Tuesday, July 27, 2010

Siivousvimman iskiessä...

Uudessa talossa asuessa sitä kiinnittää paljon enemmän huomiota pesuaineisiin, pesuvälineisiin yms. Kaupassa tuhraantuu joskus paljonkin aikaa oikeiden tuotteiden valitsemiseen. Keittiöön ja kylppäriin & vessaan valitsemiini tuotteisiin oon ihan supertyytyväinen, siks esittelen ne täällä :D.

Keltainen suihke on keittiöön ja vihreä kylppäriin. Molemmissa ihanan raikas tuoksu!

Meillä on keittiössä musta laminaattitaso, joten sitä saa luonnollisesti olla aika usein pyyhkimässä puhtaaksi... Pelkkä märkä liina ei useinkaan auta, vaan ehdottomasti tarvitaan jotain ainetta. Tuo Wizzin Kitchen Cleaner onki osoittautunu erittäin arvokkaaksi! Tosin pinta täytyy pyyhkiä aivan viimeiseksi pelkällä vedellä, vasta sit pinta on moitteeton ja siisti :).Meiltä löytyy lisäks paljon korkeakiiltoisia, valkoisia kalusteita. Sellasten kalusteiden kans ei ilman staattisia liinoja pärjää! Ne on loistavia pölyjen pyyhkimiseen, sillä korkeakiiltoiset kalusteethan on aika sähköisiä (= sitoo pölyn itseensä) ;). Mikrokuituliinat taas on parhaita kaapinovien pyyhkimiseen.
Luulin ennen muuttoa et valkoset kalusteet ois erittäin pian täynnä miehen mustia sormenjälkiä, mut onnekseni huomaan erehtyneeni :). Kalusteiden kiiltävä pinta on jotenki niin liukas etteihän siihen tartu helpolla ees sormenjäljet! Jei!

10 comments:

 1. Mäkin oon luullut, että korkeakiiltoisiin jäis hyvin sormenjäljet, joten kiva kuulla, että näin ei ole! Mun mielestä on ihana ostella pesuaineita, ne jotenkin motivoi siivoamaan, ainakin muutaman kerran. :) Nyt ostin keittiöön Tolun keittiöpesuainetta, mutta siinä ei ole oikein kiva tuoksu. Pitää kokeilla tuota sun ostamaa seuraavaksi. Uutta kotia on myös kivempi siivota, kuin vanhoja. Motivaatiota tosin laskee kissankarvat, jotka ei lopu ikinä!

  ReplyDelete
 2. joo se on totta et niitä on kiva ostella, ainaki näin omaan, vuokra-asuntoon ei ollu niin mukavaa... tuossa Wizz-keittiösuihkeessa on sitruunainen tuoksu, mä ainaki tykkään. joo kissankarvoja on joka paikka täynnä, ei mahda mitään... mitenköhän niitä vois hyötykäyttää ;)

  ReplyDelete
 3. tyynyjen täytteeksi kissankarvapalloja? vai villasukkia kutomaan karvoista? :D

  ReplyDelete
 4. no mä aattelin just kans tota tyynyhommaa :D. kyllähän siinä säästäis selvää rahaa ku ostais vaan tyynynpäällisiä ja karvat täytteeks! :D

  ReplyDelete
 5. ruvetaan pyörittään kissankarvatyynybisnestä!!

  ReplyDelete
 6. Mistä oot ton Wizz-keittiösuihkeen ostanut? Ihan normiruokakaupasta? Mä tarvisin keittiönsiivousmotivaatiota ja voisin yrittää etsiä sitä uuden pesuaineen voimin :D

  ReplyDelete
 7. Elina: ostin sen Halpa-Hallista, varmasti muutki ruokakaupat myy. siivousintoa sulle :D

  ReplyDelete
 8. Moi,
  eksyin blogiisi ja ihastelen valkoisuutta, kiitokset blogistasi.

  Oman talon rakennuttamisprojekti aluillaan ja valkoinen ja maitokahvin väri houkuttavat. Modernia, muttei liian kliinistä ja suoralinjaista, sellaista sekoitusta moderni/romanttinen sopivassa suhteessa :).

  Oletko kokeillut siivouksessa Taikasientä? Sen kanssa ei käytetä ollenkaan pesuaineita. Se on luonnon sientä ja todella hyvin lähtee kaikesta pinnasta kaikki lika. Sieni on valkoinen, n. 2cm paksu, pituutta n. 10 cm. Hinkkaustakaan tämän sienen kanssa ei tarvita! Taikasieniä on monenlaisia, mutta itse suosin pahvisessa "kotelossa" olevaa sientä jossa on kuvana appelsiini. Niitä on monissa halpahalleissa. Suosittelen! Kuivalla vaan perässä pyyhkien niin avot, on siistiä!

  T. Asta

  ReplyDelete
 9. Asta: kiva ku löysit tänne, kiitos! juu taikasieni on tuttu, ei hirveesti siitä vielä oo kokemusta, mut jonku verran :).
  tsemppiä teidän raksaprojektille!

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S