Sunday, May 29, 2011

Pieni ylläri sadepäivää piristämään!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!



Viimeks (jokunen kuukausi sitte) nää mun näyttämät sisustustarrat sai aikaan valtaisan suosion, josta yllätyin iloisesti ja nyt tuliki mieleen et laitetaas tarraa jakoon hei!


Jaossa ois seuraavanlaiset tarrat:


Live well Laugh often Love always
&
Home is where our story begins


JOS haluaisit jommankumman, niin kommenttia kiitos :). Voipi osallistua ulkomailta myös! Osallistumisaikaa tiistai-iltaan klo 21 saakka. 
Anonyymit muistakaa nimimerkki!


Vähän vaivaa saa nähdä ja jotta mullekin ois jotain kivaa ylläriä luvassa ku illalla palaan koneen ääreen, ni kertokaa osallistumiskommenteissa vaikka että mistä tykkäätte blogissani, entä mitkä jutut on parhaita, toivotko jotain tiettyä aihepiiriä mukaan, onko jokin postaus jäänyt erityisesti mieleesi ja miksi?
Niin ja ku tooosi monet sanoo saavansa täältä mun blogista ideoita omaan kotiin, ni mitä nää teidän saamat ideat on?, kysyy hän kiinnostuneena :)
Risuja en niin kaipaa, niitä meillä kasvaa pihallakin. Ruusuja ei vielä toistaseks, joten... ;)


Ny tää lähtee laittaan jotain kivaa kukkaa piristykseksi portaille. Jep, sinne sateeseen ja otanpa piruuttani pari laiskottelevaa kattimattia mukaan!

69 comments:

  1. Arvonnassa mukana :)

    Pidän kovasti kissoistasi ja heidän seikkailuistaan. Olen itse allerginen ja harmissani siitä, ettemme voi ottaa kissoja meille. Sinun kauniit kissasi ja heidän kepposensa saavat hymyn huulille. Lisäksi tykkään sisustus ja raksajutuista, niitä enimmäkseen kaikista blogeista seurailen:)

    ReplyDelete
  2. oijoijoi, tahtootahtooTAHTOO! :)

    Jos äkkiseltään pitää sanoa, mikä postaus on jääny mieleen, niin ensimmäisenä tulee mieleen postaus teidän keittiön välitilanlasista (taisin sinne jättää ensimmäisen kommenttini sinun blogiisi). Myös sen idean olen toteuttamassa meidän kotiin! Vaikka meidän keittiöön se ei niin hyvin istukaan, niin siitä huolimatta se lasi siihen välitilaan tulee, kun en laattaakaan siihen halua... :D

    Muita mieleenjääneitä postauksia on mm. esittely teidän "sisäisen harmonian hallista"... Tuoreimmista postausaiheista teidän terassi kiinnostaa. Meillä raksalla terassien rakennus ja ulkomaalaus meneillään...

    Ruusuja siulle laitan sinne useamman, mitään pahaa sanottavaa ole siun blogista (ei yleensä kyllä kenenkään muunkaan).

    -Enia (näköjään ei bloggerin kommentointi toimi, ei voi sisäänkrijautuneena kommentoida)

    ReplyDelete
  3. Moikka!!

    Eniten pidän blogissasi pienien yksityiskohtien "esittelystä" ja siitä, miten saat aikaan isoltakin näyttävän muutoksen aikaan pienillä jutuilla. ( Vaikeasti selitetty :D) On myös mukavaa, että blogi on niin monipuolinen ja jaksat päivitellä usein. :)

    Tuollainen tarra sopisi mahtavasti uuteen ja omaan kotiin syksyksi. :) Ja kumpi vain sopisi. :)
    Iloista kesää!!

    -Rosanna

    ReplyDelete
  4. Sisustusblogeista ehdottomasti paras, vaikka olisi ns. tylsä aihe niin saat siitä kirjoitustyylilläsi ja laadukkailla kuvilla tosi mielenkiintoisen.

    Todella kaunis sisustus ja talo Teillä! Kivoja postauksia on noi ideoita... esim. ideoita kesäkattauksiin. Mitään yksittäistä postausta ei sinänsä ole jäänyt mieleeni, koska lähes kaikki ovat mielenkiintoisia.

    Olen löytänyt täältä hyviä verkkokauppoja linkkejesi avulla. Myös kattauksiin olen saanut ideoita postauksistasi :)

    Hyvää kesän odotusta :)

    ReplyDelete
  5. Ehdottamasti mukana arvonnassa! Olen tykännyt kaikista aiheista joista olet postannut. Tykkään katsella kuvia kauniista kodistanne. Myös söpöt kissojen kuvat on väliin kivoja. Eli jatka vaan samaan malliin, täällä tykätään kovasti =)

    ReplyDelete
  6. Jee arvonta!
    Minä tykkään blogissasi erityisesti kaikenlaisista sisustusjutuista ja kissajutuista, eli kaikesta! :D Tykkään katsella kuvia teidän kauniista kodista, jossa on aina niin siistiä. :) Tykkään myös erilaisista kattauspostauksista ja muista postauksista, joista saa ideoita sisustukseen pienillä muutoksilla, esim. kukilla tai pyyhkeillä. Niin, mieleen on jäänyt myös matka-aiheet, joista tykkään.
    Jatka samaan malliin! :)

    ReplyDelete
  7. Miellläni haluisin kumman tahansa noista tarroista :) Vaikka oma sisustustyylini on erilainen sinun tyylisi kanssa, silti aina innoissani täällä vierailen. Nyt odotan innolla teidän terassin valmistumista, jos siitä saisi jotain ideoita omalle terassillekin. Mukavaa kesän alkua :)

    Minni

    ReplyDelete
  8. Ihailin kauan sun ostamia vaalean turkoosin värisiä pöytätabletteja ja oli pakko käydä ostaa samanlaiset :)

    Ja arvontaan osallistun mielellään!

    ReplyDelete
  9. Hei, sulla on silmää kauneudelle. Pidän eniten sisustukseen liittyvistä ideoista ja kuvista blogissasi. Mukavaa ja idearikasta jatkoa,kuvia ja juttuja innolla odotellen. :)
    Tämä tarra sopisi meille erityisen hyvin:
    Home is where our story begins.

    ReplyDelete
  10. Mulle suurinta antia on olleet kaikki järkevät pohjaratkaisut teidän talossa. Haaveilen tietysti oman talon rakentamisesta ja jos se päivä joskus koittaa niin ihan varmasti sinne tulee käyttöön esim. kodinhoitohuone-vaatehuone-makkari kulkuväylä. :)

    ReplyDelete
  11. Blogissasi on niin rentouttavaa nauttia ihanista kuvista; siististä, vaaleasta ja kauniista kodistasi.
    Erityisesti mieleeni on jäänyt vaaleanpunaiset orkideat maljakossa ja hauska idea, että maljakko on väärinpäin.:)Sitä ideaa tulen varmasti jossakin vaiheessa omassa kodissanikin käyttämään!

    Ja tottahan toki osallistun arvontaasi. Jos onni on myötä, Home is where our story begins - olisi ihana!

    ReplyDelete
  12. Jos onni suosii niin live well....tarra voisi olla mieluisampi mutta molemmat sopii.

    Mielestäni tällaista monipuolista blogia on todella kiva lukea.

    ReplyDelete
  13. Minä voisin osallistua molempien arvontaan. :)

    Tykkään blogisi hyväntuulisuudesta, se on valoisa ja positiivinen. Tottakai ihanien kissojesi toilailut tuovat tähän sen oman juttunsa, kirjoitathan jatkossakin niistä! :)

    ReplyDelete
  14. "Live well Laugh often Love always"
    Saan kannustusta oman kodin muuntamiseen ja sulla on todella tasokkaat kuvat täällä! Kiitos!

    ReplyDelete
  15. Oih, tuon Home tarran niin kovasti mielellään ottaisin :) Blogissasi tykkään erityisesti sisustusjutuista. Mukava vinkki oli ainakin tuo "Isabellan tuoli" jonka löysit ja on kyllä ainakin tällä bloggarilla myös harkinnassa hankkia.

    ReplyDelete
  16. Tahtoo sisustustarran! :)
    Pidän nopeasta postaustahdistasi sekä "elämänmakuisesta" kirjoitustyylistäsi. Itseäni kiinnostavat eniten sisustusjuttusi, mutta toki kissujen seikkailujakin on mukava seurata.
    Terveisin Murmeli

    ReplyDelete
  17. Joo, hei kokeilenpa uudelleen pääsenkö kommentoimaan ;) olipa todella ihana ylläri kun avasin koneen...ilman muuta osallistun arvontaan ja kumpikin tarra kävisi mutta ton ekan voisin laittaa heti käyttöön ;)

    Tykkään siun hankintapostauksistasi ja ainakin kauan etsimäni huopatabletit löysin postauksesi avulla. Diggaan tyylistäsi...pidä se ;)

    Kiva piristys toki on väliin kisupostaukset...söpöisiä ovat :)

    Lämmintä ja aurinkoista kesää sinulle!!!

    <3 .llä Kirsi

    ReplyDelete
  18. Arvonnassa mukana ollaan :) Sun blogissa ihan parasta mun mielestä on monipuoliset postaukset eri aihepiireistä, se tekee blogistasi omanlaisensa ja todella mielenkiintoisen. Sisustusjuttujen vuoksi aikanaan aloin blogiasi seuraamaan, ja ne jutut on kyllä todella mielenkiintoisia, ja siitä tykkään tosi paljon että olet teidän kodin ratkaisuista kertonut todella paljon ja kattavasti, esim. keittiö ja khh. Niistä on paljon apua, kun omaa taloamme nyt suunnittelemme :) Ideoista olen saanut ainakin ajatuksia nimenomaan valaistuksen suunnitteluun, ja muihin pieniin ratkaisuihin, joita olet kodistanne kertonut. Aivan ihana blogi, jatka samaan malliin!

    ReplyDelete
  19. Jos arpaonni suosisi, Home is where our story begins olisi kiva. :-)

    On ihanaa katsella teidan kauniista kodista hyvalaatuisia ja taidokkaasti otettuja isoja kuvia, ja tietysti kaikki kissajutut on ihan ykkosta aina. Osaat kirjoittaa niin kivalla ja positiivisella tyylilla, etta vaikka joskus olisi vahan huonompikin paiva, niin taalla piristyy aina! Oikea hyvanmielen blogi.
    Kivaa on myos se, etta postaat usein. Ja se, etta koskaan ei tieda mita taalla on, eli kasittelet monenlaisia aiheita.

    Juttutoiveita voisi olla esim. reseptit tai mitka tahansa keittiojutut, kattausideat (joita siis on ollutkin, mutta lisaa niita, jos saa toivoa)tai kerro vaikka siivouspaivastasi! Ja tuolla aikaisemmassa postauksessa mainittu "sun paiva" olisi kiva myos. Niin ja piha- ja puutarhajutut kiinnostaa aina!

    Paljon ruusuja taalta ihanalle blogillesi! :-)

    Rags

    ReplyDelete
  20. Oi, ihanaa. Taas yritän onneani, molemmat tarrat sopisi! Mä tykkään siitä, että blogi on kivasti monipuolinen mutta kotijuttuihin painottuen. Nyt innolla odottelen sitä teidän terassin valmistumista, sama operaatio kun on meillä tulossa ;) Ja eläinrakkaana täytyy vielä sanoa että kisuliinit on ihan vallattoman söppäniä!

    ReplyDelete
  21. meillä ei ole edelleenkää sisustustarraa vaikka olen siitä jo kauan haaveillut, joten mielelläni osallistun arvontaan :) Minä tykkään katsella blogissasi kuvia kodistanne, se on niin kaunis :)

    ReplyDelete
  22. Kissojen seikkailut kiinnostaa aina sekä sisustuspostaukset tottakai! Muutan omaan kotiin syksyllä ja täältä olen saanut vaikka mitä ideoita toteutettavaksi! Esimerkiksi juuri kuinka näppärästi voi yhdistellä ihanan pirtsakkoja väriläiskiä muuten valkoiseen sisustukseen.

    ReplyDelete
  23. Osallistun mielelläni taas :). Mä tykkään siitä, ettei blogissa ole pelkkiä sisustusjuttuja, ja ehdottomia lemppareita on kissapostaukset :). Kaikki luetaan aina hartaasti ja tarkkaan, vaikkei aina kommentoitavaa asiaan olekaan.

    ReplyDelete
  24. Kokeilempa joko onnistus vihdoinkin kommentointi! Sinulla on nyt ollu muutaman päivän aikana jo mahottoman monta postausta joihin oisin halunnu kommentoida, mutta hitsin bloggeri ei anna sitä tehä. Tykkään ihan mahottomasti kisupostauksista, minäki haluan oman viehkeän ja kujeilevan kisulaisen! Toiseksi eniten tykkään kaikista sisustusaiheisista postauksista, mm. kodari- ja vaatehuonepostaukset oli inspiroivia! Eniten kuitenki miellyttää se että jutut ovat laidasta laitaan kaikilta elämän alueilta! :)

    ReplyDelete
  25. All you need is white-blogi on mun mielestä ihan huippu, koska ja pelkkä nimi kertoo kaiken oleellisen. Itse oon kauhee hevijuuseri tuon valkoisen kanssa, joten tää blogi oli niinku nappi ottaan mun kohdalla. Parhaita juttuja on kuvat sun omasta kodista, joka on btw aivan taivaallinen! Toisekseen oon kovin ihastunu noihin sun kissatarinoihin ja -kuviin, joilla sulaa kylmempikin sydän.

    Ei ole erityisempää postausta, joka olis jääny mieleen, mutta jokaisen entryn olen ainakin lukaissut. Bloglovinin kautta on niin helppo seurata! Jatka samaan malliin ja ruusuja tulee vieläkin enemmän! :)

    ReplyDelete
  26. Miau. Kiitos mutta en tarvitse mahdollista tarraa. Keittiössämme on tarrakirjaimin texti: Life is too short to drink bad wine, joka sopinee tällaiselle ikääntyneelle parille ;)
    - Ruusuja annan koko sylillisen blogillesi. Pidän rennosta kirjoitustyylistäsi, sisustusmaustasi ja ihanista kissoistasi.
    - Postaus joka erityisesti on liikuttanut mieltäni onnenkyyneliin asti on "Kissalle koti-kissa kotona" Eniten naurattanut postaus on se lääkeaddiktin tapaus :)))
    - Paras sisustusblogi!


    - Omat naispuoliset ystäväni eivät seuraa jääkiekkoa joten sekin meillä yhteistä!
    Olen koukussa kolmeen blogiin ja tämä on yksi niistä :)

    ReplyDelete
  27. Heippa!

    Olen juuri alkanut lukea blogiasi enkä millään malttaisi lopettaa lukemista. Itselläni on sisustusprojekti meneillään ja juuri valkoista ja hieman mustaa aion käyttää pohjavärinä. Olen plärännyt ja etsiskellyt kivoja sisustustarroja netissä viimeisen viikon ja silläpä ajattelin osallistua arvontaan. :) Live well, laugh often, love always voisi olla noista mieluisempi, mutten kyllä jättäisi laittamatta tuota toistakaan tarraa seinälleni :)

    -Inanaa- (+ 14kk ikäinen Pippuri-kissa)

    ReplyDelete
  28. Osallistun!
    Aina silloin tällöin käyn vilkaisemassa mitä uusia sisustusjuttuja sulla on blogissa. :) Oon saanut ideoita noista inspiraatiokuvista mitä laitat blogiin, kun en jaksa itse surffailla pitkin nettiä ja sulla on täällä aina kaikkia kivoja.

    ReplyDelete
  29. Tykkään yleisesti kerronta tavastasi ja kaikesta, saat niin mukavan kuuloisen jutun sisustuksesta, eläimistä mistä vaan.
    -päivi-

    ReplyDelete
  30. Hellou! Inspiraatiokuvat ja kaikki jutut valkoisesta sisustuksesta on parhaita! Mitkään muutkaan jutut ei kyllä töki, sopivassa suhteessa on ollut kaikkea:)

    -Elina

    ReplyDelete
  31. Oii ihanaa jee! Pitäähän sitä taas osallistua, toivottavasti tärppää ^^
    Ja tän blogin parhaita juttuja on tietenkin kauniit sisustukset ja aivan mahtavat kisut! :D Itselläni on myös kissa, joka on melkonen persoona, joten on ihanaa seurata sun kissojen menoa kans :D mutta kerrassaan loistava blogi:)
    Niin ja sisustuksesta tekee upean se seikka, että sisustat valkosella! Vaatii silmää löytää hienoja valkosia sisustusjuttuja, jotta sisustus pysyy kuitenkin selkeänä. Olipas sekava selitys, noh kuitenkin :D

    -Soile

    ReplyDelete
  32. Mukana arvonnassa tottakai! Kumpi tahansa tarra sopisi meille :) Blogiasi on mukava lukea, varsinkin työvuoron jälkeen. Saa ajatukset muualle ja rentoutuu, varsinkin tänään melkoisen hulina-illan jälkeen :) Teidän kodin vaaleus on saanut rohkaistua hankkimaan meillekin enemmän vaaleaa sisustukseen.

    ReplyDelete
  33. Monipuolinen blogisi innostuttaa vierailemaan täällä säännöllisesti :) Mukana ilolla arvonnassa, home is... -sopisi meille!

    ReplyDelete
  34. Mieluusti ottaisin sistustarran kotiamme (makkaria) kaunistamaan. Meillä makkari on tällähetkelle sisustajan kättä vailla.
    Minä tykkään eniten sisustusjutuista ja sinun kattauksista :)
    Kisuille olen allerginen, mutta onneksi ei tule ruudun läpi ;)

    ReplyDelete
  35. Miusta siun blogi on kokonaisuudessaan ihana, mut etenkin miten esittelet kissasi niin se on tosi ihanaa.

    ReplyDelete
  36. Täältäkin mukana arvonnassa :)

    Tykkään vierailla blogissasi koska itsekkin olen hurahtanut aikalailla valkoiseen.. Tykkään tavastasi kirjoittaa täällä.. Hyviä juttuja ja kiva kun olet eläinrakas :) minä olen myös :P Kiva katsoa kissoistakin kuvia mukavien selostuksien kera :D ja verraten muihin blogeihin täällä on aina niin piristävää käydä!!! :) Jatka samaan malliin vaan :)

    ReplyDelete
  37. En ole anonyym, mutta viime aikoina kommentointi ei ole onnistunut kuin anonyyminä :-(

    Minusta on ihana katsella kuvia kauniista kodistanne!

    Rakkautta, naurua ja elämää, se sopisi oivasti meille!

    vekarus.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. Heippa!
    Olet sellainen päivänpiristäjä että on ihan pakko käydä kurkkimassa että mitä kivaa tänään on luvassa.
    Aivan kun lukisi jotain laadukasta naisten-tai sisustuslehteä =)
    Viimeaikaisista jutuista ainakin on eniten hymyilyttänyt kun kisu on käärinyt kesäksi hihansa, heh.
    Juu ja arvonnassa mukana, se ensimmäinen kiinnostaisi enemmän.

    Maiti

    ReplyDelete
  39. Tänne vain arvontavoittoa tulemaan :D sen ensimmäisenä mainitun ottaisin mielelläni. Kissajutut piristää aina päivää, on ne vaan niin suloisia! Kisun karvattomaksi kynitty käpälä aiheutti täällä kyllä sellaisia positiivisia tunteenpuuskia että. :)
    Meri

    ReplyDelete
  40. "Live well Laugh often Love always" eipä sitä paljon muuta elämänohjetta tarvitakkaan... sun blogia tulee seurattua erittäin mielenkiinnolla, koska kotisi on kaunis ja mikään ei ole "vähän sinne päin" vaan kaikki on loppuun asti suunniteltu ja toteutettu. Ja hei, noi kissat on ilmeikkäimpi kissoja mitä olen koskaan nähnyt. Monessa kuvassa tulee mieleen, että pian ne tosiaan avaa suunsa ja puhuu jotain. All points for this blog!

    ReplyDelete
  41. Ilman muuta taas ihanassa arvonnassasi mukana :)

    ReplyDelete
  42. Ihana blogi! Sattumalta löysin tämän netissä surffaillessani ja jäin heti koukkuun! Sisustustarra ollut viime aikoina suunnitteilla eteisen seinään... "Home is where our story begins" sopisi meille

    ReplyDelete
  43. Osallistun arvontaan. Mielelläni tuollaisen sisustustarran kotiini ottaisin, kumpi vain kelpaisi itse asiassa.

    Pidän blogisi ulkoasusta paljon, se on selkeä ja rauhallinen. Ulkoasu antaa itse kuvien loistaa.

    Sisustuspostaukset ovat blogisi parasta antia. Kuvat ovat selkeitä, isoja ja inspiroivia.

    ReplyDelete
  44. Jälleen mukana arvonnassa, jos vaikka tällä kertaa onni potkaisisi... ;o) "Liv Well..." olisi mieluisampi, paikkakin olisi jo valmiina! ;o)

    Mieleen painuvin postaus on kissasi herkuttelu lääkkeellä, voi että sitä kuvasarjaa! Hihii! Olen muuten koiraihminen, mutta jotenkin saat ikuistettua kissoistasi sellaisen puolen kuviisi, jota en ole koskaan yhdistänyt kissoihin.

    Mitä sitten olen sinulta "ylpeydellä varastanut", niin on valkoisten sisäseinien väri. Etsin viime vuoden lopulla pitkään oikeaa maalin sävyä ja tuossa yhteydessä ajauduin tänne - ONNEKSI! Olen megatyytyväinen seiniemme sävyyn!
    Vink, vink: liittyen postaukseesi Innon ohjelmasta, meiltä löytyy raakapuuseinä olohuoneesta ja tykkään kovasti, vaikka sisustuksemme ilme on muuten hyvin saman tapainen kuin teillä. Liika rönsyily on minulle ihan nou nou...

    Mukavaa kevään jatkoa, jatka samaan malliin blogisi osalta!

    Kape

    ReplyDelete
  45. Heips ja lämpöisiä kesätoivotuksia sinne täältä pohjoisesta.

    Kissaturinat kolahtaa ja kovaa!
    Lisäksi uutena valokuvaajana sun kuvat ihastuttavat älyttömästi.

    kaikkein eniten saan inspistä itselleni siistien huoneidesi kuvista. Jopa niin paljon, että innostun siivouksesta täälläkin päässä.

    Innostus tosin lyhytaikaista kun aina löytyy vanhemmista teksteistä lisää luettavaa. Siivoukset jää..

    ..mutta ei hätää, heti huomenna on uutta luettavaa ja kuvaa inspiroimassa tätä saamatonta pohjolan akkaa.

    -Lisa-

    ReplyDelete
  46. Hei!

    PItihän se nyt alkaa kommentoimaan, et arvonnassa mukana ;) Kyllä sitä on saamaton vaikka seuraan juttujasi innolla.

    Eniten pidän sisustusjutuista, yleensäkin tavastasi kuvata asioita. Ja kirjoittelet niin letkeästi!

    Minna

    ReplyDelete
  47. Heips,

    Minua kiinnostaa lukea blogiasi oikeastaan siitä syystä että tyylisi on samanlaisen kuin minullakin. Koen hyvin usein ahaa-elämyksiä, "juuri tuollaisesta minäkin haaveilen tai "minulla on juuri samanlainen".



    Rakastan sisustuksessa samoja asioita kuin sinä...valkoista, valkoista ja valkoista ja sen rinnalla hieman mustaa ja harmaata.
    Välillä tykkään piristää sisustusta muillakin väreillä, mutta hetken päästä huomaan haluavani palata taas siihen pelkkään valkoiseen kuitenkin.

    Taidat olla minun kadoksissa oleva sisko koska makumme ovat niin yksiin :)

    ReplyDelete
  48. Ihanaa, arvonnassa mukana :)
    Blogissasi tykkään kuvista aivan mielettömästi samoin kaikki sisustusjutut on aiva ihania. Ihanaa kesän odotusta :) Marika

    ReplyDelete
  49. Mukana myös :)
    Blogissasi pidän erityisesti sisustuskuvista sillä sisustuksesi on niin erilainen omaani verrattuna että nautin katsella tuollaista siistiä ja modernia kotia. Myös muut jutut uppoaa :)

    ReplyDelete
  50. Seuraaan neljää sisustusblogia ja tykkään sinun blogistasi eniten useista syistä:
    A)valkoinen uusi talosi on ihanan raikas verrattuna omaan nuhjuiseen 36-vuotiaaseeni B)tyylisi kirjoittaa on mukavan välitöntä ja rentoa
    C)laitat postauksia usein
    D)rakastan kissoja eikä kissajuttuihin koskaan väsy
    E)sisustusideoiden ei tarvitse olla kalliita ollakseen kivoja ja innostavia - näin on sinun blogissasi!
    p.s. minulla ei ole vielä yhtään sisustustarraa ja haluaisin kumman tahansa tosi kovasti!

    ReplyDelete
  51. Hei,
    ihana blogi on sinulla! Päivittäin tuleekin sitä seurailtua :) harmittavan harvoin tosin tulee kommenttia jätettyä :/ Mieleenpainuvin postauksesi on kissojen ruokailupaikka ehdottomasti! Tämän toteuttaisin myös omaan kotiin :) Mukavaa kesää! (Ja varsinkin aurinkoista B-)
    -Maria

    ReplyDelete
  52. Minun mielestäni parhaita postauksiasi ovat ostosvinkit, sisustuskuvat sekä esim.kynsienhoitopostit :)

    Ja siis arvontaan mukaan tottakai!

    ReplyDelete
  53. Mieluisinta luettavaa on sisustusjutut ja valoisia kuvia valoisasta kodistanne on mukava katella. Oma sisustustyylini ei ole yhtä moderni kuin sinulla, mutta kuitenkin seuraan blogiasi lähes päivittäin. Live well jne. tarralle olisi paikka meidän kodissa. =)
    -LauraK-

    ReplyDelete
  54. Oot onnistunut tartuttamaan muhun ihan kaamean kissakuumeen! Noi sun kissas kun on niin koiramaisia. :)
    Ja samalla osallistun arvontaan.

    -koiraihminen

    ReplyDelete
  55. Anonymous said...Blogissasi on niin kauniita kuvia! Sain idean muun muassa tosta teidän keittiössä olevasta lasista jonka alla on tapetti. Haluan meidän keittiöön samanlaisen, siihen ei ainakaan kyllästy.
    Piha kuvia toivon nyt kun on kesäistä ja semmoisia fiiliskuvia kesän vietosta.

    Ihanaa päivän jatkoa!

    -Leena

    http://ll-livinglife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  56. Mukana myös!
    Sun blogisi on ehottomasti blogien kuningatar!:) Vaikka sisustustyylini on erilainen, niin tykkään katella valoisia, raikkaita ja ah, niin siistejä asuntokuviasi! Kisupostaukset on NIIIN IHANIA, miten kattimattiset voiki olla niin kuvauksellisia ja kujeilevan näköisiä... Lisäksi ihanaa, että postaat niin usein ja saat aiheesta kuin aiheesta kivan letkeällä tyylilläsi! Jatka vain samaa rataa!

    ReplyDelete
  57. Olen ihan hiljattain löytänyt tämän sinun blogin ja tämä päätyikin heti suosikkien joukkoon :) Eniten ihastuttaa selkeä ulkoasu ja valokuvat! Saat ihan tavallisetkin asiat näyttämään valokuvissa erityisen hienoilta.
    Eniten tykkään juurikin sisustusaiheisista jutuista, mutta eläinaiheiset piristävät kummasti päivää.

    -Mmrika

    ReplyDelete
  58. Arpaonnea tavoittelemaan! :)

    Blogissasi on miellyttävä ulkoasu ja ottamasi valokuvat ym. kuvat on ihania, raikkaita. Sisustustyylisi on tosi lähellä sitä mistä itsekin pidän. Parhaita postauksia on ne, missä on ihan pieniä, helppoja, yksinkertaisia sisustusvinkkejä jotka on helposti toteutettavissa. :)

    ReplyDelete
  59. Ihanat teksit noissa sisustustarroissa!

    Pidän blogissasi eniten sisustusjutuista ja etenkin ns. muutospostauksista, joissa saat kotiinne uutta ilmettä pienillä muutoksilla. Ne inspiroivat mua panostamaan pieniin yksityiskohtiin myös omassa kodissamme. :)

    Oon saanut paljon konkreettisia ideoita myös sun kattauspostauksista, joten jos saa esittää toiveen, niin niitä lisää. :)

    - Pauliina

    ReplyDelete
  60. Osallistumpa minäkin arvontaan, kumpi tahansa tarroista kävis. Pidän blogistasi kovasti, erityisesti kissajutut saa hymyn huulille, mutta myös kaunis kotisi! -Pilvi

    ReplyDelete
  61. Kauniit kuvat kauniista kodista on ihan se ykkösjuttu! Vaalea sisustus on minunkin kodissani, ja lisäksi kolme taloa rakentaneena uuden kodin kaikki rakennus-ja sisustusjutut kolahtaa...

    ReplyDelete
  62. Parhaimmat jutut on mielestäni juurikin kodistasi kertovat, uudet sisustushankinnat jne :) Mutta kieltämätäät vähän hämää, kun en yhtään tiedä millainen ihminen itse olet :) En tiedä olenko sitten vain niin uusi lukija, että on jäänyt monta asiaa sinusta tietämättä, vai etkö ole itsestäsi kirjoittanut? Olisi mukava jos tekisit itsestäsi "esittelyn" :)

    Eepija

    ReplyDelete
  63. Tykkään kuvistasi.. ja noista kissoista :)
    Tarroista valitsisin sen Home-tarran.

    ReplyDelete
  64. Arvonnassa mukana!

    On ihana seurata blogiasi oman kiireisen elämän keskellä. Rakastan kaikkea valkoista sisustuksessa, mutta en voi ihan täysin toteuttaa tätä haavetta kotona kun meidän musta labbis jättää omat jälkensä mattoihin ym. :)

    Olen löytänyt blogisi ihan vasta muutama kuukausi sitten, mutta siitä onkin sitten tullut päivittäinen huvi.

    -Krista

    ReplyDelete
  65. Osallistumpa minäkin arvontaan, molemmat tarrat kivoja :) Pidän sisustusjutuista blogissasi, eritoten sellaiset missä näkee taloa lisää.. pohjapiirrustus ja muu info rakennuksesta kiinnostaa :) -Lumikki-

    ReplyDelete
  66. Ihana arvonta!

    Kauniita kuvia kauniista kodista on aina mukava katsoa :) Meille valmistuu juuri omakotitalo, joten kaikki sisustusvinkit on tervetulleita. Blogisi vastaa huutooni :)

    ReplyDelete
  67. Kotisi on niin kaunis niin mielelläni katselen kuvia erilaisista sisustusjutuista..
    Tarroista molemmat kelpaisi :)

    ReplyDelete
  68. tottakai arvonnassa mukana. :)

    Ihaninta sun blogissa on monipuolisuus. :) Monenmoisia sisustusvinkkejä olen saanut blogistasi. :)

    Erityisesti mieleen on jäänyt se sinun koira postaus. aivan valtavan ihana koira sinulla joskus ollut (:

    ReplyDelete
  69. Live well... - tarran arvontaan:
    Sinulla on hyvin pitkälti samanlainen sisustustyyli, kuin minulla!
    Rakastan myös kissoja! ;)
    mm.näistä syistä blogiasi on mukava lueskella...
    Toivepostaus: Millainen oli vanha kotisi? Onko tyyli muuttunut vuosien varrella?

    Terkuin: nim. melistin

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S