Sunday, August 8, 2010

Messuilua

Kuopion asuntomessut on nyt livenäkin nähty ja kivat messut upealla paikalla oli!


Tuliaisina reilu 400 kuvaa et eiköhän niistä taas jotain kivoja ideoita saa.
Eniten toivoin löytäväni sauna-, verho- ja pihaideoita.
Saunaideoita ei löytynyt lisää, joten pysymme alkuperäissuunnitelmassa (meillä on siis tän ekan kuukauden puuttunu saunasta lauteet :D). Verhoideoita kaipailin lähinnä olohuoneeseen... Näin kyllä messuilla sellaset verhot mitkä haluan, niitä oli useassakin kohteessa. Verhot on Vallila Interiorin silkkiverhot, sellaiset haluaisin valkoisina (mies tuumas tän kuultuaan et kuulostaapa halvalta ;)).
Täytyy vielä miettiä asiaa, metrihinta verhoille on monta kymppiä :/. Silkkiverhoihin täytyy myös laittaa ikään kuin vuorikangas toiselle puolelle, muuten ne on ekan kesän jälkeen entiset. Silkkikangasta ei saa aivan vitivalkoisena, mut aattelin et verhot sais entistä valkoisemmiks just vuorikankaan avulla. Kun vuorikangas on vitivalkoinen, näyttää silkki myös valkoisemmalta ikkunan läpi tulvivan valon avulla :).

Tässä Petra-asunnossa oli makuuhuoneessa ja olohuoneessa Vallilan silkkiverhot.


Pihoja kuvasin jonkun verran, mut ei saatu kyllä mitään ahaa-elämyksiä... Messutalojen pihoissa ei juurikaan nurtsialueita ollut, joten se oli suurin syy... Paljon oli kiveä ja laattaa... Mut terassien sisustusideoita sain ja ne onki meille ajankohtaisia ens kesänä!Messuillahan oli se mun mielestä mielenkiintoinen kohde: 128-neliöinen Parha-talo. Talo oli kivan mallinen, ei mikään peruslaatikko.
Jo sisäänkäynti oli kiva ku se oli näin vinossa:


Kivasti toiselle puolelle taloa keskitetty makuuhuoneet ja toiselle puolelle yhteiset tilat. Samaan pyrittiin omassa talossammekin, meilläkin kolme makuuhuonetta on kaikki samalla puolen taloa. En voi kyl moittia tuota Parha-taloa, se ei tuntunu yhtään pieneltä! Kaikki huoneet oli sopivan kokoisia ja koko taloa kiersi katettu terassi, suuri plussa siitä! Oikeen kiva talo ja vielä ku sisustais sen oman maun mukaan :)!
Vieressä oli täysin samankokoinen talo Metkula, mut se oli just sellanen laatikko ja tuntu heti huomattavasti pienemmältä. Oli valtava ero ku meni tähän vieressä sijaitsevaan taloon, ei ois uskonu et samankokoset talot kyseessä!


Lisää messukuvia tulee varmasti silloin tällöin, tämä nyt alkuun :).

5 comments:

 1. Odottelinkin jo messukuulumisia! :)

  Nuo verhot on upeat, mutta metrihinta taitaa olla tosiaan kova!

  ReplyDelete
 2. joo upeat on, mut täytyy tosiaan miettiä onko koko sen rahan arvoiset...
  saat kaikki kuvat sit ku nähään, lastenhuoneistakin on ihan kivasti kuvia :)

  ReplyDelete
 3. Ihanaa, mahtavaa!!! :)
  Katotaan, milloin ehditään käymään kun laitetaan tuota pihaa nyt, jossain välissä kyllä ehditään. :)

  ReplyDelete
 4. Olen itsekkin lähdössä vihdoin ja viimein messuille lauantaina :) Toivottavasti sieltä saan vinkkejä kylpyhuoneeseemme.

  ReplyDelete
 5. Hanna: ei hätää, tuutte kun ehditte :). tässähän on nyt kaikenlaista...

  Oona: kivaa messupäivää! ootan innolla messukuviasi :)

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S