Saturday, April 16, 2011

Ensimmäinen sisustusostos tulevalle terassille

Näitä varten ostin Kärkkäiseltä nämä lasivaasit, näitä pinkkejä aivan ihania orkideaoksia varten:

Pääsiäismunat siirsin Pentikin maljakkoon:

Varren vois tietty katkasta, mut ajattelin nyt alkuun vaan taitella sen. Kiva harmaa varsi :).

Tosiaan terassin pöydälle näitä ajattelin, siellä ne voi kääntää myös näin ylösalaisin, jolloin pysyvät puhtaina siitepölystä yms. 

Alkuun ne oli tässä eteisen lipaston päällä, mut nyt ovat saaneet jo uuden paikan. Kuvia luvassa myöhemmin!


Hei, muistattekos ku lupasin sen varsinaisen arvonnan 300 kirjautuneen lukijan kunniaksi? Se ois niiiin pienestä kiinni! Ja samoin blogini facebook-seuraajien kohdalla...

Mukavaa lauantaita!
:)


18 comments:

  1. Kauniita ovat, pinkki piristää! Onko tuo valk. lipasto kenkäkaappi vai normi laatikoilla? Etsiskellyt vastaavanlaista omaan kuistiin, mistä olet ostanut?
    -Tanja-

    ReplyDelete
  2. lasiastia = maljakko ? ;) kauniita anyway :)

    Riiiiina

    ReplyDelete
  3. Tanja: kiitos Tanja, se on totta! se on ihan normilipasto vetolaatikoilla, oon teetättänyt sen ihan mittatilaustyönä ku ei millään löytyny pitkistä etsinnöistä huolimatta sopivaa! siinä on sullekin hyvä vaihtoehto, jos ei sopivaa löydy valmiina. ei tuu sen kalliimmaks ku ostaa kaupasta :).

    Riiiiina: juuh voihan sitä maljakoksikin kutsua, mietin vaan et oliko sillä ihan joku oma nimi Pentikillä :). no aivan sama :D

    ReplyDelete
  4. Hurrikaani!
    Vau makee idea pistää terdelle noin kauniita koristeita. Meillä ei lasiset ulkona kestäis, ois mäsänä nanosekunnissa :(

    ReplyDelete
  5. Lasivaasit näyttävät ihan samoilta mitä meiltä löytyy. Nyt se on pääsiäismunien säilytyspaikkana mutta aikaisemmin se majaili kylppärissä juuripa muoviorkidean säilytyspaikkana. Koskaan ei tullut mieleeni, että sitähän voisi säilyttää maljakossa noinkin! Tosi kivan näköinen.

    Onko tuo hakemasi sana hurrikaani?

    ReplyDelete
  6. Tosi tyylikkäät vaasit ja vielä kauniimmat orkideat. Tosi kauniin väriset ja pirteät.

    ReplyDelete
  7. mistähän oot nuo orkideat hommannu? oon sellasia etsiskelly, mutta en oo vielä löytäny hyvän näkösiä. Toisekseen nii minkä merkkiset nuo lasimaljakot on? oliko niitä kärkkäisellä eri korkuisia, satuitko huomaamaan? mä oon etsiny tollasia lasimaljakoita, mutta haluaisin kolmen eri korkusia.. vaan en oo mistään halvalla löytäny... ne olis tulossa häihin pöydälle koristeeks, joten en mitään kalliita voi ostaa kun tarvii monta :) Kiitos tosi tosi paljon jos viitsit vastata :)

    Lotta

    ReplyDelete
  8. Outi: jaa lapsetko ne hajottais? :D

    Anttis: joo ajattelin et täytyy ostaa noita oksia vielä pari lisää, jos niitä on, ja laittaa tosiaan kylppärin puolelle ammetasolle koristeeksi :). sen voisin laittaa esille siten miten sinä. juu hurrikaani se oli :D tai voihan tota ihan maljakoksikin sanoa :)

    Pakkasakka: kiitos, niin minustakin :). pinkki on tosi kaunis väri!

    Hanna: :))

    Lotta: tottakai vastaan ja toivon että vastauksestani on hyötyä: Minimanista ostin noi oksat 2,95 €/kpl. maljakoita oli Kärkkäisellä muistaakseni vain tuota yhtä kokoa, ainakaan samalla hyllyllä ei ollu muita kokoja. Maljakot on 30cm korkeita ja merkki on Flora Pasabahce. Hinta oli muistaakseni 4,90 €/kpl.
    mukavia hääsuunnitteluhetkiä! :)

    ReplyDelete
  9. Todella kauniita vaaseja ja ihania orkideoita. Mistähän sä aina nämä kauniit asiat aina löydätkään, sinulla on joku aivan ehtymätön ideavarasto:) Saisiko siitä osan tänne, kiitos :) Mä olen itse niin tumpelo sisustaja ja senkin vuoksi niin ihailen sinun blogia.

    ReplyDelete
  10. Kauniit kukat lasilieriössä :) Mullakaan ei ole mielessä kuin terassiostokset :) Tänään saatiin terderuokailuryhmä kasattua ja somistus alkakoon :)

    Ihanaa viikonlopun jatkoa! :)

    ReplyDelete
  11. Marika: "ehtymätön ideavarasto" hauskasti sanottu :D. kiitos Marika kivasta kommentista, tuli hyvä mieli :)). kiva että pidät näkemästäsi!

    Päm: voi teillä on pitkällä terassijutut!! oisinpa ite samassa ees ennen juhannusta :D. aattele meillä ei oo vielä koko terasseja!! tänään käytiin tuolla hiekassa mittailemassa ja suunnittelemassa...
    kiitos samoin sinne! :)

    ReplyDelete
  12. Mä oon ja ihan hulkuna tuollaisiin lasivaaseihin.. Niitä löytyy kotoota ja paljon!! :D Ja nyt kun meillekin valmistuu tuplasti isompi talo niin tuleehan niille käyttöä ;)

    Ihanasti piristää ja tuo keväistä ilmettä tuo pinkki väri, söpöä <3

    ReplyDelete
  13. Saija: sehän on vaan tosi hyvä ostaa ennakkoon valmiiks vähitellen ettei sit yhtäkkiä mee niin paljo rahaa (tota mä käytin menestyksekkäästi)!!! :)). pinkki on kyl tosi kesäinen väri!

    ReplyDelete
  14. Onpas kiva idea! Ihanan pirteät pinkit orkideat :) Noi sopis hyvin sen RM:n tyynyn kanssa :)

    ReplyDelete
  15. Niina: kiitti! ja niin muuten sopis ;)

    ReplyDelete
  16. Pinkki on ihanaa. Tjooh, muksut hajottaa tai sit niitä on hyvä syyttää kun itse tunaroi :)
    Hmmmmm mitäköhän kivaa koristetta mä keksisin terassillle?

    ReplyDelete
  17. Outi: niin voihan ne itekki vahingossa kaataa ja rikkoa :D. tyynyjä, huopia, kukkia joissain pienemmissä lasiastioissa..?

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S