Wednesday, May 4, 2011

Postausaiheet

Haluaisin kuulla teidän mielipiteitä seuraavaan asiaan!

Luetteko blogistani mieluiten pelkästään sisustuspostauksia, jolloin postaustahti saattaa olla harvempi (esim. 3 postausta/vko)
vai
haluatteko postauksia muistakin aiheista sisustusjuttujen ohella, tällöin postaustahti on tiuhempi (tähän asti ollut päivittäistä)

?


Ois kiva lukea mielipiteenne kommenttiboxista, kiitos!
Saa myöskin esittää postaustoiveita, jos on mielessä jotain. Katon sitte mitä pääsee toteutettavien listalle!
Joo siis häpeillen myönnän et se vaatehuonepostaus on venyny ja vanunu ihan tajuttoman kauan, se on kuitenkin to do -listalla! Tässä on nimittäin ollu käynnissä vaatehuoneen uudelleenjärjestämistä ilman kovin suurta motivaatiota, joten sekin on siitä syystä hiukan venyny :P. Mutta nyt alkaa pikkuhiljaa näyttää paremmalta, tänään jatkuu talvivaatteiden laatikoihin varastoimisella :). 


Mukavaa keskiviikkoa teille toivottelen! 
Mulla alkaa tänään vapaat! Töistä ku pääsen ni on vuorossa kynsien geelilakkaus vol 2 ja sen jälkeen lounas ja shoppailua ystävän kans, ystävän, jonka viimenäkemisestä on kulunu aivan liian pitkä aika.
Iltasella sitte sitä talvivaatteiden varastointia (jos jaksan) ja terassisuunnittelua, pääterassin runkoa mies on jo aloittanut! Tänään pitäis päättää pation koko ja mitenpäin ne terassilaudat laitetaan, puuh. Nyt mä muistan mikä mua ärsytti talonrakentamisessa: pikkupikkupikkuriikkiset päätökset, joita oli ziljoona ja joka välissä ja jotka kuitenki oli toteutuessaan isoja ja vaikutti kaikkeen ja joskus joutu manaamaan et miks en päättäny toisin.
Toivottavasti tästä tulee hyvä päätös!
Iltaysiltä sit aivot narikkaan ja nauttimaan laatulätkästä, se on peli-ilta Leijonien parissa :)).


Ciao!

(Lukiko kukaan tätä koko postausta..?)

78 comments:

 1. Minä luin!
  Tykkään kaikenlaisista postauksista,eniten niistä sisustusjutuista mitä täällä pääasiassa onkin!

  Mukavia vapaita!

  ReplyDelete
 2. Mä luin! :D
  Ja tykkään et kaikenlaiset postaukset on kivoja!

  -A-

  ReplyDelete
 3. Minä luin :)

  Itse tykkään lukea välillä muustakin kuin sisustuksesta. Eli minun puolesta kaikki postaukset tervetuleita:)

  Toivottavasti Vol 2 menee tänään paremmin kuin Vol 1 ;)

  ReplyDelete
 4. Kyllä luin koko postauksen ja mulle ainakin kelpaa kaikki aiheet :) Se on kiva, että vaikka kirjoittaisit mistä tahansa aiheesta, laitat aina kuvia mukaan, niitä on mukava kattella. Eritysesti itse ainakin tykkään teidän kodista ja kisuista otetuista kuvista :) Tosi kiva, että olet jaksanut postailla päivittäin!

  Mukavaa keskiviikkoa ja vapaita!

  -I-

  ReplyDelete
 5. Minä luin! :)
  Päivät ei lähde käyntiin jos ei pääse aamulla koneelle ja lukemaan blogilistaa läpi, jotenka muutkin kuin sisustuspostaukset on mieleen! :)
  Ihanaa vapaapäivää sulle! :)

  Lavisa

  ReplyDelete
 6. Ehdottomasti kaikki päivitykset, siis että niitä tulis päivittäin. TYkkään lukea sun juttuja, käsittelee ne sisustusta, terdee tai kissoja :)

  ReplyDelete
 7. Mä ainakin luen kaikki mahdolliset postaukset mitä tulee, vaikken niitä aina olisikaan kommentoimassa. Tosin nyt ehkä entisestään mielenkiinto kääntyy sisustuspostauksiin kun on kämpää näköpiiirissä :)

  ReplyDelete
 8. Moi.
  Mitä useammin sen parempi:D.

  ReplyDelete
 9. Luen erittäin mielelläni sisustuspostausten lisäksi muitakin, etenkin kissa-aiheisia ::D

  ReplyDelete
 10. Tietysti luin loppuun! Ilolla luen postauksiasi <3 Jatka vaan samaan malliin :)

  ReplyDelete
 11. Tykkään lukea muistakin aiheista, etenkin kisujen kuulumisista :)

  ReplyDelete
 12. Luki! Ihanan kukkaispostauksen värkkäsit :) Tykkään lähinnä sisustuspostauksista ja niihin yleensä mulla on jotain kommentoitavaakin...kaikki postauksesi taatusti luen alusta loppuun ja ihailen kuvia, mutten välttis kommentoi, jos ei ole mitään tähdellistä kommentoitavaa =))
  Tällä hetkellä niiiin odotan sitä tein tulevaa terdeä ja sen remppa ja valmistuskuvia :) Mahollisimman ison kun teette, ni ei harmita jälkeenpäin...meillä tuli terdestä vähän liian kapea...3metrinen ja pitäis olla ainakin sen 4m.

  Kivaa lätkäiltaa!

  ReplyDelete
 13. Luen kaikki postaukset olipa sit mitä vaan ;)
  Täällä myös laitettu vihdoin ja viimein talvivaatteet eilen pois, vielä villaset kun otan tänään kuivumasta, niin sit se on tehty.
  Mukavia vapaapäiviä!
  -päivi-

  ReplyDelete
 14. Luin kokonaan :)
  Kaikki aiheet kelpaa!

  ReplyDelete
 15. Itseäni kiinnostaa eniten sisustusaiheet, mutta vierailen kuitenkin päivittäin ja innolla luen muistakin aiheista olevat jutut. Olisin kiinnostunut tietämään lempiostospaikkojasi, missä käyt tutkimassa uutuustuotteita, mitkä nettikaupat ovat suosikkejasi, yms... Toisaalta myös kosmetiikkapostaus olisi kiinnostava.
  Voisitko tehdä kattausideat-postauksen jossa olisi jotain kukkia käytetty kattauksessa? Meillä on tulossa kesäjuhlat ja olen ihan pulassa kukkien ja koristeiden kanssa.
  Ja vaatekaappisi ja pukeutumisjutut olisi kivoja...
  Eli kaikki käy, on ihana aina aamupäivisin tulla kurkkaamaan blogiasi ja lukemaan uusia (ja vanhojakin) juttuja kahvin kera, ihanaa!!! :)
  Olen saanut itse paljon ideoita blogistasi oman kotini suhteen.
  -Miia S-

  ReplyDelete
 16. Luin koko postauksen :) Ja mä mielelläni luen muutakin kuin sisustusjuttuja (esim. kissat <3). Meille tulee sunnuntaina kaksi kissanpentua, joten esim. sun blogista saan vielä kissa-annosta odotusaikana :D

  ReplyDelete
 17. Luin koko postauksesi ja olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa kuitenkaan jättämättä kommenttia. Blogisi on kiva ja tykkään lukea myös muita kuin sisustusaiheisia juttuja, joten jatka vaan monipuolisella linjalla! :)

  ReplyDelete
 18. Luin tietenkin kokonaan;) Kaikki postaukset on kivoja ja mukava saada joka päivälle luettavaa...this is my opinion;)

  ReplyDelete
 19. Luin koko postauksen! ;o)

  Ehdottomasti on mukava lukea postauksia päivittäin ja muistakin aiheista kuin pelkästään sisustuksesta!

  Tsemppiä päätösten tekoon! Tiedän niin hyvin, mitä tarkoitat!

  Kape

  ReplyDelete
 20. Luki tietenki kokonaan. :) Mulle kelpaa ehdottomasti kaikki muutkin kuin sisustuspostaukset, erityisesti kisut <3

  ReplyDelete
 21. Sisustuspostaukset ovat ehdottomasti lemppareita mutta mielellään luen myös muista aiheista. Yhteen aihealueeseen rajoittuminen on omasta mielestäni hieman tylsää -itse en ainakaan siihen pystyisi vaan rönsyilen aiheesta toiseen.

  ReplyDelete
 22. Minä ainakin luin =)
  Kaikenlaiset postaukset on kamalan kivoja, kissat, sisustus, ostokset, kynnet....

  Maiti

  ReplyDelete
 23. Mie luin. :D Ja jatka vaan samaan malliin jotta päivitystahti pysyy.

  ReplyDelete
 24. tykkään lukea kaikenlaisia postauksia! :)

  ReplyDelete
 25. Itse tykkään sisustuspostauksista kaikkein eniten. Ihailenkin ahkeruuttasi joka päiväisellä reippaudella postausten suhteen :)!
  Onko sinulla plakkarissa vielä niitä muiden kotien esittelyjä? Entäs niitä kaupunkiesittelyjä? Esim. omat Oulun suosikkisi sisustusliikkeistä? Tai koko Suomen parhaat sisustusliikkeet? Kesälomareissut lähestyy ja olisi kiva matkalla pysähdellä eri paikoissa.

  ReplyDelete
 26. Heippa! I'm back. :-)

  On ollut kivaa, kun postauksia on tullut joka paiva. Musta ainakin on kiva lukea muitakin juttuja kuin sisustusta, erityisesti kisuista, kuten tiedat. :-)
  Ehka jotain ruokajuttuja olisi kiva lukea ja sitten tietysti puutarhajuttuja.

  Nyt taytyy menna lukemaan sun aikaisempia postauksia viime ajoilta!!

  ReplyDelete
 27. Olen sitä mieltä, kun löytää hyvän ja mielenkiintoisen blogin niin sitä tulee luettua olipa kirjoitus sitten mitä tahansa. Joten kaikki postaukset sopii. Selaan päivittäin läpi tietyn määrän mielenkiintoisia blogeja ja luen aina kaikki postaukset. Minun puolesta jatkat samalla hyvällä tavalla kun tähänkin asti :))

  ReplyDelete
 28. Luin koko postauksen. :) Ja luen mielelläni sisustusaiheisia postauksia, tosin muutkin aiheet kiinnostavat kuten tyyli ja muoti. :)

  ReplyDelete
 29. Luin kokonaan, ja toivon päivittäistä postausta! :)) -Kylie

  ReplyDelete
 30. Kyllä tämänkin varmaan useampi lukee, itse seuraan sua bloglovinissa, mutta kommentointi on jäänyt vähemälle. Lisää sisustusjuttuja, niistä pitää kaikki. Omia juttujakin voi lisäillä, mikäs siinä, mutta itse päädyin sellaiseen kompromissiin, että loin kaksi erillistä blogia, toisen omille jutuilla ja toisen meikkijutuille. Harkintaan?

  ReplyDelete
 31. Mä ainakin tykkään lukea niin sisustus kuin muitakin juttuja! :)

  -heidi

  ReplyDelete
 32. Minä tykkään lukea ihan kaikesta, normaaliin elämääsi liittyvistä asioista :)

  ReplyDelete
 33. Sisustuspostausten takia blogiisi alunperin eksyin, mutta luen kyllä mielelläni muistakin aiheista. (Ja luin koko tämän postauksen ;) )

  ReplyDelete
 34. Muutkin aiheet kuin sisustusjutut ovat piristäviä :) kyllä minua ainakin kiinnosti mm. kokemuksesi geelilakkauksesta ja muutkin naisten jutut ;) jatka siis samaan malliin, blogisi on ihana tällaisena! Ihanan monipuolinen. Ja kyllä, luin koko postauksen!
  - A

  ReplyDelete
 35. Kiinnostus on erityisesti sisustusaiheissa, mutta koska seuraan blogiasi Bloglovin kautta toki kaikki muukin tulee katsottua

  ReplyDelete
 36. Mä tykkään sun tiheästi postaustahdista ja kaikista jutuistas, vaikken esim. kissaihminen ole ollenkaan. Siltikin on kiva nähdä, kuinka paljon teidän kisut teille merkitsee :) Mun mielestä on kivempaa ja mielenkiintoisempaa lukea kaikenlaisista asioista, joita sun elämässä tapahtuu, eikä vaan sisustusjutuista.

  ReplyDelete
 37. Mun mielestä muistakin aiheista sisustusjuttujen oheilla olis iha kiva (:
  Btw, ihania kukkia <3 Ja mukavaa keskiviikkoa!

  - marianne

  ReplyDelete
 38. Kaikenlaisista jutuista on mielenkiintoista lukea, myös hurmaavista kisuista. Ja päivittäin tietysti, kuinkas muuten :)

  ReplyDelete
 39. En ole aikaisemmin jättänyt kommenttia, mutta nyt täytyy laittaa. Kyllä kaikenlaiset postaukset ovat tervetullutta luettavaa. Toki sisustusaiheiset ovat niitä mukavimpia, mutta on kiva lukea myös muita (kissapostaukset ovat erityisen kivoja). On tosi mukavaa, että postauksia tulee paljon, aina on uutta luettavaa ja katseltavaa :o)

  Ja kyllä, luin koko postauksen (tälläkin kertaa) :o)

  Toivottavasti uudet kynnet kestävät paremmin, mutta jos eivät niin suosittelen lämpimästi rakennekynsiä. Itselläni ovat olleet jo useamman vuoden, eikä niitä ilman varmaan enää osaa ollakkaan. :o)

  ReplyDelete
 40. Muutkin kuin sisustusjutut kiinnostavat.Ja kisulaiset ovat aivan ihania!

  ReplyDelete
 41. APUA tytöt mikä määrä kommentteja :D. oli aivan kone jumia :D. kiitos, olipa kivaa luettavaa :)). tässä vierähtääkin tovi vastaillessa, heh!


  Niina: kiva, kiitos Niina :)

  Anu: kiitos kommentista Anu! :)

  Mia: kiva kuulla! itekki tykkään blogeista, joissa on useampia aihealueita :). saapa nähä miten tää lakkaus nyt pysyy!

  I: kiitos paljon :)). ja kiva kuulla sun mielipide, kuvat siellä täällä kyllä keventää, ei tuu liian raskasta luettavaa :).

  Lavisa: hih, kiva että lueskelet blogeja, lukijat on tärkeitä :). ja kiitos, mukavaa keskiviikon jatkoa!

  Outi: kiva kuulla et viihdyt juttujeni parissa :)

  LauraR.: :) oi mistä ootte asuntoa hommaamassa?? jännää! :)

  mamssi: hih, nice :))

  Kirsi: voi ihanaa et tykkäät kisujutuista :)

  J: kiitos jii! ja voinpa sanoa sulle samat sanat :))

  ReplyDelete
 42. Hjenn: kiva, kiitos et tykkäät lukea heistä <3 :)

  Päm: kiitos Päm <3. minäki luen sun postaukset kaikki aina, ja ymmärrän ettei aina ehi/jaksa kommentoida, en minäkään eikä varmasti kukaan! voi ku kiva et ootat meidän terdejä, mukava ku on ihmisiä hengessä mukana :D. ja tosi hyvä pointti tosta koosta! sitä tänään ja huomenna kovasti funtsimme, varsinkin pation kokoa. kivaa iltaa sullekin :))

  Elämän Helmiä: kiva kuulla :). voi mä pahoin pelkään et mulla tuo talvivaateurakka jää huomiselle ku vasta kotiuduin! mut päivä se on huomennakin :)

  Tee: kiitos kommentistasi! :)

  Miia S: ensinnäkin kiitos sulle Miia kommentista, oli tosi kiva sellainen! kuulin jotain uutta, hauska tietää mitä ihmiset tykkäis lukea :). varmasti noista ainakin osa pääsee toteutettavien postausten listalle, kiitos ehdotuksista!
  parasta palautetta mulle on tuo et oot saanu ideoita omaan kotiisi täältä, ihan mahtava juttu josta oon tosi iloinen! toivottavasti voin tarjota ideoita myös jatkossa :).

  KittyCatCat: oi oi oi kuule mä oon kateellinen!!! pääset nuuskuttaan pikkukisuleita, ne tuoksuu maailman parhaimmalle :D. voi paljon onnea että saatte omat pienet pirpanat <3.

  Maija: heippa Maija ja kiva että päätit nyt jättää kommentin :). kiitos mielipiteestäsi!

  Soile: kiva kuulla ja samoin voin sanoa sun blogista :)

  Kape: kiitos paljon! tsemppiä tarvitaan :). ja kiva kuulla mitä mieltä olet postauksiin liittyen!

  baula: voi miten ihana kuulla, kiitos sulle :)

  ReplyDelete
 43. Hei, älä vaan missään nimessä lopeta näitä päivittäisiä juttujasi! Näitä aina ilolla lukee, on ne sitte sisustuksesta, kisuista(<3)tai mistä tahansa. Tämä sun blogissa onki parasta ku juttuja ei tarvi oottaa, vaan joka päivä on jotai kivaa. Jatka vaan samaan malliin, please!

  ReplyDelete
 44. Anttis: siis oon ihan samaa mieltä ku sinä! aluks mulla oli kyllä pelkkää sisustusjuttua, mut sit jotenki tästä on ajan kans tullu niin olennainen osa elämää etten enää voi olla kirjottamatta tänne muustakin elämästäni :D

  Maiti: voi kiitos, ihana kommentti ja ihana et luet kaikenlaisia juttujani :))

  Acca: hih :) kiva että luit!

  Elluu: kiitos kommentistasi :)

  Tickler: juu lukijan kotona -sarja on kuvioissa edelleen, tällä viikolla tulossa tuutista ulos seuraava kaunis lukijan koti :). kaupunkiesittelyjäkin ois, jos ois matskua ;). eli saapi lähettää!
  mä oon varmaan tylsä Oulu-shoppailija, aina vakkarit on Kodin Ykkönen ja Asko :D. White Maisonissakin joskus pyörähtäny.. ja muissakin pikkuliikkeissä, en ees muista nimiä. Onhan siellä pari liikettä missä haluisin seuraavaks käydä, joissa en oo vielä sisällä asti käyny, mut aika on aina rajallinen ja nuo vakkarit vie useimmiten sit voiton.. nooh kattoo taas seuraavalla kerralla ;)
  koko Suomen parhaisiin sisustusliikkeisiin tarvin apua lukijoilta, siitä voiskin tehdä ihan oman postauksensa, tosi hyvä idea! siitä vois hyötyä moni :). jokainen varmasti tietää omasta kotikaupungistaan (ja muistaki kaupungeista) ainaki pari vierailemisen arvoista sisustusliikettä!

  Rags: jee huippua et oot back!!! :) kiitos mielipiteestäsi ja ideoista!

  Tiina: ahaa kiva kuulla, ja noin se kyllä taitaa ollakin! :)
  P.S. ootko sinä se Tiina joka lähetti mulle postissa sen artikkelin? jos olet, kiitos paljon siitä :))

  Suvi: kiitos Suvi mielipiteestäsi! :)

  Kylie: hih, I'll try my best! :D

  Juillet: sisustusjuttuja tulee sen verran mitä niitä riittää, joka päivälle ei varmasti kenelläkään riitä sisustuspostauksia. en viitti sellaseen lähtee et siirtelen täällä kotona jotain kippoja ja kuppeja ja postaan niistä siirroista päivittäin :D. liian turhauttavaa mulle sellanen. et sit jos täällä rupee joskus tuleen semmosia juttuja päivästä toiseen ni loppu on lähellä ;D.
  hmm, varmaan ihan kiva idea toi kaks eri blogia, mut ei kuitenkaan mun juttu. tää on kuitenki blogi mun elämästä, joten en osais erotella asioita toisistaan :). toki mieli voi aina muuttua, mut nyt tuntuu tältä.

  ReplyDelete
 45. Kaiken luin, as usual :) Minä tykkään monipuolisuudesta ja siitä että joskus saa yllättyä :) Kiireisen arjen vuoksi, luen blogit max. 3 krt/vkossa, joten postaustahdilla ei niinkään ole väliä minulle... Mutta sulla on hyvä tahti ja mielenkiintoinen blogi, en muuttais mitään :)

  ReplyDelete
 46. heidi: kiitos kiva Heidi :))

  Katariina: voi mukava kuulla että se kiinnostaa :D

  Kristiina: tosi mukava kuulla! se on vaikee rajata aihepiiriä pelkkään sisustukseen ku on näinki pitkään kirjoitellu :)

  A: voi lämmin kiitos sulle ihanasta palautteesta <3. arvostan sitä!!!

  Tiina: kiitos mielipiteestäsi Tiina!

  Jane: no noin mäki sen ajattelisin! muaki kiinnostaa blogeissa lukea kaikenlaisia juttuja :), monipuoliset blogit on kivoja! ja kyllä, meidän kisut on meille ihan aarteita <3 kiva että se näkyy! :D

  marianne: kiitos Marianne! ja samoin sulle :)

  Marian: kiitos kommentista ja siitä että tykkäät meidän kisulaisista :))

  ReplyDelete
 47. Helene: kiitos että nyt päätit jättää kommentin :). jännä nähä miten tää lakkaus tällä kertaa kestää! rakennekynsiä oon laittanu ite, siis vain sellaisia kaupoista ostettavia jotka kestää noin viikon. jotenki sen viikon jälkeen oon ihan täysin valmis luopuun niistä ja lakkaan kynnet jollain räikeellä lakalla :D. rakennekynsissä ku suosin ranskalaista manikyyriä. kyllästyn siis aika pian, et toistaseks nuo vaihtoehdot on ollu mulle tosi hyvät. ihailen kyllä aina muiden rakennekynsiä :)

  Anonyymi: voi kiitos, kisulaiset on todellakin niiiin suloisia karvapalleroita että! <3

  Aikku: kiitos Aikku kivasta kommentista :). mukava kuulla mielipiteesi! kesällä tulee varmaan nykyistä harvemmin postauksia, mut katotaan jos nyt ainaki tälle toukokuulle ois postauksia/aikaa postata päivittäin :)

  minni: hih, kiva pointti tuo yllätys-juttu! se onki varmasti kivaa ja ite tykkään siitä myös blogeissa! kiitos kivasta palautteesta :)

  ReplyDelete
 48. Hei sie.

  Oot lempparibloggarini, joten kaikenlaiset arkeen liittyvät postaukset on sisustusjuttujen ohella tervetulleita!

  Oot jotenkin niin helposti lähestyttävä ja uskon, että yksi syy suosioosi on se, että jaksat ystävällisesti vastata jokaiseen kommenttiin. Siitä vuorovaikutuksesta me lukijat pidämme, ainakin minä. :)

  Kiitos siis sulle, että jaksat tätä blogia pyörittää, toivottavasti kirjoittaminenkin on yhtä antoisaa! :)

  ReplyDelete
 49. Luin koko postauksen, tietysti! :)
  Ja luen mielelläni jatkossakin postauksia kaikenlaisista aiheista!

  ReplyDelete
 50. Tykkään kaikenlaisista ja isoista kauniista kuvista!

  ReplyDelete
 51. Sinulla on aivan ihana blogi. Sorruin blogimaailmaan noin puoli vuotta sitten. Sinun blogisi oli ensimmäinen löytö ja tykkään kovasti. Tosi kivaa on lukea kissojen kuulumiset, omistan itse melkeinpä samanlaisen kissan;)

  ReplyDelete
 52. Mä luin!
  Olen uusi lukijasi ja aloitin sinunkin blogin lukemisen vähän niin kuin "sisustusmielessä". Nopeasti kuitenkin huomasin, että blogi vie minut mennessään... eli anna tulla vaan - täälläkin kaikki luetaan mielenkiinnolla :)

  ReplyDelete
 53. Kaikenlaiset postaukset luetaan täällä ja kaikki ovat todella mieleisiä. Sun blogissa viihtyy vaan niin hyvin ja aina odottaa seuraavaa postausta :) Täällä on vain niin ihana tunnelma :)

  ReplyDelete
 54. Mg: no moi :) et usko Minna miten hyvän mielen mulle sait, tuhannet kiitokset!!! aivan ihana et musta on välittyny pelkän blogin kautta tommonen kuva, oon mielissäni siitä. tästä vuorovaikutuksesta pidän minäkin tosi paljon! kirjoittaminen on todellakin antoisaa ku saa tämmöstä palautetta ja tutustuu teihin ihaniin lukijoihin :)

  Hanna: kiitos ystäväni :)) oot ollu lukija ihan eka päivästä lähtien!

  Marita: kiitos kommentista Marita :)

  Anonyymi: voi kiitos, ihan mahtavan huippua kuulla :)). kiva et tykkäät blogistani! oi sulla on varmasti tosi suloinen kissa, silityksiä hänelle!

  Sari: kiva et jätit kommentin ja et oot löytäny mun blogin! selvä, annan tulla :D

  Janet: oi oi miten mahtavia ja kultaisia kommentteja te mulle jätätte, kiitos Janet <3. oon iloinen et viihdyt ja pidät tunnelmasta, niin minäkin :)) :D

  ReplyDelete
 55. Olen samaa mieltä useimpien kommentoijien kanssa, kirjoita vain monipuolisesti kaikesta. Luen kaikki postaukset, ja minulle taas ihanien blogien lukeminen on "palkinto" työpäivän jälkeen, kun tulen kotiin. Eli tykkään, että postauksia on päivittäin, mutta ymmärrän kyllä, että aina ei mitenkään pysty joka päivä bloggaamaan, eli siitä ei kannata stressiä ottaa.

  Kirjoituksesi ovat aitoja ja rentoja, eivät mitään väkinäisiä pakerruksia. Kaikki käsittelemäsi aiheet uppoavat ja olenpa kiinnostunut jopa kissoista näiden postaustesi vuoksi. Arvostan myös todella paljon sitä miten ahkerasti ja ystävällisesti jaksat kommentoida ihmisille. Aurinkoista kevättä ja terassikautta!

  P.S. Leijonat voittoon tänään! :)

  ReplyDelete
 56. Tykkään lukea kaikenlaisia postauksia. Osaat kirjoittaa todella hyvin aiheesta kuin aiheesta ja olen jäänyt koukkuun tähän blogiisi, luen tämän päivittäin jos vaan pääsen koneelle :) Todella ihailtavaa, että jaksat päivitellä tätä joka päivä, jatka vaan samaan malliin.

  ReplyDelete
 57. Luin kyllä loppuun! Tykkään kaikenlaisista postauksista. Niinku jo aiemminki sanottu, olet saanu minusta vannoutuneesta koiraihmisestä tehtyä myös kissaihmisen! JA ehdottomasti samaa mieltä lätkän suhteen, laatuaikaa luvassa!

  ReplyDelete
 58. Tottakai luin koko postauksen ;)

  Ja luen mielelläni juttuja aiheesta kuin aiheesta, jatka siis samaan malliin.

  ReplyDelete
 59. Loppuun saakka luetaan postaukset :)
  Kissaihmisenä lemppareita on tietty noi teidän kissojen touhut, ja sitten sisustus. Mutta kaikki muutkin kyllä luen.

  - elle -

  ReplyDelete
 60. Päivittäin käyn lukemassa ja ihastelemassa kotianne, kisujanne, kattauksiasi ja kaikkea mitä ystävällisesti jaat meidän kanssa. Kissajutut ovat parhaita, kirjoitat niistä niin elävästi, kiitos! Sait muutes mun elämäni ensimmäisen blogikommentin!
  t. Äippä

  ReplyDelete
 61. Pakko tunnustaa, että pari riviä taisin hypätä yli ;) Tykkään kaikista blogiaiheista, ja eteenkin kuvista =) Välillä olen vähän laiska lukemaan pitkiä tekstejä ;)

  ReplyDelete
 62. Loppuun luin, tietysti:))

  Kiitos ihanasta blogista, ihana S <3 Itse pidän monipuolisista blogeista, joten ei haittaa ollenkaan vaikka aiheet ovatkin laidasta laitaan:) Kaikki kelpaa;)

  ReplyDelete
 63. Heippa

  Olen se Tiina. Kiva kun tuli perille, ilman nimeä :))
  Kirjoittamani saatekirje jäi kotipöydälle mutta pääasie, että tärkein oli kuoressa :))

  ReplyDelete
 64. Paula: niinpä, naulan kantaan :D! juu en mä kesällä ehdi joka päivä postailemaan enkä stressaa :). kiitos paljon Paula tuosta ihanasta palautteesta, tosi mukava kuulla sun mielipide noin monipuolisesti! kiva kuulla teidän lukijoiden ajatuksia!
  kiitos, mukavaa kesänodotusta sulle :). toivotaan et Leijonat voittaa, tällä hetkellä aika huonolta näyttää, mut eiköhän tuostakin nousta!

  Marika: kiitos ihana Marika :)). kiva et oot jääny koukkuun :D

  Saila: heh, hauska et tykkäät nykyään kissoistakin! muistan aina sen sun kommentin "simmut kii auringossa rellottelija" se saa mut aina nauraan :D.
  toivotaan et Leijonat nousee johtoon!!!

  Satu: kiva, kiitos Satu :)

  elle: hienoa, niin sitä pitää! :D
  kiitos mielipiteestäsi :)

  Äippä: oi suuri kiitos <3. ihanasta kommentista/palautteesta sekä kunniasta saada sun eka blogikommentti :))

  Hanna: voi Hanna Hanna!! no ei, ymmärrän kyllä, en itekkään aina jaksa kovin pitkiä tekstejä lukea. kuvia pitää olla paljon välissä, mut tää olikin asiapostaus ;D

  Piiju: jei hienoa! kiitos vaan itsellesi ihanasta palautteesta Piijunen <3 :)

  Tiina: no niin kiva juttu että kiitokset tavoitti sut :)

  ReplyDelete
 65. Sisustusjutut ehottomasti ykkösiä. Mut muistaki aiheista kirjotat niin mielenkiintosesti, et tulee luettua kaikki jutut. :)

  ReplyDelete
 66. Kaikenlaiset postaukset kiinnostavat minuakin! =)

  ReplyDelete
 67. kyllä se on se kokonaisuus.. tätä blogia on ollut mukava lukea ja toivoisinkin että ainakin suurinpiirtein samanlaisena jatkuisi. eli kaikenlaisista aiheista vain ja kuvat ovat todella ihania :)

  tanja

  ReplyDelete
 68. Paevi: voi kiitti, mukava kuulla et oot tuota mieltä! :)

  mapela: kiitos mielipiteestäsi :)

  tanja: kiitos Tanja :). itekki oon sitä mieltä et tämmöinen kokonaisuus on paras, siis et on juttuja laidasta laitaan. mut oli kiva kuulla mitä mieltä te lukijat ootte!

  ReplyDelete
 69. Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja luin kaikki vanhat postauksesi, jotta en missaisi mitään. Päivittäin käynkin useamman kerran kurkkaamassa onko uutta postausta tullut.

  Mieluiten toki luen sisustusjuttuja, ja olisikin mukavaa jos jaksaisit kertoilla enemmän opinnoistasi, tehtävistä joita saatte, miten päädyit vaihtamaan alaa, onko opiskelu ollut tarpeeksi haastavaa tai muuten sellaista miksi sen olit kuvitellut.

  Kynsiasiaan kommentoisin vielä sen verran, että itse muutama kuukausi sitten Chellac-kestolakkaukseen koukuttuneena, on se vaan niin näppärää. Mielellään maksaa siitä ettei tarvitse itse olla joka ilta kynsiä lakkailemassa. Mulla ne kestää sen vajaa pari viikkoa hyvänä ja sitten lohkeilu alkaa (kynnen tai lakan). Toki riippuu siitä mitä puuhailen, lomalla kesti pidempään hyvänä, maalaillessa ei niinkään...

  Mutta kiitokset mahtavasta blogista ja hyvää kesän odottelua!
  -ee-

  ReplyDelete
 70. ee: siis wau et oot lukenu kaikki vanhat postaukset läpi, mikä kunnia! :))
  yks opintoihin liittyvä postaus onki työn alla, en tiiä millon sen ehdin tekemään mut toiv. tän kuun aikana! voin myös toteuttaa jossain välissä tuon toivomasi postauksen, jossa kerron vähän enemmän opinnoistani, kiitos ehdotuksesta!
  kiva kuulla et oot ollu tyytyväinen kestolakkaukseen, mä tykkäsin kyl enemmän siitä ranskalaisesta manikyyristä ku tästä mikä eilen laitettiin... liian vaalea sävy.
  kiitos paljon ja ihanaa kesänodotusta sullekin! :)

  ReplyDelete
 71. Tottakai luin kokonaan :)löysin sun blogin vähä aika sitte ja jäin kyllä ihan koukkuun.. jotenki niin sellanen ihana ja lämminhenkinen blogi, en oo ite vielä uskaltautunu oikeen kommentoimaan, mutta tykkään niin sun tyylistä, et vastaat kaikille henkilökohtasesti, niiin mahavaa oikiasti! Oon lukenu melkeen kaikki vanhat postaukset läpi. Sisustaminen mielessä sun glogin löysin, mutta tykkään ihan yhtälailla kaikkeen muuhunkin liittyvistä postausaiheista. Parasta on et niitä tulee useesti ja glogin henki on niin paljon elämanläheisempi ja aidompi ja niin symppis kun kirjottelet kaikesta. Se on niin kiva lukea sellasta josta heti välittyy, että toinen tykkää ja on innostunu ja välittää kommenteista, haluaa oikiasti tutustua lukioihin.. siis tykkään todella paljon! :)

  R

  ReplyDelete
 72. R: oi oi, oon sanaton, lähes!
  aivan ihanaa palautetta, näitä teidän palautteita palaan lukemaan varmasti uudelleen ja uudelleen, tulee niistä niin hyvä mieli! oon ilonen et myös te lukijat saatte täältä hyvää mieltä.
  "ihana ja lämminhenkinen" kuulostaa just huipulta, sellaisen haluan blogini olevankin!
  siis te lukijathan tästä suurimmaks osaks niin mukavaa teette, ilman teitä ei ois koko tätä mun blogia! ja ihania lukijoita mulla onkin!!! tänne on mukava tulla ku kommenttiboxit on pysyny ystävällisinä, iloisina ja hyväntuulisina :)). ihania ihmisiä ootte ku mulle noin nätisti kirjoittelette!
  kiitos vielä sulle R :)

  ReplyDelete
 73. Löysin blogisi vasta muutama viikko sitten, mutta olen jäänyt ihan koukkuun :) Mielelläni luen kaikenlaisia juttuja, toki kaikkein mieluiten sisustusjuttuja, koska kotinne on niin kaunis :)
  Kuvasi ovat hienoja ja tykkään tavastasi postata usein, innolla odotan aina uutta postausta. Jatka samaan malliin :)
  Taru

  ReplyDelete
 74. Taru: kiva että löysit blogini silloin :)). kiitos kehuista ja kivasta palautteesta! mukavaa perjantaita! :)

  ReplyDelete
 75. Itse tykkään lukea kaikenlaisista jutuista:) eniten mieleeni tietysti teidän upea kotinne ja siitä kertovat postaukset mutta mukavaa lisämaustetta tähän tuo juurikin nuo muut aiheet.
  Ehkä vähiten pidän kissa aiheisista postauksista mutta kieltämättä ne ovat todella suloisia varsinkin kun ovat niin ovelia;) jatka samaan malliin, sun blogi pelastaa aina mun iltapäivät kun kotiudun töistä ja voi vaan istahtaa tähän kahvikupin kera lueskelemaan:) paras blogi ehdottomasti!

  ReplyDelete
 76. Anonyymi: kiitos kivasta palautteesta! kiva ettet kuitenkaan inhoa kissapostauksia, niitä kuitenkin säännöllisesti täällä luvassa :). aivan ihana kuulla et tykkäät mun blogista, sen kuuleminen piristi kummasti väsynyttä mieltä, kiitos!!

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S