Saturday, April 14, 2012

Sisustustyynyt


Sateisen lauantain kunniaksi vielä toinenkin sisustushaasteen sana, kovin on mustavalkoista tänään blogissa :)
Löysin nämä tyynyt viime kesänä Ikean poistopisteestä ja hyvä niin! Tällaisen mustavalkoisen ja raitafanin silmät laajeni moisesta näystä ja nappasin ihanuudet äkkiä ostoskärryyn. Viime kesänä tyynyt koristi terassia, tällä hetkellä rentoiluhuoneen valkoista sohvaa, josta ne on kätevä siirtää tyynyksi televisiota katsellessa. Ihanan pehmoiset ja isot tyynyt, jotka on säilyttäny muhkeutensa erittäin hyvin! Hyvä löytö yhdeksän euron kappalehintaan.Herkuteltiin juuri Subwayssa, räntäsateinen loppuilta kuluukin sisätiloissa! Kova järjestelyvimma päällä, tää täytyis kyllä ehdottomasti hyödyntää! Ehkä keittiön laatikoiden pesua & järjestelyä..? Siinähän oiskin sopivasti actionia lauantai-illalle :D2 comments:

 1. voi harmi ku en noit tyynyjä ostanut ku oli tarjolla ovat niin kivan näköiset.kuule älä nyt ala mitään siivoon vaan olet varmaan leposi ansainnut:) maisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihana Maisa! joku vois sanoa mulle säännöllisesti tuon viimeisen lauseen ;D
   en mä alkanu siivoomaan ku aloin suunnitella sitä makuuhuoneprojektia ja oon ihan innoissani, nyt se alkaa vasta kunnolla hahmottua!
   on vaan niin kovasti hommaa tässä että usein unissanikin teen kaikenmoista, mut ehkä syksyllä helpottaa :)

   Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S