Sunday, July 10, 2011

Perhe koossa

Pieni perheemme on jälleen koossa ja olemme ikionnellisia <3.
Ihanaa että on näin paljon meidän mukana iloitsevia ihmisiä täällä! Aiemmin itkin huolesta ja surusta ku luin koskettavia ja myötätuntoisia kommenttejanne, nyt itken ilosta :D.
 Oon saanu lukuisia pyyntöjä karkuria koskien, haluatte nähdä kuvia yms. niin tässäpäs niitä tulee tämän piiiiitkän postauksen yhteydessä!
***
Mutta alkuun hieman ilmoitusluontoista asiaa...
Sain jo eräältä ihmiseltä kommenttia, miten kissaa ei ole tarkoitettu lemmikiksi vaan se kuuluu luontoon. Kissa ei kuulemma kaipaa huolenpitoa. 
Aivan uskomatonta että aikuinen ihminen on noin sivistymätön ajatellakseen noin! Ehkä satoja vuosia sitten tilanne oli tuo, mutta nyt elämme vuotta 2011 ja nykypäivän kotikissa ei pärjää Suomen luonnossa ominpäin vuoden ympäri. Lemmikit tarvitsevat ja ansaitsevat rakastavan kodin. Myös jokainen kissa. 
Ei saa sekoittaa asioita keskenään!: se että kissa viihtyy luonnossa on täysin eri asia kuin se että kissan pitäisi elää luonnossa. 
Meillä oli kultainennoutaja 13 vuotta ja oi miten hän rakasti viettää aikaa metsissä, mutta hyvänen aika ei koira siellä ois ominpäin kauan pärjännyt! Koirakin viihtyy luonnossa, mutta ei ole tarkoitettu siellä elävän
Vaikka kissan luonteeseen kuuluu itsenäisyys ja itsepäisyys, ei se tarkoita että se ei kuulu lemmikiksi! Se on osa kissan viehätystä ja se on yksi seikka, mikä erottaa kissan koirasta. 


Ja se seikka, että kaikki lukijat ei välitä näistä kissajutuista, menee mulla aina mappi ööhön. Ymmärrän että makuja on monia, en pakota kaikkia rakastamaan kissoja ja sillä selvä. Tilanne elämässä/blogimaailmassa ei ole koskaan se, että kaikki pitäisi kaikista/kaikesta. Olen hyväksynyt sen ajat sitten, suosittelen muillekin. 
Ette ehkä tiedä, mutta mun blogi saa osakseen kymmeniä tuhansia vierailuja kuukaudessa, joten näillä mennään. 
Tätä kautta oon saanu elämääni aivan ihania ihmisiä; joidenki kans ollaan tavattu ihan kasvotusten, joidenki kans pidetään yhteyttä sähköpostitse ja/tai facebookin kautta ja joitakin "tapaan" kommenttiboxissa. 
Ilahdun jokaisesta ystävällismielisestä kommentista ja lukijat & vuorovaikutus heidän kanssaan on mulle tärkeää. 
Joku lukee mun blogia pelkkien sisustusjuttujen takia, joku kissajuttujen takia, joku molempien juttujen takia, joku muista syistä, joita en nyt tässä ala sen kummemmin analysoimaan :D (jokainen voi arvata, ihminen kun on pohjimmiltaan niin äärettömän utelias).
Teidän ei tarvitse olla kiinnostuneita kissoista, mutta miksi minä olisin kiinnostunut teidän kissanarinakommenteista? 
Aivan!
Jos ihminen on eläinrakas, se rakastaa eläimiä, kaikkia eläimiä. 
Minä oon eläinrakas henkeen ja vereen ja minä oon myös kissahössö ja oon ylpeä siitä! :D
Niin kauan ku minä tätä blogia kirjoitan, niin kauan täällä on muiden juttujen ohella kissajuttuja. 
Subject closed!
***
Nyt yön yli asiaa miettineenä oon tullu siihen tulokseen, että meidän karkuria on joku pitänyt kotonaan karkureissun ajan! Jos ei koko aikaa, ainakin suurimman osan ajasta... 
Moni seikka selittää sen: 
- panta tallella (ei ollut eka karkureissun jälkeen)
- turkki moitteettomassa kunnossa ja täysin puhdas (ei ollut eka karkureissun jälkeen)
- kissa on tuhdimmassa kunnossa kuin kotoa lähtiessään, näin EI käy jos syö pelkkiä pieneläimiä kuten hiiriä ja päästäisiä (viime reissulla kisu oli laihtunut huomattavasti). Kissa on myöskin leikattu, joten masussa ei valitettavasti ole vauvoja tai se taitaisi olla jo pienimuotoinen ihme... (nähdään siinä tapauksessa Seiskan sivulla :P)
- naukumisääni tallella (viime reissulla ääni mennyt)
- ei järjetön nälkä (viime reissun jälkeen meinas syödä koko ruokakupin)
- kissa pelkää ukkosta ja tämän karkureissun aikana ukkosia oli kaksikin...
- kissan turkki haisee vieraalle kodille :D


Toivon vain, että sillä, joka meidän kissaa on kotonaan pitänyt, on ollu hyvät aikeet. Kauhistuttaa ajatuskin mistään muusta. 
***
Mutta nyt vihdoinkin niihin kuviin, joita niin moni teistä on jo kauniisti pyydellyt!
Karkulaisen ensimmäinen ilta kotona reissun jälkeen sujui aika lailla näissä merkeissä:
Välillä syötiin ja taas kuorsattiin ja samalla siliteltiin <3. Sit taas tankattiin...
Nuoremman kisun kans haistelivat muutaman sekunnin ajan toisiaan nokat vastakkain, sit nuorempi lähti ruokakupille ja vanhempi sähisi perään. Ei mitään uutta siis :DKisun koisatessa ja välillä tankatessa avasimme liian kauan korkkaamattomana odottaneen shampanja-pullon, jonka jälkeen lähdimme vielä yöuinnille! Ukkospäivän jälkeen oli melko vilpoisa ja sumuinen ilma, mut maisemat tajuttoman upeat:Kuvia napsiessani kello oli 01:45


Kauan ei malttanut uimassa viipyä, ikävä ajoi kisun luo. 
Kotiportailla odotti nuorempi kisu, joka osaltaan juhlisti kaverin paluuta: kynnysmatolla odotti lähes kisun kokoinen (lähes siis) musta myyrä! Njami nam. 


Kuten edellisessä pikapostauksessa hieman jo kerroin, kisun löytyminen oli täysin hyvää tuuria: satuttiin just samaan aikaan samaan paikkaan. Ei muuta. Kohtasimme noin 400 metrin päässä kotoamme. Me oltiin tosiaan autolla kisua etsimässä, koska kiertelimme hiukan kauempana uusia katoamisilmoituksia vieden. Käytiin autolla myös pelloilla ja pysähdeltiin viheltelemään. Oon nauranu katketakseni miehen tokaisulle et me ajetaan mersulla peltoja pitkin ja tää citykissa kävelee vastaan jalkakäytävällä :D. Me jäätiin autolla jopa kiinni yhdelle pellolle :D. Siinä meni ratkaisevia sekunteja sutiessa, nimittäin jos ei oltais jääty kiinni, ei oltais varmaankaan kisua tiellä kohdattu! Onnellisten sattumien summa siis! 

Laiheliini on neiti aina kesäisin, olin varautunut et on aivan täysin ruikku ku kotiin tulee mut ei juuri kummempi ku lähtiessäänkään! Ja tosiaan, näyttää jopa hieman pulleammalta kuin vajaa kaksi viikkoa sitten...
Täysin ennallaan näyttää neiti olevan, punkkejakaan ei löytynyt. Sitä pelkäsin kovasti, koska en ehtiny punkkiampullia ennen kisun kesälomalle lompsausta antaa!
Silti taidamme käydä varmuuden vuoks eläinlääkärisedän vastaanotolla, kunhan ensin ollaan kunnolla kotiuduttu/levätty. 


Voi ku tuo neiti ei tiiä yhtään miten sitä ollaan etitty! Varmaan se tossa matolla makoillessaanki nyt miettii et hitto, jäi se mojova hiirikätkö vielä sinne latoon... miten pääsisin siellä käymään ja oih, olipahan elämäni kesis <3.
Mamin kesälomasta ei kannata ees puhua :D. Huomenna töihin!


Vaikka oon äärettömän onnellinen ja helpottunut, en silti voi olla ajattelematta niitä, joilla nämä seikkailut ei oo päättyny yhtä onnekkaasti. Sydäntä särkee sellaisten ihmisten & lemmikkien puolesta, lämpimiä ajatuksia täältä heidän luo <3.


Meillä alkaa nyt uudenlaisen elämän opettelu tämän neiti arvaamattoman kanssa. Lenkkeilemme valvotusti päivittäin, mutta sen sijaan että neiti jäis lenkin jälkeen vielä ominpäin ulos, tulee hän tästä lähtien sisälle. Tarhaa mies alkaa rakentaa huomenna ja huomenna minä käyn valjaskaupoilla. Tai oikeestaan ajattelin ostaa flexin ja ulkoiluttaa pikkuhiljaa narussa, en valjaissa. On niin ärhäkkä pimatsu tämä typy sille päälle sattuessaan että valjaissa olo ois painajainen :D.
Tänään aamupäivällä kävin karkurin kans lenkillä, kierrettiin tämä meidän oma kortteli, kisu oli siis vapaana kuten aina ennenkin. Kuuliaisesti seuras mua kuten etukäteen arvasinkin. Mutta joka nurkka piti nuuskia, myös omalla pihalla, joten tiedän siitä ettei oo hetkeen ollu näillä nurkilla... 
Lenkin alkuvaiheessa puhuin puhelimessa ja sanoin et otan kisun syliin vähä ennen kotia ja vien suoraan sisälle ni neiti päätti toisin: juoksi loppumatkasta mun edelle kovaa vauhtia ja suoraan mun auton alle :D. Pannasta repien sain sen sieltä ähkittyä syliini ja sisälle syömään ja koisaamaan!


Ihanasti eräs lukija kirjoitti:


Aivan upeeta! Ehdin jo miettiä, että niinkö sun energisyys ja pirteys jotka aina postauksistas huokuu olisi muka karkulaisen mukana mennyt... mutta ei. Näin sen pitikin mennä ♥

Välillä harkitsin blogin sulkemista, kurkkua kuristi tulla tänne ja nähdä neidin kuvia... Ei tuntunu blogi enää yhtä hyvältä paikalta ku yks olennainen osa blogiakin puuttui.
Mielessä kaikui erään lukijan viesti: "toivottavasti kisu löytyy, kovasti hän on bloginkin välityksellä ilostuttanut..."
Eilisen etsintäreissun ajan puolestaan pidin mielessäni "minä ainakin jaksan uskoa onnellisiin loppuihin... jatkakaa vain sinnikkäästi etsintöjä!"

Ja paras mahdollinen lopputuloshan sieltä tulikin!


Nyt voin iloisena, onnellisena ja kokonaisella sydämelläni todeta et mä oon back!


Kiitos ku elitte nämä hetket meidän mukana, nöyrät kiitoksemme <3
Kaikkien teidän rapsutukset ja silitykset menee tässä pikkuhiljaa perille :).
En unohda kauniita kommenttejanne & sähköpostiviestejänne koskaan!
Ulkomailta asti, omilta lomiltanne meitä muistitte! Voiko sydämellisempiä ihmisiä maa päällään kantaakaan!


Niin ja jos joku huolehtii nuoremmasta kisusta, ei hätää; neitiä hemmotellaan yhtä lailla ku karkuria <3. Voi olla että kotihiirulainen on jääny pikkasen normaalia vähemmälle huomiolle tässä parin viikon aikana, hyviteltävää siis silläkin suunnalla! Saiskohan sitä jotain lomaa tätä varten :D

55 comments:

 1. Ihanaa, niin ihanaa! Olen niin onnellien teidan puolesta! <3
  Harmi etta sun loma loppuu, mutta oli kylla varmaan paras loman lopetus koskaan!
  Mita yhdesta kesalomasta, kunhan rakas muru on kotona. <3

  Rags

  PS. Kissoja vihaavat ihmiset syntyy uudelleen - hiirina. :-D

  ReplyDelete
 2. onnellinen :-D

  Rags

  ReplyDelete
 3. Olet aivan ihana ihminen! Ja onneksi kisu löytyi!!
  Hali sinulle!
  Se mitä kirjoitat on täysin oikein!
  Ei kissa pärjää meidän luonnossa! Kissojen "löytötalot" jo puhuvat sen puolesta, huonokuntosia kissoja löytyy keväällä varsinkin. Meidän talvi on liian rankkaa kissoille.
  Meitä ihmisiä on moneksi. Nykyään kuuluu pitää huolta eläimestä, minkä otat perheeseesen!
  On aivan oikein ettet välitä kaikkien ihmisten kommenteista. Eivät ilmeisesti ymmärrä eläimistä mitään!

  ReplyDelete
 4. Ihanaa, että kisu löytyi, jännä vaan et jos joku on ruokkinut sitä ei oo huomannu teidän lukuisia ilmoituksia! Loppu hyvin kaikki hyvin :) missä tuo uimapaikka on? Näytyää kivalta :) jos et halua tänne paljastaa niin kerro vaiks facebookissa...

  ReplyDelete
 5. :'). Halit kaikille teidän pikku-perheen jäsenille, erityisesti kuitenkin sinulle! -Pilvi

  ReplyDelete
 6. Täyttä asiaa turiset! Ei kissa kuulu suomen luontoon ja jo kesytetty kotikissa ei kuulu luontoon ollenkaan. Nämä omat kissat eivät mitään niin paljoa pelkää kuin ulkoilmaa ja luontoa. Avoimesta ikkunasta voi ulos katsella, mutta kun ulko-ovi avautuu pitää juosta ovesta heti kauas ja kun kantokassissa päästään pois rappukäytävästä rupeaa murina ja maukuna. Eivät nämä turriaiset luontoon kuulu, haluavat ruoan tarjottimella valmiina.

  Musta ajatus siita, että joku on varmasti ruokkinut teidän kisua on tosi ärsyttävä. Se on niin kauhean huomaamatonta, että ruokkii kissaa kahden viikon ajan ilmoittamatta missään, ilmoittamatta kellekään tai kyselemällä paikoista, että onko kissaa kadonnut. Siinä on ollut teillä kahden viikon piina ja huoli, koska joku ei vaan ole ajatellut tai välittänyt. Suututtaa.

  Toisaalta meidän lähistöllä asuu sellainen mustavalkea pörröinen kissa, joka ei osaa maukua vaan se röhkii ja se on tosi hellyydenkipeä ja se on aina ulkona tietyn talon edessä ja seuraa mua kotiin jos erehdyn sen talon ohi kävelemään ja mä olen monesti haaveillut tän katin nappaamisesta kainaloon ja kotiin viemisestä.. mutta sillä on varmaan parempi koti jossain muualla, oma koti ja omat rutiinit ja mä en antaisi sen ulkoilla kun täällä on noita kettuja niin perkuleesti!

  ReplyDelete
 7. Ihana, että kaikki päättyi lopulta onnellisesti ja kisuli pääsi turvallisesti kotiin! Tosi kurjaa, jos joku on pitänyt neitiä kotonaan samalla, kun te olette sairaina huolesta! Varmasti ovat nähneet teidän laputkin, jos neiti kerran noin läheltä löytyi...

  Uskomatonta, että joku väittää kissojen pärjäävän luonnossa itsekseen! Ei kai kesäkissoillakaan sitten olisi huolen häivää. Ja tosi mautonta ylipäätään tulla kommentoimaan tollasta silloin, kun toinen on huolesta sekaisin!

  Ymmärrän sua täysin, että blogin kirjoittaminen tuntui turhalta ja kurjalta, kun neiti oli kateissa. Ja jos näitä kisupostauksia ei täällä olisi, puuttuisi täältä myös aimoannos huumoria -sitä nämä teidän karvaturrit osaavat järjestää :)

  Rags:n loppukommentti oli hyvä ;D

  -I-

  ReplyDelete
 8. Olipa täällä ihania uutisia! <3

  ReplyDelete
 9. Ihanaa, että hän vihdoin löytyi! Mä olen täällä taustalla seuraillut karkulaisen etsimistä ja muistellut niitä aikoja, kun mulla oli kissoja ja ne teki just tuollaisia karkureissuja. Se on kaamea tunne, kun ei tiedä, että missä kisu on ja tuleeko koskaan takas. Onneksi tällä tarinalla oli onnellinen loppu :)

  ReplyDelete
 10. Cool! Melko tavuviivana on tuo kisun suu sen nukkuessa rilluttelun päälle.
  Se on myös mielestäni alkanut hieman muistuttaa villiä serkkuaan ilvestä. Kyllä se siitä taas.

  Onnittelut trillerin onnellisesta lopusta!

  N

  ReplyDelete
 11. En ole aiemmin kommentoinut, mutta joka päivä on pitänyt käydä tarkistamassa, että onko kissa vihdoin löytänyt takaisin kotiin. Olen tosi iloinen teidän puolesta :)

  Satu

  ReplyDelete
 12. Rags: ihanaa että oot onnellinen, sulla on hyvä ja lämmin sydän! :)
  tuo hiiri-juttu ei voi enempää pitää paikkaansa :DD
  ja totta, pääasia et mun pieni rakas on kotona ja saan halia sitä aina ku vaan huvittaa. se silminnähden nauttii :). äsken annoin sille vähä vaniljajädeä, nam! oi tää tunne on ihana, onni aivan kuplii mussa :D

  Kris: voi kaunis kiitos sulle Kris <3. kiitos kiitos kiitos!! huomaa kyllä et tietämättömyyttään ihmiset laukoo mitä vaan :/.
  ja totta, lemmikistä kuuluu huolehtia sen kuolemaan saakka parhaan kykynsä mukaan. jos lemmikin ottaa, siitä täytyy huolehtia aina ja ikuisesti.

  Jenni: niinpä.. niinpä.. ei oo huomannu vai ei oo halunnu huomata ilmoituksia... meitä on valitettavasti monenlaisia :/

  Pilvi: kiitos paljon ihana Pilvi <3

  Hanna: hih, sun kommentit on niin hauskoja :D. mäki oon varma, et jos joku ois ilmotellu ruokkivansa pihallaan vierasta kissaa, oisin sen ilmoituksen nähny! ja niin monet silmäparitki täällä alueella tätä juttua seuras et sellanen ilmotus ei ois millään voinu mennä ohi! aina pitää selvittää et kenellä on kissa hukassa ENNEN ku rupee ruokkimaan sitä pihallaan. olin huolesta sekaisin ku mun murua ei löytyny <3. kuten suakin, mua suututtaa tuo asia myös. siis ihmisten ajattelemattomuus! mut yritän unohtaa sen, pääasia on toki että kissa voi hyvin ja on onnellisena tuossa vieressä <3
  röhkivä kissa vois kyllä olla ilmestys :DD

  I: eikö ookki ihanaa :)). harmi vaan et tää piina kesti näin kauan ja just tosiaan varmasti jonku ajattelemattoman ihmisen takia :/. mutta kiukku laantuu ku katon tohon viereen missä neiti makoilee, mun mielestä se aivan hymyilee nukkuessaan <3. sai äsken vaniljajädeäkin :P
  tosi hyvä tuo huumori-pointti, oon samaa mieltä :)

  Inanaa: :)

  Suvi: <3

  Lilianna Lehdokki: kiitos että elit mukana <3. valtava määrä hyviä uskomuksia varmasti toi mun murun mun luo <3

  N: tavuviivana :D ja ilvestä :D
  tosi hauskan kommentin jätit, kiitti! sai ihan ääneen nauraa :D. mun mielestä kisu hymyilee tossa kolmoskuvassa :P.

  ReplyDelete
 13. Satu: kiitos sinulle! on tärkeä ja hieno piirre osata iloita toisten puolesta, kiitos :)

  ReplyDelete
 14. Loppu hyvin, kaikki hyvin! Olet varmasti ihan mielettömän onnellinen kun kisuli palasi kotiin! Voin kuvitella sen tunteen kun tunnistit eilen karkulaisen omaksesi, tunne oli varmasti ihan mieletön. hyvä että avasitte sen skumpan, sen todellakin ansaitsitte:) varmasti menet nyt hyvin ja helpottunein mielin töihin kun tiedät että kisuilla on kaikki hyvin. olen niin onnellinen puolestasi etteivät sanat riitä kertomaan:) kissasi karkureissun aikana monesti katselin näitä omia mirrejä ja tulit mieleeni usein kun mietin miten onnekas olenkaan kun molemmat kissat on tallessa ja turvassa ja miten paha mieli ja kova hätä sinulla täytyy olla ja tuli tosi paha mieli puolestasi. Mutta onneksi se on ohi nyt!

  Aivan uskomaton tuo kissa luonnossa kommentti, todella mautonta kommentoida tuollaista toisen hädän hetkellä! No, pitää jättää vaan omaan arvoonsa.

  ReplyDelete
 15. Voi ihanaa!! Mä pääsin tänään lukemaan tän ilouutisen! Siis oon niin onnellinen teidän puolesta, että saitte neitin kotiin! Ja mulla oli kyllä koko ajan vaan semmonen tunne tuolla sisimmässä, että hyvin tää päättyy! Vaikka olette täysin tuntemattomia, olet ollut monesti mielessäni viime aikoina :) <3

  ReplyDelete
 16. Marika: oon kyllä tosi onnellinen, onni kuplii mun sisällä :D. ihana tunne! monesti mietinki muita ihmisiä ja miten heillä on lemmikit luonaan, tuntu kauheelta :(. tossa mun pieni matolla nukkuu, melko väsyneeltä vaikuttaa vieläki. ehkä yks lenkki vielä illemmalla, se riittää tälle päivää :)

  Anne: voi tuhannet kiitokset <3. se kyllä autto et niin moni meitä hyvällä ajatteli <3. ihanaa et on hyviä ihmisiä NÄIN paljon! :)

  ReplyDelete
 17. Ihanaa, että pieni karkulainen on nyt kotona. Olenkin aina tänne tullessa odottanut uutisia kotiinpaluusta ja onneksi niitä nyt oli :)

  ReplyDelete
 18. Voi ihanaa, loppu hyvin kaikki hyvin! :) Hyvä kisu!!! Nyt vaan tosiaan valjaskaupoille ja tarhaa rakentamaan. Nauratti kauheasti tuo kissahössöjulistus! :D

  ReplyDelete
 19. Voi että...ihana juttu, että koko perhe on jälleen koossa!

  Aurinkoista kesää! :)

  ReplyDelete
 20. Hyvä että katti löytyi takaisin kotiin! =)

  ReplyDelete
 21. Oi ihanaa, ihanaa! <3
  Nousi ihan tippa linssiin kun aamulla näin, että kisu on palannut kotiin. Onnea koko perheelle.
  -Riikka

  ReplyDelete
 22. Ihana, että kissa löytyi! Oon seurannu joka postausta, mutta en ole ehtinyt kommentoimaan mitään :/ Työvuorot menneet vähän ihmeellisesti ja ollut kaikkea muutakin. Toivottavasti ei enää karkaile omille reissuilleen :)

  ReplyDelete
 23. Voi,mahtava juttu! Iloitsen teidän puolesta! ...ja jotain hyväähän kannattaa aina odottaa, eikö vaan!

  Ihanaa kesää kisuille ja teille!

  ReplyDelete
 24. Voi rakkauspakkaus kun hän nyt makoilee siellä omalla matollaan kotona!!! <3 Minä oon niin superiloinen teidän puolesta! Perhe on koossa! <3

  Mun mielestä on ikävää, että ihmiset tulevat jakamaan "teräviä" mielipiteitään tänne sun blogiin, vaikka teillä on juuri takana kahden viikon kamala stressi ja suru ja huoli! Tuollaiset kommentoijat eivät ymmärrä mitä olette käyneet läpi. Jokaisellahan saa olla mielipiteitä, mutta se missä niitä esittää ja milloin, kannattaa harkita. Joskus kannattaa myös jättää sanomatta, se saattaa olla jopa aika fiksua. ;)

  ReplyDelete
 25. Ai niin, ja aivan upea tunnelma noissa järvikuvissa!

  ReplyDelete
 26. Voi, onpas ihanaa että kisulin reissu sai näin onnellisen lopun!
  Voin kuvitella sitä helpotuksen ja onnen tunnetta mikä varmaan on sinut täyttänyt saatuasi mirrin kotiin :) Rakastan eläimiä yli kaiken (kaikkia karvaisia varsinkin) ja tällaiset onnelliset loput saavat minunkin onnelliseksi!

  ReplyDelete
 27. Hyvä että kisuli löytyi. Ei sitä ulkopuoliset aina tajua kuinka rakkaita ne omat mussukat on :)

  Ihanan näköinen ranta, tuollaisessa kelpaa kyllä polskia.

  ReplyDelete
 28. Jeiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!<3<3 Oon niin onnellinen teidän puolesta! Oltiin mökillä ja kävin joka päivä poikaystävän puhelimella katsomassa blogiasi, joko kisu olis tullut kotiin, aika pitkään oli karkulainen seikkailemassa! Mutta siis ihanaaa, että löytyi!

  Huvittaa ihmisten niin viisaat mielipiteet kissojen vapaana olosta > meillä ulkoilutetaan kisuja mökillä valjaissa (toinen ei kyllä halua olla viittä minuuttia kauempaa), kaupungissa eivät edes uskalla pihaovesta lähteä! Ja niin saatiin taas päivitellä, ettei noi meidän mirrit pärjäis mitenkään iteksiään luonnossa, on ne niin onnettomia! :D Esim. tänään ongin kaksi ahventa kisuille vatiin, jotta näkisin miten ne reagoi eläviin otuksiin, mutta eivät edes koskeneet! Luulin että olisivat ihan hurmioissaan, mutta ei..:D fisut lähti takaisin järveen. Teillä nyt ei varmasti ole edes näin neitejä kuin meidän kisut, mutta ois silti ihmisten aika ymmärtää että kisut on lemmikkejä.

  Teidän kisuilla on varmasti ihan mahtia, kun saavat oman tarhansa ja pääsevät kuitenkin lenkkeilemään niin usein!

  -Suvi

  ReplyDelete
 29. Ehdottomasti tuollaiset kommentit kannattaa jättää omaan arvoonsa. Jokaista negatiivista kommenttia vastaan varmasti riittää tukku lukijoita, jotka odottavat kissanelämäntäytteisiä postauksia.

  ReplyDelete
 30. Moi S!
  Ja ihan pakko sanoo: JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Vihdoin hän tuli kotiin <3 Oon joka päivä käynyt monta kertaa katsomassa uutiset täältä ja nyt kun mökkeilimme viikonlopun niin heti kotiin palattuani piti käydä täällä ekana ja VOI MITEN IHANAT UUTISET TÄÄLLÄ ODOTTIVAT!!! <3 Todella mahtavaa! Kyllä routa porsaan kotiin ajaa ;)))

  ReplyDelete
 31. Ihana kuulla vihdoin hyviä uutisia! Oon onnellinen teidän puolesta <3!

  ReplyDelete
 32. Vasta tänään pääsin blogisi äärelle ja täällähän odotti ihan hurjan hyvät uutiset!!!!!!!
  Onnea hirmuisesti, pikku karkulainen on saatu kotiin. On teidän raitaturkki ollut mun ajatuksissa joka päivä että onkohan neitoa löytynyt. Ja oli, hyvä näin. Voin uskoa mikä paino tippui sydämmeltä, nuo on niiiiin rakkaita nuo karvaiset lapset. Ihan tippalinssissä täällä vaikka en ole teidän ihanaa neitiä koskaan tavannutkaan. Paitsi virtuaalisesti.

  ReplyDelete
 33. Onpa täällä taas "maailmanparantajat" liikkeellä :D
  Harmi ettei ihan älli siihen riitä, kommenttien perusteella... Miksi ihmeessä et saisi surra kissasi katoamista niin paljon kuin ikinä sielu sietää? Sehän on täysin ymmärrettävää! Menkööt nuo elämään katkeroituneet anot vaan itseensä!
  Ihana että killi pääsi rakastavaan kotiinsa <3 Hyvää kesää teille koko perheelle!
  T. Bloggaaja

  ReplyDelete
 34. Ompas ihania kuvia pikku kisulista! :)

  ReplyDelete
 35. Anttis: ihanaa tosiaankin!! :)

  Jenni: nimenomaan!! :)

  Tea C.: kiitos paljon Tea, samoin sinulle :))

  jennie: niinpä, hyvä me!

  Riikka: kiitos paljon Riikka <3

  moonangel: kiitos sulle :). ihana että nyt ehdit viestiä jättää! ei karkaile, jos se meistä on kiinni.

  lyckobo: kiitos paljon, samoin sulle! ihana että iloitset mukana :)

  ReplyDelete
 36. Hanna: kiitos ihana Hanna <3. joo tollaset ihmiset on reppanoita, ne on niitä jotka yleensä jää asemalle ;D. ei voi kauhalla vaatia ku on lusikalla annettu, pätee tähänkin :P. viimeinen lauseesi naulan kantaan!
  järvikuvat on kyllä oikein paljon munki mieleen :)

  Susu: kiitos sulle Susu, ihana että tämä sai sutki onnelliseksi! me ollaan kyllä tosi onnellisia :)

  LauraR.: ei ulkopuoliset ymmärräkään... rannalla oli kyllä kaunista sinisenä kesäyönä :)

  Suvi: kiitos Suvi ihanasta kommentista ja kiva ku seurasit ja elit mukana! kesäterkut teidän kisuille :). me oltiin just porukalla lähes tunnin lenkillä, nyt maistuu taas uni :)

  jaana: täysin totta, hyvin sanottu Jaana!

  CatLover: voi kiitos paljon <3. ihana et olit hengessä mukana. mukavaa alkavaa viikkoa! :)

  J&M: voi tuhannet kiitokset <3

  Outi: kiitos sulle kiva Outi, ihanasti kirjoitit meistä <3. kiitos että olit hengessä mukana, se merkkaa mulle paljon!!

  ReplyDelete
 37. Bloggaaja: joidenki täytyy vaan päästä päteen, joka paikassa, joka aikana... monet ei näköjään ymmärrä myöskään sitä, että blogit on bloggaajan elämästä vain pintaraapaisuja! ainakaan minä en jaa 100% elämästäni täällä :D
  kiitos, hyvää kesää sullekin :)

  Puputupuna: eikö :). ihana sun nimimerkki!

  Omppumamma: niin mustakin <3

  ReplyDelete
 38. Ihanaa kun kisuneiti pääsi kotiin! Meidänkin kisu oli hoidossa mummolassa sen mun polvihässäkän takia aika kauan, koko ajan oli semmoinen tunne, että jotain puuttuu, vaikka hyvässä hoidossa olikin. Nyt kun on taas kotona, on sellainen olo, että meidän perhe on koossa. Että kyllä ne lemmikit on tärkeä osa perhettä. Voin siis kuvitella sen ilon minkä koit, kun neiti juoksi tiellä vastaan :) Mukavaa alkavaa viikkoa teidän perheelle, harmi kun joudut nyt heti lähtemään töihin tapahtuneen päätteeksi.

  ReplyDelete
 39. Voi miten ihana uutinen!! Olen joka päivä myötäelänyt ja odottanut, koska ilmoitat kisun löytyneeksi. Jännityksellä aina tulin blogiisi uusinta kirjoitustasi katsomaan - odottaen tietysti suuresti, että kissa olisi vihdoin löytynyt - ja mielenkiinnolla tietysti myös kuullut, että mistä.

  Olen kovin onnellinen puolestanne. Olen kokenut oman koiramme katoamisen kerran muutama vuosi sitten - ja vaikka ei toinen ehtinyt olla kadoksissa kuin muutamia tunteja (ja vain läheisessä metsässä) niin silti siinä ehtii käymään vaikka ja millaisia tunteita ja ajatuksia päässään lävitse.

  Olen niin helpottunut <3 kun kisumirrinne löytyi ja vielä hyväkuntoisena. TIESIN(!), että tällä tarinalla tulee olemaan onnellinen loppu. Vaikka se olisikin voinut tulla jo hiukan aiemminkin ;) Heh.

  ReplyDelete
 40. OMG!! Olipas ilkeämielinen ja asiaton kommentti kissan ulospäästämisestä ja 'tyhmyydestä', huoh. Ei siis minkäänlaista tilannetajua. ja aivan turha
  kiitellä sitä ihmistä kuka kissaasi ruokki, hänhän tämän sai aikaan. Ja kissan katoaminen ei ole todellakaan mikään pieni murhe. Suututtaa todella paljon puolestasi. Täytyy varmaan laskea sataan jotta pulssi laskee.

  Mutta kaikesta huolimatta mukavaa työviikkoa sinulle:)

  ReplyDelete
 41. Onnen Omenia: siis totta, just se tunne koko ajan et jotain olennaista puuttuu. osa itestä on hukassa ku pieni on poissa...
  kiitos Omppu <3. mukavaa viikkoa teidänkin perheelle :) iloisin mielin töihin huomenna, kaikki on hyvin!!! :)))

  HoO: kiitos sulle ihanan lämpimästä kommentista, tuli hyvä mieli :). ois todellakin voinu löytyä kisu jo aiemminkin :D mut parempi myöhään ku ei milloinkaan! kiitos vielä <3

  Marika: älä muuta sano... :D
  ja totta, jos kisua ei ois ruokittu, se ois palannut kotiin samoin kuten ennenkin 8 vuoden ajan :). kateellisia reppanoita on näköjään joka lähtöön!
  kiitos Marika, mukavaa viikkoa sinne :)

  ReplyDelete
 42. Ihanaa, ihanaa, olen todella onnellinen sun puolesta! Ei oo totta, kisu on löytynyt!

  Vitsi, kun en eilen päässyt koneelle, olisin silloin jo onnitellut <3 Joka päivä olen toivonut blogisi alkavan sanoilla "kisu on löytynyt". Mahtavaa! Olet varmasti onnesta sekaisin.

  Ja todellakin ihmisten mielipiteet blogien sisällöstä tai muusta vastaavasta voi jättää huomioimatta. Sinun blogiasihan tässä luetaan ja jollei kiinnosta, aina voi lopettaa lukemisen. Et sä täällä ketään väkisin pitele tai pakota lukemaan. Menkööt muualle. Itse en ole eläinihminen. Eläinrakkaita löytyy kyllä perheestäni ja ystäväpiiristäni. Pidän heidän eläimistään ja monesta muustakin vastaantulevasta, mutta kotiini en niitä halua. Eläinpostaukset kuuluvat Sinun blogiisi ja luen ne mielenkiinnolla (usein hassuja tarinoita, kivoja kuvia yms) ja välillä ihmettelen mielessäni miten nuo kisut ihan kuuluvat teidän sisustukseenkin. Tunsin huolesi, kun toinen niistä lähti karkuteille. Ei tekisi mielenikään hypätä postauksen yli ja tulen kylään taas huomennakin :)

  Tänä yönä et varmaan unta saa (käyt ylikierroksilla), mutta onnea vielä kerran!

  ReplyDelete
 43. Ihanaa, nyt on elämä taas raiteillaan blogimaailmassakin. Iloitsen kovasti kisusi löytymisestä!

  ReplyDelete
 44. Sari: voi kiitos niin paljon Sari, tuli ihana mieli ku on näin hyväsydämisiä ihmisiä, jotka osaa iloita toisten puolesta! kyllä sitä nyt taas arvostaa niitä hetkiä ihan eri tavalla ku saa vaan olla kisun seurassa ja koko perhe on koossa :).
  ja naulan kantaan tuo blogeihin liittyvä kommentti! kyllähän se niin on, että ne narisijalukijat vaihtaa blogia, ei bloggaaja aiheita ku yks narisee :).
  ihanasti sanottu et luet mielenkiinnolla kisupostaukset, vaikka et eläinihminen olekaan! lämpimästi tervetuloa tänne vieraisille milloin vain :)

  Ansku: näinpä juuri! kiitos että iloitset ja silityksiä teidän kaksikolle :)

  ReplyDelete
 45. Koskettavaa....niin, kyllä tuo meidän talvi rajoittaa luonnossa elämistä. -30 astetta kun on niin, niin ei "pikkukilli" eli pikkukissa elä varmasti siinä ympäristössä itsenäisesti. Jos meillä olisi ainainen kesä niin olisi aivan eri asia (se muuttaisi paljon). Mutta kyllä luonnossa on niin paljon uhkia vapaana kulkevalle villikissalle - toiset eläimet ja muitakin juttuja. Kyllä niistä kisu kuvista siinä lattialla näki että "koti on paras paikka" , vaikka varmasti sillä luontoonkin tekisi mieli. On sillä ollut melkoinen kesä. Mitähän kaikkea se on nähnyt? Olet tosi tosi siunattu kun sait omasi takaisin...ennen kylmää talvea. Oli se lukijallakin tuskaa nähdä kuinka rakastavan äidin lailla tunsit huolta "lapsosesta". Sellaista huolta me äidit joskus tunnetaan....vaikka vähän karvaisemmistakin lapsista.

  ReplyDelete
 46. Voi miten olen onnellinen ja helpottunut sinun puolestasi. Täällä ollaan koko ajan oltu hengessä mukana ja toivottu kisun paluuta. Voi kuinka tämä piristi maanantai päivääni, kun tiedän teidän perheen olevan taas kasassa :)

  ReplyDelete
 47. Kuten jo aiemmin facebookis mainitsin niin mahtava juttu et kisu löysi vihdoin tiensä kotiin!

  Melkeen tuli itku, kun luki sun juttua.
  Voin vain kuvitella sitä riemua kohtaamishetkellä! <3

  -heidi

  ReplyDelete
 48. gone to the beach: kyllä kisu oli selvästi helpottunut ja onnellinen et pääsi kotiin, raasu <3. unikin tuli heti paremmin ja oli ihana päästä rakkaiden syliin. ja varsinki mamin tyynyn viereen <3. samalle tyynylle aina änkee päänsä :D. ja sylissäkin kisu on nyt ollu aivan hirmupaljon :D. ottaa takas menetettyä aikaa!
  ja tottakai sitä huolehtii, oli sit ihmisestä tai lemmikistä kyse!

  Janet: tuhannet kiitokset et elitte hengessä mukana, se auttoi :)). kiva että piristi sinuakin!

  heidi: niin on, aivan supermahtava juttu :). kiitos kommentistasi <3

  ReplyDelete
 49. Mikä ilouutinen!!! Ihanaa, että löytyi hyväkuntoisena :) Nyt paistaa taas päivä teillekin, vaikka olis millainen ukonilma! Nauttikaa yhdessäolosta <3

  Ja kiva nähdä, millainen tarhasta tulee - varmasti upea, niin että kaikki naapuruston kissat karkaavat teille leikkimään ;)

  ReplyDelete
 50. Loppu hyvin kaikki hyvin :)
  Tuohon alkupään juttuun haluan sanoa sen verran, etten ymmärrä valituksia, jos joku asia ei kiinnosta. Mie ainakin rullaan nopeammin läpi ja siinä se, jos ei kiinnosta. Enkä viitsi ruveta mitään kommentoimaankaan.
  Ja sie saat omassa blogissa kirjoittaa, mitä haluat. Kellään ei ole siihen mitään sanomista.
  Näinhän se menee kaikkien blogien kanssa.
  Ja olen samaa mieltä tuosta kissa-luontojutusta kuin sie.

  ReplyDelete
 51. Olivia: kyllä tosiaanki paistaa päivä, vaikka loma loppuikin :). kiitos sulle, nautimme <3
  tarhaan kohos tänään jo piirut :P kuvia tulee sitten myöhemmin!

  Sirutuuli: aamen!!! :D
  no siis aivan! ei millään muakaan voi jokaikinen postaus blogeissa kiinnostaa, mut en tosiaan vaivaa päätäni/tuhlaa energiaani siihen et alan valittaan asiasta :D. miten kukaan voi olla niin itsekäs!!! joka postaukselle löytyy kyllä kiinnostuneita ihmisiä, kunnioittakaamme sitä.
  ihmettelen suuresti mitä sellaset avautujat luulee saavuttavansa. eihän siitä oo mitään hyötyä :D

  ReplyDelete
 52. Ihanaa, että karkuri on saatu kotiin! Todella ihanaa <3

  ReplyDelete
 53. Kertakaikkisen ihanaa, kun pieni karkulainen on taas kotona <3 (näin vielä jälkikäteenkin lämmittää sydäntä)

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S