Monday, July 26, 2010

Hmmm...

Oiskohan teillä antaa ideoita meidän makkariin liittyen! I really hope so!!! Ei olla vielä tehty mitään meidän makuuhuoneen päätyseinälle ja pian ois aika kyllä tehdä jotain :). Huoneen kaikki seinät on maalattu valkoiseksi, mut sängynpäätyseinä kaipaa sitä jotain...
Vaihtoehdot:
A) jättää se nykyiselleen
B) tapetoida koko seinä jollain kivalla tapetilla
C) tapetoida vaan osa seinästä
(esim. lavastaa tapetilla sängynpääty)Jo monta viikkoo sitte tilasin tätä kivaa tapettia meidän makkariin. Kysymys siis kuuluu, tapetoidaanko tällä tapetilla koko seinä vai vaan osa vai jätetäänkö maalipinnalle???
:)

2 comments:

  1. Riippuu vähän minkälaista ilmettä huoneelle hakee... Tuo tapetti on mahtava, mutta tosi hallitseva seinällä. Jos laitat tuota koko seinän on tulos upea ja katseenvangitseva. Tykkään toisaalta huoneesta tuollaisena pelkistetyn valkoisenakin. Jokin valokuvatapettikin mustavalkoisena olisi varmasti upea tuonne sängynpäätyyn. :) Vaikea päätös! :)

    ReplyDelete
  2. hyviä pointteja :)
    voi olla et tämä kesä mennään vielä ihan valkosella huoneella, mut syksyllä vois jotain tehä... tykkään tuosta tapetista tosi paljon et ehkä sitä vois vetästä koko seinän sillä :). ja ainahan sen voi parin vuoden päästä vaihtaa ja laittaa sit vaikka jonku valokuvan :).

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S