Monday, August 2, 2010

Ylläri pesukoneessa!

Tänään oon viettäny lomapäivää ihan kotosalla nauttien ajatuksesta et nyt meidän unelmien koti on tässä, me oikeesti asutaan täällä nyt! :)
Siivoilin keittiötä ja järkkäsin kaappeja. Muuton aikana sitä ei niin kattonu mitä mihinki laatikkoon/kaappiin laitto, joten tänään oon järkänny tavaroita oikeisiin paikkoihin. Nyt se on myöskin helpompaa ku ollaan muutama viikko asuttu ni tietää missä kohdin tarvii mitäkin. Nyt esim. kaikki ruokatarvikkeet löytyy lieden lähettyviltä ja eniten käytetyt astiat astianpesukoneen läheltä. Törmäsin myöskin yllättävän moneen astiaan, joista pitäis hankkiutua eroon :/.
Oprahissa näin kerran tehokkaan ja nopean keittiönkaappien päivityskeinon:
aluks kaikki tavarat ulos, sit rankalla kädellä kaikki mihin ei oo koskettu (tais olla) puoleen vuoteen, kierrätykseen tai roskiin. Sit kaikki säilytettävät tavarat hyvään järjestykseen takaisin kaappiin! Tuo täytyy toteuttaa vuoden loppuun mennessä!
(Ps. myöskin hyvä keino on lahjoittaa itselleen tarpeettomia astioita jollekin sukulaiselle, kuten opiskelevalle veljelle ;). Hän ottaa ilolla kaiken vastaan ku ei ite tarvi tuhlata rahojaan moiseen turhuuteen ku astioihin ;))

*****
Oon ostanu Ikeasta käteviä säilytyspurkkeja, joilla saa kaapin sisukset siistinnäköisiks. Onhan se huomattavasti kivempi avata se kaapin ovi, kun on joku järjestys :).

Rumat alkuperäispakkaukset roskiin ja ainekset näihin:


Pyykkikonekin on laulanut tänä kotipäivänä ihan kiitettävästi. Valkopyykkiä kuivausrumpuun (ihanaa kun on kuivausrumpu!!!) siirtäessäni huomasin kihlalahjapyyhkeiden uuden sävyn; kermanvaaleista lähes vitivalkoisiksi. Noh, onni et tykkään vitivalkoisesta ;D. Toivottavasti saman sarjan käsipyyhkeetkin kokevat saman kohtalon... (passaa paremmin veskiin tuo vitivalkoinen ku kermanvalkoinen ;))


Ahkeran päivän päätteeks nautin myöhäisellä lounaalla chilikanapastaa valkoviinilasillisen kera :P. Maistoin myöskin eka kertaa elämässäni valkosipulipatonkia ja tykkäsin!
Tiiä sitte oliko syynä harvemmin käytetyt Villeroy & Bochin New Wave -astiat, et kaikki maistu niin hyvältä ;). Haluisin ajatella että EI, vaan mun kokkaustaidot ;).

3 comments:

 1. Tosi kivat nuo lasipurkit!
  Mullakin on noita samoja Pentikin pyyhkeitä ja ne tosiaan muuttaa väriä ekassa pesussa!! Paitsi että mulla ne meni ikävän harmahtaviksi (tämän jälkeen pesin koneen sillä sitruunahappojauheella...)

  Onpas hyvän näköistä ruokaa!
  Ja ruoka maistuu varmasti paremmalta tiettyjen astioiden takia ja paremmat unet tulee tietyissä lakanoissa! Se on tosi juttu! :)

  ReplyDelete
 2. :)
  saitko pyyhkeet takaisin oikean värisiksi?

  ReplyDelete
 3. en ole niitä nyt käyttänyt, joten täytyypä kokeilla!

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S