Saturday, July 9, 2011

Kissa kotona!!!

Kuten lupasin heti tulla teille kertomaan ni 
KARKURI ON KOTONA JA PYSYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siis ei voi olla totta, mä oon jotenki ihan shokissa ja tärisen ja näppäilen mut pakko teille kertoa ja jakaa tää mun ilo!!!!! 
Lähdettiin kymppiuutisten jälkeen miehen kans autolla etsimään, vaikka missä pyörittiin ja vietiin uusia ilmoituksia. Sit ehdotin et käydään vielä tuolla ja siellä se neiti tuli muina kissoina vastaan meidän autoa tai meni oikeestaan tien yli!! Litimärkä oli, mut ei yhtään laihtunu eikä moksiskaa!! Mies kurvas auton tienvarteen ja juoksin ulos, hyvä etten ojaan kaatunu! Lähes ulvoin itkusta ja kissa nauku vaan pokkana et moi mami, kiva nähä, tuli ojan yli mun syliin ja kauhee meinas maa lähtee alta ku tuli nii hysteerinen itkukohtaus. Sit autoon ja kissa pyöri autossa naukuen, ois tahtonu takas hiirijahtiin! 
Mä hoin miehelle et tapahtuuko tää oikeesti vai näänkö taas unta!!!! Ei meinaa vieläkään uskoa, ei millään!
Siis tuo possu on tarkotuksella ollu poissa mun luota nää tasan 12 vuorokautta!!! Ja minä nyyhkin miten sillä on mua ikävä ja kaikkee, niin varmaan!!! Nauttinu sydämensä kyllyydestä! Heti lämpimään valkoiseen pyyhkeeseen kuivattiin pieni ja annettiin hillitysti ruokaa, kyllä maistui! Mut samantien ois halunnu ulos :D. 
Arvatkaas pääseekö... Meillä alkaa erilainen elämä!
Voi huh huh, huominen vaivainen päivä vielä kesälomaa ja senki saan viettää poistellen niitä kymmeniä kissailmoituksia :D. 
Tämmönen kesäloma tällä kertaa...
Mut silti mä luulen et tuo kattimatti menee kohta kahtia ku sitä kiskoo sekä mies että minä :D.
Nyt muuten lähtee skumppakorkki, ollu aivan liian kauan paikoillaan!

82 comments:

 1. Ihanaa, mahtavaa!!!! Mä oon täällä seurannu tätä katoamista ja voi että mä oon toivonut että kissa löytyy! :))

  ReplyDelete
 2. Itku tuli täällä, aivan ihania uutisia!!!!!! <3 Miten helpottuneita varmasti olettekaan! Voi että miten iloitsen teidän perheen puolesta, kun kaikki on nyt koolla ja kisukin vielä täysin kunnossa!

  -I-

  ReplyDelete
 3. Huippu homma :) Löytykö se miten kaukaa kotoa? Jos ei ihan samasta korttelista, niin eihän se välttämättä tarkotuksella oo poissa ollu, vaan on voinu kuitenkin olla eksyksissä tms. Ois luullu, että aiemmin ois koti ruvennu kutsuun, jos se vapaaehtosesti ollu pois, varsinkin jos vettä on satanut. Tai mistä noista kissojen aivotuksista tietää. Pääasia, että kissa on kuitenkin ehjänä takasin. :)
  -unelmasäleikkö

  ReplyDelete
 4. En ole ikinä koskaan maailmassa kommentoinut yhteenkään blogiin vaikka niitä ahkerasti luenkin. Nyt ei ollut vaihtoehtoa! Olen eläinrakkaana ihmisenä sydän syrjälläni seurannut tätä kissaseikkailua. Olen sydämeni pohjasta onnellinen siitä että tarinalla oli onnellinen loppu!

  ReplyDelete
 5. Kaikella on tarkoituksensa, mää oles niin vilpittömäst myäs onnelline teitin koko perheen pualest ja niinko mee tääl moni henkes mukan ollu, torettiin et sitte ko on sen aika ni kisu-neito tulee kotiin lomalt! Onnea viel ja rapsutukset neidol! :)

  ReplyDelete
 6. Mahtavaa!!! :) Oon vähän väliä käyny kurkkaamassa et onko löytyny. Huh, helpotus!!!
  -Karoliina

  ReplyDelete
 7. Kyyneleet ihan nous silmiin kun oon seurannut tätä katoamisjuttua ja nyt löytyi! Onnea hirveesti ja pidä kissa sisällä :)

  ReplyDelete
 8. Ihana uutinen. Täällä olen sydän syrjällään seurannut kisun kuulumisia. Voi että, oon kyl niin iloinen teidän puolestanne :) TÄytyy tähän samalla sanoa et oon seuraillu sun blogia tosi tiiviisti (monta kertaa päivässä) n. 1,5 kk ja voin vaan sanoa et tän veroista en ole löytäny mistään. Sun sisustusmaku on hyvin samanlainen kun mulla ja muutenkin mukavasti kirjotettuja postauksia. Kiitos Sulle ja nauti huomenna kisujen ja miehen kanssa siitä viimeisestä lomapäivästä :)

  -MariaG-

  ReplyDelete
 9. Rupesin itkeen ku luin tän! Onneks olkoon!! Ihana uutinen, siis aivan yli-ihana. Odottelen nyt kovasti karkurista kuvia. Missahan se on koko tän ajan syöny? :D
  Piru ne on kyllä ovelia eläimiä. <3
  Pussaa ja halaa sitä ronttia munki puolesta!

  ReplyDelete
 10. Olen niin onnellinen kun kisu löytyi! Meillä kans joskus ollu oma kissa teillä tietämättömillä ja jo parin päivän jälkeen ajattelee joka sekunti vain ja ainoastaan kadonnutta. Edellinen postaus oli hieno ja tosiaan kaikella on tarkoituksensa ja nyt kävi hyvin!

  Anne

  ReplyDelete
 11. Jee vihdoin te löysitte karkulaisen!!!! Olen lähes sanaton ja hirveän iloinen sinun puolesta!! <3

  ReplyDelete
 12. Hienoa, karkulainen palasi kotiin :)

  Nyt sitten vaan valjaselämää kokeilemaan, kyllä se niinkin hoituu. Meillä nyt on nelivuotias herra, joka kulkee kuin koira valjaissa. Siis ulkona, sisällä se on valjaissa ihan jalaton. Se siis aina ensin kannetaan ulos ja ulkona kaikki sitten sujuu. Sitkeyttä vaan, niin kyllä se siitä :)

  Ikävä kyllä kokemus on opettanut meitäkin. Yksi kissa jäi auton alle ja yksi katosi. Loput ovatkin sitten olleet joko osittain tai kokonaan valjaissa. Siis vapaana mökillä ja kaupungissa valjaissa. Nyt tämä viimeinen sitten kokonaan valjaissa.

  Elämä on aikas lailla huolettomampaa, kun ei tarvitse olla sydän sykkyrällään kissan pitkistä ulkoiluista :)

  Mukavaa kesänjatkoa!

  ReplyDelete
 13. Aivan mahtavaa!!!
  Oli aivan pakko tulla katsomaan vielä ennen huomista rippijuhlan ja maanantain etelän matkaan, että mitä teille kuuluu. Ihanan uutinen :) Itselläki tuli vedet silmiin ;)

  Varmasti kannattaa skumppapullo avata tuollaisen helpotuksen jälkeen!!
  Nyt pääsette taas nauttimaan kesästä kunnolla:)

  ReplyDelete
 14. Kyyneleet silmiin tuli täälläkin. Onneksi karkulainen on taas kotona! :) Oma rakas kissani katosi aikoinaan 1,5 kuukaudeksi ja tuli takaisin! Kyllä nuo kissat sitten osaavat välillä yllättää ja säikäyttää omistajansa. :D

  ReplyDelete
 15. Halleluuja! VIH-DOIN-KIN! Ihana uutinen!

  ReplyDelete
 16. pikaiset kiitokset teille ihanat ihanat ihmiset!!!!
  kisu löyty niin läheltä kotia, ettei kyllä voinu olla eksyny!! et kyllä ne ihmiset, jotka sano että kissat on ovelia ja ovat ulkona niin kauan ku haluavat, oli oikeassa!! en tunnekaan tuota miuskua niin hyvin ku kuvittelin, tosin siinä olin oikeassa ettei se tuonne luontoon kyllä kuole. se on niin taitava. mutta enää ei yksin ulkoilemaan pääse, ei sydän eikä pää kestä enää tätä touhua :D. huomenna lenkkeillään yhdessä ja mennään samantien takas sisälle. maanantaina käydään valjaskaupoilla :P

  ReplyDelete
 17. Mulla kommentointi tahtoo takkuilla ja kirjoitan tätä viestiä jo toistamiseen. Aivan sama!!Palasin nimittäin vielä blogiisi tässä antamaan vielä etsimisvinkkejä. Pakko sanoa vielä: tutkia oman talon nurkat (ulkoa), ettei ole jäänyt mihinkään jumiin...:) Mutta mitä näinkään!!!Yes!! Onneksi olkoon!! Mikä helpotus perheellenne!! Kun luin kirjoituksesi löytämistapahtumasta, näin kaikki tienvieripömeliköt ja kompuroinnit sieluni silmin. Kisu voi olla hieman levoton aikana jälkeen karkupäivän. Nimittäin selittävät sen sillä että sillä on ollut siellä NIIIIN hauskaa. Joten pidä nyt varasi, ettei lähde uudelleen - jos nimittäin päätät alkaa rajoittamaan liikkumisia vapaasti. Nuku nyt hyvät unet. Kaikki on nyt hyvin.Kannatti uskoa paluuseen. Hyviä loppulomia....tää kaikki kuuluu elämään, eikö!!!

  ReplyDelete
 18. Ihan tuli kyyneleet silmiin!
  Ihanaa että löytyi! ♥

  ReplyDelete
 19. IHANAAAAA!!!!<3 -Pilvi

  ReplyDelete
 20. Voi miten ihanaa! Olen seurannut blogiasi pitkään, en ole kommentoinut aiemmin, mutta tiiviisti seurannut ja odottanut että saat kisun takas kotiin <3 - Niina

  ReplyDelete
 21. Tosi upea juttu ! Kyllä täälläkin on jännätty koko ajan !

  Ihanaa !

  ReplyDelete
 22. Itkuhan tässä tuli, onnesta!
  Mikä parhain sunnuntain aloitus, lukea tälläinen ilouutinen!
  Nauttikaahan nyt kun on taas koko perhe kasassa :)

  ReplyDelete
 23. Tämä oli päivän paras uutinen!!!!!!!
  Soitellaan niin saat kertoa kaiken!

  ReplyDelete
 24. Ihanaa että kisu tuli vihdoin kotiin <3 joka päivä on täytyny käydä kurkkimassa,joko olisi tullut kotiin :)

  ReplyDelete
 25. Aivan ihanaa että kissa löytyi <3 !!!

  ReplyDelete
 26. Kerrassaan mahtava uutinen! Huippua! :)

  ReplyDelete
 27. Olen minäkin sydän syrjälläni täällä postauksia lukenut ja odotellut näitä uutisia, ihanaa että karkuri löytyi!
  Aurinkoista kesänjatkoa!

  ReplyDelete
 28. Ihana kuulla että kisu löytyi ja vielä ilmeisen hyväkuntoisena :)

  ReplyDelete
 29. Maailman paras aloitus tällä päivälle! Tuli ilon kyyneleet silmiin <3 Ihanaa että pikku karkuri on löytynyt :)

  Näin tästä muuten jopa unta yksi yö.. Asuimme siinä unessa olevinaan teidän naapurissa ja katselin ikkunasta, kun karkuri tuli teidän ovelle maukumaan, että joko pääsisin kotiin. :) En kerennyt kirjoittamaan tuosta aiemmin, mutta mietin vain että olisikohan tämä yksi niistä enneunista joita olen nähnyt..

  Ihanaa viimeistä lomapäivää ja NAUTI kissan seurasta (ja ilmoitusten poistamisesta:p)!! :)

  ReplyDelete
 30. AIVAN MIELETTÖMÄN HYVIÄ UUTISIA! Sisko postasi mulle jo yöllä tän facebookkiin. Vielä illalla myöhään luin etsimispostausta ja vatsaa oikein väänsi. Ihanaa, ihanaa. Kuvia karkurista tosiaan, uskomatonta, että ei edes kesäkilot lähteneet karkumatkan aikana :D voi mussukkaa.

  Kissat on kyllä ihan ihmeellisiä elikoita.

  ...ja kesäloma meni tosiaan talteen ;)

  ReplyDelete
 31. ONNEKSI OLKOON =)
  Olipa upea uutinen vastassa täällä.

  Sydän kippuralla seurannut myös ja
  kauhulla ajatellut mitä kaikkea kissalle voi tapahtua vapaana.

  Suunnattoman helpotuksen aika siellä, nauti kissasi seurasta =)

  ReplyDelete
 32. Aivan mahtavaa! Onneksi olkoon!

  ReplyDelete
 33. Hienoa, että kisu löytyi!! Ehjänä ja terveenä vielä :)

  ReplyDelete
 34. Paljon onnea kisun löytymisestä!! :) <3

  ReplyDelete
 35. Miau. Ihana uutinen! Mieskin keskeytti kissojen vessan tyhjennyksen kun halus kuulla koko postauksesi :)
  Mullakin sydän hakkas ilosta!

  ReplyDelete
 36. IHANAA!!!!!!!! Lämmin halaus teille kaikille ja kuten kirjoitit kaikella on tarkoituksensa on aivan totta.Vaikeuksien jälkeen tavallista arkielämää rakkaitten kanssa arvostaa taas ihan eri lailla.:)))

  ReplyDelete
 37. Kaikkien kesäkissajuttujen ja eläinrääkkäystapauksien keskellä on ihanaa seurata tällaista tarinaa: todellista eläinrakkautta ja välittämistä <3

  Mahtavaa, että kisu löytyi ja saatiin ehjänä kotiin!! Todettakoon siis, että etsiminen kannatti :)

  Meillä isän kaupunkiin muuton myötä vapaana ulkoilleet kissat saivat ulkoiluhäkin, eihän se nyt sama asia ole kuin vapaus, mutta turvallisempi vaihtoehto ja kuitenkin sata kertaa mahtavampi kuin sisäkissana oleminen.

  Esim. tämän blogin (http://www.kissanpaivia.com/blog/) kissat ulkoilevat aika kivannäköisesti: on valjasta ja monenlaista ulkoiluaitausta!:)

  ReplyDelete
 38. Voi miten ihanaa, et kissa löytyi:)
  Olen käynyt monta kertaa päivässä katsomassa mitä kissa etsintään kuuluu!
  Tuli kyllä ihan kyyneleet silmiin, kun tätä luin. Ihanaa!!!
  Varmasti tosi helpottunut olo.
  Tiedän kyllä tunteen, kun kissa vihdoin löytyy:)
  Varmasti teidän toinen kissakin tykkäs, kun kaveri tuli kotiin
  Nyt nauti viimeisestä lomapäivästä ja kissojesi seurasta!(ja tietenkin miehesi seurasta)

  ReplyDelete
 39. Ihan mahtavia uutisia!! Ihanaa!!! En ehtinyt eilen kommentoida mietiskelytekstiisi, koska rupesin itsekin mietiskelemään sen myötä asioita ;). Mutta nyt olikin mainiota luettavaa! :))

  -M

  ReplyDelete
 40. Ihanaa, että kissa löytyi! Oon seuraillut teijän etsimisiä blogin kautta ja tuli itsellekin ihana olo, kun sai kuulla että kissa on taas kotona! Nauttikaa loman viimeisestä päivästä!

  ReplyDelete
 41. Voi että, aivan mahtavaa!!!!!!! <3

  ReplyDelete
 42. Oi kun ihanaa!! Itketti ja nauratti samaan aikaan, kun luin. Vai ei kisu ollut moksiskaan, moi mami. Hanpa on nauttinut lomastaan (unlike you) eika ole ollenkaan tajunnut, etta mami vois olla huolissaan. Vieta nyt loman ihanin paiva kisun kanssa! <3

  Aivan ihana uutinen, you made my day!!!


  Rags

  ReplyDelete
 43. Vautsi! Mikä ihana uutinen<3 Itku tuppas tuleen silmään... Kyllä täällä on sydän syrjällään käyty joka päivä monta kertaa lukemassa, mitä kuuluu:)Niin paljon oli meitä toivojia, että pakkohan sen oli löytyä:) Mutta pidä nyt varas, ettei se juokse sua pihalla pakoon, jos sen valvotustikaan ulos päästät...jos sillä niin mukavaa siellä on ollu... Kyllä kisu valjaisiin tottuu. Mullakin entinen kisu alussa ihan jämähti paikoilleen, mut pikku hiljaa alkoi siitä liikkumaan ja kulki sit ku koira hihnassa...silloin kun halusi:)

  ReplyDelete
 44. Mahtavaa!! :) Loistava päätös kesälomalle ainakin! Ja taas yksi todiste siitä, että kissat on niin oman elämänsä herroja ;) Vitsit tästä postauksesta tuli niiiin hyvä mieli!!

  ReplyDelete
 45. Tosi ihana uutinen! Huippua että kisu palasi. Helppo ymmärtää että olette ihan riemusta sekaisin.

  ReplyDelete
 46. Voi miten ihana oli päästä näin reissusta käsin lukemaan iloisia uutisia! Olen niin onnellinen teidän puolesta:)

  Rapsutuksia molemmille kisumisuille <3 Mitä nuorempi kisu tuumasi kun karkulainen saapui kotiin:)?

  ReplyDelete
 47. Mikä helpotus! Aivan mahtava uutinen. Teillä oli kyllä syytä avata skumppapullo.

  Jos teette sen kissatarhan, niin laita siitä sitten kuvia ym. Sekin täytyy sitten sisustaa. ;-)

  Mukavaa viimeistä kesäpäivää kissojen kanssa.

  ReplyDelete
 48. Voi vitsi miten hieno juttu! Kyllä se on niin ihanaa saada koko perhe yhteen. <3

  ReplyDelete
 49. Piti vielä palata korjaamaan (olin niin shokissa kisun löytymisestä, et kirjotin väärin:)), että vanha edesmennyt kissani ei tottunut valjaisiin, mutta kaulapantaan kyllä...ja siinä hihnassa käytettiin ulkona, toimi hyvin näinki! Nämä nykyiset kisut tottunu hyvin valjaisiin.

  ReplyDelete
 50. Mahtava juttu että "lomalainen" löytyi. Se varmaan ajatteli että nyt kun mamikin on lomalla kotona niin hän voi lähteä seikkailuun itse. Pääsee sitten heti halutessaan takaisin sisälle kun kotona päivystetään.

  Kisu vietti kesälomaa! :D Ihanaa! :D

  -Miia-

  ReplyDelete
 51. Ihan superihanaa!!!Oon niin onnellinen puolestanne!! <3
  Nyt häkin rakennukseen!!:)
  Meilläkin oli aikoinaan aika iso häkki kisuilla, häkin yläreunaa kiersi "taso" missä kisut tietysti makoili ja tarkkili!:D Häkki oli vanhan ulkorakennuksen takana ja sieltä pääsi luukusta pihasaunaan joka oli tosi viileä.Tietty varjopaikkojakin tehtiin häkkiin.
  Yks puu kaadettiin ja siitä tuli iso raapimispuu häkin keskelle ja puuta pitkin pääsi kiipeämään ylähyllyille ja meni sinne erikseen vielä ramppejakin!Se oli hieno häkki!:D
  ois ollu kätevä jos häkin ois saanu tehtyä niin että sinne pääsee suoraan talosta.
  Joka aamu kesällä vein katit sinne päiväksi ja yöksi sitten sisälle.
  Ikävä kisuja :(

  ReplyDelete
 52. Kaikella on tarkoituksensa kuten edellisessä totesit. Minua ihastuttaa sinun rehellisyytesi ja aitoutesi tämän kissatarinan kohdalla ja olen vilpittömästi onnellinen puolestasi. Siunausta teille kaikille!

  ReplyDelete
 53. Ihanaa että kisuli löytyi vihdoinkin!! <3

  ReplyDelete
 54. Voi ihanuus, että löysitte hänet!! Kisu siis oli kuin olikin vain innostunut kesän tuomista uusista hajuista ja tuulista.: )

  ReplyDelete
 55. Ihana juttu! :)
  Kirjoituksesta voi niin aistia miltä sinusta tuntui, ihanaa että teillä on taas perhe koossa :).

  Meilläkin on kissoilla tarha, eihän se vapautta voita, mutta joskus täytyy olla itsekäs, nuo on liian rakkaita päästettäväksi tuonne pahaan maailmaan :).

  ReplyDelete
 56. Mahtavaa, että karkulainen löytyi ja koko perhe on koossa :)

  ReplyDelete
 57. Uskomatonta, siis aivan mahtavaa ♥ Paras uutinen!!
  Voi ku kisu tietäis miten paljon surua ja huolta teille aiheutti kahen viikon ajan.. Jännä miten ne vaan haluaa seikkailla ja olla kotoa pois noinki kauan. Mitenhän kauan neiti ois ollu vielä reissussa jos ette ois sattunu just sillon näkemään häntä? No mut kaikkein parasta et nyt on kotona!!! Oon niin ilonen ja onnellinen teidän puolesta! Kisulle halit :)

  ReplyDelete
 58. Mahtavaa!!! Ajattelin, että näenkö mä unta kun katsoin otsikon. Voi sitä pientä, minkä tempun teki :) Nyt teillä on kyllä ihanaa, perhe taas koossa!!!
  t. Äippä

  ReplyDelete
 59. Mahtavaa, ihanaa!!! :) Kyllä kannatti pysyä kovana ja jatkaa etsintöjä, vaikka tuntuiki välillä et muut alkoi luovuttaa! Huippuja kisunomistajia ootte, voiko aidompaa huolta enää ollakaan <3 :)
  -Sheldon

  ReplyDelete
 60. Ihana uutinen! Onpa helpottavaa kuulla, että karkulainen löytyi. Täällä on seurattu sydän syrjällään mitä sinne kuuluu. Sellaisia ne kissat on, ihania ja itsepäisiä :)
  Nauttikaa nyt kesästä kaikki yhdessä!!

  Marde

  ReplyDelete
 61. Voi kun ihana kuulla että kisu on tullut kotiin!!! Nyt mäkin voin aloittaa hyvillä mielin huomisen loman kun en nettiin pääse vähään aikaan:)

  T: viiru

  ReplyDelete
 62. Kiva oli lukea, että karkulainen löytyi :) Toivottavasti malttais nyt pysytellä kotosalla.

  ReplyDelete
 63. Ihanaa et karkuri on vihdoin ja viimein löytyny!! Joka päivä oon käyny kattomassa et joko.

  ReplyDelete
 64. Mahtava uutinen, ihan kyyneleet silmissä luin ilouutisia:)
  Toivon, että kissasi pysyy vielä luoksesi pitkään.
  Aurinkoista kesää!

  Karvinen

  ReplyDelete
 65. Olen ihan superhäpi teidän puolesta!!! Tulin niin hyvä mieli tän uutisen luettua. :D :D

  ReplyDelete
 66. Onnenkyyneleet silmissä luin tätä :) Eläinrakkaana ihmisenä oon seurannu tätä karkulaistarinaa ja toivonu todella että kisu löytyy ja LÖYTY, ihanaa :)

  ReplyDelete
 67. JES JES JES <3 Lähdin perjantaina aamulla reissuun ja nyt kun tulin, niin heti oli tultava katsomaan mikä on tilanne. Siis aivan IHANAA, että sait(te) kisunne takaisin. Olen kyllä niin onnellinen teidän puolesta.
  -Nuppu-

  ReplyDelete
 68. Siis aivan mahtavaa!! Täällä ollaan kans niin onnellisia teidän puolesta, että katti-karkulainen löytyi :)

  ReplyDelete
 69. Olipa ihana tulla lueskelemaan täältä iloisia uutisia :)

  ReplyDelete
 70. Ihanaa että kisu löytyi. Täälläkin kovasti odotettu. :)

  - Olivia

  ReplyDelete
 71. Oi miten ihanaa, että karkulainen löytyi! Oon joka päivä useita kertoja tullut tarkistamaan joko kisu on löytynyt ja täytyy kyllä sanoo, että oon niin onnellinen teidän puolesta että kissa löytyi hyväkuntoisena. Nauti näistä hetkistä, kuten varmasti teetkin! Ehkä tällä oli joku tarkoitus, kuten itse epäilit, muttei sitä kannata liikaa miettiä nyt. Upean "lomaltapaluulahjan" kyllä sait!
  T:Paula

  ReplyDelete
 72. Aivan mahtavaa! Ihana uutinen! Halkean ilosta ja onnesta teidän puolesta :) Kisuille rapsuja! -Minna

  ReplyDelete
 73. Kiva, että kissa löytyi. Laitoin eilen facebookkiin kommentin ja jotenki oli semmoinen tunne, että se löytyy piakkoin! Kissoilla on niin pokkaa, tulla takas, ihan kun ei missään ois ollukkaan :D

  t:Heli 5 kissan omistaja

  ReplyDelete
 74. Voi miten ihanaa että kisulainen löytyi!!

  ReplyDelete
 75. Mahtavaa! On kauheaa, kun kisu katoaa, ja vielä kauheammaksi sen tekee, kun ei tiedä/pohtii sen kohtaloa. Meillä kaksi kisua, jotka olivat jo tottuneet ulkoilemaan ennen meille tuloa. Päivällä ulkoilevat pihapiirissä, öisin aina sisällä. Nyt muutamme pois ja mirreistä tulisi väliaikaisesti sisäkissoja. Protestoivat varmasti. Pelkään, että ne uudessa paikassa karkaavat joskus vahingossa ovenraosta ja entäs sitten...

  ReplyDelete
 76. Voi mahtavia uutisia! Itellekin tuli sellainen onnellinen olo teidän puolesta :)<3

  ReplyDelete
 77. moi vielä :)
  ja KIITOS ihanista kommenteista, ilo kyllä moninkertaistui teidän ansiosta! oli mukava kuulla teistä kaikista ja vaikka kommentteja on noin hirmu paljon, silti lähes kaikki kommenttien jättäjät on jo jollain tapaa tuttuja :)

  ReplyDelete
 78. Ihanaa...loppu hyvin, kaikki hyvin.

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S