Wednesday, July 27, 2011

Mustavalkoisesta ja raidoista...

... oli puhe tässä taannoin.
Kyseinen postaus tulikin heti mun mieleen ku törmäsin tähän kauniiseen ja hieman rehevämmällä maulla (voiko noin sanoa :D) sisustettuun argentiinalaiseen kotiin!

Kuvat

Arvaatteko mistä tässä kodissa tykkäsin eniten? 
;)

12 comments:

 1. Susta en oo varma, mut mä diggasin eniten noista välitilaan tuupatuista tauluista. Mahti-idis.

  ReplyDelete
 2. Oi taa on ihana!Noi keittion pikkutaulut on niin kiva idea, rupesin heti miettiin omaan keittioon kans ku meidan keittio on ihan kauhee. Taa nyt ei muutenkaan oo mikaan sisutuksen ihme ku taalla on huonekalut hankittu logiikalla: mita halvempi sen parempi. opintotuilla ei paljoa sisusteta, mutta saahan sita aina kuolata ja ideoida! Taa on sen nakoinen koti, missa mielellani asuisin. En itse ole sen yltiovalkoisen peraan kun se tuntuu liian kliiniselta ja ma olen sotkuinen plus taalla on "kengat jalassa sisalla" -kulttuuri ja valkean maton pitaminen valkeana on osoittautunut mahdottomuudeksi. Jotenkin silti sun blogias on kiva lukea ja vaikka en kokonaisuutena pystyisi niin valkeassa olemaan ja asumaan, niin yksityiskohdat kodissasi on ihania ja inspiroivia. Olisipa elamantilanne sallivampi omalle kodille!

  Ja toi jaakaapin ovi on kans ihana, onko noi magneetteja? Pitaa varmaan messuilla kaydessa ensi kuussa kayda tarkistamassa taa kohde tarkasti!

  En oo varmaan yhtaan hyva blogin lukija kun en keksi mista olisit pitanyt eniten, ellet sitten raitaseinista tai valkeasta makkarista.

  ReplyDelete
 3. Moi, Olisiko makuuhuone sun suosikki?? Terveiset aurinkoisesta naantalista :) Olisin löytänyt sinulle kirppikseltä niin kauniit yllätys yllätys valkoiset kynttilänjalat ;)
  Paikallisesta kahvilasta sain itselleni heti espanjasta pelastetun kisun kaverikseni, saman värinen kuin teidän kisut.
  T:Niina ja 4kisua

  ReplyDelete
 4. Keittiosta? :-)

  Rags

  Aika ovela. Not bad.

  ReplyDelete
 5. Outi: kiva että löyty jotain kivaa kivalle :)

  Hanna: muistan hyvin millasta oli opintotukivuosina :). ja kiva että löydät meidän kodista jotain pienvinkkejä, vaikka ei ihan omaa tyyliäsi vastaakaan! mun mielestä valkoinen koti oli kans liian kliininen joskus 4 vuotta sitte, mut näin mullekin vain kävi. ja on käyny aika monille muillekin, joten varo vain ;D. valkoinen vie mennessään...
  hei huomasithan; tämän postauksen koti ei ole messukoti vaan Argentiinassa sijaitseva koti! :)

  Viivi: JOO!!! :)

  Niina ja 4kisua: JOO!!! :)) oi voi kiva ku tulin mieleesi kirppiksellä! voi se kisu oli sit varmasti tosi kaunis ;D. silityksiä teidän klaanille <3
  t. S ja 2kisua

  Rags: noup, makkarista :))

  ReplyDelete
 6. Olisin siis tienny oikeen vastauksen, mullekin tuli heti toi makkari mieleen, kun ton kysymyksen perässä esitit.. Kivaa kun oppii näin blogin kautta toista tuntemaan! Makkari oli kyllä TOSI kaunis!
  -Minna

  ReplyDelete
 7. Minna: ai jaa kiva, kyllä sitä tosiaan ihmisiä näinkin oppii tuntemaan :)

  ReplyDelete
 8. Ihania nuo taulut ja itsekkin pidän kovasti tuosta makkarista:)
  Mulla on kotona menossa sisustubuumi ja tekis mieli laittaa tällä hetkellä kaikki uusiksi. Ajattelin jos laitan sulle s-postia ja kertoisit mielipiteesi mitä ois järkevintä tehdä. Mulla on totaalinen värin vaihdos sisustuksessa menossa ja sitä rataa....Tiedän kyllä mitä haluan sisustukselta, mutta neuvoja silti kaipaan:)
  T:V

  ReplyDelete
 9. V: moi V :)
  laita vain sähköpostilla tietoja (ja mahd. kuvia) tulemaan ni katotaan oisko musta jotain apua! mut varoitan jo etukäteen et vastaus saattaa hiukan kestää, mulla on tosi kiireinen viikko meneillään, mut vastaan heti ku ehdin! :))

  ReplyDelete
 10. Aa katos, hyva et huomautit. Ma oisin pian pettyny sit messuilla ku ei loytynytkaan :D

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S