Wednesday, April 18, 2012

Uusi kuvakulma


Tällaiset näkymät on aina niin kodikkaita, kun ulkoa pimeästä katselee sisälle iltavalaistuun kotiin ♥
Vielä kotoisamman siitä tekee tämä näky
 


Kodikasta keskiviikkoiltaa teillekin!

29 comments:

 1. Hih, ihana kuvakulma! :)
  Ja tosiaan valaistu koti on ulkoapäin tosi kodikas!

  ReplyDelete
 2. Ihana nappisilmä siellä kurkkii <3 Meilläkin toinen kisu istuu usein työhuoneessa ikkunan alla olevan lipaston päällä ja kattelee ikkunasta, kun tulen töistä kotiin <3

  -I-

  ReplyDelete
 3. Hauska uusi kuvakulma ja kukas pörhiläinen se sieltä kurkistaakaan :)

  Meillä on molemmat kisut suuren osan valveillaoloajastaan päivystämässä ikkunassa. Keittiön pikkuikkuna on paikka, josta käydään kiihkeimmät taistelut, siihen mahtuu vain yksi kisu. Nuorempi kisu, joka on muutenkin viime aikoina kasvattanut kovasti luonnettaan on ottanut tämän nyt omakseen:) Kyllä vanhempikin sinne välillä pääsee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. oho, oisin kuvitellu et osat toisinpäin et vanhempi määräis niin ku yleensä aiemmin on ollut :D. hyvä hyvä nuorempi neiti <3

   Delete
 4. Sä oot oikeesti kissahullu! Mutta niin mäkin:-)
  Meidänkin katit hieman levottomia, niin kiihkeästi odottelevat mökille pääsyä, luulen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D oon sellainen, et sama mikä lemmikkieläin mulla ois, oisin hulluna siihen <3 oon vaan niiiiiin eläinrakas että! kaikenmoinen hyvänlainen eläinhulluus on hyvästä :D
   silityksiä teidän kattimateille!

   Delete
 5. Ohho, en edes huomannut haasteessa tuommoista kohtaa kuin uusi kuvakulma :) Mistähän sitten itse ottaisi kuvan.. Oli kyllä hauska idea ottaa kuvat ulkoapäin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. heh, mä kyllä hieman muutin haasteen sanoja minulle sopivimmiksi, joten voi olla että keksin itse tuon "uusi kuvakulma", en enää muista :)

   Delete
 6. Tosiaan ihana kuvakulma! Se on aina kodikasta kun pimeällä näkyy talojen valot sisällä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin on, tulee sellainen lämmin fiilis siitä :)

   Delete
 7. voi mikä kissa! :) ihana!

  http://jivingsoul.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin hän on <3 ja niin on toinenkin :))

   Delete
 8. Tää oli kiva kuvakulma, kisu tietenki tuo tähän lisää hauskuutta :)

  ReplyDelete
 9. Olipa kiva :)
  t. Äippä

  ReplyDelete
 10. Kyllä kotiin on niin ihana tulla kun kissa kipittää tervehtien vastaan <3. Rakkaan Olivian kuolinsyystä tuli vihdoin Eviralta tietoa: " Äkilliseen sydämen toiminnanvajaukseen viittaavat muutokset." Mitään sairautta, joka olisi johtanut tähän, ei todettu. Eli sydänkohtaus voi siis tulla suht nuorellekin kissalle :/. Raportissa kuvaillaan kissaa ja rasvavarastoja sanotaan "erittäin runsaiksi", (Olivian paino 5,6kg, mutta brittiläiseksi ei mikään mahdoton, sillä isompi rotu). Tuli siis sellainen olo, että olisi ollut parempi hillitä kissan liiankin hyvää ruokahalua ja tämä tavallaan oma syy loppuviimeksi... :/.

  ReplyDelete
  Replies
  1. totta! mietin tänään ku menin Seinäjoen ohi et mitenköhän teidän Olivian juttu on edistynyt ja täällä oli sitten kommentti odottamassa <3
   älä missään nimessä Pilvi syytä itseäsi!!!! tiedän ihan varmasti, että teit parhaasi Olivian eteen ja rakastit kissaa niin paljon kuin ikinä vain mahdollista. ja kyllähän sen pienen katse tuossa kuvassakin jo kertoo kaiken, onnellinen ja onnekas kissa, että sai teillä asua ja elää! eihän sitä tiedä vaikka taustalla oli joku synnynnäinen sydänvika ja tämä olisi tapahtunut joka tapauksessa. mä mietin aina niin et kaikella on tarkoituksensa, vaikka sitä ei aina millään ymmärräkään. näinkin olisi tapahtunut, olisit sä sitten tehny mitä tahansa.
   älä syytä itseäsi ethän!!! siitä tulee vain paha mieli :(
   meidän kissat painaa vanhempi neiti 4,6kg ja nuorempi 4,5kg. molemmille ruoka maistuu :P

   Delete
  2. Kiitos sinulle, yritän olla syyttämättä itseäni ja aika hyvin nyt onnistunutkin siinä. Olenhan itsekin pikkuisen pullea ja nautin ruuasta, kuten Oliviakin. Ja pääasia, ettei pikkuinen kärsinyt kauaa, sai kuolla nopeasti omassa lempipaikassaan. Halitaan kaikki omia kisuja ja muita rakkaita <3.

   Delete
  3. siis mä ilmoitin väärin kissojemme painon, kilo noista lukemista pois :D

   Delete
 11. Kiva kuvakulma, mitä harvemmin näkee...:)Mua kans toinen kissa aina odottaa töistä kotiin makkarin ikkunalla. Se on ihana näky! Meille piti oikein ikkunalaudatki laittaa pelkästään kissojen takia, et saavat istua kattelemassa ikkunasta:) No, ikkunat tosin ei pysy puhtaina(ihme kuolavana menee laidasta laitaan), mut mitäs pienistä, ku kateilla vaan on hauskaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi miten hellunen kissa! <3
   ja nenujäljet ikkunassa on vain kodikasta :))

   Delete
 12. Se on NIIN ihana näky kun tulee töistä kotiin väsyneenä ja sattuu ulkoa vilkaisemaan ikkunasta, ja kisuhan se siellä jo odottelee mammaa saapuvaksi (tai ehkä koittaa ikkunan läpi saalistaa kurrea...) <3 Ai että, ihana tuo teiänkin katti, molemmat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi niin on <3 siitä näystä tulee niin hyvä mieli ja heti pakko kaapata matikainen syliin :)
   kiitos, kiva että toinenkin mainittiin :D

   Delete
 13. eikö harmita kun kissat on leikattu et saa niitten sulosii pentuja ihailla,mut on siinä kuitenkin paljon hyviä puoliakin.hauskaa viikonloppua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. no joo, joskus puolitosissani asiaa kyllä harmittelen! varsinkin vanhemmalla neidillä ois pitäny teettää pennut, kissa on niin äärettömän viisas ettei voi sanoin kuvata. nuorempikin on toki aivan ihana kullanmuru, mut hänellä on sellaisia adhd-kohtauksia että ihan hyvä ettei saanut pentuja :D.
   tosin sellainen ongelma ois tullut eteen, et meillä ois tällä hetkellä varmaan ihan valtavasti kissoja: en raaskis luopua yhdestäkään pennusta! en luottais et ne pääsis tarpeeks hyvään kotiin :P. eikä mies suostu kuin kahteen kissaan kerrallaan, joten umpikuja...
   kissahan on paras leikata heti alle vuoden ikäisenä, ennen ensimmäisiäkään pentuja! joskus kuulee järkyttävän vanhanaikaista tietoa, että pitää odottaa kissan saavan ensimmäiset pennut ja leikata vasta sitten. eläinlääkärit on ollu ihan kauhuissaan ku oon kertonu noita juttuja... harmi ettei kaikki ihmiset tajua asioiden todellista laitaa.
   huomaako et kissoista riittäis juttua vaikka kuinka ;D
   kiitos! kivaa viikonloppua sinullekin :)

   Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S