Tuesday, May 3, 2011

Kesäwc

Nyt on pienimuotoinen pinkki-innostus vallannu meidän kotia ja kaikki sai alkunsa niistä ihanista orkideaoksista, jotka ostin jokin aika sitten. Ostin ne terasseja varten, mut ku terassit on vielä suunnitteluasteella (aivan pian toteutusasteella), laitoin orkideat piristämään makkaria. Ostin oksia vielä pari lisää ja niinpä vessakin sai pientä pinkkiä piristettä osakseen. 


Iskusta ostamani alusta sai nyt uuden käyttötarkoituksen, ku ei enää huvita kynttilöitä poltella... Nyt alustalta löytyy mm. Vitriinit kätkien sisälleen eniten käytetyt koruni: 

Punainen sydänsaippua ihan siks ku se on niin suloinen :). Sisustusillasta ostin noita potpourreja pussillisen, siispä valkoinen tuoksuva ruusu saippuan kaverina:

Potpourreja oon ripotellu kotiimme mm. kodinhoitohuoneeseen, vaatehuoneeseen, vessaan...

... ja eteiseen. Aivan ihanan tuoksuisia!

Uudet pinkit Luhta Homen pyyhkeet pääsi myös käyttöön:

Samalla saippua vaihtui kirsikkaiseen:

Siivoilin yksin kotona ollessani ja hihittelin itekseni et mitähän mies tästä pinkin leviämisestä tuumaa... Oon nimittäin saanu joskus kuulla ettei pinkki oo kovin miehekäs väri :O.
Nooh, mies kotiutui töistä ja vessan nähtyään tuumas "jaa meidän vessaan oli tullu kesä". Vedän siis johtopäätöksen et sisustuksessa pinkki on ok, vaatteissa ehdoton nou-nou ;).


Pinkintäyteistä tiistaita kivat lukijat!
:)

40 comments:

  1. Voi tota teidän vessaa, miten se onkin noin ihana! :) Ja nyt todella kauniisti laitettu kesäkuntoon :)
    Nuo orkideat on kyllä tosi aidon näköisiä, täytyy katsella josko jostain täältä meiltä päinkin vastaavia löytyisi.. Aitoja viitsi enää ostaa kun tuppaavat mennä parempiin suihin ;)

    ReplyDelete
  2. Ihana ihana ihana vessa!! Niin kaunis, valoisa ja raikas!! Ja hyvällä maulla sisustettu! Onko tuo lattia mitä materiaalia? Mulla on tuo sama Espritin kello :) Se on jännä noiden miesten kanssa, et vaatteissa ei saa olla mitään pinkkiin viittaavaakaan, mut sisustuksessa kyllä menee (sopivissa annoksissa ;D)

    -I-

    ReplyDelete
  3. Upea wc! Onko takaseinä tapettia? Jos on niin mistä ostettu?
    t: Utelias :)

    ReplyDelete
  4. Tää on nii ihana tää teijän vessa!! Ja valoisa, vaikkei ikkunaa olekaan! Vai onko sielä ikkuna? Pinkki on piristävä väri:) Meillä on nyt wcssä turkoosia, pitäiski ottaa muutama kuva..

    ReplyDelete
  5. On teillä ihanan tilava wc ja tuo takaseinän tapetti on kerrassaan upea!

    ReplyDelete
  6. Mahtavan kokoinen vessa teillä!!
    Tuo pinkki on tosi piristävä väri :)

    ReplyDelete
  7. Jumantsuikkis mikä veski teillä. Ehkä maailman kaunein. Meidänkin vessaa koristaa vaaleanpunainen orkidea(mutta muuten siinä ei sitten mitään samaa olekkaan) :)

    ReplyDelete
  8. Teillä on niin kaunis koti! Ei voi kuin huokailla kateudesta.. :)

    ReplyDelete
  9. Näyttää taas oikein tyylikkäältä...Jotain tuollaista olisi kiva saada omaankin vessaan, mutta ehkä ei tähän kämppään, tuo miehen vessa kun ei oikein ole sisutettavissa :D

    ReplyDelete
  10. Niin hieno tuo hana! Itelle tulee ihan perus... ei voi kaikkeen panostaa. Ja muutenkin tyylikkään näkönen wc :)

    ReplyDelete
  11. Aivan ihana vessa! Pinkki piristää kivasti. En malttaisi odottaa, että saamme oman vessamme remontoitua (kalusteetkin ovat jo odottamassa), valkoista tulee meilläkin.
    Minulla on erilainen mies, hänen vaatekaapistaan löytyy muutama pinkki paita ;)

    ReplyDelete
  12. maisamiisa: voi kiitos paljon ihanainen, tosi mukava kuulla :). toivottavasti löydät vastaavia orkideoita! aidot pysyy hyvänä niin vähän aikaa et ostin noi siks :). tosin onhan ne aidot aivan upeita!

    I: ooooh, kiitos <3. huippukiva kuulla et oot tuota mieltä :). lattia on laattaa, samaa mitä eteisessä! kello on kiva, sain lahjaks mieheltä kolmisen vuotta sitte :). joo sisustuksessakaan sitä pinkkiä ei saa olla liikaa, tarkkaa touhua :D

    Utelias: kiitti paljon! juu tapettia on, enkä valitettavasti muista mitä :/. K-Raudassa olevasta tapettikirjasta tilattu.

    J: kiitos sulle :). ei oo ikkunaa vessassa, wc on keskellä taloa. joskus harmittelen sitä ku edellisessä kodissa totuin meikkaan päivisin päivänvalolla, mut kaikkee ei voi saada :). joo otahan kuvia!

    Soile: tilaa on kyllä riittävästi :). ja kiitos, tuo tapetti tuo just sopivasti semmosta hörhelöö tonne, mitä ei muualla talossa oo :D

    Mia: juu on sillä kivasti kokoa, toinen wc onki sit ihan mini :D

    Ansku: heh, hauskasti sanottu ja oih, ei kai nyt maailman kaunein sentään :)). kiitos Ansku!

    Mari: oi kiitos Mari! ei tarvi olla kateellinen kuitenkaan :)

    ReplyDelete
  13. Kiitos tästä postauksesta :) Meillä wc-remontti tuloillaan.. Mistä nuo wc-kalusteet on hankittu? Meillä ongelmana se, että suurin osa wc-kalusteista liian syviä pieneen vessaamme. Nuo ei näytä kovin syviltä, viitsisitkö kertoa miten syvät ovat? Niin, wc on siis kovin mun mieleen :))

    ReplyDelete
  14. LauraR.: kiitos Laura :) nooh sit seuraavaan kotiin ;)

    Paevi: joo ymmärrän hyvin, kaikkeen ei voi panostaa! me päätettiin panostaa yhteen design-hanaan ja tosi kiva se on, kiva et huomasit sen, kiitti :)

    Taru: kiitos Taru! remppaintoa teille toivottelen :). mä oon sitä mieltä et pinkki kyllä sopii miehenkin vaatekaappiin, ainaki tummien miesten (tämä siis mun mielipide). silti en jotenki nää pinkkiä enkä vaaleanpunaista oman miehen päällä, hassua :). hänen vaatekaappiin sopii paremmin lilat, limet, vaaleansiniset, turkoosit ja vaaleankeltaiset :D

    ReplyDelete
  15. Terhi: eipä kestä :). keittiökalustefirmoiltahan voi tilata kaikkia kodin kalusteita, eli meille sama firma toimitti sekä keittiön, khh:n ja veskin kalusteet. sitä kautta ku tilaa, saa sentilleen omaan veskiin sopivat kalusteet :). nuo meidän on 50cm syvät.

    ReplyDelete
  16. Oi miten ihana vessa! <3 Pinkki orkideaoksa ja käsipyyhkeet sopivat tuonne aivan täydellisesti! =)

    ReplyDelete
  17. Voi vitsit, miten kaunis vessa!! Mäki haluun :)

    ReplyDelete
  18. Teidän vessa on todellakin ehdottomasti kaikkein tyylikkäin mitä olen koskaan nähnyt! Ja todella hyvin sopii pinkki väri sinne, kaunista :)

    ReplyDelete
  19. mapela: voi kiitos, mukava kuulla :))

    Maria: hih, kiitti Maria :)

    Marika: oi että, wautsi, kiitos! kyllä veski nyt ylpistyy ku näin ylistetään :D

    ReplyDelete
  20. Oolalaa, vaude mikä veski:)) Tyylikäs kokonaisuus jälleen kerran! Säilytystilaa vaikka muille asti;))

    ReplyDelete
  21. Voi miten kaunista!
    Tuollahan viihtyisi enemmänkin kuin vain tarpeiden ja muiden kosmeettisten asioiden takia!
    Ihana tapetti!
    -päivi-

    ReplyDelete
  22. Oi miten ihana ja tilava veski!!! Meillä sellanen pikkunen koppero, ettei sitä oikein sovi sisustamaankaan:) Ja mää rakastan pinkkiä!!! Kauniita nuo orkideat, tuollaisia pitäis saaha, ku meidän karvakorvat syö kaikki muut kukat...

    ReplyDelete
  23. Teillä todellakin on kesäwc! Ihanan piristävä tuo pinkki :) Tykkään <3

    ReplyDelete
  24. Voihan vitsit kun pienellä yksityiskohdalla saa paljon aikaan, ihana piristysruiske =)
    Kaunis wc teillä!!

    ReplyDelete
  25. Tosi kaunista! Sopii ihanasti nuo orkideat ja muut pinkit jutut tuonne. Hauska tuo sun miehen kommentti kesän tulosta vessaan! :D
    Miten muuten tuo potpourri, tuoksuuko nuo yksittäiset "palat" tarpeeksi voimakkaasti ripoteltuna ympäri taloa? Mietin vain, kun itsekin haluaisin ostaa sen pussillisen noita. Ja haluaisin laittaa palaset just vaatehuoneeseen, vessoihin jne. Entä mitä luulet, säilyykö tuoksu kauan vai onko ruvennut jo vähenemään?

    ReplyDelete
  26. ANU: voi kiitos sulle, kiva et jätit kommentin :)

    Piiju: hih, kiitti :)). joo mäki luulin aluks et on liian paljo säilytystilaa mut oishan se pitäny sillon jo tietää ettei sitä ikinä voi olla liikaa! yhen laatikon uhrasin miehen tavaroille, paitsi et siitäki oon jo vieny puolet :D

    Elämän Helmiä: kiitos Päivi :). tapetista tykkään kyllä itekki tosi paljo!

    Aikku: kiitos paljon :). se on kyllä kiva ku on tilava, aamusin mahtuu helposti kaks ihmistä hääräämään :)

    ReplyDelete
  27. Niina: kiitos Niina :). totta, pinkki piristää!

    FanniAuroora: :) lämmin kiitos sulle! orkidea kyllä kivasti erottuu tuolta :)

    Hanna: voi kiitos Hanna :). esim. vaatehuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen laitoin noita palasia pikkupussukkaan, aluks tuntu et voinkohan pitää niitä ku haisi aika voimakkaasti ja mulle tulee herkästi pääkipua semmosesta. nyt on laimentunu kyllä et koko ajan en ees haista niitä. joskus ku ohi kävelee ni haistaa voimakkaasti :). mut tietysti mitä enemmän niitä yhteen kohtaan laittaa, sitä enemmän ja kauemmin ne tuoksuu. kannattaa kyllä ostaa!

    ReplyDelete
  28. Wautsi wau, mikä veski! Ihanan tilava ja miten tyylikäs!

    ReplyDelete
  29. Voi, onpa kaunis vessa! <3 Ihania värisävyjä tuolta näyttääkin löytyvän (:

    ReplyDelete
  30. Ihana postaus, vessaan me lukijat ei olla vielä päästykkään! :) Tykkään kovasti, ei oo yhtään liian vessamainen vaan sellanen viihtyisä! Tapetti ois minunki makuun ja jos sitä sais vielä mustana niin ottaisin meiän makkariin!

    ReplyDelete
  31. Hanna: kiitos Hanna, kiva kuulla et tykkäät :)

    Marsku: oi kiitoksia!! :)

    Saila: on ollu aiemminki kuvia veskistä, molemmista :). et oo varmaan sillon vielä lukenu mun blogia. kiitos kivasta kommentista :))

    ReplyDelete
  32. teillä on kyllä niiiiin kaunista! tuo vessan tapetti on jotain niin ihanaa, just mun tyylistä, oikeestaan koko teidän talo on ihan suoraan mun unelmista ;) niin valoisa ja avara ja hyvällä maulla sisustettu, aivan todella kaunista <3 voi että, kunpa tuo oma haave omasta kodista pian toteutuisi. onneksi meillä sentään on maailman kaunein vuokra-asunto :)

    ReplyDelete
  33. anna: voi sua Anna, kiitos ihanasta ja lämpimästä kommentista <3. varmasti sun toive omasta kodista toteutuu vielä jonain päivänä :). mitä kauemmin sitä odottaa, sitä enemmän sitä osaa arvostaa! siihen asti; ihania hetkiä nykyisessä, kauniissa kodissanne :)

    ReplyDelete
  34. Ihan mielettömän ihanan pirtsakan valoisan raikas vessa! Itse jo kyllästyin turkooseihin yksityiskohtiin vessassamme ja taas pelkkä ruskea ja valkoinen...tilasin kyllä uudet ihanat beiget tähti-pyyhkeet, hih...

    Kivaa alkanutta viikkoa! :)

    ReplyDelete
  35. Ihana WC ja muutenkin todella kaunis koti teillä:).Tepa

    ReplyDelete
  36. Päm: huh mikä eka lause :D. kiitos <3. beiget tähti-pyyhkeet kuulostaa tosi herkuilta, tahtoo samanlaiset vaikka harmaina ja beigetkin sopis tonne kyllä :))!

    Tepa: voi kiitos kaunis!

    ReplyDelete
  37. ihana vessa! :) onko tuo tapetti ihan normi tapettia vai jotain vedenkestävää? voiko vessanpöntön taakse laittaa normi tapettia?

    Tiina

    ReplyDelete
  38. Tiina: kiitos Tiina :). tuli ensimmäisenä mieleen et miksei vois? ei wc oo märkätila, joten tapetti on täysin ookoo :). tai riippuu tietty perheestä, mut meidän veskissä ei ainakaa roiskita tai suihkutella. eli siis ihan normitapettia on!
    ite en missään nimessä halunnu laattaa ja innostuinki ku näin tämmösen ratkaisun eka kertaa vuosia sitten asuntomessuilla!

    ReplyDelete
  39. Ihana vessa teillä=)Varsinin tapetti on todella kaunis!onko taso mitä materiaalia?ja onko pysyny hyvänä vaikka onkin valkoinen?ite haaveilen valkoisista tasoista ja valkoisesta vessasta kristallikruunuineen=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitti! taso on valkoista laminaattia, ihan hyvin on kestäny, ei minkäänmoisia ongelmia havaittu 1,5 vuoden aikana! ei muuta kuin haaveita toteuttamaan :)

      Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S