Monday, June 13, 2011

Terassia tehdessä...

... on tärkeä muistaa myös murkinapuoli! Kaikille osapuolille...


Siihen asti kunnes kesäkalustekuormamme kotipihallemme saapuu, joudumme pärjäämään pallogrillillä :). 
Niitä meiltä löytyy 2 kpl; minisize ja normisize.
Moittia ei voi, erittäin hyvin grillaa, mut joskus se ulkonäkö ratkaisee ;)

Tässä minisize grilli käytössä, grillimestarina toimii mun äiti:

Mitä mieltä ootte, sopisko hyvin meidän uudelle terdelle tällainen pikkupallogrilli vai vaatiiko Landmann Avalon -kaasugrillin? Mies sanoo et vaatii :P


Hetkinen hetkinen... Mikä tää tuoksu on..??? Arvasin, makkaraa!!!

Laitoitteko mulle ollenkaan omaa makkaraa?

Noh, sit kerjään!

Hei kaveri, nakkaa mulle jo murunen! Noh, noh, nakkaa jo!

Ja niin meni kuumat makkaranpalaset kisulle kaupaksi :P
(Ei olla opetettu kerjään, oppinu ite.)


Terassien tilanne on se, et saunaterassia on jo aloitettu. Matskua täytyy hakea lisää et voi jatkaa. Kesäkalusteet on tilattu, nyt vain jännitetään, ehtiikö ne perille ennen juhannusta... Muutama muukin kuulemma haluaa Maskun kivoja kalusteita :P
Sen verran voin paljastaa et tulossa on tämmöstä:




Modena-kulmasohva, tosin mustana. 
Mustaa polyrottinkia alumiinirungolla ja -jaloilla, täytteinä ihanan kutsuvat harmaat pehmusteet! Koosta sen verran et kissojen lisäks siihen mahdutaan makoilemaan sekä minä että mies!

Odotellaan odotellaan, mä oonki niin kärsivällinen luonne ;)

23 comments:

  1. Voi miten ihana söpö grilli...mut joo vaatii se teidän upea terde sen kaasuversion ;)
    Ja voi ihanuus mikä sohva teille tulossa, oooon superhyperkade :D Onnea mahtavasta valinnasta, tuossa mahtuu jo lööpailemaan ja ottamaan ihanat torkut :)
    Ymmärrän kisuja hyvin....sanoo Teddy, joka elää kesän periaatteessa grillimakkaralla, hih, no ei vaan, saa se muutakin ruokaa :)

    Ihanaa ja voihitsinpitsi, ei niin aurinkoista viikon alkua! <3

    ReplyDelete
  2. Täytyy sanoa, että tässä kohtaa kallistun miehesi kanssa samoille linjoille! ;o) Kunnon kaasugrilli kruunaa kesäruuan!

    Oi ei, repesin, kun kerroit, ettei kissoja ole opetettu kerjäämään, vaan ne ovat oppineet sen jalon taidon itse...! Hihii, meillä koirien kanssa sama juttu!

    Meillä oli edellisen talomme pihassa juurikin tuollaiset Modena-sohvat, ja voin suositella! Kestivät oikein hyvin viime talvenkin ulkona (ei toki taivasalla, mutta kuitenkin...). Meillä ne tumman harmaat pehmusteiden päällysteet virttyivät aika nopeasti, joten puolta kannattaa vaihtaa tiheään!

    Kyselit tuolla aikaisemmin, että josko voisin omasta kodista tehdä joku kerta postauksen sinulle; sopii, kunhan saamme taloa ja sisustusta vähän valmiimmaksi. Näin parin kuukauden asumisen jälkeen kaikki on vielä aika lailla kesken!

    Mukavaa viikkoa!

    Kape

    ReplyDelete
  3. Kylla se terassi taitaa vaatia sen kaasugrillin; mahtuu sitten enemman makkaraa kerralla, etta saavat kisutkin omansa eika tartte kerjata. :-D
    Ihana kerjalais-kisu (sulla on sitten aina niin hyvia kuvia!), tykkaako nuorempi makkarasta ollenkaan?

    Ihanat kalusteet tulossa teille, toivottavasti saapuvat juhannukseksi! Kiva nahda sitten kuvia, can't wait!

    Harmi ettei ole tullut paljoa kommentteja Sisilia-postaukseen, muakin kiinnostais, en ole koskaan kaynyt...

    ReplyDelete
  4. Noi tulevat kalusteet on niin UPEAT!

    ReplyDelete
  5. Tuollainen kaasugrilli on kyllä upea, mutta siihen se sitten jääkin. Hiiligrillillä kun tulee ehdottomasti paremman makuista makkaraa. See hiilen ja savun maku joka sellaisesti lähtee. Namskis :)

    ReplyDelete
  6. Päm: söpö se kyllä on :)). ootan sohvaa niiiiin innoissani!!! tämmösellä ei niin kuumalla kelillä ois ihana ottaa siinä torkut viltin alla <3. kiitti, kivaa viikkoa sinnekin! mä rakastan näitä viileämpiä kelejä vaihteeks :)

    Kape: joo tottakai, en mä tosissani ajatellu et toi pallo meidän terassille sopis ;D.
    heh, mua naurattaa hulluna tuo ku kissat kerjää :D. mies kerran ruokapöydästä nousi antaan vanhemmalle kisulle jotain ku kerjäs ja oli niin anovan näkönen et sydäntä särki. sanoin et anna sille palanen. mies totes et tohtiiko vai oppiiko se kerjään... voisinpa vaikka muutaman vuoden kerjäysten jälkeen todeta et too late mate! ;D
    joo ei kuule mitään hätää, ehdit lähetellä niitä kuvia teidän kodista syksymmälläkin :). tiiän tunteen tuossa vaiheessa erittäin hyvin!

    Rags: totta, hyvä pointti ;D. ai tykkääkö nuorempi makkarasta :D. oi oi, eilen ois vetäny kokonaisen ja vielä raakana kuten tosimiehet :D. annoin sit vaan puolikkaan... oli sitä ennen jo iskemässä hampaansa meidän pihveihin, mies ehti viime sekunnilla väliin :D. ku ei vielä oo niitä kalusteita ni on aika saatavilla kaikki murkinat kisuillekin :D.
    en tiiä mikä moka nuoremmalle kävi tuona iltana ku ekat makkarat grillattiin; ei näkyny kisua!! :O
    joo ei taida sitte Sisilia-vierailijoita löytyä lukijoista :/. täytyy varmaan ite lähtee testaan :P

    Soile: niin mustakin :))

    ReplyDelete
  7. Jazmina: oon samaa mieltä, se hiiligrillin tuoksu = kesä! saapa nähä kumpaa meillä enemmän tullaan käyttämään, Avalon on jo tilauksessa :P

    ReplyDelete
  8. Ihana kalusteryhmä, just tollaista itekin haluaisin! Aika hintavia ovat (ulkokalusteiksi) kaikki täntyyliset nykyään, mutta en halua mitään "semihyvää", vaan sen täytyy olla sit täydellinen kun sen ostaa :)

    ReplyDelete
  9. Petra: aivan totta! mäki kävin tuota varmaan kolme kertaa testaamassa ja miettimässä millaisena kokonaisuutena se ois paras :D. se täyttää kyllä kaikki mun vaatimukset, joten toivotaan et pitemmällä ajalla käytännössä täyttää ne myös :)

    ReplyDelete
  10. Ihanat kalusteet! Harmi, että meidän terassi on niin pieni, että siihen mahtui ainoastaan aurinkotuolit(Maskusta) meille molemmille. Sitten, kun saan sen omakotitalon... :)

    ReplyDelete
  11. Satu: mustakin on ihanat :). minkälaiset aurinkotuolit ostit jos saan udella? :P
    juuh luonnollisesti sitte isompi terassi ku on isompi asunto/talokin :)

    ReplyDelete
  12. Hei! Luen blogiasi aina silloin tällöin ja olet aivan mahtava sisustamaan! :) Blogisi kuvauksesa lukee että asutte itse suunnittelemassanne talossa, niin kysyisinkin että oletko arkkitehti?

    ReplyDelete
  13. Hanilo: voi Hanilo, you really made my day, kiitos ihana <3. oi, otan suurena kunniana et veikkasit mua arkkitehdiksi :D. en valitettavasti ole, mun koulutus ja päivätyö ei oo lähelläkään arkkitehtuuria/sisustusalaa :). et ihan amatööreinä tämä talo suunniteltiin :)

    ReplyDelete
  14. Tottahan toki kerjätä pitää, jos kukaan ei vapaaehtoisesti tarjoa ;)

    Aivan upea tuo teidän tuleva kalusto!! Sitä kannattaa odottaa:)

    ReplyDelete
  15. Mia: no aivan! :D
    kiitti, kiva et tykkäät. se tuntu kyllä tosi hyvältä istua ja kuitenki tarpeeks jämäkkä!

    ReplyDelete
  16. Ihana kerjääjä-kisuli -kiva, kun vanhempikin neiti välillä vilahtelee kuvissa <3 Tosi kiva toi teille tuleva pihakalusto ja hyvältä kuulosti myös sun pihasuunnitelma toisessa postauksessa! :)

    -I-

    ReplyDelete
  17. I: tiäkkö ajattelin sua ku kuvasin neitiä et kerranki vanhempi kisu kuvissa linssiluden sijaan :D. kiitti kivasta kommentista :)

    ReplyDelete
  18. :D Ihania karvapalleroisia molemmat!

    -I-

    ReplyDelete
  19. Tuo kuva "laitoitteko mulle ollenkaa omaa makkaraa"!!Mikä ilme!!:D
    Reps!! <3

    ReplyDelete
  20. Niina: :D se ilme on kyllä aika pettynyt, kieltämättä! mut ei hätää, kolmesta makkarasta sai suupaloja :)

    ReplyDelete
  21. Kalusteryhmä on aivan upea ja sopii teille todella hyvin! Siinä mahtuu tosiaan loikoilemaan koko konkkaronkka :) Ihana makkaravahti teillä ;)

    Grillaamisesta sen verran, että mielestäni pallogrillillä saa parempaa grillaamisen makua ja savun aromia ruokaan. Toki kaasugrilli on tyylikäämpi vaihtoehto :) Meillä on sekä kotona että mökillä molemmat ja tänä kesänä ollaan kotona käytetty pelkkää pallogrilliä. Mökillä kokeiltiin kaasugrilliä ja onhan se tietyllä tavalla kätevämpi kun ei tarvii hiilien kanssa säätää. Mutta tämä kesä mennään varmasti pallogrillillä tästäkin eteenpäin, se tuoksukin on niin mahtava kun sillä grillailee.

    ReplyDelete
  22. Marika: kiitos, huippua et oot tuota mieltä :). joo ei missään nimessä raaskita hävittää meidän pallogrillejä, joskus täytyy saada se hiiligrillin tuoksu <3 ja pitäähän nyt saunaterdellä oma grilli olla ;)

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S