Saturday, April 23, 2011

Virvon varvon



mamii, mullon väsy...

purr-rr-rr...

Hetken kuluttua...


älä lopeta älä lopeta...

mulle tuli väsy...




Huomasittehan toissapäivänä käynnistyneen arvonnan, jossa voittajia tulee olemaan neljä!

Ihanaa aamua


16 comments:

  1. Ainiin, siellä leveysasteillako tänään virvotaan? Me käytiin hieluttamassa oksaa viime su. Voi teidän suloisuuksia, hieman hellyydenkipeitä :) Tassukuva on aivan ihana.

    ReplyDelete
  2. Huomenta!!

    Meillä kävi todella paljon virpojia ja oksia on joka paikassa, mutta on ne niin nättejä <3 On tuo teidän kisuli vaan niin söpö!

    ReplyDelete
  3. Ihania kisukuvia!
    Iloa ja aurinkoa pääsiäiseenne!!

    ReplyDelete
  4. Hih! Mitä kuvia taas!:) Varsinkin tuon nuoremman (?!?!) kisun ilmeet! Ja miten söpö tassu...<3 Ihanaa ja aurinkoista päivää ja valkoiset tassunheilautukset täältä sinne!

    ReplyDelete
  5. Voi miten he nauttii, kun paijataan! Kisut on kyllä niin parasta! Sydän meinaa itselläkin välillä pakahtua siihen rakkauden määrään heitä kohtaan <3

    Eikös pajunkissat ollukaan kivoja, kun niin nyrpistellään toisessa kuvassa ;D Meillä kanssa yleensä toinenkin tapsuttelee aikast pian paikalle kun näkee, että toista rapsutellaan :)

    Ihanaa lauantaita teille kisujen seurassa!

    -I-

    ReplyDelete
  6. Ihana aamun aloitus tämä! Toinen on aina niin nätti, awwss! :)

    ReplyDelete
  7. Voi miten hellyttäviä pikkuvirpojia :) Kehräys kuuluu tänne asti kun niin nautitaan rapsutuksesta.

    Meillä on kissat valjastelleet ulkona tänä viikonloppuna paljon ja ihana nähdä miten nauttivat. Vanhempi kisuli täytti muuten eilen 9 v. <3 Lievää rauhoittumista on kyllä tullut vanhemmiten, ei ole ihan yhtä villi kuin pienempänä mutta edelleen hyvin persoonallinen ja määrätietoinen, tietää mitä tahtoo ja yleensä sen myös saa :)

    Leppoisaa lauantaita, täällä se ainakin on aurinkoinen ja lämmin!

    ReplyDelete
  8. Kiitos ihan hirmuisesti näistä teidän kissojen kuvia ja ihanista kuvateksteistä. Älä vaan lopeta niitä. =)

    ReplyDelete
  9. Outi: juu täällä oli tänään virpomispäivä, suurimmassa osassa maata se on palmusunnuntaina :). juu aika halipulaisia ovat joskus, kiitos Outi kivasta kommentista!

    Padmerine: iltapäivää! hei huomasithan et kisuja on 2, ekat kuvat nuoremmasta ja viimeiset 5 kuvaa vanhemmasta neidistä :)). kiitos kehusta!

    Kirsikka: kiitos paljon ja sitä samaa sinulle :)

    Aikku: ekat kuvat oli nuoremmasta, viimeiset 5 kuvaa vanhemmasta kisulaisesta :). kiva et tykkäsit! tassu ja nenu -kuva on kyllä ihana <3. kiitos Aikku, aurinkoista lauantain jatkoa sinnekin ja kisuille silityksiä!

    I: tiedän mistä puhut! kissat on aivan ihania enkä tiiä suloisempaa ku kissanpennnut <3. vauvatkin on toki ihania mut ei niin ihania ku kissanpennut, jotka on niin söpöjä et sydän sulaa :D.
    meillä vanhempi neiti kattoo mua vähän pahasti ku halailen nuorempaa :D. mulle tulee heti syyllinen olo ja hetken päästä meen silittään ja hyvitteleen :D. ollaan me outoja :D.
    kiitos paljon, samoin sinne teille :))

    ReplyDelete
  10. Nanna: voi miten mukava kuulla, kiva! tosin tiedäthän Nanna et meillä on kaks kisua ja kesken postausta kissa vaihtui :D

    Marika: eikö <3. voi onnea 9-vuotiaalle!!! voin kuvitella miten nauttivat ulkoilmasta, oi että! ihanaa et ulkoilutatte niitä :). täälläkin aivan upea ilma, auringossa +29 ja kello on puol 5!

    Misty: voi kiitos ihan hirmuisesti SINULLE Misty, tuli niin hyvä mieli et näistä postauksista ja meidän kattimateista tykätään :)). ihanaa ja aurinkoista lauantain jatkoa!

    ReplyDelete
  11. Oi miten suloinen kisu <3 iloista pääsiäistä!

    ReplyDelete
  12. Jonna: kiitos Jonna ja samoin sulle :)

    ReplyDelete
  13. Aurinkoista pääsiäistä! Ihania kuvia, eteenkin toi viimeinen tassukuva =)

    ReplyDelete
  14. Hanna: kiitos Hanna :) samoin sulle!

    ReplyDelete
  15. Ihana tuo neloskuva :)
    Mun mielestä nuorempi kisu näyttää vanhemmalta kisulta :D :D

    ReplyDelete
  16. Kirsi: niin on :). hyi sua, hän täyttää vasta ens viikolla neljä, toinen on 8. mut tosiaan ehkä ton kakkoskuvan perusteella vois olla iät toisinpäin :D (ei passaa ääneen sanoa)

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S