Thursday, August 19, 2010

Rästihommia

On ollu niin kiireinen alkuviikko et paljo asioita on jääny tekemättä/hoitamatta. Tämän päivän aikana aionkin hoitaa niistä suurimman osan (huomiselle jätän suursiivouksen ;)).
Laskujen makselua, opiskeluihin liittyviä järjestelyjä... Matkasuunnitelmia!!! Päätettiin et ootetaan nyt maanantaihin asti ennen ku varataan, jos saatas hyvät äkkilähdöt :). Päätettiin myöski et Espanja ei oo ehdoton päämäärä, et avoimin mielin mitä sattuu tulemaan tarjolle :). Mallorca kiinnostaa ja myöskin Sardinia!
Onko teillä kellään kokemusta äkkilähdöistä, joilla hotelli on määrittelemätön? Voitteko suositella tämmöstä matkaa? Hinta houkuttaa!!! Tosin meitä lähtee matkalle 4, et aika huono jos ei päästä samaan hotelliin :D.
Nyt mä lähden tästä tilaamaan verhoja, tavoitteena ainakin kodinhoitohuoneen oven ikkunaan verho sekä keittiöön verhot.

Tässä kuva meidän eteisestä:

Oon täysin ihastunu noihin AmandaB-Collectionin lyhtyihin, niitä täytyy saada lisää :)!

5 comments:

 1. Semmosta oon kuullut, että ei yhtään tiedä mikä siellä odottaa. Jotkut kaverit on joutuneet hirveään murjuun ja toiset taas saaneet luksushuoneen. Ja ei ole vissiin takeita että pääsee samaan hotelliin kuin muu porukka. Matkustajat sijoitetaan sinne missä on tilaa sillä hetkellä.

  ReplyDelete
 2. En itse lähtisi määrittelemättömään hotelliin mutta toi Sardinia houkuttelee minuakin paljon! Olen jo kauan halunnut käydä siellä.

  Adalminan blogissa kehuttiin kerran Sardiniaa.

  http://adalminassecret.blogspot.com/2010/06/sea-breeze.html

  Lueppas tuolta :)

  ReplyDelete
 3. Jenni: aivan, se riski siinä on et voi joutua eri hotelliin... eikä tosiaan tiiä hotellista, mut elämässä pitää olla jännitystä ;D. ja toisaalta meille hotelli on vain paikka nukkua & peseytyä, emme juurikaan lomalla vietä aikaa hotellihuoneessa... nooh täytyy miettiä :)

  Oona: kiitos blogilinkistä! täytyypä käydä kurkkaamassa :)

  ReplyDelete
 4. Ootteko kaveriporukalla lähdössä reissuun?

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S