Sunday, April 1, 2012

Makuuhuoneprojekti edistyy!

Muistatte varmaan, miten viikko sitten pähkäilin meidän makuuhuoneen sängyn päätyseinää että mitä siihen keksisin. Sain teiltä valtavasti kivoja vinkkejä, kiitokset vielä niistä! Yksi vinkki, Tintin kirjoittama, iski tajuntaan ja koin sellaisen onnistumisen elämyksen :). Tiedättekö kun löytää jotain ihanaa yllättäen ja sattumalta, siltä minusta tuntui kun luin Tintin kommentin, johon hän oli linkittänyt tapettivaihtoehtoja, joiden joukossa oli mm. eräs mustavalkoinen kallatapetti. Niistä kalloista innostuin, kallat kuuluu mun ehdottomiin lempikukkiini, ovat ehkä jopa kauneimpia kukkia mitä tiedän.
Tuosta oivalluksesta alkoi eräs idea poikia mun päässä...
Tällä hetkellä näyttäisi erittäin vahvasti siltä, että jokin näistä kallakuvista olisi päätymässä meidän makuuhuoneen seinälle. Ei koko seinän kokoisena, vaan ikään kuin tauluna, johon tulisi myös kehykset. Mutta enempää en paljasta, suunnitelman näen kyllä jo mielessäni :). Ainoa, mikä tuottaa vaikeuksia, on se, etten osaa päättää mikä näistä kauniista kuvista olisi se oikea. 
Sain karsittua vaihtoehdot näihin viiteen, näistä oikeastaan neljä on suosikkejani. Mies osasi melko pian kertoa oman suosikkinsa eli hänellä niitä on vain yksi. Mutta hänellä ei yleensä näissä sisustusjutuissa ole mitään kovin ehdottomia mielipiteitä, joten lopullinen päätös jää mun tehtäväksi. Kuitenkin tykkään aina kysyä häneltäkin :).
Fototapetteja tilatessa on aina se pieni epävarmuustekijä, ettei tiedä millaisia sävyt tapetissa tarkalleen on... Se on näin tarkalle ihmiselle melko vaikeaa eli jännittää saa, millainen kuva sieltä sitten loppujen lopuksi tulisi! Mutta pelkkien kuvien pohjalta on valittava, ei auta muu.


Laitoin oikeaan sivupalkkiin äänestyslomakkeen, jossa voitte antaa äänenne mielestänne parhaimmalle kuvalle. Numeron löydätte aina kunkin kuvan yläpuolelta.
Eli minkä näistä näkisitte meidän kodissa?
Kommenttiboxiin saa toki perustellakin!

Kuvat lainattu Dreamstime.com

1.

2.

3.

4.

5.

Odotan innolla vastauksianne ja kommenttejanne, jospa ne selkiyttäisivät minunkin mieleni :)


EDIT
Täällä päässä jo vitonen (liian tumma kuva) ja myös nelonen (kallat liian korkealla = raskas kuva) hylätty! 

45 comments:

  1. Tosi kauniita kaikki, ymmärrän, että päätös on vaikea. Musta ei varmaan ole paljoakaan apua, mutta itse ottasin joko 3, 4 tai 5.

    Kallat on tosi kauniita, mulla oli meidän häissä yksi kalla hääkukkana.

    -I-

    ReplyDelete
    Replies
    1. heti ku julkaisin tekstin ja laitoin ton äänestyslomakkeen, hylkäsin jo kaks noista :D eli vitonen on ainakin täysin OUT, se on liian tumma.
      nelosesta tykkäsin kovasti, mut nyt alan hylätä senkin... siinä nuo kallat on liian ylhäällä ja se tekee tuosta kuvasta hiukan raskaan näköisen. eli 1, 2 ja 3 mukana mietinnöissä!
      kolmonen on miehen suosikki :)

      Delete
    2. Niin, huonetta ja kohtaa johon kuva tulisi, näkemättä on hankala sanoa, mikä sopii parhaiten. Mäkin tykkään myös 1 ja 2, mutta mietin, miltä näyttävät, jos tulevat noin alaspäin ja ovatko kuvina miten pienet. Mutta tosiaan, päädyt mihin tahansa noista, lopputulos on varmasti hyvä.

      -I-

      Delete
    3. niin toki on vaikea pelkän mielikuvan perusteella valita... jännä miten mulla alkaa ajatukset jäsentyä ku kattelen noita kuvia uudelleen ja uudelleen :))

      Delete
  2. Nelonen on enite mun makuuni! Mä taidan olla ainut joka "ei tykkää" kalloista?! en tiedä mikä siinä on. Monen kaverin/sukulaisen hää- tai muuna kukkana on ollut kalloja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. munki mielestä se on erittäin kaunis kuva, mut ku ajattelen sen seinälle ni se voi olla hiukan outo ku noin paljon kalloja tuolla yläreunassa ja alaosassa paljon pelkkää valkoista..
      en usko et oot ainut joka ei tykkää, eiköhän kaikille asioille löydy tykkääjänsä ja ei-tykkääjänsä :)
      mun mielestä kallat on vaan yksinkertaisen upeita, tosi kauniin elegantteja kukkia joita aina ihailen :) ei mitään turhia härpäkkeitä vana juuri osoitus siitä, miten yksinkertainen on kaunista :)

      Delete
  3. Äänestin kakkosta! Se on jotenkin ihan teidän kodin näköinen! :D

    ReplyDelete
  4. Mä äänestin nelosta siitä huolimatta että oot sen jo hylänny :) se vaan oli mun mielestä noista kivoin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. se näyttää kyllä kivalta mut liikaa tavaraa vain kuvan yläosassa :/

      Delete
  5. Mulla on sama maku kuin sinun miehelläsi ;)
    -Nuppu-

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) siinä kuvassa mua vaan mietityttää tuo alaosan sinertävyys, siis tapetilla olis varmasti melko sinertävä ku on tuota varjo-osaa...

      Delete
  6. Nro 1. tai 2. ehdottomasti :)

    ReplyDelete
  7. Minäkin äänestin kakkosta, mutta nelonen on toinen suosikki!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakkosessa mietityttää, tuleeko vihreää liikaa...

      Delete
  8. Nelonen on suosikkini, mutta koska se oli jo hylätty ääneni menee kakkossuosikileni numero kakkoselle. :)

    ReplyDelete
  9. Nelonen olisi ollut minunkin suosikkini heti ensi katsomalta, mutta koska olet hylännyt sen vaihtoehdon, niin näkisin että kakkonen olisi myös hyvä vaihtoehto..

    T. Ansku

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo kakkonen on kiva, mut mietin et onko siinä liikaa tuota vihreää..

      Delete
  10. Äänestin ykköstä, siitä syystä että makuuhuone kuuluu kahdelle toisiinsa kietoutuneelle ihmiselle :) Eli en osaa aatella, onko kuva tumma/vaalea tai asettelu hyvin jne jne ihan vaan muka symboliikkaa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hyvä symboliikka! ykkönen on myös mun suosikki :)) mut mietin kuitenkin vielä et häiritseekö kuvan toispuolisuus liikaa...

      Delete
  11. Minäkin äänestin nelosta lukematta edes postausta loppuun, yleensä kun mulla se ensimmäinen suosikki on lopulta se, minkä kuitenkin valitsen. :) Yritin uudestaan katsoa kolmea ensimmäistä, mutta en osannut valita, kaikki kauniita kuitenkin ja hyvä varmasti tulee mistä tahansa. No, tästä ei tainnut olla paljon apua, viisautta valintaan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mun pitää aina pähkäillä; jos teen päätöksen liian nopeasti mutu-tuntumalta, kadun sitä aina jälkeenpäin :/

      Delete
  12. Kolmonen olis mun suosikki, ei liikaa vihreää ja kauniisti nuo kukat aseteltu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mullekin tuo vihreän värin määrä on tärkeä :D

      Delete
  13. Mä äänestin taas tuota sun hylkäämään nelosta:)
    Syy siihen ihan se, että jos lattialla seinän edessä jotain, niin kuva ei mene "piiloon".

    Jos tapetti tulee ns puhtaalle seinälle niin sitten kakkonen:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm, et tainnu lukea tekstiosuutta kokonaan :)
      eli ei tule koko seinälle vaan vain sängyn päätyyn tauluksi :)

      Delete
  14. Kolmonen on mun ehdoton suosikki! ja sit mua alko kyllä kiinnostaa (kun en näistä oikeen mitään ymmärrä) että miten sen käytännössä toteutat? eli siis lataatko kuvan tuolta dreamstimesta ja laitat sen sit jonnekkin, joka tekee siitä tapetin/taulun tai jonku vastaavan? aaaah, mutta olitkin näköjään kirjottanu ettet vielä paljasta enempää :D jään siis mielenkiinolla oottaan, ehkä se jossain välissä sit selviää :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo siis se yritys, joka tekee meille tuon tapetin, tekee yhteistyötä Dreamstimen kanssa :)
      selostan sitten vielä postauksessa asiasta, sit ku se on ajankohtaista.

      Delete
  15. 4 olis kaikkein parhain.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuvana on kaunis, mut huonosti aseteltu vain yläreunaan :/

      Delete
  16. 4 ehdottomasti!
    Kakkonenkin on hyvä, mutta kolmonen liian "aseteltu" minun makuuni :)

    ReplyDelete
  17. Itse pidän eniten ykkösestä, kuvan symboliikka, johon Maisa aiemmin viittasi, kiehtoo kuvassa tehden sen persoonalliseksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. se taitaa mullakin olla vahvimmilla, ollu ehkä alusta asti ;)
      se on tosi tyylikäs ja yksinkertainen!

      Delete
  18. Mun suosikki olisi 4, sillä alaspäin "roikkuvat" kallat sopisivat mielestäni hyvin "katokseksi" sängylle :) Eli älä nyt ihan vielä hylkää sitä vaihtoehtoa!

    -Ottelius-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm voihan sen noinkin nähdä jos oikein pinnistelee ;D

      Delete
  19. Moi,
    äänestin vastoin hylkäämistäsi :) heh.

    Eli 4. on mielestäni paras. Sehän oli tulossa makuuhuoneeseen ja sängyn ylle ymmärtääkseni. Silloin tuo kuva olisi juuri paras nimenomaan hylkäämisperustelujesi takia. Kallat roikkuisivat sängyn yllä ja tekisivät illuusion nukkumisesta kallojen alla. Kuin ne muodostaisivat katoksen sängyn ylle.

    Muut kuvat ovat mielestäni myös kauniita, mutta omasta mielestäni tuossa nelosessa on ainoastaan ideaa juuri sängyn päätyyn. Muut hieman liian kepeitä. Niitä voisi olla muuten makuuhuoneessa tai useampi jossain muualla seinällä.

    Olen kunnon vastarannankiiski :D heh
    Tietysti kuvan koko ja sijainti sängyn päässä vaikuttaa tuohon hieman. Koko seinän kokoisena se voisi olla paras.

    Asta

    ReplyDelete
    Replies
    1. niin jostain syystä se vaan näyttää mun mielestä tasapainottomalta ja liian raskaalta, vaikka yleisesti ottaen tosi kaunis kuva onkin :) ehkä siinä vaan on liikaa tavaraa, yksinkertainen on kaunista!

      Delete
  20. Vielä melkein "matti-myöhäsenä" tulin kommentoimaan. :o) Äänestin kakkosta, koska siinä kallat on asteltu mun mielestä kaikkein kauneimmin ja jotenkin mä nään sen paremmin sängyn päädyssä kuin esim. 1, koska se on sellanen kokonaisvaltaisempi...kauheeta kun hankala selittää! :oD Siis kun se ykkönen tosiaan on sellanen toispuoleinen mitä itsekin aprikoit.

    Toisaalta se ykkönen on kiva sen "symboliikan" takia, mutta voihan sitä 2 ajatella silläkin tavalla, että siinä on myös kisut mukana! ;o)

    ReplyDelete
    Replies
    1. se on kyllä kaunis, mut ehkä liikaa vihreää... :D
      ykkösen toispuoleisuuden vois ehkä paikata ikkuna joka on tuolla päätyseinustalla eli meidän makkarikin on hiukan toispuoleinen ja nuo kallat ois just sillä puolella joka kaipaa lisää tavaraa :D onko hyvä selitys :D
      ahaa okei eli siinä ois minä, mies ja kisut. mikä se viides sit ois :D

      Delete
  21. Mattimyöhäisenä tämäkin, ehdoton suosikkini on 3, koska se on ihanan kevyt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) se on kyllä kiva, miehenkin lemppari oli se :)

      Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S