Thursday, June 30, 2011

Kova ikävä

Hei,
aika kurjaa kuuluu...
Meidän vanhempi kisuneiti on ollu kadoksissa maanantai-illasta lähtien. En aluks pelänny, koska neiti on viime viikkoina harrastanu sitä et on poissa kotoa vuorokauden tai puolitoista... Varsinkin helteillä. Tänään illalla tulee kuluneeksi jo 3 vrk, joten huoli on kova. Ollaan yritetty etsiä, tuloksetta :/. 
Ilmoituksia netissä ja pian naapurustossa.

3 vuotta sitte koimme saman, neiti häippäs ja oli kateissa 10 päivää! Ei enää osannut kotiin, mut onneks oli paljon ystävällisiä ihmisiä silmät auki ja löysimme kisun. 
En nytkään usko et kisu on kuollu, on niin taitava ulkoilija. 


Maanantai-iltana se oli vielä tässä, ihan vieressä <3

Surffailin ja silittelin viereisessä tuolissa makoilevaa <3

Otin kuvia pihalla... 

Neiti seuras mua joka askeleella...

Kaappasin syliini <3

Ei tykänny riippukeinusta...

Voi tule pian kotiin pieni <3
Sydämestä puuttuu niin valtavan iso pala.

41 comments:

 1. Ihan varmasti pieni vielä löytää tiensä takaisin kotiin! Voin vain kuvitella ikävän ja hädän määrän :`(

  -I-

  ReplyDelete
 2. Koittakaa jaksaa.....olen ajatuksissani etsimässä kisua ja toivon kovasti,että kisu löytyy.Meillä on pitkillä metsäreissuilla koiralla oma reppu,siinä puhelin niin voimme paikantaa gps:sän avulla koiran.Muuten pysyy kyllä aina mukana,mutta porot ja hirvet ovat niin houkuttelevia.Kisuillanne on niin hyvä koti,että uskon sen palaavan koitiin.

  ReplyDelete
 3. Toivottavasti pikku muru tulee pian kotiin! <3
  Olet ajatuksissani!

  Rags

  ReplyDelete
 4. Paljon voimia! En voi kuvitellakaan kuinka huolissasi olet! Minunkin ajatuksissani olette <3

  ReplyDelete
 5. Toivotaan, että pieni löytää pian kotiin! :)

  ReplyDelete
 6. voi ei:( toivottavasti kisu palaisi pian kotiin <3
  meillä lapsuudenkodissani kisut kävi pitkiäkin reissuja että jospa sinunkin kissasi on vaan paistattelemassa jossain aurinkoa eikä pidä kiirettä kotiin :)

  ReplyDelete
 7. Voi, kyllä kisu varmaan pian palaa kotiin. Kamalaa varmasti epätietoisuus! Omalta kohdaltani voin suositella ulkohäkkiä ja valjastelua. Meillä häkki ei vie pois kissan luontaisia vaistoja, jopa myyriä, päästäisiä ja lintukin on saatu napattua verkon läpi :/. Aluksi tietysti kannattaa varautua kovaääniseen maukumiseen, mutta kivat tähystyspaikat ja nukkumapesät kyllä tekee häkistäkin houkutelevan. Halit sinulle! -Pilvi

  ReplyDelete
 8. Jos voisin tulisin etsimään sinun kanssa kisua. Ihan pala kurkussa luin tuota ja jo eilen facebookista. Kissanomistajana sen tajuaa mikä huoli niistä on, ihan sama kuin perheenjäsen olisi hukassa. Toivon todella, että kisu ilmestyy pian ja tajuaa, ettei näin hyvästä kodista kande lähteä omille teilleen <3
  -Nuppu-

  ReplyDelete
 9. Tuttu on hätä ja huoli. Se on aivan sama kuin oma perheenjäsen katoaisi. Toivotaan ja uskotaan että pieni palaa kipin kapin kotiin, jospa hän on vaikka vilvoittelemassa metsän siimeksessä. Meidän kissaherra lähettää mun ohella voimia teille!

  ReplyDelete
 10. Voi pientä! Toivottavasti löytää tiensä kotiin pian!

  ReplyDelete
 11. Luonto on nyt täynnänsä kaikelaisia ihania ötököitä ja lintusia, sirkuttelijoita, varmaan hänellä on ajantaju kadonnut siinä huumassa ja pian tallustelee kotiin - ihan varmasti. Ilmoitathan sitten heti :)
  t. Äippä

  ReplyDelete
 12. Voi ei, toivottavasti kisu löytää pian takaisin ihanaan kotiinsa... Voimia ja kärsivällisyyttä teille, kyllä se neiti sieltä ilmestyy!

  ReplyDelete
 13. Kyllä se kisu sieltä palailee. Tiedän kokemuksesta että on kamalaa kun kissa kadoksissa eikä näy, ei kuulu.. Meidän kissa saattaa makoilla (varsinkin helteellä) ihan talon lähistöllä, eikä välitä vaikka sitä kutsutaan. Kerran löysin makailemasta lautakasan alta niin nyt tiedän mistä etsiä jos ei ala näkyä.
  -Ansku-

  ReplyDelete
 14. :( Olen huolessasi mukana! Toivottavasti kisu sipsuttaa kohta iloisesti kotia... Onneksi itellä ei oo moista pelkoa, meillä kun pitää noitten kisujen olla sisäkissoja (löytis vaatii niin), eivätkä käy kuin hihnassa ulkona.

  ReplyDelete
 15. Tulee mieleen, että jospa vain kisu on vähän laajentanut reviiriään, nyt kun teillä on ulkonakin "olohuone". Kisuthan reagoi kaikenlaisiin muutoksiin ympäristössä. Kyllä se varmasti palaa takaisin kun on hyvä koti. Meillä on kissoilla aitaus, mutta jos emme asuisi kaupungissa taajalla ok-alueella, varmaan kisut saisi olla vapaana.Toivotaan parasta ja tsemppiä etsintöihin!

  ReplyDelete
 16. Voi kisua..kyllä varmasti tulis kotia jos tietäis mamin huolen! Varmaan jossain pyydystää hiiriä tai on löytänyt jotain mielenkiintoista seurattavaa.
  Mä kans joudun monesti yömyöhään huutelemaan jompaa kumpaa kisua sisälle, joskus ei oo näkyny missään ja jääny yöksi ulos. Tuntuu ettei uni tule..Voi sitä iloa kun tallusteleeki takas kotia!
  Ihan varmasti teidän kisuneitiki tulee kotia ♥

  ReplyDelete
 17. Voi pyllynen =(

  Iso pussillinen tuuria ja vielä isompi toivoa sinne osoitteeseen.

  ReplyDelete
 18. Voi ei, toivottavasti kisu tulee takas :(

  ReplyDelete
 19. Meidän kissaherra katosi pari vuotta sitten, joten tiedän miltä Sinusta tuntuu =( Koskaan ei saatu selville minne katosi.
  Toivotaan että teidän neiti ilmestyisi kotiin. Ehkä hänellä vaan on kesää rinnassa ja lähti pikku seikkailulle ja kipittää pian häntä pystyssä takaisin kotiin <3

  ReplyDelete
 20. Kylla routa tai nalka viela porsaan kotiin ajaa. Onnea etsintoihin <3

  ReplyDelete
 21. Toi on kyllä niin kurjaa... kisuilla vaan veri vetää ja kesäyöt on pitkiä ja hiirejä täynnä:) Kyllä se sieltä varmasti kotiin tulee... Mun tädillä on kaksi kissaa jotka kesäisin katoaa vähän väliä ja ovat viikkojakin karkuteillä. Kerran vanhempi katosi 4 kuukaudeksi ja oltiin varmoja että nyt on jotain pahaa tapahtunut. Onneksi lukuisten ilmoitusten myötä eräät ihmiset olivat sen löytäneet kun kisu ei itse osannut enää kotiin... Iso kivi vierähti sydämeltä. Toivotaan että teilläkin hyvin pian!

  T: viiru

  ReplyDelete
 22. Voi ei!
  Tosi surullista. Itsellänikin on koira ja jos se katoaisi olisin ihan surun murtama. Toivottavasti löydätte rakkaan kisuliininne <3

  ReplyDelete
 23. Voi sentään, toivottavasti kisulainen löytyy pian!

  ReplyDelete
 24. Voi että! :( Kyllä teidä pikkune tulee vielä kotii, jos se nyt päätti, että lähtee pariksi päiväksi seikkailemaan :) Ystäväni mökki sijaitsee eräällä saarella (joka on aika iso), ja hän ottaa aina kaksi kissaansa mukaan sinne. Sitten kun on aika lähteä, odotetaan, että kissat tulevat takaisin mökille. Sitten ne päästetään sisälle ja laitetaan koppaan ja lähdetään. Mutta kerran toinen kissa ei tullutkaan enää takaisin mökille ja oli jo pakko lähteä kotiin. No, kissa jätettiinkin sitten sinne. Se oli reissussa yli 2 viikkoa kunnes lähdin ystäväni mukaan katsomaan mökille näkyykö kisua (ja myös veimme kissanruokaa mökin kuistille). No, juuri kun olimme lähdössä, vilkaisin vielä sinne mökin alle, ja sielähän kissaneiti oli! :) Saatiin sitten houkuteltua se ruualla meidän luokse ja laitettiin koppaan ja lähdettiin takaisin kotia kohti ;)
  Kyllä teidän kisu vielä kotiin tulee, nyt se haluaa vain seikkailla hieman :))

  ReplyDelete
 25. Voi että! :( Toivottavasti kisumisuli löytyy pian!

  Meidänkin kisu oli kerran 3 päivää pois ja olin tosi huolissani, sillä se ei ole yhtään hänen tapaistaan. Luulen, että hän oli jäänyt jonnekin naapurin autotalliin tms. loukkuun. Sen jälkeen hän ei ole mennyt kovin kauas omalta pihalta.

  ReplyDelete
 26. Voi surua :( Yleensä en tykkää näistä kissapostauksista, ne jätän välistä, mutta nyt kyllä tuli ihan paha mieli teidän puolesta ♥ Toivottavasti kisu pian palaa kotiin!! ♥

  -Pulukkinen-

  ReplyDelete
 27. Kyllä se kisu tulee kotiin!!! <3

  ReplyDelete
 28. Voi surku! :/ Toivotaan, että löytyy pian ja pääsee oman kupin ääreen syömään!

  ReplyDelete
 29. Kyynel silmässä luen. Toivottavasti kisu tulee kotiin.
  Outsa

  ReplyDelete
 30. Voi kurja!!:(
  Toivon että pikkuinen on pian taas kotosalla!! <3 <3
  Muistan niin elävästi tuon tunteen, ihan kamalaa!

  Oot ajatuksissa! <3

  ReplyDelete
 31. Voi surkeus! Toivottavasti kisu tulee pian kotiin, täälläkin ollaan ihan suru puserossa puolestanne! Mutta onneksi ei ole eka kerta, joten toivottavasti tämäkin on vain pienimuotoinen katoamistemppu.
  Kerrothan sitten heti hyvät uutiset kun kisu saapuu taas kotiin :)

  ReplyDelete
 32. Kiitos teille kaikille kannustavista viesteistänne. Arvostan niitä todella! Ihanan hyväsydämisiä ihmisiä mun blogin äärellä. Lupaan kertoa heti teillekin ku tiedän enemmän, monta kertaa tänäänki ollaan kisua etitty ja kuvallisia ilmoituksia jaeltu. En toivo mitään muuta ku että saisin mahdollisimman pian painaa kisun syliini, 1/4 perheestämme puuttuu :´(

  ReplyDelete
 33. Voi ei.. Mä olin just taas kertomassa ja tulossa näyttämään kuvia teidän kisuista miehelle ( näytän sille aina kaikki kisupostaukset täältä sun blogista, joten seki tietää teidän neidit jo hyvin ;) ) Tiedän myös tunteen, miten kova huoli se on, kun oma rakas kisu katoaa! Mutta toivotaan, että neiti palaa pian kotiin ja kyllä se palaa! <3 Tippa tuli ihan linssiin.. kovasti voimia! <3

  ReplyDelete
 34. Voi kisua :( Eiköhän se sieltä kotiin palaile, kunhan saa tarpeekseen suuresta maailmasta :)

  ReplyDelete
 35. Voi toivon todellakin että kisu löytyy pian! <3

  ReplyDelete
 36. Voi kurjuus ja voi kisuneitiä:( Tsemppiä etsintöihin, halit!

  ReplyDelete
 37. Voi ei :( Raastavaa. Koita jaksaa, eiköhän kaikki ole hyvin ja neiti toivottavasti pian palaa kesäretkeltään kotiin!!

  ReplyDelete
 38. Voi miten kurjia kuulumisia täällä!

  Toivottavasti saatte kisun pian kotiin!Voimia sinne!

  ReplyDelete
 39. Voi ei!!!:( Toivottavasti kisu pieni tulee pian kotiin! Onnea kovasti etsintöihin!

  Piia

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S