Saturday, July 16, 2011

Mitä meille kuuluu?

Viikon verran ollaan nyt porukalla ulkoiltu. Kolme kertaa päivässä (aamu, päivä, ilta) vanhemman kisun kans ja joskus mukana on myös nuorempi koheltaja. 
Tosin silloin ku nuorempi on mukana, vanhempi osoittaa mieltään ja hidastelee et esim. vartin lenkkiin saadaan kulumaan tunti. 


Nuorempi neiti pysyttelee lähes koko ajan mun jalkojen juuressa. Jos uskaltautuu metsikköön tai pusikkoon yksinään, naukuu koko ajan et tiedän varmasti missä hän menee :D. Yksi kutsu ja juoksee heti takas mun luo.


Miss Karkuri on täysin oma tapauksensa... Erittäin harvoin tulee kutsusta luo eli melko tyypillinen kissa :). Mut jos nuorempi ei oo mukana, tottelee vanhempikin tosi hyvin. 
Kisut on lenkillä vapaina, ei pelkoa että karkaisivat lenkin aikana. Rakastavat seurassa lenkkeilyä, joten eivät malta häipyä kovin kauas. 
Yleensä joudun vähän ennen kotia nappaamaan vanhemman neidin syliini, muuten ei suostu tulemaan takas sisälle kovin helposti. Ruokakupin kilistäminen tosin on erittäin tehokas keino, sillä lenkki ajoitetaan aina ennen murkinointia, jolloin lenkin jälkeen on kova nälkä :)


Lenkillä enimmäkseen haistellaan puskia ja ilmaa. Olla möllötetään paikoillaan vaikka vartti.
Voidaan istua keskellä metsää ja tuumailla. Myöskin kiven päällä on kiva tähystellä ja tuumailla. 
Joskus iltaisin tehdään myös teholenkki ettei tarvi koko yötä sisällä hypätä. Teholenkin jälkeen ei enää jaksa, olo on vähän väsähtänyt. 


Joka yö ollaan saatu kuitenkin ihan kiitettävästi kuunnella vanhemman kisun naukumista.
Ei oo jääny epäselväks et neiti tahtois ulos. 
(Pellettilaatikko on sisällä varmuuden vuoks, mut sitä ei käytetä muuta kuin äärimmäisissä hätätapauksissa eikä semmosia oo ollu vielä yhtään.) 


Yöllä tullaan sänkyyn, yleensä miehen puolelle (:D) ja sanotaan kovaan ääneen
"määäh",
oon ajatellu et se on lyhenne sanoista "määhaluunulos".

Lenkillä on ehkä parasta ku voi yhtäkkiä mennä nurtsille maate! Ja palvelusväki tekee samoin, tai no, palvelusväki istuu...

Nautitaan kesästä, ei oo mihinkään kiire... (Huomatkaa hajurako!)

Hei mikä tuolla meni!

Apua missä!?! Mitä sä näit!?

Ei missään, mä huijasin hähää!!!

Just. Vieläkö sä ihmettelet miksen aina (useimmiten) tykkää susta...

Ihan sama. Mami tykkää musta aina ja joka hetki. 

Tässä yritetään mennä karkuun mamin sieppaavia käsiä...

Hei kaveri... Kylhän sä tiiät etten tarkottanu sitä mitä sanoin pihalla. Kyllä mä susta tykkään... joskus...

Et jätä mulle pohjat jooko... Mulla on isompi nälkä ku sulla, ihan varmasti on!

Ystävyyttä on monenlaista :)

24 comments:

 1. voi miten ihania;)
  Ihmettelen miten ne mukana kulkee lenkillä, eikä omia polkuja! Hyvin olet "kouluttanut ne" ;)
  Meillä kyllä kissa kulkee omia polkujaan.

  ReplyDelete
 2. Minä niiiiiiin tykkään näistä kisupostauksista ja suu korvissa tämänkin luin = ))On ne vaan suloisia ja niin liikuttavan söpöstä, kun samalla kupilla kaverin kanssa sulassa sovussa...ainakin kuvasta päätellen ; ))
  -Nuppu-

  ReplyDelete
 3. Siis teillä on kyllä sellaiset söpöläiset että! Hienoa, että ulkoilu onnistuu noin hyvin :)

  ReplyDelete
 4. Ihanat kuvat ja kuvatekstit :) Kyllä nuo kisut on sitten omia persoonia <3 Meilläkin naukumista saadaan kuunnella silloin tällöin. Enemmän Miisu kyllä raapii ovea ja tiivistettä (!). Ollaan yleensä laitettu jotain ovien eteen, niin silloin saadaan nukkua rauhassa :)

  ReplyDelete
 5. Ihana postaus! <3 Hienostihan se kimppalenkkeily näyttäs sujuvan :)

  Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  Meillä tänään biletetään altaalla =))

  ReplyDelete
 6. Ihana postaus <3 Sulla on ilmiömäinen tapa tulkita kisujen mietteitä :D Siinä kohdassa nauroin jo ääneen, kun nuorempi neiti huijas vanhempaa :)

  Noi teidän kattimatit on kyllä jänniä tapauksia! En ole ennen kuullut kisuista, jotka noin nätisti lenkkeilevät rinnalla ilman hihnaa. Vähän joudut näköjään säkin käyttämään oveluuttaa, että saat vanhemman neidin takaisin sisälle ;)

  Mutta tosi hienoa, että noinkin kivasti vanhempi neiti on rajoitettuun vapauteen suhtautunut! Kissasta kun on kysymys, ois protesti (etenkin kesäaikaan) voinut olla paljon pahempikin! Meinaatteko tarhauksesta huolimatta jatkaa vielä näitä kävelyjä?

  Ihanaa lauantaita teille <3

  -I-

  ReplyDelete
 7. Enkeli fani: kiitos!! niin ne on <3. heh, en tiiä miten ne noin seuraa, kivaahan se on tietysti :). ne rakastaa sitä! ja paniikki tulee jos mua ei näy jos tie vaikka kaartuu, sit tullaan kovaa kyytiä perässä :D. sit ku taas tavoittavat, ollaan ihan et en minä SINUN takia ryntäilly...

  Nuppu: voi kiitos, ihana kuulla että tykkäät :). joo vanhempi oli hiukan malttamaton... joskus ruoka vaan kato maistuu paremmalta kaverin kupista :D

  Naukulan Mamma: voi kiitos, ihanasti sanottu <3

  Niina: kiitti Niina :). kyllä kisuilta vaan erilaiset persoonat löytyy :). meillä nuorempi raapii ovia ja tiivisteitä :/, vanhempi naukuu enimmäkseen.

  Päm: kiva että tykkäsit <3. ja wautsi, ihanaa iltaa sinne!! oon himpun verran kade! täällä sataa vettäkin :/

  I: haha kiva että nauratti ja kiitos kehuista <3
  joo vanhempi neiti haluais et oisin hänen kans ulkona parisen tuntia/lenkki. ei ihan aika riitä moiseen... eilen mies käytti neitiä lenkillä, ihmettelin ku alko kestään ja niin mä jouduin lopulta hakee neitiläisen sisälle, nappasin vaan ruokakupin mennessäni mukaani. matkalta keräsin siihen pikkukiviä ja kilistelin, neiti tuli heti murkinan toivossa :D. ja kyllähän hän sitä saikin mut vasta sisällä :).
  kyllä ajattelin et lenkkejä jatketaan tarha-aikanakin. ja kiitos samoin :)

  ReplyDelete
 8. Tosi ihana, oikea hyvanmielen postaus, kisuista ei koskaan voi olla liikaa juttua! Nauratti niin nuo kuvatekstit. :-)
  Samaa mielta I:n kanssa, etta osaat tosi hyvin tulkita kisujen mietteita ja ilmeita, tosi hyvia kuvia! Kuten aina.
  Jaksan aina ihmetella miten teidan neidit lenkkeilee teidan kanssa, niin suloista! :-)
  Rapsutukset sopolaisille! <3

  Rags

  ReplyDelete
 9. Ihania ♥
  Hyvin näyttää lenkit sujuvan. Kivaa lauantaita sinne :)

  ReplyDelete
 10. voi ku ihana postaus.. ihania ku noin kulkee sun kanssa <3

  ReplyDelete
 11. Aikas hauskaa kun lenkkeilette kisujen kanssa. Fiksuja kisuja, kun osaavat lenkkeillä! Kiva oli nähdä myös vieras/työhuonekuvat. Itse tässä juuri mietin työpöydän hankintaa omaan tulevaaan työpisteeseeni. Vaakaraitatapetointi on kivempi kuin pystyraita - rennomman oloinen.
  Ja lasitiiliseinäke eteisessä on kiva:)

  ReplyDelete
 12. Rags: kiitos sulle, tosi kauniisti sanottu <3. kisut nauttii rapsuista, vanhempi on tässä vieressä tyynykasan päällä taas :D ja nuorempi nukkuu terassituolilla taas :D. iltalenkki vielä karkurin kanssa edessä!

  J: kiitos <3 ja ihanaa lauantaita teidänkin perheelle :)

  Hanna: kiitos Hanna, kiva että tykkäsit! :)

  Ansku: fiksuja on tosiaan! iltalenkki on vielä tänään edessä, kolme lenkkiä tälle päivää jo tehty :).
  kiitos paljon kehuista, mukava et miellytti silmääsi!

  ReplyDelete
 13. Heh, kyllä palvelusväki on kilttiä. Ihana tuo eka kuva, missä vanhempi tulee KUITENKIN kiltisti perässä, vaikka varmaan mieli tekisi poiketa :) Ja ei sillä varmaan oo ollut teitä kuitenkaan hirmu ikävä reissullaan, kun on niin "itsenäinen" (ainakin olevinaan). Vetää teitä kyl kuus nolla ::))
  t. Äippä

  ReplyDelete
 14. Äippä: voi kuule kyllä sillä on ollu ikävä, itkeny ittensä uneen joka ilta kuten minäkin ;D
  ja meidän syliä kaipasi reissullaan ihan hirmusesti <3 :))

  ReplyDelete
 15. Ihana kuulla, taas tuli vedet silmiin :)
  t. Äippä

  ReplyDelete
 16. Hassuja kyllä teidän kissat, että kulkeevat tuolleen mukana lenkillä :D.
  Kyllä teidän raitapaidat osaa olla niin suloisia :))<3

  ReplyDelete
 17. Marianne: joo ne on kyllä niin hassuja höppänöitä <3. just tultiin vanhemman kisun kaa iltalenkiltä :) oli raksuja mukana taskun pohjalla että tullaan helpommin kotiin :D

  ReplyDelete
 18. Ihana juttu kisuista taas! Osaa olla kyllä ihania nuo teijän kisut ja hienoja tyttöjä ku noin seuraavat:) Ei meijän tytöt vaan samalta kupilta sovi syömään, vaikka toistensa kaverit ovatkin!:( Meillä päin on nyt yks pikkukisu hukassa:( Omistajat pysähtyivät meiltä sitä kyseleen, ku lenkillä oltiin ja taas ajoivat näköjään ohi... Mäki nyt ravaan ikkunoissa kattelemassa, jos näkyis mustaa pientä kisua...Aina sitä elää muitten kisuhuolissa mukana:)

  ReplyDelete
 19. Mun täytyy sanoa, että uskaliaasti luotat karkulaiseen. Mää oisin NIIN arka kaiken edesmennen jälkeen, mutta sinä varmasti tunnet omat kisusi :) ihanaa, että kisu on "palannut" kotiin ja teillä arki suloinen . . .mukavaa kesän jatkoa!

  ReplyDelete
 20. Ihania söpöläisiä <3 Tosi mukavaa että teillä on kimppalenkitys toiminut, todella kilttejä neitejä :)

  ReplyDelete
 21. Aikku: heh, ei meilläkään nuorempi saa tulla vanhemman ruokakupille, mut vanhempi saa näköjään käydä nuoremman kupilla... siirsin kyllä kuvanoton jälkeen vanhemman pois ku nuorempi on niin kiltti ettei häntä pois ajanu.
  voi toivottavasti siellä pieni kisu löytyy <3. mullaki aina sydäntä riipasee ku nään jossain kadonnut kissa -ilmoituksen :(

  anne: toki tunnen kisun ja jos yhtään epäilisin, en vapaana lenkittäis. mut ei se oo ikinä lähteny multa lenkin aikana karkuun ja lähes 9 vuotta tätä nyt harrastettu :). eli ei oo syytä epäillä mitään. nuorempi on arvaamattomamapi ja hänelle on pari kertaa iskeny paniikki ja on lähteny peppu matalana kotiin :D
  kiitos samoin sinnepäin :)

  Marika: ne on kyllä kilttejä <3

  ReplyDelete
 22. Enkös mä kommentoinutkaan vielä tänne! Ajattelin ainakin kirjoittavani, että ihana postaus! Nuo kisumisut on niin ihanaisia söpöläisiä! <3
  Voi mitä ilmeitä ja asentoja! :D
  Pitäis tulla sitä karkurineitiäkin rapsuttelemaan, kun näin vain toisen neidin silloin kirppiksen aikaan. :)

  ReplyDelete
 23. Hanna: heh, onhan ne aika hassukaisia <3.
  ja tuu ihmeessä neitiä tapaamaan!! :)

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S