Saturday, July 31, 2010

Syksyntuntua ilmassa...

Aistitteko teki sen jo?Tuntuu hassulta, koska nythän on vasta heinäkuun loppu! Vasta toissapäivänä oli niiiiiin kovat helteet ja tänään sai jo kaivaa villikset & villapaidan esiin! Herkuteltiin vanhempieni terassilla lättyjä tuoreiden mansikoiden & kermavaahdon kera namskis! Niin oli tosiaan hiukan kylmä siinä ulkosalla, tuuli kylmästi ja vettäkin tiputti välillä. Toinen asia mikä mulla saa tuntuun et kesä alkaa olla ohi, on se, et koulut alkaa.
Peruskoulut.
Kohta niitä pikkusia taas näkee koulutiellä, isot reput selässä...
Kesäkuukausista ehdottomasti mun mieleen on toukokuu ja kesäkuu! Sillon tuntuu et on KESÄ! On valoisaa ja ihana fiilis ku mennään kohti juhannusta :). Juhannuksen jälkeen kesä vilahtaa ohi aivan liian nopeasti.
Mut on syksyssä toki puolensa!
Niin ku jokaisessa vuodenajassa.
On ihana istua sisällä lämpimässä ku sade ropisee ikkunaan & tuuli ulvoo... Se on paras saunomisilma tuo :D. Takkatuli lämmittää ja kynttilänliekit lepattaa...

Ihanaa et on vihdoin oma takka!



Takka kesähelleasussaan ;).

Syysiltaisin on ihana käpertyä sohvannurkkaan kattomaan hyviä tv-sarjoja, jotka on palannu kesätauolta :D.
Kohta alkaa mm. Big Brother! Mainoksista päätellen täysin uudistunut talo uudella paikalla, jännä nähdä tämän vuoden talon sisustus :). Toissavuonna (sillon ku Sauli voitti) oli mun mielestä paras SuomiBB-talon sisustus :). Oli ne kulta- ja hopeamakkarit, jos muistatte..?
Mitähän ne on tänä vuonna sinne keksiny :) ja onkohan talossa tänäkin vuonna joku tuttu :).

Talo on jo bongattu Espoosta (ei tosin mikään ylläri et se siellä sijaitsee):
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=2230450

Let's wait and see! :)

Olohuone alkaa pikkuhiljaa näyttää...

... olohuoneelta! Sain vihdoin päätettyä millasen tv-tason haluan ja ostettiin sit Ikeasta Bestå-taso. Se on kivan simppeli ja valkoinen :). Laitettiin kaks tasoa vierekkäin ni saatiin samalla myös säilytystilaa eikä pitkä seinä näytä niin turhan pitkältä enää.

Uusi, isompi tv täytyy vielä hankkia, tämä nykyinen siirtyy makkariin. Valkoista telkkaria ollaan metsästetty, mut kyllä on hankalaa! Kaikki merkit ei valmista valkoisia, ja jos valmistaa, ei sen kokoisena ku halutaan :(. Et kaikki vinkit on tervetulleita, jos joku vaan tietää asiasta lisää!!!

(Kivasti kiiltää ovet, älkää kattoko sohvan sotkuja, joita ovi peilaa ;D.)

Laitan tv-tasosta kokonaiskuvaa joskus hamassa tulevaisuudessa, sit ku kaikki viihde-elektroniikka on sitä mitä pitää :).

Ostin Ikeasta näitä säilytyslaatikoita ja eilen vierähti kyllä tovi ku yli 10 laatikkoo kasasin... :)
Näihin mahtu kivasti DVD:t:

Mustista löytyy cd-levyjä. Joo muaki häiritsee aika paljon toi ku yks valkonen laatikko on yksin tuolla, mut mustia ostin vaan 4 kpl :/.
Äkkiä ovet kiinni ni ei häiritse!

Mut lepposaa lauantaita kaikille! :)

Friday, July 30, 2010

Onnellinen Ergon omistaja

Eilen oli vihdoin aikaa/muistin/sain aikaiseksi käydä ostamassa pitkään mielessä olleen Electroluxin Ergorapidon! Tein sillä pienen testiajon tänä aamuna ja hyvältä vaikutti! Varmasti tulee oleen jokapäiväisessä käytössä varsinkin keittiö-eteinen -akselilla. Mieluiten oisin ottanu jonku valkosen tai alumiinisen värisen, mut tätä uudempaa mallia ei oo sen värisenä, joten päädyin sit tähän mielestäni hillityimpään väriin.





Tässä on myöskin pieni rikkaimuri, jolla saa kätevästi murut ja kissankarvat sohvilta yms.

Imurista löytyy kivat kohdevalot, jotka oli kissojen kauhu äänen ohella.Mut kyllä sai kissankarvapallerot kyytiä, kissojen ohella ;).

Ihme et ne pelkäs tuota enemmän ku normi-imuria :D. Päättelin sit et ne on ne valot, koska ääni ei ollu mitenkään korviahuimaava...


Normi-imurikin on tarkoitus vaihtaa uuteen, mut sillä ei oo niin kiire koska nykyinenkin on aivan toimiva.
Osaiskohan joku suositella hyvää imuria???
Aluks mielessä oli ostaa jokin Dyson, mut lopulta hylkäsin ajatuksen ihan keskustelupalstojen arvioiden perusteella. Eihän ne kaikki aina niin luotettavia keskusteluja siellä ole, mut nuo arviot vaikutti kyllä ihan perustelluilta. Olihan siellä juttuja sekä puolesta että vastaan, mut tuli ilmi muutama sellanen ominaisuus, jonka en halua imurillani olevan :). Niinpä oonki alkanu miettiin Miele-merkkisen imurin ostamista, niitä on kehuttu tosi paljon! Mielellä on myöskin oma Cat & Dog -imuri, joka tulis varmasti tässä taloudessa tarpeeseen. Mut täytyy eka perehtyä kunnolla Cat & Dog:n ominaisuuksiin, et onko se koko sen rahan arvoinen.
Saiskohan imureita koeajolle niin ku autoja? ;)

Thursday, July 29, 2010

Harmaahimotus!

Ikeassa hamuilin vaistomaisesti kaikenlaista harmaata... Jos kivansävyinen harmaa oli yhdistetty valkoiseen, oli tuote pian ostoskärryssä!

Ostin mm. servettejä ja niihin sopivan pikkutarjottimen.
Mun on aina pakko ostaa servettejä, jos nään nättejä... Ei niitä tosiaan kulu samaa tahtia ku ostan uusia, mut onhan niitä nyt hyvä olla! ;)

Tilasin syksyksi H&M.com:sta harmaavalkoisen torkkupeiton:

Mut siis tuohan niin huutaa kaveriksi samantyylistä tyynyä!!!
Tilasin jo pari harmaavalkoista koristetyynynpäällistä Zara Homelta, mut se harmaan sävy ei ollu ihan harmaa mun silmissä (hiukan punertava luonnossa???). Mietin nyt vielä palautanko vai pidänkö ne... Tod.näk. palautan, sillä mikään sisätyyny ei meinaa mahtua niihin. Päälliset on kokoa 40 x 40 ja ku laitoin sen kokosen tyynyn niiden sisälle, näytti tyynynpäällinen tosi kireeltä ja pieneltä :/.



Zara Home Reggi-tyynynpäällinen:
Tyynynpäällisen reunatkaan ei näyttäny kovin kauniilta ku päällinen on niin kireä :D.


Iskussa puolestaan ois ihanat tyynyt päällisineen, 15 eur/kpl... Mietin ostavani sieltä pari harmaavalkoista tyynyä, mut myöskin ne mustavalkoraitaiset houkuttelee :P.


Oi, ihania!

Unelmien poikamies? Unelmien talo!

Oon seurannu tuota hömppäsarjaa Unelmien poikamies muutaman tuotantokauden. Eilen oli yhden kauden päätösjakso ja oi mikä talo oli kuvauspaikkana!!!
Mahtavalla paikalla upea, moderni talo!
Kuvat nappasin tv-ruudulta, joten laatu sen mukainen, sorry...

Talo komeilee korkealla kukkulalla...

Koko taloa kiertää kivankokoinen patio :).

Upea pääsisäänkäynti! Lähes kaikki talon ulkoseinätkin on lasia.

Maistuis aamiainen noissa maisemissa ;).

Olohuone, niin lovely!
Takka on vaikuttavan näköinen.

Uima-altaita löytyy ainakin parit kappaleet ;).
Maisemat muutenkin aika mukiinmenevät!

And finally; the happy couple!

Oon tosin lukenu ettei tuo pariskunta Jason & Melissa enää oo yhdessä (ylläri), vaan Jason menikin lopulta naimisiin Mollyn (kakkoseksi tulleen) kanssa! :)


Wednesday, July 28, 2010

Myytävää ois...

Missä parhaiten pääsis eroon itelle tarpeettomista tavaroista/vaatteista..?
Kirppiksellä tietysti joo... Mut jos ei jaksa roudata kamoja sinne, ni mitä vaihtoehtoja jää? Onko muita ku Huuto.net?
Kauhee hinku ois myydä tavaraa :)
(vaatteita, laukkuja, sisustuskamaa...)



Ihanaa kesäpäivää toivottaen,

Tuesday, July 27, 2010

Siivousvimman iskiessä...

Uudessa talossa asuessa sitä kiinnittää paljon enemmän huomiota pesuaineisiin, pesuvälineisiin yms. Kaupassa tuhraantuu joskus paljonkin aikaa oikeiden tuotteiden valitsemiseen. Keittiöön ja kylppäriin & vessaan valitsemiini tuotteisiin oon ihan supertyytyväinen, siks esittelen ne täällä :D.

Keltainen suihke on keittiöön ja vihreä kylppäriin. Molemmissa ihanan raikas tuoksu!

Meillä on keittiössä musta laminaattitaso, joten sitä saa luonnollisesti olla aika usein pyyhkimässä puhtaaksi... Pelkkä märkä liina ei useinkaan auta, vaan ehdottomasti tarvitaan jotain ainetta. Tuo Wizzin Kitchen Cleaner onki osoittautunu erittäin arvokkaaksi! Tosin pinta täytyy pyyhkiä aivan viimeiseksi pelkällä vedellä, vasta sit pinta on moitteeton ja siisti :).Meiltä löytyy lisäks paljon korkeakiiltoisia, valkoisia kalusteita. Sellasten kalusteiden kans ei ilman staattisia liinoja pärjää! Ne on loistavia pölyjen pyyhkimiseen, sillä korkeakiiltoiset kalusteethan on aika sähköisiä (= sitoo pölyn itseensä) ;). Mikrokuituliinat taas on parhaita kaapinovien pyyhkimiseen.
Luulin ennen muuttoa et valkoset kalusteet ois erittäin pian täynnä miehen mustia sormenjälkiä, mut onnekseni huomaan erehtyneeni :). Kalusteiden kiiltävä pinta on jotenki niin liukas etteihän siihen tartu helpolla ees sormenjäljet! Jei!

Monday, July 26, 2010

Hmmm...

Oiskohan teillä antaa ideoita meidän makkariin liittyen! I really hope so!!! Ei olla vielä tehty mitään meidän makuuhuoneen päätyseinälle ja pian ois aika kyllä tehdä jotain :). Huoneen kaikki seinät on maalattu valkoiseksi, mut sängynpäätyseinä kaipaa sitä jotain...
Vaihtoehdot:
A) jättää se nykyiselleen
B) tapetoida koko seinä jollain kivalla tapetilla
C) tapetoida vaan osa seinästä
(esim. lavastaa tapetilla sängynpääty)



Jo monta viikkoo sitte tilasin tätä kivaa tapettia meidän makkariin. Kysymys siis kuuluu, tapetoidaanko tällä tapetilla koko seinä vai vaan osa vai jätetäänkö maalipinnalle???
:)

Sunday, July 25, 2010

Mustaa ja valkoista messuilla

Me ollaan käyty nyt kolmena peräkkäisenä kesänä asuntomessuilla, parin viikon sisällä aiotaan käydä katsastamassa myöskin Kuopion messut. Ensimmäisiltä asuntomessuilta 3 vuotta sitte saatiin inspis alkaa suunnittelemaan sitä omaa unelmakotia ja nyt se on valmis :) (ainaki melkeen). Olkoon tämä pieni varoitus ;), messuilta voi saada tuliaisena rakennuskuumeen.
Viime kesänä Valkeakosken messuilla mielestäni vaikuttavin ja mieleenpainuvin koti
oli Herrala Talojen "Valo", jonka haluan esitellä täällä.

Ihana eteinen! Tosi raikas. Joku tontyylinen lipasto vois olla meillekin eteiseen varteenotettava vaihtoehto.

Moderni, mustavalkoinen keittiö ihastuttaa :).
Aika erikoiset ruokapöydän tuolit :), mun makuun jo liian erikoiset.
Olohuoneessa kauniit laskosverhot. Vanha, kulunut arkku=sohvapöytä sopii aika kivasti näin moderniin ympäristöön.


Secto Designin valaisimet on yksinkertaisen kauniita mun mielestä!
Vanhempien makuuhuone on niiiiiin mun mieleen!!! Love it!!!!! Ihanat valaisimet ja Lennolin Kylie Minogue -sarjan vuodetekstiilit! Hopea värikin valloittaa :).

Makkaristakin löytyy jotain vanhaa modernin rinnalla:
(Tosin mun huomio tuossa kuvassa kiinnittyi antiikkikaapin sijaan BoConceptin ihanaan vaatenaulakkoon ;)).


Tämä tuoli ois UNELMA!!! Driaden Miss Lacy.
Jep ja paluu maan pinnalle... Tuoli maksaa Vepsäläisellä yli 1500 euroa, by Philippe Starck...


Tässä mun mielestä hyvä esimerkki siitä ettei lastenhuoneen tarvi olla niin räikeillä väreillä sisustettu. Tässäkin pikkupojan huoneessa nallet tuo lastenhuoneen vaatimaa pehmeyttä :). Huone on käyttökelpoinenkin pitempään ku huoneen ydin on suht neutraali, eli huoneessa vois helposti asustaa myös teinipoika!

Tässä teinitytön huone, tosi kaunis tämäkin!!! Täällä puolestaan Driaden Meridiana-tuoli.

Huoneesta löytyy myös kiva naulakko, johon saa esille mm. laukut ja korut!

Kuvat lainattu täältä!