Sunday, May 22, 2011

Jätskipäivä




Yhteistyötä, yhteistyötä! Kunhan muistat et tää on mun puoli ja se on sun puoli, sanoo vanhempi nuoremmalle. 

Vaniljajäde taitaa olla kaikista herkuin! Suklaajäde puolestaan ei kelpaa vanhemmalle kisulle, ei ollenkaan! Lujaa peruutetaan jos haistetaan suklaa. Nuoremmalle uppoo kaikki (lääkkeitä myöten ;D).

Pitkän aikaa sulassa sovussa putsataan jätskipaperia...

Kunnes nuorempi=ahneempi tekee perinteisen: this in MINE. Ja vanhempi poistuu paikalta suutahtaneena. 

Sattuko kukaan näkemään mitään uutta meidän olkkarissa? Ei kyllä varmaankaan ku nää kisut on niin häikäiseviä ja vie kaiken huomion, mut kattokaas uudestaan vaikka tokakuvaa ;)
Lisäkuvia luvassa lähipäivinä!

17 comments:

  1. Kisujen nannapäivä :) Meillä neidit sai tänään omaa herkkuaan, kalkkunansiivuja. Toinen on oikea ahmatti ja yritti kokoajan varastaa kaverilta ;) Mä oon varmaan sokea, kun en nähnyt mitään uuttaa, ellei sitten matto ole vaihtunu...Ettekös muuten jo saaneetkin sen uuden sohvapöydän? Koskas näytät sen meille? ;D

    -I-

    ReplyDelete
  2. Ai mutta näkyihän se pöytä siellä takana, kun oikein tarkkaan sihrusteli :)

    -I-

    ReplyDelete
  3. En nahnyt mitaan, koska huomio kiinnittyi sopoihin jaatelonsyojiin, mutta olisiko vaikka uusi matto??

    Teilla taitaa olla nuorempi kisu pomo? Meillakin selvasti huomaa, kumpi meilla pomottaa. Toinen alistuu ja kiltisti odottaa omaa vuoroaan. :-)

    Rags

    ReplyDelete
  4. Vai uusi olkkarin poyta? Jotain kivaa siella vilahti, kun katsoin kuvia uudelleen... :-)

    Rags

    ReplyDelete
  5. I: juu meilläki rakastetaan kaikkia leikkeleitä :). juu pöytäkuvia luvassa lisää lähipäivinä, kunhan vain ehdin töiltäni tän läppärin ääreen!

    Rags: niin mä arvasin ettei näy mitään muuta ku kattimukset <3 :D. pöytä osui oikeaan!
    no oikeestaan vanhempi on loppupeleissä se pomo, ku hän sähähtää ni nuorempi on hyytelöä :D. tosin nuorempi haluis näyttää kaikille olevansa the boss. ja siks usein vaivihkaa myös söis kaverinsa ruuat, joskus kaveri jättääkin pari pipanaa kuppiin hänelle :D. nuorempi nimittäin nuolee vanhemman ruokakipon syötyään eka oman ruokansa... aika tasaväkisiä ovat pomottelun suhteen kyllä, siis vanhempi pomottaa mut nuorempikin yrittää. menitkö nyt tarpeeks sekasin tästä mun sekavasta sepustuksesta ;D

    ReplyDelete
  6. Ei kissoille saa antaa mitaan muuta suklaista ku kissojen omia suklaita. Suklaa on kissalle myrkkya!

    Mutta herkkupaivat on hyvia, meilla kateille maistuukin melkein mika vaan, ehdottomina suosikkeina kana, kreikkalainen jugurtti ja vihreat oliivit. On varmaan sanomattakin selvaa etta kahden viimeisimman viehatys selvisi vahingossa ja luvatta.

    Meil on tuo nuorempi katti kyl ehdottomasti pomo, ollut jo silloinkin kun oli toista kissaa kaksi kolmannesta pienempi. Naa pitaa ruokkii erikseen jos antaa kanaa ku pikkukissa ei yhtaan haluis jakaa. Silla on semmonen hetikaikkimullenyt -asenne elamaan

    ReplyDelete
  7. Niin ihania nuo teidän kisut. Tulee aivan ikävä meidän pikkuista, kun olen itse tällä hetkellä pidempään ulkomailla. Meidänkin kissa on aivan hulluna suklaan perään. Viime kesänä join Nutriletin suklaajuomaa ja kissa tuli työntämään kieltä väliin vaikka purkki oli huulilla :D Kannattaa kuitenkin varoa niiden suklaatuotteiden kanssa, koska kaakaon sisältämä teobromiini on kissalle myrkyllistä ja voi aiheuttaa vakaviakin oireita.
    Mukavaa kesän alkua!
    -Riikka

    ReplyDelete
  8. Mun on pakko tulla sanomaan että sun blogi no kyllä paras blogi mitä seuraan! Ihana koti, ihanat kissat ja kirjotat tosi hyvin. Luin kaikki tekstit mitä tässä blogissa oli, kolme päivää meni :D. Ja petyin kun ne loppui! :D No uusia odotellessa! Jatka samaan malliin! :))

    ReplyDelete
  9. Voi että teidän kissat osaa olla ihaniaaa!:D Meidän kissat ku oli vielä elossa, niin vanhempi ei suostunut edes maistamaan jäätelöä, kun taas nuorempi maistoi ja nyrpisti vain nenäänsä! Ja lähti äkkiä karkuun :D

    - Marianne

    ReplyDelete
  10. Ihanat jäätelönsyöjät <3 !

    ReplyDelete
  11. Joo, ihan selva selitys... :-D

    Meidan toinen kissa tykkaa mammista vaniljakastikkeen kanssa... Outo. :-D

    Rags

    ReplyDelete
  12. Ei kai tässä mitää muuta huomaa ku nuo söpöläiset!:) Tosi kiva aina lukea näitä sun juttujas (joka päivä luen, vaikken ehkä aina kommentoikaan...)

    ReplyDelete
  13. Hanna: mitä sää höpiset Hanna, enhän mä annakkaan :D. toinen ei söis suklaata kirveelläkään, mut toinen nuolee suklaisen jätskipaperin ehkä 2 kertaa vuodessa, joten oon melko varma ettei siinä ehi tapahtua mitään!
    meillä nuorempi on kans ihan hullun innokas ja kärsimätön, joskus joudun pitää sitä jäähyllä sylissä ku meinaa ruokansakin hotkia :D. on onneks tehonnu eikä harrasta moista enää juurikaan (koputan puuta). myöskin komennetaan heti jos meinaa syödä vanhemman kiposta, uskoo heti ku tietää tasan tarkkaan et se on kiellettyä, mut vitsi ku aina pitää koittaa! ehtiihän siinä saada ainaki yhden suupalan ;D

    Riikka: kiitos Riikka :)). ei me syötetä kisuille mitään suklaista, vanhempi ei huolis ees. mut nuorempi on parisen kertaa vuodessa nuollu suklaisen jätskipaperin ja ihan voimissaan on ;D

    S.: voiiiiiiii oot huippu!!!!!!!! kiitos kiitos kiitos :D. tuli niin hyvä mieli ku luin sun kommentin! mahtavaa et oot lukenu kaikki tekstit, wau! lisää pukkaa säännöllisesti ;). on suuri kunnia saada olla paras sun seuraamista blogeista!
    huippu nickikin sulla, miks mä en keksiny tota pistettä, höh! :D

    Marianne: voi kiitos ihana Marianne :). on ne kyllä ihania pirpanoita <3. teidän kisutki kuulosti olevan hauskoja pakkauksia :))

    Naukulan Mamma: kiitos, niin on :))

    Hanna: kiitos ihanainen :)

    Rags: no hyvä :D
    tosi outo et mämmi menee :D. tai menis se kyl varmaan meidän nuoremmallakin, neidille joulun aikaan ku uppos jopa luumuhillo ja raaka torttutaikina ;D

    Aikku: no sitähän minäkin ;D. kiva että luet päivittäin, mukava kuulla!! ymmärrän ettei aina jaksa/ehdi kommentoida :)

    ReplyDelete
  14. Se on se pöytä! Postausta kehiin, kiinnostaa ihan pirusti :)
    Ja S puhuu vähän mutta asiaa, blogien parhaimmistoo. Tykkään,sun toisen ässän, tyylistä kirjottaa, mukaansa tempaavaa ja ei tosiaan haittaa sun ihan järkyttävän kaunis koti <3 <3

    ReplyDelete
  15. voi että mitä söpöliinejä taas:) itsekkin jännään saanko kesän aikana vihdoin sen kisulin, olis yksi birma kiikarissa! Nyt kesällä kun on lomaakin, niin on enemmän aikaa pentuiässä olla kisulin kanssa :)

    ReplyDelete
  16. Outi: jep, pöytä :)
    ja kiitos paljon sulle kauniista sanoistasi <3

    Veronica: kiitos :)). voih, birmat on aivan ylisöpöjä, toivottavasti saat sen <3. meillekin nuorempi kisu tuli mun kesäloman aikaan ni oli aikaa lelliä pikkupentua 24/7 ;)

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S