Tuesday, April 26, 2011

MM-lätkä :P

Tällä viikolla ne alkaa!

Jääkiekon MM-kisat!

Kisat aloittaa perinteiseen tapaan meidän kesän, varsinkin se Leijonien eka peli, joka on sopivasti vappuaattona! Ohjelmaan kuuluu grillausta ja ehdoton kesäinen juoma, jonka nautin aina kesän startiksi.

Kesänaloitus-juomani on tämä:
Kuvat Googlen kuvahaku.


Tässä kiinnostuneille Suomen alkulohkon ottelut:

Lauantai 30.4.2011
17:15
Suomi - Tanska

Maanantai 2.5.2011
21:15
Suomi - Latvia 

Keskiviikko 4.5.2011
21:15
Suomi - Tshekki


Löytyykö sieltä muita MM-jääkiekon seuraajia?
:)


26 comments:

  1. Mansikkalime-siideri on aivan ihanaa :)

    ReplyDelete
  2. Löytyy!!! Mietin kyllä, että pitäiskö jättää katsomatta tällä kertaa. Minä kun eläydyn vähän liikaa ja säikäytän aina kanssakatselijat :D

    Itsekin taidan yhden mansikka-limen nauttia viikonloppuna! Aivan ihanan makuinen siideri :)

    ReplyDelete
  3. Nytkö ne jo alkaa, apua! Oispa mahtava lähtee kattoon ekaa peliä isolta screeniltä.
    Kiitti noista tiedoista! Mä en lätkää seuraa muutako just nää MM-pelit :) jotenki nii jännittäviä pelejä aina!
    Harmi vaan ku luvattu huonoa säätä vapuksi, ei taia tulla terassikelit, ois ollu kiva käyä parilla :)

    ReplyDelete
  4. heh, täältä ei löydy jäkiksen seuraajaa, meidän huushollin miehet kylläkin seuraa, mutta mä pitäydyn huvilassa&huussissa yms. mukavissa =)
    Kiva postaus tuolla aiemmin valaistuksesta.

    ReplyDelete
  5. Mä seurailen myös MM-lätkää. Niitä harvoja urheilulajeja, joita jaksan tv:stä katsoa. Tosin itse en läheskään kaikkia matseja kato, mutta Suomi-Ruotsi ja -Kanada ottelut on yleensä pakollisia jos ei keskellä yötä tule :)

    ReplyDelete
  6. Susanne: oon samaa mieltä, sopii niin kesään, väri ja maku :)

    Jannika: jee kivaa että löytyy!!! ei meidänkään sohvalla kovin hiljasta oo sillon ku Leijonat on jäällä :P (eläytyminen kuuluu asiaan). ja tottakai pitää nauttia! :)

    J: minäkään en seuraa muuta ku mm-lätkää, sm-liiga ei nappaa sit yhtään!! mut nää kisat on nähtävä AINA. niin joo eikö teillä ollu suunnitelmissa lapset hoitoon vapuksi, puhuit joskus aiemmin ;)

    FanniAuroora: oi mun kesä ei varmaan enää käynnistyiskään ilman mm-lätkäkisoja, 16 vuotta ollu jo perinne :D.
    kiva et tykkäsit!

    KittyCatCat: oon täysin samaa mieltä, mua ei muut kiinnosta ku nää kisat :). mä katon kaikki Leijonien pelit, laitan jopa nauhalle jos oon vaikka töissä :D. ja mitalipelit katotaan myös, vaikka Leijonat ei oiskaan päässy mitalipeleihin asti :).

    kiva tytöt et tuli tälle postaukselle näin mukava vastaanotto :)). you're the best!

    ReplyDelete
  7. Ehdottomasti katsellaan kisoja! Tosin meillä katsellaan kaikki mahdollinen töllöstä tuleva jääkiekko ja lisäksi paljon livenäkin ;D

    ReplyDelete
  8. Olipa kiva ylläri tässä blogissa, kun yhtäkkiä tupsahtikin jääkiekkoa! :) Kyllä, täällä todellakin seurataan kiekkoa ja etenkin jääkiekon MM-kisoja, tietysti myös kaikkea muutakin urheilua.

    Mietinkin jo, että miten tämä kesä menee, kun ei ole jalkapallon MM-kisoja telkkarissa? Pitää varmaan mennä paikallisen palloseuran peleihin aina...

    Kiekossa alkulohko vaikuttaa helpolta, ja koska meillä on hyvä joukkue tänä keväänä, niin luottavaisin mielin täällä ollaan. Tsemppiä Leijonat!

    ReplyDelete
  9. Tykkään katsoa pelejä! Viime vuonna tosin jäi katsomatta.
    Ja tuo siiderin ON hyvää! :)

    ReplyDelete
  10. Itse henk.koht en voi sietää jääkiekkopelejä,tai muitakaan näitä,mutta tuo siideri on kyllä hyvää:)

    ReplyDelete
  11. Nemi: kiva kiva että löytyy muitaki faneja :))

    Paula: jei ilostutit mua tolla kommentilla, kiitti Paula! mua ei futis nappaa, mut hyvä et silläkin on kannattajia :). mä kuulun ryhmään "how do you spell boring? - f-o-o-t-b-a-l-l!" ;D
    luottavaisin ja kannustavin mielin todellakin!! en malta oottaa lauantaita :)). harmi vaan et Mertarannan viimeiset kisat, se on tosi olennainen osa pelinautintoa!

    Hanna: jei hyvä Hanna!
    niin on :P tuota ja jäitä lasiin NAM NAM ja NAM

    ReplyDelete
  12. ~M~: heh! no kiva et sidukka ainaki maistuis ;)

    ReplyDelete
  13. Täällä ilmoittautuu yksi vähintään yhtä innokas mm-kiekkofani :) Minäkään en seuraa yhtään sm-liigaa enkä mitään muutakaan lätkää, ainoastaan nämä mm-kisat on ihan must. Lohko vaikuttaa helpolta, mutta eihän sitä koskaan tiedä, kaikki pelit on pelattava.

    Täytyy perustaa kunnon kisakatsomo vappuna, ainaskin kuoharia ja vähän grillausta, oli keli mikä tahansa :) Nyt kun grillauskausi on korkattu, niin se jatkuu niin pitkälle syksyyn että on jo lunta maassa.

    ReplyDelete
  14. Marika: hih, tiesin et kuulut tähän jengiin! oispa kiva olla vappuna samassa kisakatsomossa :D. joo ei passaa nuolasta ennen ku tipahtaa, se jos mikä on näissä kisoissa opittu! joo sää ei kyllä vappufiilistä pilaa, se on varma!

    ReplyDelete
  15. Ainakin pelit, joissa Suomen Leijonat taistelee pitää katsoa; mutta saatan kyllä samalla näpsytellä läppäriä eli toisella silmällä voi katella....

    ReplyDelete
  16. Soile: hyvä, Suomea pitää kannustaa :)) (läppäri kiinni :D)

    ReplyDelete
  17. Juujuu, katellaan niinkauan kun Suomipojat on mukana :)...eli tänä vuonna ihan finaaliin saakka :DD
    Toi siideri on nams...jotenkin vaan oon tottunu light-siidereihin ja tota ei ole ku sokeriversiona :S
    Voi toivottavasti vappuna tosiaan ei ainakaan satais..terdellä olis niin kiva grillailla ja pitää vappukekkerit :D

    ReplyDelete
  18. En halua olla nipo, mutta tuli mieleeni, että joku tosi nipo : ) voi ottaa nää alkoholimerkkien ja pullojen kuvat alkoholin mainostamisena... En tiedä, onko se niin, mutta tuli nyt vaan mieleeni. Sun jutut on tosi kivoja ja käyn päivittäin niitä lukemassa.

    Emmi

    ReplyDelete
  19. Joo oli suunnitelmissa, mut suunnitelmat vähä muuttu. Saa ny nähä päästäänkö :) Hope so!

    ReplyDelete
  20. Päm: todellaki finaaliin saakka :D! mä juon vähä siideriä, mut tota menee pelin kans yks kipale :P. toivotaan niiiiin hartaasti et vappuna ois suht kivat kelit :)

    Emmi: oot sä vähä nipo ku sulla tuli tommonen ees mieleen :D. sori ny mutten kyl mitenkää ymmärrä sun pointtia... mitä sitte jos ottaa mainostamisena? tää on edelleen mun blogi mun elämästä eikä mua vois vähempää kiinnostaa mistä kukaki vetää herneet nenuun ja rupee nipottaan. mites sit ku tääl ja kaikissa muissakin blogeissa on aika monesti näkyny viinipullojenkin kuvia? miten et niistä huomauttanu? tai mehun kuvia? vai meinaatko et pitäis muuttaa blogi K-18 ku sidukkatölkki on näkyvissä?
    otetaas ny ne pipot pois päätä kiristämästä ku kelitki kerran sen sallii ;D

    J: I hope so too :))

    ReplyDelete
  21. Slurp, mansikka-lime!
    Meillä on lomareissuun lähtö lauantaina, ja vähän tuo kiekkointoilijaisäntä tossa pääsiäisenä mietti että mites me on lomamatka tähän varattu ko näähän on nää kiekkokisat silloin?!? Ehdotin että voinhan aina ottaa äitin mukaani matkaan ja jättää miehen kotiin :D

    ReplyDelete
  22. Tuo mansikka-lime on myös mun yks lemppareista! Minä aattelin tänä vuonna kahtella noita jääkiekkokisoja, ainaki ne jännittävät loppuottelut :)

    ReplyDelete
  23. Oi, mitä ihania herkkuja näkyi kuvissa!!!
    Me ollaan ehditty grillaan jo joitakin kertoja. Pääsiäisenä viimeksi mökillä. Oli kyllä niin huiput ilmat! Harmi vaan että oli vain yksi päivä vapaa, mutta siitä sitten kyllä nautittiin!

    MM-jääkiekkoa tuli nuorempana seurattua tiiviimmin, nykyään lähinnä loppuottelut. Johtunee tosin varmaan töistä, kun iltavuoroja pukkaa niin paljon! Matsiin kyllä kuuluu usein se siideri. Mäkin kyllä lipitän sitä yhtä melkeen yhden pelin ajan! ;)

    -heidi

    ReplyDelete
  24. Johanna: slurp indeed! :D oi oi onnelliset, oikein ihanaa lomaa teille <3. öööh loma vai lätkä, taitaisin valita minäki tässä tapauksessa loman :D

    Katariina: vaikuttaa olevan suosittu juoma eikä ihme! jee enää kolme yötä ekaan peliin :D

    heidi: eikö :P. me ei olla vielä grillattu, uus grillikin on ostoslistalla! pääsiäinen oli kyllä tosiaan huippu!! toiv. vappuna ei ainakaan satais... ku mulla kerranki on se töistä vapaa :).

    ReplyDelete
  25. Täällä odotetaan kanssa kisojen alkua! Tiiviisti seurataan kaikenlaisia urheilukisoja :) Viime kesänä tuijotettiin MM-jalista ja nyt on sitten lätkän vuoro :) Tuo siideri on kanssa hyvää! Olen tykästynyt sydänjuuriani myöden irlantilaiseen Magners-siideriin, jota saa ainakin Prismasta ja Alkosta :)

    ReplyDelete
  26. Niina: ylihuomenna ne alkaa!!!! tai taitaa alkaa jo huomenna mut ylihuomenna Suomen peli :). hei kiitti tuosta sidukkavinkistä, pitääpä maistaa :))

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S