Saturday, June 11, 2011

Kesähelteillä


Muistakaamme nauttia riittävästi nesteitä!
Ja yrittäkäämme helpottaa lemmikkiemme oloa <3. Heillekin tarjolle virkistäviä juomia joka kulmalle ;)
Helpompi se on Etelä-Euroopan koirilla ja kissoilla: heillä on turkkikin aivan erilainen! Ku taas meidän pumpulipallerot... Karvaa on het nii paksusti että! Ja pakko ollakin, ei sitä muuten tarkene ku mittari näyttää -30 astetta...
11 comments:

 1. Näyttää todella herkulliselta!!<3 Tässä itse olen yrittänyt muistaa juoda paljon vettä :) Tälläkin hetkellä vesilasi kädessä ;)

  ReplyDelete
 2. Marianne: joo ei paljo muuta tee mieli syödä ku virkistäviä hedelmiä/marjoja. töissä ollu sen verran kiire et kärsin toista päivää nestehukasta (ei oo ehtiny eikä muistanu juoda tarpeeks, tyhmä minä...)

  ReplyDelete
 3. Aivan ihanan näkönen herkkulautanen! :p Mukavaa kesää sulle, kirjotat kivasti ja blogia muutenkin kiva seurata :)

  ReplyDelete
 4. Voi vitsit että on hyvännäköinen mansikka/vesimeloni/rypälelautanen! :) Ite en ole vielä tänä kesänä mansikoita maistanutkaan.

  ReplyDelete
 5. Hei!Muistakaapa,että pelkkä vesi ei riitä vaan pitää muistaa suolakin nestehukan estämiseksi.Jos juo lasin vettä voi vaikka samalla kertaa "nuolasta" suolaa jonka on laittanut esim.kämmenselkään kuten tequilaa juodessa :))

  ReplyDelete
 6. Onpa herkullisen näköinen lautanen, nam! Sulla on aina niin hauskoja ja raikkaita kuvia.

  ReplyDelete
 7. Neela: voi kiitos kovasti Neela, ihana että viihdyt täällä! kivaa kesää sullekin :))

  Hanilo: kiitti, mustaki näyttää herkulliselta :D maistu myös! voi mä oon syöny mansikoita jo ihan hulluna :P

  Taina: totta!! mulle vaan teettää ongelmaa koska inhoon kivennäisvettä :D. täytyypä huomenna vetästä töissä näitä helle-tequiloja ;D

  Sammakkoprinssi: oi kiitos Sammakkoprinssi! onpa mukava kuulla :)

  ReplyDelete
 8. Unohdin eilisessä kommentissa kirjoittaa,että blogisi( kirjoituksesi+kuvat) saavat minut aina hyvälle tuulelle :)) niin ihania ne ovat!!

  ReplyDelete
 9. Taina: voi että! kiitos Taina ihanista sanoista ja siitä et jaksoit tulla tuon vielä kertomaan :). aivan parasta et lukijat saa täältä hyvää mieltä!

  ReplyDelete
 10. Mua on kans säälittäny nuo meidän kissat, raukka karvapallerot ja tämmöset helteet :( Eipä nuo oo paljo muuta tehnykkään ku nukkunu!

  ReplyDelete
 11. Katariina: no sepä justiin!!! ottaisin vaikka sateisen kesän mieluummin jos eläimet joutuu näin paljo kärsimään :(. tänään he on onnellisia ku tuulee virkistävästi <3

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S