Monday, August 9, 2010

Tahtoo!!!

Ollu jo monta kuukautta mielessä tämä ihanuus takan viereen... Artekin lehti-/takkapuuteline! Kesälomareissulla kävin Vepsäläisellä ja just valkoinen väri oli päässy loppumaan ja ois menny tehtaan tilaukseen eli en heti saanu tuota mukaani :(. No täytyy hankkia se sit täältäpäin.Kuvat täältä.

Myöskin kiva takkasetti on hakusessa, oisko vinkkejä?

6 comments:

 1. mäkin tykkään tuosta tosi paljon!
  takkasetti oli meillekin vaikea löytää, ostin omani silloni Askon loppuunmyynnistä.

  ReplyDelete
 2. Aioitko tuota halkotelineeksi? Olin jo itse ostamassa siihen käyttöön, mutta mieheni, joka ne puut sisälle kantaa sanoi, että kyseinen teline on liian pieni ja hankala käyttää :( Eli täydellisen puunkantotelineen etsintä jatkuu...ties kuinka pitkään.

  Virpi

  ReplyDelete
 3. Luinpa ajatuksella vielä juttusi läpi niin halkotelineeksi olet tuota telinettä aikonut. Jos hankit kerrothan millainen on käytössä!

  Virpi

  ReplyDelete
 4. Virpi: joo takkapuille ajattelin, joskus toimis myös lehtitelineenä :). on se varmasti totta ettei ois kovin käytännöllinen takkapuille, mut ehkä raavaat miehemme kantais puut pariin otteeseen tai osan sylissä ;D. jos päätän tuon hankkia ni juttua tulee varmasti :)

  ReplyDelete
 5. Ei ole totta! Sattumalta törmäsin tähän sun postaukseen ja katso, mitä mun blogissa on: http://liliannalehdokki.blogspot.com/2011/01/kanto.html

  Meillä on kyllä niin monessa niin samanlainen maku :D

  ReplyDelete
 6. Lehdokki: kävinkin jo sulle kommenttia jättämässä :). tosiaankin niiiiin samanlainen maku, kiva :)

  ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S