Sunday, June 19, 2011

Let it rain, let it rain, let it rain...Sadepäivänä on mukava fiilistellä sisällä hämärässä, kokkailla ja siemailla viinilasista, selailla välillä mielenkiintoista lehteä...

Saapa nähdä saanko harrastaa tätä koko lomani ajan ;D


Niin ja hei, jos blogissa on välillä hiljaista, ei hätää, blogi vain lomailee mun mukana!
Tein eilen pienimuotoisen heräteostoksen, siitä lisää lähiaikoina ;)

6 comments:

 1. Heissan,

  mitä tuolla jääkaapin ja pakastimen yläpuolella olevien kaappien päällä on? Jotain kirjaimia?

  ReplyDelete
 2. Mä tykkään myös kesäsateesta! Saa ihan "luvalla" vaan oleskella sisällä :) Kunhan ei nyt ihan koko kesää satelis, vaikkakaan en 30 asteen helteistäkään tykkää -liian kuuma mulle!

  -I-

  ReplyDelete
 3. Tiinu: siellä on mustia puukirjaimia, joista muodostuu sana KOTI :)

  I: joo aivan, minäkään en tykkää yhtään siitä helteestä mitä joku aika sitte oli! tykkään auringosta, mutta myös raikkaasta tuulesta siihen mukaan :)). kyllä luulen et samanmoinen hellekesä tulee tästä mitä viime kesäkin oli :/

  ReplyDelete
 4. Täällä ei ole tainnut sataa koko tänä päivänä, mutta asia korjaantunee heti huomenna :) Sateella on kyllä puolensa kun saa fiilistellä sisällä ja sateen ropinaan on varsinkin kiva nukahtaa, erityisesti mökillä. Mutta toivoisin kyllä myös niitä aurinkoisiakin päiviä, toivottavasti niitäkin tulee.

  ReplyDelete
 5. Musta sadepäivät ovat jotenkin niin erityisiä ja tunnelmallisia! Ei haittaa yhtään vaikka sataa, tosin pidän myös kovasti helteestä ja lämmöstäkin. :)

  ReplyDelete
 6. Marika: täällä alko iltapäivällä paistaa aurinko, nyt taas synkkää mut ei sada. sateen ropina on kyllä ihanan unettavaa, jos se ei oo kovin äänekästä :D. tulee aurinkoakin, älä huoli :)

  A&S: totta, niissä on se oma tunnelmansa :)

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S