Sunday, July 25, 2010

Valkoista, mustaa ja harmaata

Kotimme sisustuksen päävärinä on valkoinen. Valkoista löytyy enimmäkseen vitivalkoisena, mutta on joukossa myös luonnonvalkoista. Valkoisen kaveriksi valitsin mustan ja harmaan. Rakennusprojektin alussa pelkäsin, että kodistamme tulee liian mustavalkoinen, mutta pelko osoittautui turhaksi. Ois voinu olla enemmänki mustavalkoinen, mitä nyt on :).
Mun mielestä mustavalkoinen ja harmaavalkoinen on erittäin kauniita väriyhdistelmiä! Mulle just sellasia, joihin en varmaan helposti kyllästy. Aiemmat kotini ovat olleet paljon värikkäämpiä, joten siitäkin syystä valitsin nykyiseen kotiin neutraaleja sävyjä. Oon saanu varmaan yliannostuksen väreistä :P. Toki nykyisessäkin kodissa tulee olemaan kausittain vaihtuva tehosteväri; nyt ensimmäisenä kesänä se on ihanan raikas turkoosi.

Tehostevärinä myöskin lime on mieleeni, ehkä sitä sitte ens keväänä :).
Entä mikähän väri ois kiva piristämään pimeää syksyä..?

4 comments:

 1. Musta ja valkoinen on kyllä värejä, joihin ei niin vain kyllästy. :) Turkoosi on munkin suosikki, samoin lime! Ihanan raikkaita värejä!

  Syksyynhän sopii kivasti joku lämmin väri, vaikka oranssi tai joku ihana violetti? :) Tai punainen. <3

  ReplyDelete
 2. joo mäki aattelin jotain lilaa syksyks... se tuli heti mieleen :). mut en tiiä tykkäänkö siitä väristä sisustuksessa :D. voi olla etten laita mitään väriä, et mentäs musta-valkonen-harmaa -väreillä ainaki jouluun asti :)

  ReplyDelete
 3. Mistä olet löytänyt tuon kivitaulun?

  Ansku

  ReplyDelete
 4. Ansku: ostin sen kesällä Iskusta :)

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S