Thursday, July 29, 2010

Harmaahimotus!

Ikeassa hamuilin vaistomaisesti kaikenlaista harmaata... Jos kivansävyinen harmaa oli yhdistetty valkoiseen, oli tuote pian ostoskärryssä!

Ostin mm. servettejä ja niihin sopivan pikkutarjottimen.
Mun on aina pakko ostaa servettejä, jos nään nättejä... Ei niitä tosiaan kulu samaa tahtia ku ostan uusia, mut onhan niitä nyt hyvä olla! ;)

Tilasin syksyksi H&M.com:sta harmaavalkoisen torkkupeiton:

Mut siis tuohan niin huutaa kaveriksi samantyylistä tyynyä!!!
Tilasin jo pari harmaavalkoista koristetyynynpäällistä Zara Homelta, mut se harmaan sävy ei ollu ihan harmaa mun silmissä (hiukan punertava luonnossa???). Mietin nyt vielä palautanko vai pidänkö ne... Tod.näk. palautan, sillä mikään sisätyyny ei meinaa mahtua niihin. Päälliset on kokoa 40 x 40 ja ku laitoin sen kokosen tyynyn niiden sisälle, näytti tyynynpäällinen tosi kireeltä ja pieneltä :/.Zara Home Reggi-tyynynpäällinen:
Tyynynpäällisen reunatkaan ei näyttäny kovin kauniilta ku päällinen on niin kireä :D.


Iskussa puolestaan ois ihanat tyynyt päällisineen, 15 eur/kpl... Mietin ostavani sieltä pari harmaavalkoista tyynyä, mut myöskin ne mustavalkoraitaiset houkuttelee :P.


Oi, ihania!

3 comments:

  1. Onpa ihania harmaita juttuja! :)

    ReplyDelete
  2. moi! kiva blogi sulla! mulla on samalainen toi ikean pikkutarjotin ja lautasliinat, on kivoja! tervetuloa lukijakseni! :) olen jo sun lukijas :D

    ReplyDelete
  3. Noora: moi Noora! noi on kyllä kivoja :). kävin kurkkaamassa sun blogissa, näytti kivalta ja niin söpö koiruuskin siellä teillä! :)

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S