Saturday, July 31, 2010

Syksyntuntua ilmassa...

Aistitteko teki sen jo?Tuntuu hassulta, koska nythän on vasta heinäkuun loppu! Vasta toissapäivänä oli niiiiiin kovat helteet ja tänään sai jo kaivaa villikset & villapaidan esiin! Herkuteltiin vanhempieni terassilla lättyjä tuoreiden mansikoiden & kermavaahdon kera namskis! Niin oli tosiaan hiukan kylmä siinä ulkosalla, tuuli kylmästi ja vettäkin tiputti välillä. Toinen asia mikä mulla saa tuntuun et kesä alkaa olla ohi, on se, et koulut alkaa.
Peruskoulut.
Kohta niitä pikkusia taas näkee koulutiellä, isot reput selässä...
Kesäkuukausista ehdottomasti mun mieleen on toukokuu ja kesäkuu! Sillon tuntuu et on KESÄ! On valoisaa ja ihana fiilis ku mennään kohti juhannusta :). Juhannuksen jälkeen kesä vilahtaa ohi aivan liian nopeasti.
Mut on syksyssä toki puolensa!
Niin ku jokaisessa vuodenajassa.
On ihana istua sisällä lämpimässä ku sade ropisee ikkunaan & tuuli ulvoo... Se on paras saunomisilma tuo :D. Takkatuli lämmittää ja kynttilänliekit lepattaa...

Ihanaa et on vihdoin oma takka!Takka kesähelleasussaan ;).

Syysiltaisin on ihana käpertyä sohvannurkkaan kattomaan hyviä tv-sarjoja, jotka on palannu kesätauolta :D.
Kohta alkaa mm. Big Brother! Mainoksista päätellen täysin uudistunut talo uudella paikalla, jännä nähdä tämän vuoden talon sisustus :). Toissavuonna (sillon ku Sauli voitti) oli mun mielestä paras SuomiBB-talon sisustus :). Oli ne kulta- ja hopeamakkarit, jos muistatte..?
Mitähän ne on tänä vuonna sinne keksiny :) ja onkohan talossa tänäkin vuonna joku tuttu :).

Talo on jo bongattu Espoosta (ei tosin mikään ylläri et se siellä sijaitsee):
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=2230450

Let's wait and see! :)

7 comments:

 1. Allekirjoitan täysin tämän, että tänään on tuntunut syksyiseltä! Oon toisaalta nauttinut, kun oon päässyt vauvan kanssa ulos helteiden jälkeen! Touko- ja kesäkuu on munkin suosikkeja, vaikka syksyssä on just oma viehätyksensä kynttilöineen, sateineen, takkatulineen... Tänään meillä olikin hetken tuli takassa. :) Ja lämmitettiin sauna. :)

  Mutta tuo BB... Yök, siitä minä en tykkää...

  ReplyDelete
 2. Moi Hanna! :)
  voi sitä teidän ihanaa tunnelmasaunaa... mä en varmaan ees raaskis käyttää sitä :D. istuisin siellä vaan lukemassa vaikka kirjaa :D.
  jaa mikäs BB:ssä? ootko joskus kattonu jonki matkaa?

  ReplyDelete
 3. Sauna on kyllä ihana! :)
  Ja teillekin tulee aivan ihana sauna!!

  En mä tiiä, mikä siinä BB:ssä tökkii... Oon mä sitä joskus seurannut, varmaan ekana tai toisena tuotantokautena. Viime vuonna yritin vältellä koko sarjaa ja yhtään jaksoa en kattonu. Ehkä mua ärsyttää se, että kun sitä rupeaa katsomaan, siihen jää koukkuun ja sitä pitää sit seurata joka päivä. Ärsyttää myös ne tyhmät tehtävät ja tyypit! :D :D

  ReplyDelete
 4. Tuo takka kyllä näyttää hyvältä, ja lasitkin on luukussa vielä niin puhtaat, että kynttilät näkyy ulospäin. Siinäpä haaste saada se pidettyäkin semmoisena :)

  Tosta BB:stä: mä käyn lukemassa ne nettipäivitykset, niissä asiat on paljon selkeämmin ilmaistu (esim. kuka tykkää kenestäki, ketkä on riidoissa). Ohjelmaa kattoessa mä en koskaan tajua mitä tapahtuu kun vuorosanat on tyyliä:
  "siis tiiätsä?"
  "joo tiiän, se on just niin"
  "joo siis silleen niinku joo"
  Nettipäivityksestä voi selkeästi lukea että x ja y juuri haukkuivat z:taa :D

  ReplyDelete
 5. Elina: voin kertoo et on tota jo kertaalleen puunattu tuota luukkua eikä ollu ees kovin iso homma :) et eiköhän me jakseta sitä jatkossakin putsailla :)

  totta et BB-nettipäivitykset on selkeemmät. mut kyl mä oon yleensä sen tunnin koosteen joka ilta kattonu, siitä on tullu tapa ja helpostihan siihen koukkuun jää :). 24/7 en jaksais kattoo ikinä!!!! kerran kaverilla oli se päällä siellä käydessäni ja voi hyvänen aika miten tylsää katottavaa!

  ReplyDelete
 6. BB <3 :D Ihanaa kun tulee syksy, oon niin kypsyny näihin helteisiin!!! Meilläkin on Nurmossa takka, mut vasta syyslomalla ja jouluna päästään nauttiin takan lämmöstä. Ihanaa talvipakkasilla kääritytyä viltin alle sohvalle viinilasin kera kun takka lämmittää.

  ReplyDelete
 7. Jenni: :D. tuo on just parasta talvipakkasissa!!!

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S