei, mitään söpömpää ei oo ja todellakin se rakkaus vaan kasvaa ku kisu kasvaa. eihän lapsistakaan pidetä vain silloin ku ne on vauvoja tai jos pidetään, on jotain kyllä pahasti vialla.
  oli vaikea vastustaa kyllä! mut ei niitä tietysti mukaankaan vielä ois voinu ottaa ku ovat vasta 3-viikkoisia :).
  :D tiedän yhden miehen jonka mielestä 4 kisua ois aivan jotain muuta ku ihanaa :D samoin mun vanhemmat ei ehkä ihan riemusta hyppis ku veisin kissakatraan sinne hoitoon et morjes!
  tosin oon vieläki ihan ihmeissäni miten mies ei oo laittanu vastaan ku oon pariin kertaan sanonu et haen kaks vauvatypyä jos karkuri ei palaa :O. onko se ollenkaan laskenu et sit meillä ois kissoja 3 :D. aina se on sanonu et max 2 kisua kerralla! mut ehkä se niin uskoo et karkuri palaa eikä uusia tarvi hakea... <3

  ReplyDelete
 15. Rags: laukku on kyllä kiva, siinä on just kolme isohkoa lokeroa missä kuljettaa kissanpentuja :D. ostin sen Sardiniasta viime syksynä.

  Johanna: voi kurjuus, allergiat on kyllä tosi inhottavia :(

  ReplyDelete
 16. Voi, miten suloisia!!! Minua ei pitäisi ikinä päästää paikkaan, missä on kissanpentuja, en varmaankaan lähtisi ilman pentua pois :) Kerrassaan ihania veijareita, tekisi mieli päästä silittämään ja ottamaan syliin.

  Ja edelleen on toivoa pikku-karkurin suhteen, kyllä hän kotiin palaa <3

  ReplyDelete
 17. Ihania kisuvauvoja :)

  Saanko kysyä miksi et halua poikakissoja, vai onko ne löytöeläinkodin kisut sattumalta tyttöjä?

  ReplyDelete
 18. Nyt mä en kestä! Miten kissanpennut ovat näin suloisia aina? Ei tällaisia postauksia saisi tehdä ;-)
  Toivon todella, että kisuliininne löytää vielä takaisin kotiin.
  Mäkin olisin hipsinyt laukkuni kanssa kotiin. Olen niiin heikkona punaisiin kissoihin ja joskus meillä olikin punainen Maine Coon-neiti.
  Toivotaan oikein kovasti, että karkulaisenne tulee kotiin jo tänään illalla!

  ReplyDelete
 19. Marika: joo oon samanlainen! ja toivotaan et muru palaa <3

  Jenni: tottakai saat kysyä :). mulla on niinki tyhmä syy siihen ku se pissan haju. lähipiirissä on paljo myös kolleja, leikattuja kaikki, ja silti se pissa haisee tosi tosi voimakkaalle. huomaan selvästi eron ku meillä on vaan typyjä.
  ja sit vielä ku näistä ei tulis ulkona vapaasti liikkuvia kissoja, ni meillä haisis sisällä sellanen kiva ammoniakki :D

  ReplyDelete
 20. Voi jestas kuinka suloisia! Toi pappi on ihan kuin meillä oli kerran kissa. Sen kotiuttaisin heti, jos mies ei olis niin allerginen. Vai ottaiskohan ne miehen vaihdossa ;)

  ReplyDelete
 21. Nämä kissanpennut olivat kyllä äärettömän suloisia! <3 <3 <3
  Tuoksuivatkin niin ihanilta ja olivat niin pehmoisia karvapalloja!
  Meille ei kuitenkaan kolmatta kisua enää tule, joten toivottavasti nämä ihanuudet löytävät hyvät kodit jostain muualta!

  ReplyDelete
 22. Misty: joo aivan syötävän suloisia <3. tuo laikukas kisuneiti kyllä jäi mun mieleen, sen surumieliselle katseelle menetin sydämeni ja mieskin äsken pikkasen, näin ilmeestä :D
  kiitos että toivot mun murun löytyvän <3 <3 <3

  Hanna: voi kiitos ihana Hanna <3, nauroin vaihteeks oikein kunnolla :D. miehellekin äsken luin kommenttisi, tokaisi et noin paljon meitä just arvostetaan :DD

  ReplyDelete
 23. Hanna: toivotaan ystäväiseni! jos eivät löydä, tuon papin ja harmaan typyn teille ku heti ekoilla minuuteilla julistit ja menit paljastamaan ne sun mahdollisiksi kisuiksi :D

  ReplyDelete
 24. Nain muuten viime yona unta etta teidan karkulainen tuli kotiin!!

  Ai, Sardiniaan siis... :-)

  Rags

  PS. Vahanko repesin tuolle "eihän lapsistakaan pidetä vain silloin ku ne on vauvoja", ha ha!!

  ReplyDelete
 25. Voi hellanlettas sentään!! <3 Mua ei ois kyllä saanut mihinkään tuolta ilman yhtään kisua.. :D Mekin mietitty kolmatta eikä nämä kuvat kyllä auttaneet yhtään kisukuumeeseen.

  ReplyDelete
 26. Awwwww!!! Toi kilpparityttö on kyllä ihqu! Usein kilpikonnakuvioiset ovat hyväluonteisia, samoin punaiset pojat! Kyllä, värillä on väliä näissä luonneasioissa :). Ja tuosta poikakissan pissa-asiassa olen kyllä eri mieltä. Jos mieheni antaisi, ottaisin poikakisun, ne ovat yleensä läpi elämän vauvoja (on kokemusta poikakissoista). Vaikka pennut ovatkin niiiiin ihania, tällä viisaudella -kunhan näistä meidän neideistä aika jättää- otan löytöeläinkodista aikuisen kissan. Mieluiten kaikista rumimman ja epäsosiaalisimman. Niitä kun ei kukaan meinaa huolia :/. Mutta: edelleen uskon että karkulainen tulee kotiin. Mutta eihän se kisuvauvan ottamista estä ;). -Pilvi

  ReplyDelete
 27. Apua, onneks en oo käyny tuolla! Tuo kirjava typy ois varmaan "eksyny" mun laukkuun:) Meillä ku on kaks ton väristä kisua, niin ne sulattaa mun sydämen!<3<3
  Toivottavasti karkuri vielä löytyy, toivon sitä sydämeni pohjasta! (ps. mun mieski aina kyselee, et joko kisu on löytyny, ku oon sille siitä höpöttäny...)

  ReplyDelete
 28. Hah, no en tiedäkään..muuta ku sen että ne raapii kaiken pilalle. ;)

  Ja karmeet traumat ku naapurin kissa kynsäs meidän Jack russelia joka ihan hyvää hyvyyttään meni kaveeraamaan kissan kanssa..kissa oli eri mieltä. :D

  ReplyDelete
 29. Voi mahoton paikka, ku on NIIN sulosia ku olla ja voi! Aivan ihania!!<3

  Piia

  ReplyDelete
 30. Voi hellanlettas sentään, kun ne on sulosia! Mie käyn heti lässyttämään, kun nään pieniä kissanpoikia :)

  ReplyDelete
 31. Moi, ihania pentuja <3 Meillä on viisi kissaa 17,16,14-vuotiaat tytöt(mummot) ja 2 kpl 2-vuotiaita poikia. Sisäkissoja kaikki, ulkoilevat pannassa. Nyt saan vaan katsella kuvia, viisi kissaa riittänee :)
  Minun tutulla on ulkokissa ja se on aina kesäisin poissa 2-4 kuukautta! Ja tulee syksyllä muinamiehenä takaisin!! Ilmeisesti se asustelee jonkun mökillä kesäisin. Uskon, että Sinunkin kissa tulee vielä kotiin :)

  ReplyDelete
 32. Rags: voi kunpa se uni kävisi toteen ja PIAN <3

  Acca: ottakaa ihmeessä kolmas!! on paljon kisuja vailla rakastavaa kotia :(

  Pilvi: juu voi ollakin et värillä on väliä, mut on harmaaraitaisetkin maailman kultaisimpia <3. tunnen nimittäin useita muitakin ku meidän typyt :D.
  mä vaan en kestä sitä kollin pissan hajua, maku- tai mielipideasioita :D. huomasin nimittäin ku tutuille tuli kolli ja ennestään heilläkin 2 typyä, HUH mikä lemppa!! siis leikkauksen jälkeenkin. ja sisäkissoja ovat kaikki. tiedän kyllä sen että poikakissat on ihania mammanpoikia ja lempeitä ja niiiiin kilttejä <3. mutta niin on meidän tytötkin :).
  meille ei voida ottaa aikuista kissaa koska on ennestään kisuja, ei nää kyllä (ainakaan karkuri) aikuista tulokasta hyväksyis. ei millään! mut voisin ottaa jos ei ois ennestään kisuja ni aivan hyvin aikuisen kisun <3.
  kiitos Pilvi et uskot hänen palaavan.

  Aikku: kiitos että toivot, ehkä suuri määrä toivoa tuo hänet jotain kautta kotiin :)

  Pieni Lintu: meillä ei oo kumpikaan kissa raapinu yhtään mitään ja toinen kissa on ollu mulla yli 8 vuotta... niitä pitää opettaa ja keksiä muita virikkeitä. siinäkin on vika ihmisen!
  eikä kannata antaa koiran mennä haistelemaan kissaa, koirat voi keskenään nuuskutella mut se ei ole kissojen tapa. ei ihme että tuli tassusta jos kisu ei oo koiriin tottunu. se on vaan kissojen tapa puolustautua, se kisu koki tilanteen uhkaavaksi ja toimi siten miten toimi. ei siinä paljo auta onko koiran aikeet hyvät vai ei ku kisu ei sitä valitettavasti voi ymmärtää :/. toivottavasti koiruus on päässy yli traumoistaan! kissat on varauksellisempia eläimiä eivätkä ymmärrä ku koirat tulee niin innokkaasti luo :D

  ReplyDelete
 33. Piia: niin on <3

  Sirutuuli: täällä toinen lässyttäjä!

  Anonyymi: oi miten ihana perhe teillä <3. silityksiä teidän kattimuksille :). kiitos että uskot, se luo uskoa muhunkin!!

  ReplyDelete
 34. Oivoivoivoivoivoi ei saa tehä tämmösiä liian lällysöpöjä postauksia! Rakastan kissanpentuja ja voiiiiiiiii miten sulosia pieniä kavereita tuolla on!!! <3 Sydän sulaa ku jäätelö helteellä, voi eii! 8)

  ReplyDelete
 35. Tosiaankin poika kissojen pissi haisee voimakkaalle, leikkaus vähän auttaa hajuun. Kirjoittelin jo aikaisemmin, minulla on ne viisi kissaa. Meillä kissat raapivat omia raapimispuitaan ja vähän kynsiivät mattoja. Ei edes viisi kissaa raavi kaikkia piloille, huonekalut saaneet olla ihan rauhassa. Kissani kiittävät silityksistä :) Voimia ja jaksamista odotteluun/etsintöihin! t:Heli Joensuusta

  ReplyDelete
 36. Tuli viela mieleen, etta meidan kisut muutti meille, kun ne oli 3 kk vanhoja. En ollut nahnyt niita aikaisemmin, mutta sain syntymapaikasta pari valokuvaa. Toinen kisu oli juuri samannakoinen kuin tuo kilpikonna-tytto. Hanesta tulee siis todellinen kaunotar! <3

  :-D

  Rags

  ReplyDelete
 37. Moi!

  Oon jo kauan sun juttujas lueskellu, mutta eipä oo ikinä tullu moikattua :)

  Piti nyt tätä kissa-aihetta alkaa kommentoimaan, kun tunnen niin kovaa myötäsurua sun kissan katoamisesta. Meillä on kaks kissaa ja niistä vanhempi teki katoamistempun muutama vuosi sitten. Siihen asti oli omin päin käynyt ulkona, mutta ne oli ihan muutaman tunnin reissuja. Lähinnä kävi lähimetsästä päästäisiä pyydystämässä ja ylväänä kanto niitä rappusille. Oli sitten hirveen kylmä talvi ja ihan älytön vinkka, kun se eräänä päivänä katos. Siitä tehtiin katoamisilmotuksia joka paikkaan ja aamua iltaa käytiin etsimässä. Lunta ei moneen päivään satanut lisää, mutta siltikään ei saatu jälkiä paikannettua. Huudeltiin sitä pitkin metsiä, koska yleisesti ottaen se oli tullut luo jos halusi sen kotiin. Mitään havaintoa siitä ei nähty yli viikkoon ja olin ihan varma että se on eksynyt liian kauas kotoa, eikä enää palaa. Sydämestä otti niin lujaa, koska sisimmässäni tiesin että se on niin mukavuudenhalun kotikissa, ettei se omasta halusta ole noin pitkään poissa. No, kuten uskon teidänkin tapauksessa käyvän, meijän mussu palas itse kotiin. Olin juuri kävelemässä makuuhuoneesta pois sinä päivänä, kun sivusilmällä huomasin että joku hyppäs makuuhuoneen ikkunalaudalle, mutta putosi siitä samantien. Meijän rakashan se siellä oli... Se itki niin kovaa että omat kyyneleet alko lentämään samantien. Anto heti ottaa syliin, ja miuku ja puski niin lujaa että siitä selvästi näki että oli onnellinen päästessään kotiin. Sillä oli ihan älytön flunssa, ja nenä oli niin tukossa ettei voinut kunnolla hengittää. Sen korvista oli lähtenyt palasia ja hännänpää oli kokonaan kalju. Turkki oli ihan takussa ja voi luoja että se oli nälkäinen. Söi ja joi sen verran kun väsymykseltään jaksoi eikä lopettanut sydäntä särkevää miukumista missään vaiheessa. Kun se hetken päästä nukahti, se nukkui tunnista toiseen niin syvää unta, että sitä ei saatu hereille. Kun sen otti syliin, se vaan vetelänä roikkui eikä eväkään värähtäny. Eläinlääkärin kannustuksesta annettiin sen vain nukkua, kun oltiin varmistettu että kuitenkin hengittää. Koko ajan pelkäsin että se ei enää siitä tajuttomuuden kaltaisesta unesta herää, mutta puoli vuorokautta nukuttuaan se tokeni ja alkoi toipumaan. Sen jälkeen kissa ei ole ulos juurikaan halunnut, on saattanut käydä pyörähtämässä, mutta tullut heti kotiin. Piakkoin tapahtuman jälkeen muutettiin luhtitaloon, josta ei sitä voinut ulos itsekseen päästää. Kissa ei mielestäni mitenkään reagoinut muutokseen, vaan tuntui olevan ihan tyytyväinen kun parvekkeella sai päivittäin oleilla ja pyydystää ötököitä. En siis ole potenut siitä huonoa omaatuntoa, sillä kissa ei ole mielestäni mitenkään muuttunut siitä kun sai olla ulkona.

  Toinen tapaus on siskoni kissa, joka löydettiin pari päivää sitten, kun oli ollut karkuteillä yli viikon. Kissa ei koskaan ole saanut olla vapaana ulkona, vaan valjailla vaan käytetty. Siskoni oli kauhuissaan, sillä kyseessä on kuitenkin kissa joka ei oikeasti ole ikinä ollut yksin maailmalla. Niin huvittavaa kuin se onkin, kissä löydettiin noin sadan metrin päästä kotoa. Sen oli naapuri nähnyt pyydystävän hiirtä läheisellä nurmialueella ja välillä kellivän auringonpaisteessa. Kissa oli vähän laihtunut, mutta vaikka pitkäkarvainen onkin, siitä ei esim. yhtään ainutta takkua löytynyt. Sillä ei siis ole ollut mitään hätää, luultavasti vain nauttinut sydämensä kyllyydestä.

  Tuli todella pitkä stoori, ja toivon että jaksoit lukea. Halusin tällä kannustaa pitämään toivoa yllä, sillä kissasi on kuitenkin tottunut olemaan ulkona ja nyt on kuitenkin kissalle mitä mahtavinta aikaa pyydystellä metsissä. Ikinä ei voi tietenkään tietää mitä kaikkea voi sattua, kuitenkin uskon täydestä sydämestäni että kisusi tulee vielä kotiin.

  Pidän täällä peukkuja pystyssä että kisu kotiutuisi pian... Epätietoisuus on ihan älyttömän raastavaa!

  -Minna

  ReplyDelete
 38. Kiki: ihanaa että oot eläinrakas ja tykkäät kissoista <3

  Heli: yks matto on muuten hei ainoa joka meillä on tuhoutunut, kiitos nuoremman neidin... se oli just sellasta materiaalia, mihin kissan kynnet uppoaa eikä sitä sitte voinu vastustaa repimästä ku aina matto kuin itestään tarttu varpaanväleihin ;D. sen jälkeen sitä materiaalia ei meidän matoista ookkaan löytyny :).
  kiitos Heli <3

  Rags: heh :D mut tosiaan teidän neidit ku oon kuvista nähny ni tiedän kuinka kaunis ja suloinen tuostakin kirjavasta typystä tulee <3. muistin teitä tänään et teillä oli lääkärireissu!

  ReplyDelete
 39. Minna: tottakai luin joka sanan ja itkeä pillitin siinä kohtaa ku teidän rakas löysi kotiin <3. kiitos aivan hirveen paljo ku jaksoit tuon kirjoittaa, se toi mulle uskoa!
  tosiaan mäki uskon et meidän neiti on eksyny, se on oikeesti vähä semmonen hourupää etten ymmärrä miksi se joskus seikkailee ja jää reissuilleen :D. nyt ennen tätä katoamista sehän teki niitä vuorokauden ja puolitoista vuorokautta kestäviä reissuja säännöllisesti... uskoin et tämäki jää semmoseks mut oliko se vaan valmistautumista pitempään matkaan? kävikö se kattelemassa mihin lähtis? :D
  ja varmasti se kans tulee jos sitä huutaa, se tulee heti luo koska se rakastaa lenkkeillä meidän kans! kovasti maukuen tulis kyllä luo jos oltais samaan paikkaan yhtä aikaa osuttu. ja mulla aivan sama, syvälle sydämeen sattuu ku tiedän et neiti ois mieluiten kotona, se rakastaa kotia ja syliä ja silityksiä <3. mut onko sillä nyt vaan seikkailuhalut päällä...
  ja nälkään meidän kisu ei kuole, se on loistava saalistaja. joka päivä roikkuu suupielestä yks jos toinenki päästäinen :P. myöskin vettä näkyy olevan paljon ojien pohjalla, joten ei janoonkaan kuole. autoteillä ei oo näkyny ja kaikki maholliset mitä mieleen tulee ollaan kierretty. ei löydy kuolluttakaan kissaa. pelko on et joku on sen myrkyttäny :(
  tai sitte se vaeltelee vielä.
  mun mies on tosi vakuuttunu et kisu on omilla teillään ja löytää vielä ennen pitkää kotiin, et saattaa kuulemma kestää ennen ku löytää oikean reitin, mut hän kuitenki uskoo et neiti vielä kotiin osaa. voisinpa olla yhtä varma...
  mut kissat on tosiaan tommosia omituisia, kuten siskosikin kissa. ehkä ne ei vaan halua et ne löydetään heti, vaikka se onki tosi vaikeaa uskoa kissasta jonka ainaki luulee tuntevansa erittäin hyvin...
  ja meidän kisuhan oli sillon 3v. sitte sen 10 päivää karkuteillä, sillon ku haettiin kotiin se, oli toki laihtunu mut muuten täysin kunnossa. ei moksiskaan. nälkä oli ja aika väsy, mut heti seur. pvänä ois halunnu takas ulos. ei päässy, muutaman päivän sai olla sisällä ja ulkoilla vaan mamin kans :).
  rukoilen että vielä saan sen kotiin <3. tällä kertaa en päästä enää ulos, nää reissut on nyt nähty :D

  ReplyDelete
 40. Aawwskis, kuinka suloisia!! <3<3<3

  ReplyDelete
 41. Voi ei miten suloisia ja mitkä katseet! Joo, ei näitä kuvia sais julkaista, ihan rinnasta ottaa ;)
  Siitä olen hämmästynyt kun joidenkin poikakisujen pissa haisee. Meillä kaksi aikuista kollia ja aikuinen tyttö (nuori nainen) kaikki leikattu ennen ekaa juoksua eikä kenenkään pissa haise, oikeesti! Johtuisko ruokavaliosta, heikompilaatuisesta hiekasta? Vai mistä? Meillä on ollut myös brittityttö ja sen pissa haisi ammoniakille ja selvisikin että sillä oli munuaisvika, ei voitu edes parantaa. Johtuiko se haju siis sairaudesta? En tiedä.
  Tyttö ja nää pojat yhtä hellyydenkipeitä ja ihania.
  Pidän teille peukkuja edelleen!

  ReplyDelete
 42. Marianne: niinpä!

  Viivi: mä taas en oo vielä törmänny kolliin jonka pissa ei haise, mut varmasti niissäkin on eroja. tosin en tiiä mistä se sit johtuu...
  kiitos peukuista, kohta lähdemme tän illan etsintäreissulle!

  ReplyDelete
 43. Koiruus oli pentu silloin ja livahti pihastamme karkuun naapurin puolelle - eipä mennyt uudelleen koskaan. ;)

  Koiruli eli miltei 17-vuotiaaksi - ikävä on kova. :(

  ReplyDelete
 44. Pieni Lintu: voi pientä <3 mut tosi viisas koira ku oppi kerrasta!
  voi mä tiedän miltä tuntuu menettää rakas koira, meidän koira (kultainennoutaja) piti saattaa ikiuneen 13-vuotiaana. siitä on aikaa jo 13 vuotta ja muistelen koiraa vieläkin, se on tosi tosi kova paikka ku lemmikin=perheenjäsenen menettää!

  ReplyDelete
 45. Empä ole ikinä nähnyt noin kirjavaa poikuetta (olikohan toi edes oikea sana), mutta jännä mitenkä erilainen puku on jokaisella pennulla :)

  ReplyDelete
 46. ÄÄK! Ei tällaisia saa julkaista, tiedäthän sen :) Tulee ihan hinku ottaa pikkunen, mutta sitten alan väkisin ajattelemaan, että siitä tulisi täysin samanlainen nykyiseni kanssa ja siihen loppuu pentuhimotus :) Itse tykkäsin noista siitä harmaa-valkoisesta, söötti!

  ReplyDelete
 47. Saara: muaki huvitti ku kaikki pennut ihan erivärisiä keskenään eikä emokaan muistuttanut kuin pikkasen tuota harmaata raitapukua :D

  Inanaa: voi soriii :D. heh, no sulla on siellä sit tapaus, joka laimentaa pentukuumetta :P

  ReplyDelete
 48. Voi luoja miten ihania! <3 Tuo suloinen pikkuneiti ja pappi veivät sydämeni...

  ReplyDelete
 49. Aivan ihania, niin suloisia! :) Toivottavasti etsintäreissut tuottaa tulosta tai kissa löytää itse tiensä kotiin..

  ReplyDelete
 50. Voi mitä söpöläisiä ♥ :)

  ReplyDelete
 51. mapela: pennut on kyllä niiiiin hellusia <3

  Saara: toivotaan, pitkä aika on jo kulunu ja ikävä alkaa olla sietämätön :((

  Satu: niinpä <3

  ReplyDelete
 52. Niin kamalan suloisia että!!!
  Tuossa vuosi sitten, kun poikaystävän pikkuveli sai kissanpennun, yritin poikaystävälle marista, että minäkin haluan!! Siis sen lisäksi, että meillä oli 3 shelttiä ennestään jo meidän kahden lisäksi 58m2 kerrostalokämpässä. Onneksi silloin poikaystävä pisti vastaan ja se innostus sitten laantuikin, kun näin kissanpennun kasvavan. Nyt sitten iski sama innostus, kiitos tuon läikikkään kissanpennun. Voi että kun se on SULOINEN! Ihmettelen kovin, kuinka olet voinut jättää sen ottamatta mukaasi ;D

  ReplyDelete
 53. Mickey: joo onhan ne aivan ylisuloisia, mut en mä voinu ottaa mukaan vasta 3-viikkoista pentua :). se tarvii emoa vielä. ja haluan mun oman aikuisen kisuliinin takaisin eka <3

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S