Monday, July 18, 2011

Ideoita blogistani

Sain jokin aika sitten ihanan sähköpostiviestin blogini lukijalta. Tällaiset palautteet innostaa mua kyllä entistä enemmän bloggaamaan!
Tämä on jo itessään erittäin mukava harrastus, mut jos tästä on jollekin vielä hyötyäkin niin oon ikionnellinen :))


Mutta nyt siihen viestiin: (kiitos vielä Miialle!)


Hei,

kyselit postauksessasi mitä ideoita lukijasi ovat omaan sisustukseensa saaneet....

Olen aina tykännyt sisustaa valkoisella, rakastan minimaalista tyyliä ja korkeakiiltoista pintaa. Kiitos ihanan keittiönne, vaihdoimme ruokapöydän kokonaan valkoiseen (aiemmin kansi kiiltovalkoinen ja jalat pähkinää) ja ostimme samanlaiset IHANAT tuolit Kodin 1:stä. Lisäksi rakastuin V&B New wave- sarjaan ja aloitin keräilyn. Myös Bestå-sarjaa meiltä löytyy ja sisustustarran haluaisin mutten ole vielä löytänyt "sitä oikeaa"... Keittiönne "Save water, drink wine" on TOTAALISEN NEROKAS KEKSINTÖ! Aivan ihana, I´m in love! 
Ajattelin laittaa sinulle muutaman kuvan meidän kodistamme, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Keittiö on menossa remonttiin joten siitä ei ole julkaisukelpoista kuvaa. :) Yhdessä kuvassa näkyy myös vanhempi koiramme (lampaamme :D).





Oiskin kiva kuulla, onko teillä lukijoilla mielessä jotain erityistä aihepiiriä tai mahdollisesti jotain pulmakohtaa, johon haluisitte saada ideoita? Voisin laittaa korvan taa (jos on jotain toteuttamiskelpoista ;)) ja toteuttelisin joitain pikkuhiljaa.
Tai minkälaisista postauksista yleisesti ottaen täältä blogistani saatte ideoita/vinkkejä omaan sisustukseenne?

Tosin tällä hetkellä mulla on rästissä jo kymmenisen postausta (ainakin), mut jonain päivänä ehkä mullekin iskee postausideapula. Voisin sen iskiessä palata sitten tänne kommenttiboxiin poimimaan hyviä ideoitanne :).

Voi voi ku ei aika meinaa riittää, pää pursuaa postausideoita ja joka päivä niitä tulee lisää! Suuri osa postauksista on jo aluillaan, mut viimeistelemättä! Pitäis saada joku viikon loma tätä bloggaamista varten et saisin ainaki ne rästipostaukset julkaistua, heh!
Eli en oo unohtanu niitä, ovat kyllä tulossa! 
Kiitos kärsivällisyydestänne ja mukavaa kesäviikkoa kivat :)

10 comments:

  1. Pakko oli kyllä tulla nyt kertomaan, mutta mun vanhemmat on tekemässä keittiö remppaa ja pähkäilivät kovasti mitä tekisivät. Heillä on kulmassa liesi ja tuuletin ja siinä vieressä sitten tuo allasalue tai mikä ikinä onkaan. Ni minä sitten ehdotin niille juuri tuollaista välitilalasia ja näytin sinun blogista kuvia, ai kamala mitenkä ne innostu. Kiitoksia vain tästä! Selitys oli kyllä tosi ankea mutta idea oli kuitenkin se että vanhempani saivat blogista aivan uudenlaisen idean omaan keittiöön ja vaihtoehdon sen ainaisen laatoituksen tilalle.

    ReplyDelete
  2. Oikein kaunis koti Miialla :) Sulta mäkin sain idean noihin keittiön tuoleihin tai oikeastaan uskaltaiduin ottamaan ne kunnolla käyttöön. Meillähän oli jo entuudestaan ulkonäöltään tosi samannäköinen pöytä kuin teillä ja jo olemassa kolme samanlaista tuolia muissa huoneissa. Olin jo harkinnut niiden käyttöönottoa keittiöön, mutta pelkäsin, että tulisivat naarmuuntumaan herkästi. Kerran sulta asiaa kyselin ja sanoit, ettei teillä ole naarmuuntunut. Tuolit sattuivat silloin olemaan tarjouksessa, joten haettiin kolme lisää. Ruokailuryhmä raikastui kertaheitolla :)

    Koristeluideoitakin olen sulta bongannut ja siitä aiheesta kerran taisinkin sulle jättää postauspyynnön ;) Ja varmasti monta muutakin ideaa on sulta saatu, en nyt vain saa mieleeni.

    En nyt omalta osaltani osaa toivoa mitään postaustoivetta. Monesti niitä ideoita saa puolivahingossa, niin kuin se keittiön pöytäkoristekin, jonka huomasin postauksen lomassa ja josta sitten pyynnöstä teit paremman postauksen:)

    Mukavaa maanantaita :)

    -I-

    ReplyDelete
  3. Päivän piristys tosiaan tämä sinun blogisi, toivottavasti jaksat vielä pitkään piristää meitä lukijoita päivittäin =)

    Sinullahan oli takan edessä lasi perinteisen takkapellin ( vai mikä nyt on virallinen nimi pellinpalalle joka on takan edessä lattialla
    ???) sijaan. Haluaisin meille myös, mutta mies hannaa vastaan. Nyt kysyisinkin sinun kokemuksia, jotta saisin ylipuhuttua mieheni. Minkä kokoinen teidän lasi on, entä paksuus? Lasi on tietty karkaistu eikö vaan? Entä onko jotain haittapuolia, jos on jätän ne miehelle kertomatta ;)

    Kiitos jälleen vinkeistäsi ja mukavaa aurinkoista päivän jatkoa!

    Johanna

    ReplyDelete
  4. Onpas upea koti lukijallasi! Voi, meillä on kotona vaikka kuinka monta pulmakohtaa, joista en tunnu pääsevän yli enkä ympäri... Mutta erilaiset säilytystilaratkaisut ja niihin liittyvät ideat on aina tervetulleita :)

    ReplyDelete
  5. Ihania inspiraatio kuvia :) Tykkäsin siis tosi paljon noista kuvista joita olit saanut lukialtasi. Teillä ja heillä on kaunis koti!
    Aurinkoista kesän jatkoa!
    K

    ReplyDelete
  6. Jei, meijän oma koti! :)

    Vaate- ja tavarasäilytys aiheinen juttu olisi kiva. Teillä on aina ihanan siistiä ja selkeää.... :) Myös pelkät kuvapostaukset olisivat mukavaa katseltavaa kun teillä on niin kaunis ja rauhallinen tunnelma kodissanne.

    Ja sitten vielä ennen ja jälkeen kuvia erilaisista lookeista mitä on ollut esim. heti muuton jälkeen, keväällä, vappuna, jouluna yms.

    Mulla onkin blogissa ollut nyt hiljaista kun oltiin koko viikonloppu reissussa. Olohuoneeseen ja makkariin tuli uusia kalusteita ja nyt alkaa kalusteiden kokoaminen ja armoton siivous.

    Ihanaa alkanutta viikkoa!

    ReplyDelete
  7. Saara: ei mikään ankea selitys ollut :D. kiitos sulle Saara ku näit vaivaa ja kerroit mulle tän, tulin tosi iloseks et ihmiset on saanu mielestään tosi kivan vinkin täältä!! aivan mahtava juttu :))

    I: eikö olekin :).
    kiva että kerroit näistä! oli mukava kuulla ja oon pitäny mielessä sen koristeluvinkin :). yks somiste-postaus saattaakin olla tulossa jossain vaiheessa ;).
    kivaa alkanutta viikkoa sinne!

    Johanna: voi mahoton miten nätisti sanottu, kiitos Johanna! <3
    takan edustalla on tosiaan karkaistua lasia, pitää olla karkaistu, muuten ei mee muuttotarkastuksessa läpi. ja tottakai muustakin syystä, ihan oman turvallisuuden takia on oltava karkaistua lasia :). meillä ku on tollanen kulmatakka ni lasi koostuu kahdesta eri palasta. ite saa määrittää sen koon takan mukaan, mut sen pitää ulottua hieman takkaluukun yli molempiin suuntiin. lisäksi syvyyssuunnassa pitää muistaakseni olla minimissään 40cm!!!!!
    miksi miehesi vastustaa lasia? kiinnostais tietää :). en kyllä osaa sanoa huonoja puolia muuta kuin sen, että jos lasia ei laita mitenkään kiinni lattiaan (esim. silikonia reunoihin), menee alle pölyä ja esim. meillä kissankarvoja :P. pidettiin tarkoituksella se näin alkuun ilman silikonia, katottiin miten käy ja nyt kohta sen silikonin vois sinne laittaakin, kun vain ehtis ;).
    toiv. näistä tiedoista oli jotain apua!

    Niina: niin on! ok, laitan korvan taa ;)

    K: kiitos paljon sulle K! ja ihanaa kesän jatkoas sinullekin :)

    Miia: heh, kiitos vain :). vaatehuoneesta onki tullu jo postaus ja se on meidän ainoa vaatesäilytys :). tosi huippu idea tuo ennen ja jälkeen -kuvat, toteutan jossain vaiheessa aivan ehdottomasti, kiitos ku vinkkasit!!
    makuuhuoneesta oon ajatellu tehä sellasen et miten se on tän ekan asumisvuoden aikana kokenu erilaisia muutoksia :).
    kiitos samoin sulle!

    ReplyDelete
  8. Ihana koti lukijallasi! Ja sinulla yksi parhaista blogeista, saan aina runsaasti iloa ja inspistä postauksistasi! Jatka samaan malliin! :-)

    ReplyDelete
  9. Anonyymi: oi miten ihana kuulla että saat täältä iloa ja inspiraatiota, sitä toivonkin! kiitos sulle ja yritän parhaani ;)

    ReplyDelete
  10. Kiitos vinkeistä ja tiedoista. Mies vastustaa lasia sen vuoksi, että pitää sitä liian modernina :( Kyllä mä vielä hänen päänsä käännän ja meillekin tulee tuo lasi... Ja varmasti myös silikoni, sillä meillä myös kaksi kisua ;)

    Johanna

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S