Wednesday, April 20, 2011

Pääsiäisvalmisteluja

Ku tulin yks päivä kotiin, kissat oli ihan sen näköisiä et rupsahtaneet tulput roskiin jo, ei ne enää maistu miltään, ja pääsiäisjuttuja tilalle!


Innolla ootettiin mitä ostoskasseista löytyy...

Harmi ku ei ollu murkinaa...

Olin tuloksetta yrittäny metsästää vaaleanpunaisia pääsiäismunia... Anttiksen blogissa niitä näin, hän kertoi löytäneensä omansa S-Marketista, peräti neljässä marketissa kävin, mut ei! Lopulta ystävällinen Jane vinkkas, mistä niitä voisin meidän kaupungista löytää ja jei! olihan niitä vielä siellä: ostin viimeiset vaaleanpunaiset ja viimeiset lilat pääsiäismunat Kodin Terrasta :).


Pääsiäiskoristeluissa mukana ;)

Mietin et missä mä saan rairuohon kasvamaan ku on tää kaksikko talossa... Mut ei siinä mitään ongelmaa ollutkaan! Yhtenä aamuna oli vähän multaa kaivettu, ei muuta, rauhassa on saanu ruoho kasvaa :).

Nyt jo näin pitkää! Taitaa olla meidän pimut vähä nirsoja, ei kelpaa mitkä tahansa rehut; tulppaaneja niiden olla pitää! ;)

Ei meille taida muuta pääsiäistä tulla...




Keltaisista tulppaaneistaki sain yliannostuksen muutama viikko sitte...
Samoin kissat...




Joten näin on hyvä!
:)

22 comments:

  1. Vai ei mamilla ollut edes murkinaa kasseissa, hoh.. Aika kyllastyneen nakoisia ovat tulppaaneihin kylla. Tuoreita tilalle! Meilla ei myoskaan tuo paasiaisruoho ole kissoille kelvannut, multaa sen sijaan on kiva kaivella.. :-) Ihanat kuvat taas kisuista, varsinkin tuo toka; kurotetaan niin etta melkein poydalta meinaa tippua!

    Kivat paasiaiskoristeet, eipa sita muuta tarttekaan. Miten muuten saat tuon kirkkaan Aalto-maljan noin puhtaaksi? Ma jynssaan omaani, mutta tuntuu ettei se koskaan ole ihan puhdas.

    ReplyDelete
  2. Hupaisia kisukuvia :) Jännä ettei rairuoho heille maistu, meillä menisi varmastikin parempiin suihin ;) Olen joskus kasvattanut puutarhassa kissanruohoa ja se on ollut suuri hitti kisuille.

    En yleensä vietä pääsiäistä mitenkään erityisesti, perinteiset pääsiäisruoatkaan ei oikein maistu, varmaan menee grillaillun puolelle tämäkin pääsiäinen. Ja kovasti odotan 4 päivän vapaita, loman jälkeen tökkii vähän työnteko...

    ReplyDelete
  3. Samanlainen "utelias uuno" näköjään teilläkin , samanlainen löytyy myös meiltä- aina nenu pitkänä, kun on jotain uutta :)Mä en ole vielä ostanut keltaisia tulppaaneita tänä keväänä, aattelin säästää niiden hankinnan pääsiäiseen, kun ei oikein muutenkaan tänne meidän väreihin passaa vaikka kauniita ovatkin. Pääsiäiseen sopivat kyllä hyvin. Oon kerran kokeillu kasvattaa meidän neideille oikein kissan ruohoa, mutta katin kintut (kirjaimellisesti :D) siitä oltu kiinnostuneita. Käpälillä kaivoivat vain ja levittelivät ruohotukkoja pitkin lattiaa, huoh...takapihan ruoho kyllä kelpaa, etenkin toiselle :)

    -I-

    ReplyDelete
  4. Hih mitä kisukuvia!
    Meillä ei ole pääsiäisruohot saaneet kasvaa rauhassa! Joka välissä kissojen pitää käydä lyhentämässä niitä ja sitten oksettaa... Jee...! :/
    Oli jo tosi lähellä eilen, että en kipannut koko ruohoja roskiin. Myös narsisseja maistellaan...

    ReplyDelete
  5. Ihania kuvia jälleen kerran! (varsinki tuo toinen kuva) Meille ei kannata tulppaaneja eikä rairuohoa taloon tuoda, siitä pitävät huolen tuo vauhtikaksikko 2v:)

    ReplyDelete
  6. Rags: joo se on aina nenä pitkällä haistelemassa joka paikkaa :D. annoin sille sitte niitä kissanminttunappeja :P.
    apua en mä tiiä, kuivaan sen vaan hyvin ja pyyhin pölyt staattisella liinalla, sit kiiltää :)

    Marika: mun on kans pitäny koittaa tota kissanruohoa et näkis mitä nuo tuumaa :). tosin epäilen jo nyt et ku joku rehu on ihan sallittua syötävää ni siihen ei kosketa :D.
    mäki luulen et meillä grillataan, mämmi menee just ja just (seki on mulla alkanu jo tökkiä)... vappua ja simaa ja munkkeja ootellessa :P

    I: todellaki, utelias uuno is her name! :D
    munki ois kannattanu oottaa pääsiäistä ennen ku hankin keltaisia tulppuja, näin sit kävi :). luulen et meillä kävis kans just noin sen kissanruohon kans :D

    Hanna: voi niitä poikia :D. vaikuttaa tietty ku eivät oo pihalla niin paljo ku nää pimut...
    mä en oo vielä ostanu narsisseja, saa nähä jääkö ostamatta tältä keväältä.. ihania ne kyllä on!

    ReplyDelete
  7. Aikku: kiitos Aikku :)). se on niin utelias ku joku rapisee :D. rapsutuksia teidän vauhtikaksikolle!

    ReplyDelete
  8. Voi että miten suloisa kissimirrejä :D
    Ihania pääsiäiskoristeita. Nyt harmittaa, etten laittanut rairuohoa!

    ReplyDelete
  9. Jannika: kiitos kiva Jannika :)). on ne suloisia! osta sellainen tekorairuoho kaupasta :)

    ReplyDelete
  10. onneksi teillä saa olla ruoho rauhassa, itse en voi enää pistää kun kaikki on viimeistään yön aikana syöty ja sitten kiva herätä keskellä yötä ku toinen oksentaa ruohot tietysti olkkarin kalliille matolle :/ mut muuten on pääsiäistä täälläkin laitettu, pajunkissoja pitää vielä hakea lattiaruukkuun :) ja partyliten nuorekkuus somisteisiin pääsiäismunia :)

    ReplyDelete
  11. Mä olen kanssa etsinyt vaaleanpunaisia munia jo pitkään. En oo löytänyt :(
    Noi sun on kyllä tosi ihanat!

    Nanna

    ReplyDelete
  12. Kakkos kuva on ihana, tekis niin mieli rutistaa tuo pulloposki syliin! Tosi kivoja pääsiäiskoristeluja olet jaksanut laittaa. Ja metsästää munia :) Täytyykin kaivella omista kaapeista parit pupujussit esiin ja hakea pääsiäiskimppu kukkia, pääsee sitten itsekin pääsiäistunnelmiin mukaan.

    ReplyDelete
  13. Oih, miten suloisia vaaleanpunaisia pääsiäismunia!! Sain eilen naapurin rouvalta 3 suloista pääsiäismunaa, joissa suloisia lampaan kuvia kyljissä. Tulipa pienestä eleestä hyvä mieli. :)
    Ja ihania kissuja jälleen! Meillä ainoot pääsiäiskoristukset on rairuohot, saa ne viedä muuttotohinoissa uuteen kotiin. Vaikka kaikki muu on mullinmallin, niin ainaskin rairuohot keittiönpöydällä muistuttaa pääsiäisestä!
    Mukavaa pääsiäistä teidän valkoiseen kotiin! <3

    ReplyDelete
  14. anna: oih, voi ei ;D. onneks tosiaan on muitakin pääsiäisjuttuja ku se rairuoho :)

    Nanna: no voi harmi ettet löytänyt, mäki kyllä aika sinnikkäästi noita metsästin :D. pitääköhän sun alkaa maalauspuuhiin sitte ;)

    Mussu: :D voi miten ihanan hassu kommentti, kiitos Mussu! tuo pulloposki on kyllä niin pikkunen, naamakin niin pieni ja pyöreä söpöläisellä <3. toinen neiti on klassisempi kaunotar :). molempia rutistelen monta kertaa päivässä!
    pitäisköhän sitä itekki sitteki hakee jotain pääsiäiskukkia huomenna :)

    mansmo: oli tosiaan ihana ele naapurilta! voimia muuttopuuhiin!
    ja kiitos paljon, iloista pääsiäistä sinullekin <3

    ReplyDelete
  15. Uteliaita taitavat olla kaikki kissat :) Meillä ainakin ollaan heti kauppakassin kimpussa. Teilläkö ei ole tytöt välittäneet tuosta ruohosta? Meillä sitä tykätään nyppiä oikein urakalla. Kylvin sen aika matalaan astiaan ja eilen aamulla olikin mukava yllätys, kun kisu oli vetänyt koko paakun astiasta pöydälle multineen päivineen :) Sitä ruohoa tosiaan nypitään eikä purra, niin kuin ulkona tehdään :) Ihanaa pääsiäistä teille kaikille! <3

    ReplyDelete
  16. Hei. Ei tuo mielestäni ole rairuohoa, vaan ohraa (ovat kaksi eri asiaa). Tuo ohra on enemmän minun mieleeni kuin perinteinen rairuoho. Hyvää pääsiäsistä sinulle!
    Martta

    ReplyDelete
  17. Niina: joo uteliaisuus on kissojen perusominaisuus :D. ei ne ainakaan toistaseks oo tehny ruoholle mitään ja hui miten pitkäks se oli taas yön aikana kasvanu!!! voi Miisu :D.
    kiitos Niina, iloista pääsiäistä teidänkin perheelle <3!

    Martta: tiedän kyllä et rairuoho ja ohra on kaks eri asiaa, kiitos vaan :D. itekki tykkään tosta enemmän ku on leveälehtistä, mut kutsun sitä rairuohoksi olkoon mitä hyvänsä.
    hyvää pääsiäistä sinnekin!

    ReplyDelete
  18. Noita lilan värisiä munia en tainnut nähdä ollenkaan siellä Terrassa. Tosi nättejä nekin!

    ReplyDelete
  19. Hei, vaaleanpunaiset munat löydetty KodinTerrasta, jee! :D

    Nanna

    ReplyDelete
  20. Jane: joo kivoja lilatkin mut vaaleanpunaiset on ykkösiä! :D

    Nanna: jee huippua :)) vaaleanpunaista pääsiäistä!!

    ReplyDelete
  21. Kyllä, pääsiäinen pelastettu ;)
    Ihanaa pääsiäistä sullekin!

    Nanna

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S