Saturday, June 11, 2011

Koti Oulussa

Tänään käydään blogini lukijan kotona Oulussa. Tämän lukijan koti on 70-luvulla rakennettu omakotitalo, jossa asuinpinta-alaa on noin 140 neliötä (lisäksi kuntosali). 2000-luvulla täysin 
modernisoitu talo sijaitsee noin 2000 neliön kokoisella tontilla.



Asukkaina kolmatta vuotta K, aviomies, pieni F-tytär ja terrierivanhus. Joillekin teistä tämä koti saattaakin olla tuttu K:n blogista



Mitäpäs tykkäsitte tästä kodista?
:)

30 comments:

  1. Olen seurannut aktiivisesti blogiasi noin vuoden verran ja nyt sitten ekaa kertaa kommentoinkin jotain. Olen aivan "myyty" ihanille kisuillesi. Ne ovat aivan huipputyyppejä. Ihastus voi johtua osittain siitä, kun täällä kotonamme asustelee myös kaksi kissaneitiä ja nuo juttusi tuntuvatkin niin tutuilta välillä ; )Kyllä koti tuntuisikin tyhjältä, jos näitä "juttelevia" Karviaisia ei olisi. Toki olen kiinnostunut sisustuksestakin ja monta hyvää ideaa täältä saanut = ) Jatka samaan malliin. Tämä on päivän kohokohta, kun saa lukea tuoreimmat päivityksesi.
    -Nuppu-

    ReplyDelete
  2. Voih kun kaunista ja modernia! Tykkään!!! <3

    ReplyDelete
  3. Nyt täytyy sanoa että ihmettelen tätä postausta. Tämä sama koti on perusteellisesti esitelty kyseisessä blogissa, ei siitä viitsisi lueskella täältäkin. Mistä lienee aloite tullut tähän ja mikä tarkoitus ;)

    -Muuten blogistasi pitävä:)

    ReplyDelete
  4. Onpa kaunis, selkeä koti! Ihanaa lauantaipäivää sulle!

    ReplyDelete
  5. Niin kaunis koti! Olenkin tosiaan tuolla blogissa käynyt sitä aikaisemminkin ihailemassa:)

    ReplyDelete
  6. Värit ovat ihanat tuossa kodissa. Itse pidän ainakin aina jos mustaa ja valkoista on yhdistelty kunnolla~
    Ja tuo iso, kenties olohuone näyttää valoisalta sekä mukavalta. Tuo lasi mikä jakaa tilaa näyttää todella käytännölliseltä keksinnöltä.

    ReplyDelete
  7. ihanasti laitettu vanha talo :) iloa silmälle! erityisesti tykkäsin mustan, puun ja valkoisen yhdistelmistä :))

    ReplyDelete
  8. Kaunis koti, yksinkertaisia ja selkeitä linjoja ilman turhaa "krääsää". Hyvällä maulla sisustettu!

    -I-

    ReplyDelete
  9. Tykkaan, kaunis koti. Jotenkin tuli teidan koti mieleen. Avaraa ja valoisaa. :-)

    Rags

    ReplyDelete
  10. Eihän tuosta voi olla tykkäämättä =)

    ReplyDelete
  11. Ei oo totta tuo anonyymin kommentti! Tuli heti mieleen et sisustuslehdissäkin esitellään usein samoja koteja, lähetätkö anonyymi sinnekin heti reklamaation asiasta? Voi voi... :D

    Mielestäni kivannäköinen koti!

    Niin ja eiköhän jokainen bloggaaja ihan itse lukijoista riippumatta valitse, mitä postauksia blogissaan näyttää... Täysi kunnioitus heille!

    -Kirsi

    ReplyDelete
  12. Tosi kaunis koti! :) Näyttää tosi kotoisalta ja pirteältä ;))

    ReplyDelete
  13. helleterkut kaikille! kiva ku jätitte viestejä tänne :)). vastaan nyt minua ja blogiani koskeviin!:

    Nuppu: voi miten ihana oot <3. suuri kiitos ku jätit viestiä, kisut rrrrakastaa tämmöstä palautetta ja "heräävät henkiin" näiden helteiden keskeltä :D. lähettävät myötätuntoiset miaut sinne toisille karvaturreille, pian helpottaa! elämä ois todellaki tyhjää ilman näitä kisukamuja. viimeinen lauseesi aivan superihana :))

    Anonyymi: eikö ookki kurjaa ku omalla mielipiteellä ei aina yksinkertaisesti vaan oo mitään merkitystä/väliä... vaikka kuinka huhuilee, ei saa tahtoaan läpi!
    K varmaankin vain ystävällisesti halusi tarjota aineistoa tähän postaussarjaan, en kyllä nää siinä mitään väärää. ja et kai tosissasi luule, että mun blogilla ja K:n blogilla on täysin samat lukijat? siinä tapauksessa voin kertoo sun olevan väärässä! katoin tilastoja ja melkoisen moni on täältä K:n blogiin syystä tai toisesta siirtynyt.
    ehkä jo huomenna tulee postaus, jonka hyväksyt :). vai laitetaanko tää helteen piikkiin?

    Johanna: kiitos samoin Johanna :)

    Rags: kiva et tuli mieleen :)

    Kirsi: hyvä pointti Kirsi! jep, pidätän oikeuden päättää mistä täällä OMASSA blogissani höpöttelen :D. laitan tämmöset helteen piikkiin!

    ReplyDelete
  14. Kiva esittely, täytyykin käydä hänen blogi kurkkaamassa! Tykkäsin tyylistä ja edelleenkin janoan ideoita mahdollisista muutoksenpoikasista näihin 70-luvun ihmeisiin ;D

    ReplyDelete
  15. Olisiko mahdollista saada linkkiä kyseiseen blogiin? Ei sillä että haluaisin jotenkin "vaihtaa" sinun blogista sinne :D On vaan niin mukava aina katsella kauniita koteja, sen takia täälläkin käyn melkein päivittäin :)

    ReplyDelete
  16. minni: kiva ku tykkäsit!

    Anonyymi: heh, hauska sinä :D. tuossa tekstissä on jo linkki blogiin, sanoissa "K:n blogista". näkyy varmaan huonosti sit sun koneessa, se on harmaalla kyllä, muu teksti mustalla. riippuu siis näytöstä näkyykö linkki hyvin vai huonosti :)

    ReplyDelete
  17. On kyllä kaunis koti. Mulla onkin tähän liittyen yksi hauska sattuma, jonka voin joskus kertoa sinulle ;-)

    ReplyDelete
  18. Niinpä onkin :D Pimeessä huoneessa kun luin, niin ei heti näkynyt :)

    ReplyDelete
  19. Hanna.A: kerro heti heti heti!!! ei saa noin vihjailla ja sit jättää kertomatta ;D

    Anonyymi: :)

    ReplyDelete
  20. Kaunis koti. Kiva verrata omaa 70-lukulaista muihin. Meillä on katot suurimmaksi osaksi vaihdettu valkoisiksi kun mäntyiset on tummia ja hukkaavat valoa, mutta ihan hyvältä näyttää myös mäntyiset, kun seinät on valkoisia. Ehkäpä alakerrassa katot saakin jäädä mäntyisiksi...Kaikki kodit kiinnostaa!

    ReplyDelete
  21. Hih :-) Pitäähän mullakin olla jotain kivaa takataskussani, kun sinäkin jaksat ilahduttaa meitä joka päivä ;-) On mulla sitten vielä yksi toinenkin juttu, mutta siihen menee vielä aikaa ;-)

    ReplyDelete
  22. Ansku: kiva et tykkäsit!

    Hanna.A: no jopas nyt :D
    jaa onko ne jotain mistä ilahdun :P

    ReplyDelete
  23. Sellaisia mukavia pieniä juttuja. Ei niistä ainakaan surulliseksi tule ;-) Kyl sä sit näät...malta vain ;-)

    ReplyDelete
  24. Tosi kiva postaus ja kaunis koti, jossa on otettu talon henki ja rakennusvuosi huomioon hienosti. Tiedätkö mikä on tuo valkoinen nojatuolin ja rahin yläpuolella oleva taulu tai taideteos? Olen nähnyt saman tai samantyyppisen jossain muuallakin ja sellainen sopisi hyvin omaankin kotiimme.

    ReplyDelete
  25. Hanna.A: ok, yritän parhaani :D

    Misty: en valitettavasti tiedä mikä se on, en oo koskaan aiemmin ees nähny...

    ReplyDelete
  26. Löysinkin tiedon jo koluamalla K:n blogia =)

    ReplyDelete
  27. Todella kaunis ja tyylikäs koti. Minulle ainakin ihan uusi tuttavuus, joten en ollenkaan pane pahakseni tämä kauniin kodin esittelyä. Enkä muutenkaan jaksa uskoa että S:n ja K:n blogeja lukevat täysin samat ihmiset....

    ReplyDelete
  28. Hei! Olisin halunnut vierailla uudelleenkin K:n blogissa, mutta en enää saa tuota linkkiä toimimaan. Joten voisitko linkittää blogin uudelleen tai kertoa tarkemmin blogin nimen? :)

    -J-

    ReplyDelete
  29. J: tässä sulle linkki, jos et tekstistä suoraan pääse:
    http://kaikkimitahalusin.blogspot.com/

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S