Tuesday, February 22, 2011

Teemat testissä!

Arvatkaa mitä ostin eilen!


Joo laskiaispullat :P
Mutta myös ensimmäiset Teemani!
Niitähän pähkäilin jokin aika sitten postauksessani Astiamietintöjä.

Ostin Iittalan valkoiset Teema-kupit ja lautaset (17 cm):


Ostin neljä kuppia ja neljä lautasta, näillä pääsee hyvin alkuun! Mietin nyt kaikessa rauhassa hankinko lisää Teema-osia ja jos hankin, niin mitä.
Ne helmenharmaat pikkukulhot ois kyllä kivat ja tarpeelliset :). Ja näitä kuppeja+lautasia vois olla kuudet tai kahdeksat, mut ne ehtii!


Nämä oli nyt tosi hyvään hintaan: 5,95 eur/kpl! Sekä kupit että lautaset.
Tarjous oli Minimanissa ja koski just näitä valkoisia kuppeja ja lautasia. Muistaakseni tarjous on voimassa vielä tänään!


Näissä on vaan se huono puoli, et haluan noiden i-merkkien pysyvän kiinni! Joten täytyy varmaan aina tiskata käsin... Ne merkit on mulle nimittäin näiden astioiden sielu :D. Säilytän ne aina kaikissa Iittalan tuotteissa, ehdottomasti!
Säilytättekö te?

Laskiaispullat on nyt herkuteltu lämpimän kaakaon kera! Tänä vuonnahan pääsiäinen on melko myöhään ja näin ollen myös laskiainen.
Laskiaistiistai osuu tällä kertaa naistenpäivälle, 8.3.!
Samana päivänä laskiaistiistai, naistenpäivä & mun synttäripäivän aatto; on siinä juhlaa kerrakseen ;D (mitenköhän mies selviää...).

Teeman rinnalla mua on alkanu kiinnostaan Arabian Koko-sarja. Ihania sävyjä ja muotoja!!!
Joko teiltä löytyy Koko-astioita ja minkävärisinä?
(Olipa hiukan poukkoileva postaus :P)

55 comments:

  1. Oi mistä löysit nuin edullisesti teema astioita? :)

    ReplyDelete
  2. Elluu: Minimanissa sattui olemaan tarjouksessa, mut vaan nämä ja valkoisina :)

    ReplyDelete
  3. Ihanat! Mä olen kanssa valkoista teemaa pitkään haaveillut, mutta vielä ei ole YHTÄÄN meillä. Kokoa löytyy valkoista ja ruskeaa JÄÄTELÖkulhoa ;) Niistä olikin sopivasti juuri kuva eilisessä Talvi ja Tunnelma -postauksessani.
    Ihanat kuvat sulla taas! *huoh* #haaveilee järkkärikamerasta ja taidosta käyttää sellaista...# ;D

    ReplyDelete
  4. Onpas ollut edulliset tosiaan. Juuri viime viikolla katoin Stockkalla ja muki tais maksaa yli kympin :-O
    Meillä lähti viime viikolla muumimukeja eteenpäin ja hankin arkimukeiksi teeman lautasten ja kulhojen (sininen, valkoinen ja hiekka) rinnalle juurikin tuota Kokoa valkoisena, suklaanruskeana ja vaaleansinisenä. Ja nyt mietin josko ostaisin niitä uusia Roses-sarjan mukeja vielä muutaman. En vain ole vielä aivan vakuuttunut tykkäänkö vaiko en :-)

    ReplyDelete
  5. Hah! Mun mies just nauroi viikonloppuna että mitä ihmeen väliä niillä tarroilla on? Kun etsin pöytään laseja missä kaikissa se vielä olis...
    Kokossa on ihanat ne turkoosit ja ruskeat! Mun pitäisi aina vaan saada koko kuuden hengen setti kerralla :)

    ReplyDelete
  6. Nyt kun on ollut ongelmia Ikean tuotteiden kanssa, olen alkanut miettimään, josko pitäisi sittenkin alkaa kasvattamaan Teema kokoelmaamme, jotta saataisiin toimivat arkiastiat, sillä 24h:ta en ihan heti jaksa uudelleen käyttöön ottaa...

    Minä aina poistan kaikki merkit, sillä minusta olisi epämielyttävää juoda kupista, jonka reunassa olisi tarra, johon tarttuisi likaa. Mutta poistan ne siis kaikista tuotteista myös esimerkiksi Kivi-tuikuista, koska minusta ne ovat kauniimpia ilman tarraa. Toivottavasti et ota tätä henkilökohtaisesti, sillä vastasin vain kysymykseesi!

    Iloa viikkoosi!

    ReplyDelete
  7. Löytyy kumpaakin sarjaa, vakoisena ja harmaana teemaa ja kokoa valkoisna, vihreänä ja vaaleansinisenä...

    ReplyDelete
  8. Ihania valkoisia astioita :) Ja halvalla :O Itse haluaisin valkoisia ja harmaita. Mietin kovasti, että myisin nuo siniset ja vihreät pois..

    ReplyDelete
  9. Täällä löytyy Kokon keräilijä :D itsellä löytyy kolmea väriä; white, chocolate ja pistacia. Harmi vaan, että asun vielä kotona ja en pääse käyttämään noita astioita :D Innolla odottelen sitä hetkeä että pääsen muuttamaan omaan asuntoon ja syömään noilta ihanilta astioilta (:

    ReplyDelete
  10. Samoja mietteitä minulla. Haluan valkoisia ja harmaita teemoja, minusta se syvä lautanen on varsinkin jotenkin kaunis. Mutta toisaalta mietin miksei Koko :) Vaikea valinta. En ole ostanut vielä mitään. Tällä hetkellä minulla on Arabian Illusia sarjan valkoisia lautasia ja niistä on kaikista pikkupalanen lohjennyt reunasta :( "Pyhä" kahvikuppeina minulla on punaista Illusia ja siihen joitain tarjoilujuttuja. Ja onhan minulla valkoista ja punaista teemaa joulukattaukseen :) Ehkä se kuitenkin on teemaa mitä seuraavana ostan. Mistä tosiaan olet noin halvalla saanut, minä kävin iittala outletissa ja kakkoslaadun lutasetkin maksoi yli 10, en sit ostanut koska mieluummin maksan ykköslaadusta. Nuo sinun Willeroyn kahvikupitkin on ihanat <3 Sinulla on ihana blogi. T vakkari lukija!

    ReplyDelete
  11. Oho, onpas edullisia! Meinasinki kysyä et mistä noin edullisesti mut huomasin jo vastauksen Ellulle :) Tahtoo minimaniin!

    Minä kans tykkään et nuo Iittalan merkit pysyis astioissa kii, mut ruokalautasista on jo melkein kaikki irronnut astianpesukoneessa ja punkku- ja valkkarilaseistakin muutamista, kun koneessa ne pesen. En uskalla niitä käsin pestä, särkyvät pian ku niin ohutta lasia.

    Arabian Koko astioita ihastelin Tampereen reissulla, vaaleansinisenä, mut jätin vielä kauppaan. Ostin sit edullisemmat samanväriset Ikeasta, niistä kuvia tänään tai huomenna, saa nähä miten ehtii noitten villiviikareiden kanssa :))

    ReplyDelete
  12. Lehdokki: on nuo kyllä kivat joo, ihanan simppeli muotoilu Teemassa :). HEI! mullahan ei oo järkkäriä, mä palautin sen ja ostin Canon Powershot S95 -kameran! aivan ihana enkä kyllä vaihtais järkkäriin!!!!!! :)

    Essin äiti: no sepä just onki iso plussa ku Kokoa ja Teemaa voi hyvin yhdistellä keskenään!! täytyypä katsastaa kaupassa mitä värivaihtoehtoja tuosta Koko-sarjasta onkaan :). joo Stockan hinnat on usein järjettömät... sama muki lähes puolet halvemmalla Minimanissa!!
    ne Roses-mukit kyllä jakaa mielipiteet kahteen joukkoon :). itelleni en taida ostaa :P

    Johanna: voi voi tarrat on tärkeet! ja jostain luin että ne kertoo sen, et tuote on aito. kyl mä ainaki haluan ehdottomasti ne pitää paikallaan, tuote on pilalla jos tarraa ei ole :D

    Vekarus: en tietenkään ota henkilökohtaisesti höpsö :). nämäkin on niitä makuasioita, jännä miten erilaisia mielipiteitä ihmisillä on. ymmärrän toki tuon epämiellyttävää juoda -pointin, mut mä kyllä käsin pesen pesuaineella sen merkinkin ettei niissä mitään likaa ole, ainakaan meidän astioissa. vielä ei oo vieraat sanonu etteivät halua juoda ku lasissa on merkki :D. voin sit tarjota muita astioita jos näin käy :). enkä mä itekkään sitä merkkiä suuhun laita, käännän aina lasia/mukia jos tarpeen :D.
    kiitos, iloa ja aurinkoa myös sinun viikkoon!

    anne: oi sullahan on ihana kokoelma molempia!!

    ReplyDelete
  13. Meillä t.sin,harmaata ja keltasta Teemaa vuodelta kirves. Harmaa ostettiin edelliseen omakotitaloon, on ollut pois silmistä neljä vuotta ja taas iskee. Oli pois tuotannostakin, saako siytä taas?! Tarrat olis kiva jos pysys,mut ei ne oo pysynyt. Paitsi kivituikuissa :)

    ReplyDelete
  14. Sanna: valkoiset ja harmaat muakin eniten kiinnostaa, nimenomaan helmenharmaat :)). hei kiitos Sanna blogini maininnasta Tilan fb-sivulla <3

    Sippo: voi että ku kuulostaa hyvältä sun astiat! kyllä minäkin oottaisin innolla et pääsisin niitä käyttämään :))

    Eija: minäkin tykkään niistä syvistä lautasista, ja varsinki niistä pikkukulhoista helmenharmaina <3.
    Minimanista löysin nuo tarjouksesta, joka on voimassa vielä tänään tai sit päätty eilen, en ihan tarkkaan muista... mut monesti siellä tarjoukset on pitempään mitä lapussa lukee ;). toivottavasti saat omasi, jos haluat. mut tarjous koski vain näitä valkoisia!
    kiitos Eija ihanasta kommentista ja kehuista <3

    J: joo voi harmi sit jos irtoo :/. varsinkin näissä valkoisissa pitäis pysyä kiinni, näyttävät niin kauniilta tarrojen kera :D. niin ja viinilasit myös!! mä pesen ne usein käsin, eivät muuten oo niin särkyviä miltä vaikuttavat!! oon meinaan melko ronskisti niitä tiskatessa käsitelly eikä ykskään oo hajonnu! suuri plussa siitäkin Iittalalle!
    jei, kuvia odotellessa!! :)

    ReplyDelete
  15. Mulla on lähes kaikki astiat Iittalaa, posliinit just valkoista ja mustaa Teemaa. Posliinisissa astioissa on pysyny I-tarrat kiinni, laseista taas lähtee helpommin irti. Ja siis ihan koneessa pestään. Mä kans tykkäisin, että tarrat pysyy, muutamaan otteeseen oon niitä kaivellu astianpesukoneen pohjalta ja yrittäny liimata uudelleen :) Mies ei oikein käsitä, miks niit tarroja täytyy siin pitää -tokaisi kerran, et liimataan iso Iittalan tarra ikkunaan, ni sit kaikki tietää, et meidän lasit on aitoa Iittalaa ;DD Hän ei oikein näistä merkeitä perusta...

    Mukavaa tiistaita!

    -I-

    ReplyDelete
  16. Uusi lukija täällä, hei :) Niin herkullisen näköinen laskiaispulla! Tulipa kamala himo heti ostaa itsellekin herkkuhetkeä varten.

    Meillä on turkooseja KoKo-jälkkärikuppeja. Tykkään :)

    Meillä pysyy tarrat kiinni tuikkukipoissa, mutta astioistan otan ne pois.

    ReplyDelete
  17. Mä kuulun myös näihin "merkittömien" ryhmään =) Eli siis otan aina nuo Iittalan punaiset pallot astioista pois. Mielestäni astiat ova kauniimpia ilman niitä. Tuikuissa annan merkkien pysyä niin kauan kun pysyvät.

    Meiltä löytyy valkoista teemaa 12 hlön sarja. On useampaa lautas kokoa (ruokalautaset, syvät sekä "pulla lautaset" jotka ovat poikkeuksellisesti kokoa 19cm). On myös pikkukulhot. Kaikki nämä kovassa käytössä ja kestää hyvin!! Tämän lisäksi on kahvikupit sekä kokon:n turkoosit että nuo Villeroy:n wavet mitä sinullakin kuvissa näkyy. Näitä kuppeja siis molemmissa sarjoissa 8:lle hlölle. Näillä on pärjätty hyvin! Olen ostanut nuo koko:t Iittalan ouletista kakkoslaatuna enkä huomaa niissä mitään eroa ykköslaatuun, paitsi hinnan =)

    Ja sitten vielä yksi juttu. Meillä ei ole ns. arki ja vieras astioita erikseen. Olen sitä mieltä että kun olen ison rahan pistänyt kiinni asioihin niin niitä olisi sääli vaan säilöä kaapeissa. Ne on tarkoitettu käytettäväksi ja ovat niin kauniitakin joten miksi niitä ei käyttäisi. Kaikki eripari-mainos mukit yms. olen hävitänyt jo vuosia sitten. Mites muilla??

    t. Kati

    ps. Kiitos aivan ihanasta blogistasi!

    ReplyDelete
  18. Hupsista, siis Teemaa nuo jälkkärikulhot onkin :P

    ReplyDelete
  19. Nam mikä herkkupulla.

    Minulta löytyy vaaleanpunaiset espresso-kupit, tosi söpöt. Haluaisin myös niitä vaaleansinisiä kulhoja ja kuppeja. Ne värilliset on kyllä kivoja :)

    ReplyDelete
  20. Teemat on kivoja. Itselläni arkisarjana just Teema. Turkoosin, oliivina ja valkeena.
    Kokosta en niin välitä, vaikka se stemmaa kivasti Teeman kanssa. Mulla on ne soppakulhot omenanvihreenä ja on jotenkin niin kiikkerät. Mut maitokannu on kiva. Sitä pidän juhlapöydässä maitonekkana, kun se vetää niin paljo enempi maitua kun tavis-nekka.

    ReplyDelete
  21. Voi kun alkoi tekemaan mieli laskiaispullaa..!! En osaa kylla varmaan edes pullaa leipoa, pitaiskohan kokeilla...

    Ihanat astiat olet ostanut!! Meilla on valkoiset Teema-lautaset (olikohan 17cm ja 26cm) ja murokulhot. Kokoa loytyy mukeissa valkoisena ja ruskeana. Ja tarrojen haluaisin tietysti kestavan astioissa, kun mun mielesta ne on kauniit ja se on just se juttu, mutta astianpesukoneessa ne kylla sitten jossain vaiheessa lahtee pois.

    Ei mun mielesta niihin tarroihin mitaan likaa ole tullut, ja muutenkin juon silta toiselta puolelta. :-)
    Kerran meilla oli vieraita drinksulla ja eras heista raaputti sita tarraa lasista irti, olisi tehnyt mieli sanoa, etta jata se tarra rauhaan!!! :-DD

    Rags

    ReplyDelete
  22. PS. Meilla on kissoillakin Iittalan ruokakupit, mustavalkoiset Taikat. :-)

    Rags

    ReplyDelete
  23. Sokrutin: vuodelta kirves :DD. luulen ettei sitä samaa harmaata saa, mun mielestä tää on vaaleempaa "helmenharmaa" on sävy. joo tarrat ois kiva, astian koriste :)

    I: hihii, vai sieltä asti pitäny tarroja metsästää :D. se on ikään kuin sen astian koriste, joten ei se auta jos se on ikkunassa :DD. miehet...
    kiitos, mukavaa tiistaita sinnekin!!

    Suvi: heippa Suvi! tervetuloa blogini pariin ja kiva ku jätit viestin!! :)
    käyhän ostamassa laskiaispullat tiistain kunniaks :P
    joo mä jo etukäteen oon huolissani et sit ku ekasta kupista tai lautasesta lähtee merkki pois, mun täytyy varmaan irrottaa ne muistakin (pala kurkussa) :D

    Kati: ahaa :). mä taas nään ne tarrat Iittalan astioiden koristuksina, siks tykkään :). ja onhan se tarra yksinkertaisen tyylikäskin.
    kuulostaa tosi kivoilta sun astiat!! tykkään :)). meillä nuo Villeroy&Bochin astiat on juhla-astiat, tarkoitan lähinnä ruokalautasia et niitä käytetään ku oikeen ajan kans syödään ja katetaan :). joskus ihan vaan me kahdestaankin, ei aina tarvi olla vieraita ku ne on käytössä. mut joka päivä en edes haluais niiltä syödä, sillon ne special occasion -tilaisuudet ei tuntuis arjesta poikkeavilta. mulle ne astiat tuo osaltaan sen luxus-fiiliksen ruokailuun, et siks näin :). arvostan niitä siis eri tavalla ku en niitä joka päivä käytä :). en kuitenkaan niitä pitkään halua laatikossakaan pitää, et ainakin kahden viikon välein niiltä syödään :). kulhoja ja kahvikuppeja käytetään useammin.
    ei kestä kiittää, ihana kuulla et tykkäät blogistani :))

    Suvi: ok :))

    Hanna: oli kyllä melko NAM! voi jopa kuulostaa söpöiltä nuo sun kupit :). mikähän siinä onki et nyt iskee kaikki vaaleanpunainen ja vaaleansininen, ainaki muhun :)!

    ReplyDelete
  24. Nam nam laskiaispullaa! :P
    Nuo Teema-astiat ovat kyllä kauniita yksinkertaisuudessaan, tykkään! :)

    ReplyDelete
  25. Outi: kiva kuulla sun kokemuksia! täytyypä katella kaupoissa tota Koko-sarjaa ja mietiskellä :), hyviä pointteja!

    Rags: kokeile ihmeessä!! ja paljo kermavaahtoa :P. meillä yleensä sellanen valmiskermispurkki, kissat juoksee salamana keittiöön ku avaan sen korkin ja pakkohan niillekin on sit aina antaa kermavaahtoa.. :D. varsinki vanhempi on täysi kermisaddikti!!
    niinpä, samaa meltä tarroista! enkä mäkään sitä tarraa suuhuni laita :D.
    siis OU NOU!! mä oisin varmasti ottanu sen lasin siltä vieraalta ja antanu jonku toisen :D.
    t. tarra-addikti
    ohhoh, kyllä teidän kisujen kelpaa! meidän kissojen ruokakupit on mustavalkoiset barokkisarjaa Mustista ja Mirristä :D

    Hanna: joo muaki alko heti tekeen uudestaan mieli laskiaispullaa :P. ja oon samaa mieltä Teemoista :))

    ReplyDelete
  26. Hyvältä näyttää. Ja hyvään hintaan olet astiat saanut. Teema ja Koko ovat mielestäni tosi hyvin yhdisteltävissä joten miksei kokoakin sekaan :) Itse olen ainakin miettinyt Teeman sekoittamista omaan Koko sarjaani. Molemmista astiastoista kun löytyy niitä tosi hyviä juttuja joita toisesta jää kaipaamaan.

    ReplyDelete
  27. Katoskohan mun kommentti vai tuleekohan tää tuplana..? Mutta nyt siis eri mielipide tarroihin :) Mä poistan aina ekana. Mun mielestä yhtä mautonta ja jotenkin halvan näköstä jättää kuin jos mies jättää puvuntakin hihaan sen ommellun merkin näkyviin.

    Makuasioita, todellakin :) Tämä on ensimmäinen asia mistä olen täysin eri mielestä. Kotiasi pidän aivan taivaallisen kauniina ja ihanana :)

    Kaisa

    ReplyDelete
  28. S,meillä tosiaan on tuota turkoosia ja valkoista teemaa ja paljon muitankin Iittalan juttuja. Itse kanssa haluan että tarrat pysyvät kiinni.Iittalan sivuilta joskus huomasin että jos tahtoo tarran pysyvän paremmin,ennen käyttöönottoa sitä kannattaa painella sitä reunaa vasten. Meillä on toisista silti kyllä irronnut,mutta joissain myös pysynyt. Esim.kulhot ja kartiokaatimen,sekä viinilasit pesen aina käsin,etten joudu luopumaan tarrasta:D

    ReplyDelete
  29. Iittalan astiat ovat siitä ihania, että useampikin sarja on yhdisteltävissä toisiin.
    Iteltäni löytyy Teeman lautasia ja tarjoilukulhoja valkoisena, Kokosta lautasia, kuppeja, mukeja ja kulhoja valkoisena, aquana ja ruskeana ja vielä pinon päällä keikkuu valkoisella pohjalla olevaa Taikaa...ja kaikki sulassa sovussa kattauksessa näyttävät mielestäni mielettömän hyvältä! :)
    Itse pesen kaikki astiat koneessa ja kummasti vaan joissain astioissa tarrat on ja pysyy...toki välillä pesukoneen sihdistä saa nyppiä irronneita tarroja.

    -A-

    ReplyDelete
  30. Anttis: eikö vain, pakkohan tämmönen tarjous oli hyödyntää :). oon samaa mieltä et kivasti voi näitä sarjoja yhdistellä, joten melko varmasti meille päätyy jotain Kokoakin ;). ois vaan urakkana myydä eka jotain alta pois, huoh...

    Kaisa: yksi kommentti tuli vain sulta :).
    :D hehee miten eri tavalla pienistä tarroista voi ajatella :D. mä pidän tarroja siks ku ne on musta tyylikkäät, aivan sama vaikka se tarkottais I niin ku Ikea :D. toki se on kiva et se muistuttaa suomalaisesta designista, jota arvostan suuresti. tämmönen näkökulma mulla asiaan :).
    kiitos Kaisa ku sanoit meidän kodista noin kauniisti!

    ~M~: heh, äsken piti aivan käydä painelemassa näitä Teemojen tarroja, toivottavasti pysyvät! äsken käsin varovasti tiskasin (pesin tarratkin fairylla), hyvin pysyvät ainakin vielä :D.
    turkoosi ja valkoinen on ihanan raikas yhdistelmä, toimii!! :)

    Anu: totta! ja kuulostaapa hyvältä sun astiat, ihania kattauksia saa niillä aikaan!
    toivon tarroilleni pitkää elämää :D

    ReplyDelete
  31. Meillä on Kokon isoja valkosia lautasia. Ite kyllä tykkään vaikka miehen ne nyt teknisesti on. Itelläni taas on teemaa parissa eri värissä(ei kaikkea kummassakin kuitenkaan). Teemaa on väreissä (se vanha) harmaa ja turkoosi. Valkoinen Koko sopii niiden kanssa oikein hyvin :)

    ReplyDelete
  32. Meillä on ruskeaa Kokoa. :) Enemmän mä kyllä kiinnitin huomiota tuohon herkulliseen pullaan kuin sun uusiin lautasiin, sorry! :D

    ReplyDelete
  33. Valkea Teema on hyvä valinta. Meillä on myös noita, enkä ole ennättänyt useamman vuodenkaan jälkeen noihin kyllästyä.
    Tuossa tarra-asiassa on varmaan kahta koulukuntaa, itse olen sitä mieltä että tarrat pitää ottaa pois. En oikein hoksaa miksi ne pitäis jättää paikoilleenkaan. Niin kuin anomyyni tuolla aikaisemmin kirjoittikin eihän noita tarroja jätetä esim. vaatteisiinkaan kiinni.

    ReplyDelete
  34. Löysin ihanan blogisi nyt vasta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Teit hyvän valinnan, kun ostit valkoisia astioita. Meillä on ollut opiskeluajoista lähtien vihreää teemaa ja väri ei enää miellytä ollenkaan. Seuraavat astiat tulevat minullakin olemaan valkoisia. Nyt tekee minunkin mieli laskiaispullaa... ;)

    -suvi (naapurista)-

    ReplyDelete
  35. Heh, juuri blogissani mainitsin että meillä on Teemaa valkoisena. Itse olen ollut niihin tosi tyytyväinen ja niihin on helppo lisätä erilaisia kippoja ja kuppoja mielen mukaan. Itse olen ottanut tarrat pois kaikista kupeista, tasseista ja lautasista. Jos jollekin jää epäselväksi mikä kuppi on kyseessä, voi tsekata kupin pohjasta. :) Mä jätän sen tarran kaikkiin koriste-esineisiin (maljakot, kivi-tuikut, lasipurkit,ym) mutta just noista käyttöastioista otan pois. Mukavaa tiistaita!

    ReplyDelete
  36. Nam, minäkin haluan laskiaispullia!!! :)

    Meillä on ollut Teemaa "alusta saakka", siis aloin kerätä sitä, kun muutin opiskelemaan. Ollaan kyllä tykätty! :) Lisäksi viime aikoina olen hankkinut vähän Siirtolapuutarha-sarjaa; siihen olen aivan rakastunut! Pitäisi saada lisää... ;)

    ReplyDelete
  37. Meillä käsinpesussa ei ole koskaan tarrat irronnut,mutta astianpesukone on kyllä oikea tuhontie niille:/

    ReplyDelete
  38. KittyCatCat: oi että; valkoinen, turkoosi & harmaa on tosi herkullinen väriyhdistelmä!! sopivat kyllä loistavasti yhteen! :)

    Nanna: hehee, ei se mitään, ymmärrän täysin ;D

    Hanna: aivan! nuo onki niin simppelit astiat ettei varmaan helposti kyllästy.
    joo ei jätetä vaatteisiin, mut silti mun mielestä noi i-tarrat on osa tuotetta ja muistuttaa Iittalasta, josta pidän tosi paljon. yhdestä minimariskoolista lähti tarra pesussa ja se näyttää ihan halpikselta toisen identtisen vieressä, jossa se tarra vielä on :D. makuasioita...

    Suvi: moi Suvi!! :)) onpa kiva et löysit tänne ja kiva et jätit viestiä :). joo valkoiset astiat on niin helpot, sopii kattaukseen ku kattaukseen eikä rajaa mitään muita värejä pois! astiat käy kyllä hyvin kaupaksi, jos haluat myydä sun vihreät :). en tiiä onko Hanna puhunu et suunnitelmissa on pitää pihakirppis alkukesästä, sinne vaan myymään vihreitä Teemoja ;).

    miniE: aivan, sopivat vaikka mihin! täytyypä tulla kurkkimaan sun blogiin ku ehdin :). kiitos, mukavaa tiistaita sullekin!!

    suvi m: hih :)
    viisaasti teit ku sit aloit keräämään heti :). mulla on maku kymmenessä vuodessa muuttunu niin paljo et naurattaa ne mistä 10 vuotta sit tykkäsin :D. ahaa, tuo Siirtolapuutarha-sarja on mulle ihan uus tuttavuus, täytyypä googlettaa ;)

    ReplyDelete
  39. On kyllä hassua huomata, että tässä tarra-asiassa on tosiaan kahta koulukuntaa. Minä olen jotenkin aina kuvitellut että "tarran jättäjät" ovat sellaisia, jotka eivät välitä astioidensa ulkonäöstä, ja säilyttävät tarrat sitä varten että voivat myydä ne joskus eteenpäin "uusina". Siis jotka ikään kuin "lainaavat" tuotteita vain hetkeksi omaan käyttöön. Itselläni oli pihi isotäti, joka aina säilytti nämä tarrat ja hänellä laittoi myös lakanan nojatuolin ja sohvan päälle, ettei se likaantuisi, ei siis siksi että olisi pitänyt lakanoiden luomasta tunnelmasta. Hän myös irrotti vanhoista merkkivaatteista merkkejä ja kiinnitti niitä sukulaistyttönsä halvempiin vaatteisiin.
    Minun on henkilökohtaisesti vaikea ymmärtää tätä tarra-astiakoulukuntaa - jollain oli tosiaan mielestäni hyvä pointti: eihän vaatteisiinkaan jätetä niitä erilaisia merkistä kertovia lappuja? Ja jos olisi tarkoitettu, että merkki jätetään, eikö se olisi kiinnitetty jotenkin tyylikkämmin kuin tarralla (!), vieläpä sellaisella joka irtoaa helposti.

    Mutta tietenkin, mielipiteensä kaikilla. En halua kuulostaa inhottavalta, tämä on jotenkin vain sellainen (pieni) asia, joka nostaa minulla karvat niskasta pystyyn. Mutta pahoittelen jos kirjoituksestani tuli kurja fiilis. Muuten sinulla on blogissasi kauniita kuvia ja mukava tunnelma.

    Anne

    ReplyDelete
  40. Saako kysyä, että asustatko etelä-pohjanmaalla? Meinaan tota Minimania ei ole kovin monessa kaupungissa :).(Itse asun) -Pilvi

    ReplyDelete
  41. Teema on kyllä tosi ajaton astiasarja! Oon syönyt Teema- (ja Kilta-)lautasilta jo pikkutyttönä ja nyt sitä on ollut jo vuosikausia omassa kodissakin. Harmi vaan kun 1990-2000-luvulla omilleni muuttaessa sininen Teema oli suosikki... Nyt olen hiljalleen hankkinut valkoista kaveriksi ja mietin, minne saisin siniset astiat menemään...

    Kokosta haluan kanssa sanoa mielipiteeni :) Musta se on todella hyvännäköinen astiasarja ja mulla onkin pari isoa ja vähän pienempää ruokalautasta. Isot lautaset on liian isoja ja ne onkin käytössä vain katelautasina. Pienemmät on taas musta tosi hankalat: ne olisi kooltaan hyvät, mutta reunat nousee liian korkealle ja lautanen keikkuu jos ruokaa syö lautasen reunalta. Ei siis enää Kokoa mulle ainakaan lautasten muodossa :(

    Kiitti taas kivasta blogista!

    Neiti Näpsä

    ReplyDelete
  42. Meilläkin Teemaa valkoisena, siihen on niin helppo yhdistää kaikkea muuta kun on niin simppeli! Mies on aina raapimassa noita i-merkkejä pois ja mä aina kieltämässä!! Kyllä se nyt on jo tainnu uskoa että niiden on parempi vaan antaa olla paikallaan ;D

    ReplyDelete
  43. Kivat ekat Teema-hankinnat:)) Meillä on taas samat ajatukset pyörinyt mielessä:D Itsekin olin viikonloppuna astiaostoksille. Meille kotiutui vaan tällä kertaa jotain muuta kuin Teemaa;)

    Teeman ohella meiltä löytyy Koko-kulhoja, isoja vaaleansinisiä kulhoja. Täydellisiä jätskikulhoja:)

    ReplyDelete
  44. ~M~: aivan, mut ihan varmuudeks pesin käsinkin tosi varovasti :)

    Anne: niinpä ja enemmistö mitä oon muistakin blogeista lukenut, haluaa tarrat säilyttää :). mut ku nää i-tarrat EI irtoa helposti... ja oot kuvitellu väärin, sillä mä ainaki pidän huolta astioistani. voitko ymmärtää, et mä säilytän tarrat siks, et ne on piste iin päälle Iittalan tuotteissa. ne yksinkertaisesti NÄYTTÄÄ mun mielestä KIVALTA! niistä myös nään et tuote on Iittalan, kaikenlaisia kopioita ku on kaupat pullollaan... en mä sen tuotteen pohjaa heti ekana nää! :D
    sulla tulee sit varmaan aina täällä ja monissa muissakin blogeissa nouseen niskakarvat pystyyn, sillä kaikissa mun Iittalan tuotteissa merkit on ja toivon mukaan myös pysyy. :)

    Pilvi: moi Pilvi! asun Keski-Pohjanmaalla eli naapurimaakuntaa :)

    Neiti Näpsä: ajaton todellakin! varmasti löytyy ostaja siniselle Teemallesi, kirppis tai myyt netissä?
    kiva ku kirjotit kokemuksia Koko-lautasista, noita ei voi ostamatta muuten tietää! eipä kestä, mukava kuulla et tykkäät :))

    J&M: moi onpa kiva kuulla susta pitkästä aikaa <3. valkoinen Teema on kyllä melko ihana ;). oi oi jos nään mieheni raaputtamassa i-merkkejä, murrrr :DD

    ReplyDelete
  45. Piiju: oi oi voiko jätskikulho olla koskaan tarpeeks iso :D. jaa mitähän astioita sä ostit.. ;).
    mua monesti kyllä huvittaa sun blogissa, niin samoja juttuja meillä pyörii mielessä ja vielä samoihin aikoihin :DD

    ReplyDelete
  46. Meillä aika paljon Teemaa ja osassa on tarrat tallella ja osassa kulunut pois. En niitä repimään lähtisi, mutta oon sen verran laiska, että kyllä mä astianpesukoneessa ne pesen ja siinä ne tarrat sit rupee pikku hiljaa irtoilemaan. :)

    ReplyDelete
  47. Perus Teemat just kivat. Meillä on "Teema"-sarjaa ainoastaan Muumi-mukeina..niitä tällä hetkellä 31 kpl :) vai ovatko edes varsinaisesti Teemaa, mutta siis saman mallisia :) Astiani muuten Arabian 24h ja ruskeana. Koko-sarja olis kyllä ihanaa :)Pitäsköhän alkaa kerää sitä :D
    Eikös niissä Teeman kupeissa ole pohjassa Iittalan merkkiä, joka kertoisi niiden aitoudesta?

    Kivaa tiistain jatkoa! :)

    ReplyDelete
  48. Kyllä meillä on ollut pihakirppiksestä puhetta. Se on tosi hyvä idea! ;)

    ReplyDelete
  49. Itsekin kerään nimenomaan valkoista Teemsarjaa. Nuo kahvikupit oli tarjouksessa verkkokaupassa 4kpl maksoi 30€ ja minulla oli 10€ etuseteli joten yhdelle mukille tuli hintaa 5€, ei paha :)

    Tällä hetkellä on kahdenkokoisia lautasia sekä kahdenkokoisia kulhoja - jokaista 2kpl. Nyt haluan ostaa jokaista vielä 4kpl jotta olisi kaikkia 6kpl. Tarvitsee siis ostaa sellainen paketti missä on 16 osaa :) Sen lisäksi tarvitsen 2 kahvikuppia lisää ja 6kpl kahvilautasia. Paljon siis vielä keräiltävää Teemasta :)

    ReplyDelete
  50. L: aivan. kyllä minä sit ne irti otan jos pikkusenkaan tarrat alkaa reunoista repsottaan, mut muuten pidän ne :)

    Päm: wau sullahan aikamoinen Muumimuki-kokoelma, ne on tosi suloisia ja suosittuja. Muumit on kyllä ihania :)). on pohjassa kaiverrettuna Iittala, tai jotain vastaavaa en nyt muista :). voi astiat on kyllä yks parhaimmista keräilyn kohteista, aina himottas jotain...

    SuviA: kiva juttu :)

    Anu: oho ei paha tosiaankaan, melkeen yhtä hyvään hintaan mäki sain ne :). se on kiva aina kerätä jotain, tietääpä aina mitä toivoa lahjaksi :P

    ReplyDelete
  51. Oon myös ruvennut keräämään valkoista Kokoa toiseksi astiastoksi ja oon tykästynyt siihen koko ajan enemmän(saattaa olla mahdollista että siitä tulee ykkönen ja syrjäyttää Pentikin Vanilja astiaston ihan vaan siks et se käy koko valkoiseen keittiöömme paremmin) :) Mut on sullakin kyll hienot uudet astiat ;)

    ReplyDelete
  52. O: ahaa mukava kuulla et Koko on mieleen :)). meillä on ykkösastiastona se V&B:n New Wave, sitä ei kyl Teemat syrjäytä, vaikka ihania on nekin :)

    ReplyDelete
  53. Mäkin oon aina miettiny tota et antaakohan ihmiset yleensä noiden tarrojen olla paikoillaan vai ottaako pois, itse yleensä lautasista otan mutta kaikista muista (juomalasit, mukit, viinilasit, kivituikut, aalto maljakot) annan olla paikallaan. Noi sun kisut on aivan ihania!!<3 Rakastan noita kissakuvia tässä sun blogissa:)

    ReplyDelete
  54. Heipsan,

    Olen tässä jo jonkin aikaa seurannut ihanaa blogiasia ja kateellisena huokaillut ihanan talonne sisustusta :)
    Teemoista sen verran, että ensimmäiset valkoiset teemat olen saanut rippilahjaksi ( kröhöm... 15 vuotta sitten) ja kaikissa on vielä Iittalan tarrat kiinni, vaikka olen pessyt astianpesukoneessakin!

    -T-

    ReplyDelete
  55. Anonyymi: juu niin minäkin annan, lähtevät sit ku lähtevät :). kiitos kisukehuista <3, niin ne on aivan ihania ja huippupersoonia :)). kiva et tykkäät heidän kuvista :).

    T: heippa! voih, älä ole kateellinen. kiitos ihanasta kommentistasi :).
    kiva kuulla et tarrat on pysyny noinkin kauan!!

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S