Sunday, May 29, 2011

Kesäistä keittiöön


Minä sydän kallat

Tämä ihana pieni valkoinen radio oli pakko ostaa, sitä voi kuunnella missä vaan koska toimii myös paristoilla! Myöskin MP3-soittimen saa siihen liitettyä :). 
Suloinen ku mikä!

Meidän varsinainen kesäkeittiömuutos on vielä tekemättä, en enää millään malttais oottaa!!! Oiskohan miehellä tänään töistä kotiuduttuaan aikaa... :)
Sillä jos mä sen yksin teen ni kestää vielä kauemmin ku hajotan välitilalasin ja sit pitää tilata uus ja ootella sitä uutta ties kuinka kauan...

23 comments:

  1. Oih, kallat. Ne ovatten niin kauniita! Eikä radiokaan pöllömpi. Meillä hieman samaa mallia, mutta musta. Kätevää, kun voi rok-rok-rokata samalla kun duunaa safkaa :)

    ReplyDelete
  2. Meillä myös tuo samanlainen radio, on tosi kätevä ja vielä kauniin näköinenkin :)

    ReplyDelete
  3. Outi: eikö vaan ookki, aivan ihania <3. joo meillä on kyllä kaiutin keittiön katossa, mut ei aina jaksa olkkariin mennä laittaan musaa päälle ;D. myöskin terassilla kiva pitää tuota ku ei olla vielä päätetty laitetaanko molemmille terasseille kattokaiuttimia..

    Heidi: joo tykkään ku on niin pienikokoinen ja tosiaan nätti ku mikä :))

    ReplyDelete
  4. Voi kaunis kalla! Mun tarttis ehdottomasti hankkia tuonkaltainen vaasi. Sitten saisi tehtyä kaikkia ihania kukka"asetelmia".

    ReplyDelete
  5. Ansku: tuo vaasi on kyllä kiva, tarpeeks iso ja monikäyttöinenkin! usein säilytän siinä myös hedelmiä :)

    ReplyDelete
  6. Tuo radio on ihana, tuollaisesta olen haaveillut! :)

    ReplyDelete
  7. Ihania kukkia. Kallat ovat yksi lempikukistani, se on niin yksinkertainen mutta näyttävä kukka. Tosi hauska tuo valkoinen radio, söötti :)

    ReplyDelete
  8. Hanna: se on kyllä suloinen :) oli myös herkullisia vaaleanpunaisia, mut mies vaati valkoista :D

    Marika: kallat on kyllä tosi kauniita just yksinkertaisuudessaan! radio on kyl söpis :)

    ReplyDelete
  9. Ihana radio ja ihana kalla! Yritin kasvattaa niita meidan pihalla, mutta jostain syysta ei menestyneet. Muiden pihoilla niita kylla nakee ja upeita ovat.

    Ma jos pyydan mun miesta tekemaan jotain ja se meinaa kestaa, sanon aina etta okei, ma teen sitten itse niin johan alkaa tapahtua... :-D

    Rags

    ReplyDelete
  10. Miau. Mäkin rakastan valkoisia kukkia esim. kallat, liljat, pionit ja tulppaanit ovat ihania, mieskin onneks tykkää valkoisista :)

    ReplyDelete
  11. Kallat on tosi kauniita! Mulla on taulu, jossa kallan kuva, tykkään kovasti. Nuo taitaa olla teko-kalloja, vai? Mistä oot noin kauniit löytäny?

    Kommentoin samalla sun muihin tämän päivän postauksiin...Eli ehdottomasti laita tulemaan "päivä sun kanssa"-postausta! Tunnut jo niin tutulta tämän blogin kautta, vaikkei koskaan olla tavattukaan :) Se taas johtunee sun aidosta, rehellisestä ja ihmisläheisestä tavastasi kirjoittaa monipuolisista aiheista. Vaikutat tosi sympaattiselta ihmiseltä! Teillä on ihan uskomattoman kaunis koti, sulla loistava sisustusmaku ja kisulit ihania. Ja mikä on tosi kiva, jaksat postata päivittäin ja aina vastaat kaikille kommentoijille -se on varmaan myös yksi syy sun blogin suureen suosioon! Jatka samaan malliin vaan, kaikki aiheet kiinnostaa!

    -I-

    ReplyDelete
  12. Rags: kiitos :). haha, hyvä tekniikka sulla :D. luulen et meillä ei toimis tuo.. mut arvaa mitä! kesäkeittiö on valmis :))) me so happy!!!

    Viivi: voi niin minäkin, valkoiset kukat on niiiiin kauniita! joskus tykkään kyllä myös ihanan vaaleanpunaisista, esim. vanhempieni pihalla kasvaa vaaleanpunaisia pioneja, oi että ne on valtavan kauniita <3

    I: voi kalla-taulu kuulostaa ihanalta! on tekokalloja, Kodin Terrasta oon ostanu :). mulla on samat vihreinä, ne on Ikeasta.
    sinäkin tunnut tutulta, on ollu valtavan ihana tutustua täällä ihmisiin ja näin sitä näkee et ihmisiin tutustuu ja ihmisistä saa käsityksen vaikka ei koskaan oo kasvotusten heitä tavannutkaan! ihanaa miten kirjotit musta, lämmittää suunnattomasti mieltä lukea tämmöstä, kiitos niin paljon <3.
    kiva että viihdyt mun blogin parissa :)

    ReplyDelete
  13. Oo, ihana pikku radio! Kävis hyvin meidänkin keittiöön. Ja tajusinpa juuri ettei koko kodissa edes ole radiota :D Aamulla olis mukava kuunnella musiikkia aamupalaa syödessä :)

    ReplyDelete
  14. Meillä kasvaa nyt kallaa ruukussa kasvihuoneessa :) Ne onkin tuossa viikko sitten kukkinut! Ihania (:
    Ja todella suloinen radio!

    - Marianne

    ReplyDelete
  15. Annika: no niinpä, kesäaamuihin kyllä sopii ja kuuluu radio :)) ei muuta ku radio-ostoksille!

    Marianne: oo ihanko totta! saisinkohan mäki kallat kasvamaan :D.

    ReplyDelete
  16. Ihana radio, meidänkin keittiö kaipaisi juuri semmoista :) ja aivan upea blogi sinulla, eksyin tänne ihan vahingossa ja taidammekin olla samalta paikkakunnalta. Kaunis koti teillä ja aivan upeasti sisustettu! Tykkään juuri samantyyppisestä sisustuksesta..Ihanaa kesän odotusta!

    ReplyDelete
  17. raksalle10: kiitti :). ja kiitos paljon, ihana et tykkäät mun blogista ja meidän kodista :)). ei taideta olla samalta paikkakunnalta, vai tarkoitatko et oot kotoisin täältä?
    kävin kurkkaan teidän projektia ja sehän on jo tosi hyvällä mallilla! ihanaa kesän odotusta sullekin!

    ReplyDelete
  18. Paljon puuhaa riittää vielä, autotalli on vielä kesken ja pihatyöt odottavat, mutta pikkuhiljaa :) Asumme kokkolassa, kovasti odottelen jo asuntomessuja :)

    ReplyDelete
  19. raksalle10: ai mä käsitin väärin, sori! luulin et se blogi oli sun mut sehän on sun seuraama blogi :D.
    messuja ootellaan täälläki! ja hei, me ollaan asuttu kohta vuosi ja hommaa riittää vieläki :D

    ReplyDelete
  20. raksalle10: moon ihan pihalla :D siellähän lukee et rakennatte Tuusulaan :O

    ReplyDelete
  21. Sori, oli nähtävästi kirjautunut bloggerin automaattisesti linkittäen väärän blogin, heh, seuraan kyllä kysesitä blogiakin :) nyt pitäisi mennä oikeaan paikkaan :) pahoittelen sekannusta!

    ReplyDelete
  22. raksalle10: ei mitään, mä jo aattelin et mitä ihmettä :D
    kävin pikaisesti kattomassa teidän blogia, näin keittiökuvia WAU, mahtavan näköistä!!!! tuun ehdottomasti lukemaan enemmän paremmalla ajalla :)

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S