Friday, July 30, 2010

Onnellinen Ergon omistaja

Eilen oli vihdoin aikaa/muistin/sain aikaiseksi käydä ostamassa pitkään mielessä olleen Electroluxin Ergorapidon! Tein sillä pienen testiajon tänä aamuna ja hyvältä vaikutti! Varmasti tulee oleen jokapäiväisessä käytössä varsinkin keittiö-eteinen -akselilla. Mieluiten oisin ottanu jonku valkosen tai alumiinisen värisen, mut tätä uudempaa mallia ei oo sen värisenä, joten päädyin sit tähän mielestäni hillityimpään väriin.

Tässä on myöskin pieni rikkaimuri, jolla saa kätevästi murut ja kissankarvat sohvilta yms.

Imurista löytyy kivat kohdevalot, jotka oli kissojen kauhu äänen ohella.Mut kyllä sai kissankarvapallerot kyytiä, kissojen ohella ;).

Ihme et ne pelkäs tuota enemmän ku normi-imuria :D. Päättelin sit et ne on ne valot, koska ääni ei ollu mitenkään korviahuimaava...


Normi-imurikin on tarkoitus vaihtaa uuteen, mut sillä ei oo niin kiire koska nykyinenkin on aivan toimiva.
Osaiskohan joku suositella hyvää imuria???
Aluks mielessä oli ostaa jokin Dyson, mut lopulta hylkäsin ajatuksen ihan keskustelupalstojen arvioiden perusteella. Eihän ne kaikki aina niin luotettavia keskusteluja siellä ole, mut nuo arviot vaikutti kyllä ihan perustelluilta. Olihan siellä juttuja sekä puolesta että vastaan, mut tuli ilmi muutama sellanen ominaisuus, jonka en halua imurillani olevan :). Niinpä oonki alkanu miettiin Miele-merkkisen imurin ostamista, niitä on kehuttu tosi paljon! Mielellä on myöskin oma Cat & Dog -imuri, joka tulis varmasti tässä taloudessa tarpeeseen. Mut täytyy eka perehtyä kunnolla Cat & Dog:n ominaisuuksiin, et onko se koko sen rahan arvoinen.
Saiskohan imureita koeajolle niin ku autoja? ;)

7 comments:

 1. Näyttää oikein toimivalta tuo imuri! Meillekin ois hyvä tuollainen. Nyt meillä on vain sellanen halppis rikkaimuri, jolla ei tee oikeestaan yhtään mitään...
  Valitettavasti en osaa suositella mitään imurimerkkiä... Mielehän on noin yleisesti aika hyvä merkki.

  ReplyDelete
 2. Meilläkin ollut Ergo käytössä pari vuotta. Aivan mahtava laite! :)

  Eksyin blogiisi, ja blogi vaikuttaa tosi kivalta :)

  http://kolmehuonetta.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Hanna: suosittelen kyllä tuota :) lemmikki-/lapsiperheessä oikeen kätevä! mullakin on ennen ollu semmosia halpisrikkaimureita, mut ei niillä tosiaan mitään tee :) akku ei kestä yhtään yms.

  Oona: kiva kuulla hyviä kokemuksia Ergosta! ja kiitos, tervetuloa uudelleen :)

  ReplyDelete
 4. Meilläkin on Ergo. Se on ihan kätsä, mutta täytyy myöntää, että käyttö on jäänyt aika vähäiseksi, sillä imuteho on laskenut aika paljon alkuajoista (meillä se on ollut jotain 4 vuotta).

  Kiva blogi sinulla! Liityin lukijaksi, sillä meillä vaikuttaa olevan samanlainen maku. Rakennamme juuri toista taloamme, joten sisustusaiheet kiinnostavat kovasti. :)

  http://mustavalkoistajaharmaata.blogspot.com/
  http://valkoinenharmaja.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. moi Suvi! :)

  onpa harmi et imuri menettäny tehoaan, toiv. tuo menis jotenki vahingossa rikki parin vuoden päästä ni ois vielä takuuta ja sais uuden tilalle :P

  kiva ku liityit lukijaksi! tiäkkö oon joskus aikoja sitte käyny sun blogissa, tykkäsin, ja harmittelin myöhemmin ku en muistanu mikä blogi se oli!!! nyt löysin sen siis taas :). jään mielenkiinnolla seuraan myös teidän raksaprojektia, ihana talo tulossa! ja on meillä aika sama maku juu :)

  ReplyDelete
 6. Mulla on kans haaveena ostaa tuon tyylinen imuri. Tuolla ois niin helppo vaikka päivittäin imuroida isoimmat roskat pois! Ajattelinki ostaa sellasen itelleni valmistujaislahjaksi :)

  ReplyDelete
 7. Katariina: se on tosiaan kätevä! vieläkin toimii hyvin :). toivottavasti saat pian omasi!

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S