Thursday, February 24, 2011

Ihana tapa aloittaa vapaapäivä!

Vapaapäivinä saa nukkua vapaasti ilman ikävää herätystä.
Ei ole pakko tehdä mitään (ainakaan aina). Voi vaikka sängystä noustessaan napata peiton kainaloon ja siirtyä sohvalle makoilemaan!
Juuri tällaisia hetkiä varten mm. hömppäelokuvia on tullut tallennettua digiboxille :).

(Hmm... elokuvia viime toukokuulta... Vois vaikka päätellä et kiirettä pitäny!)
Paholainen pukeutuu Pradaan; ihana elokuva!

Tai Kuokkavieraat & Täydelliset naiset, parasta viihdettä!

Ootteko nähny joskus saman elokuvan useita kertoja? 
Mä oon kattonu mm. Pretty Womanin jotain viis kertaa... Elokuva on klassikko! Se onkin taas tulossa sunnuntai-iltana neloselta, mies jo lupautu katseluseuraksi, hih!

Arvatkaas ketkä muut on innoissaan tällaisista lököaamuista (ja enenevästä auringonpaisteesta)?


Näillä pakkasilla aurinkoa paistatellaan sisätiloissa muhkealla sohvalla :D. Viisasta eikö totta! Voi ku samalla vielä ruskettuis...

Tyynyt & torkkupeitot, kissat ja minä, kaikki sekaisin sohvalla :)).
Uni maistuu ku masut on täynnä murkinaa!


Ei muuta ku play ja juustonaksuja aamiaiseks :P

Ihanaa torstaita kamut!
(En sano mikä tulee illalla ;D)

29 comments:

  1. Kiitti vinkistä! Minullakin on tuo Pieni suklaapuoti nauhalla. Ihana elokuva! Olen vieläkin saikulla ja taidankin alkaa sitä katsomaan ennen kuin lapset tulee koulusta.

    ReplyDelete
  2. Ihana aamu. Kylla noiden kavereiden kanssa viihtyisin sohvalla oikein hyvin. :-)

    Ma olen tosi huono katsomaan elokuvia. DVD:ta kertynyt hurja kasa, varmaan suurin osa katsomatta. Ja digiboxikin taynna kaikkea, huoh. Koskahan ehtisi...?!

    Ihanaa vapaapaivaa sulle!!

    Rags

    ReplyDelete
  3. Satuhäät :D
    Mukavaa vapaapäivää :)

    ReplyDelete
  4. Kiitos kovasti ihanasta blogistasi! Teillä on tosi kaunis koti, ja oman kodin "hömppäsisustus" on alkanut kyllästyttää jostain syystä :D Koti on kyllä valkoinen sisustukseltaan mutta ei selkeä. Tekisi mieli pistää sisustus uusiksi :/
    Mä katson elokuvia uudestaan ja uudestaan, mieheni ei voi ymmärtää sitä, mutta musta on ihanaa katsoa varsinkin noita hellysiä uusiks, pretty woman on kans katsottu moneen kertaan ja kiitos tiedosta, tulee katsottua sunnuntainakin :)
    Nim:White&pink <3

    ReplyDelete
  5. Ihanaista vapaapäivää sinnekin! :)

    ..iltaa odotellessa.

    -Minna

    ReplyDelete
  6. Aurinkoista päivää täältäkin!!Itse tuossa puoli tuntia sitten nousin sängystä ja sen verran tein kotitöitä että petivaatteet otin sängystä ja laitoin pesukoneeseen.Saa illemmalla kömpiä puhtaisiin lakanoihin:).
    Mä vapaapäivinä katson myös tallennettuja ohjelmia/leffoja ja jos ei niitä ole niin laitan dvd:n pyörimään.Joulun aikaan kun lomailin mutta isäntä ei niin katsoin maalaiskomediaa-sarjan alusta loppuun saakka.Usein myös katson juurikin paholainen pukeutuu pradaan tai sinkkuelämää 1tai2 leffan jos vapaapäivä sattuu joskus olemaan.Nyt olen sairaslomalla ja innostit niin että jospa kaivaisin jonkun dvd:n esiin ja juustonaksujakin taitaa kaapista löytyä:) Mukavaa päivänjatkoa!!!

    ReplyDelete
  7. Itsekin houkuttelin jo miehen sunnuntai-illan leffaseuraksi :)
    Blogissani on sinulle tunnustus!

    ReplyDelete
  8. Aurinkoista torstaita!

    Olen jonkin aikaa lueskellut blogiasi kun sisustushörhöilijäksi tunnustaudun itsekin. Myös täällä tulee katseltua "hyvän mielen elokuvia" useamman kerran, omia lemppareitani ovat Jotain annettavaa ja Pientä säätöä. Niin ihana tunnelma ja musiikki molemmissa, ei voi muuta kuin tulla hyvälle tuulelle! :)

    ReplyDelete
  9. Ihanaa vapaapäivää missejen kanssa! <3 *kadehtii*

    ReplyDelete
  10. SATUHÄÄT!
    Mukavaa vapaapäivän jatkoa :)
    Täällä ollaan siivoiltu koko päivä. Ihanaa, huomenna taas weekend!!

    ReplyDelete
  11. Superihana tuo kissakuva, jossa loikoilevat auringossa! :)
    Ja aamunne kuulostaa tosi leppoisalta! :)
    Mukavaa loppuviikkoa! <3

    ReplyDelete
  12. Hanna: mä en muista tuosta suklaapuoti-elokuvasta juuri mitään, muistan kyllä sen joskus nähneeni :). pitää piakkoin kattoo uudestaan! voi paranemisia Hanna sulle!!

    Rags: kiitos <3. joo mä oon ottanu oikeen urakan et pitää vähentää noita elokuvia boxilta, kesällä niitä ei ainakaan tuu katottua. kesällä voi sit nauhottaa taas uusia syksyä varten ku boxille on tehty tilaa :)). kisut on kyl parasta lököseuraa, ne vois jatkaa sitä loputtomiin :D

    Sanna: jep :D! kiitti!

    White&pink: voi, kiitos vain sinulle niin kivasta kommentista :)). ihana et tykkäät mun blogista!
    niin... joskus sitä vaan kyllästyy ja haluaa sisustukseen jotain uutta ja piristävää! joskus se uudistus ei edes vaadi paljon, pienilläkin jutuilla saa kivaa aikaan :).
    mun mies ihmettelee joskus myös ku katon samoja elokuvia, naureskelee sille vaikka on hän itekki nähny jotku elokuvat monta kertaa :D

    Minna: kiitti!! pitää hakee illaks jotain pientä namia :P

    Co-Co: kiitos sulle :). oi puhtaat lakanat on unelmat, se tuoksu <3!!!
    voi siis voitko kuvitella et MINÄ EN oo nähny sinkkuelämää kakkosleffaa!! aivan järkyttävää miten se on jääny!! piti mennä leffaan se kattoon viime kesänä, mut se vaan jotenki jäi :O. asia täytyy korjata kyllä pian! oispa kiva joku tyttöjen ilta, hmm ;)

    Maija: hihi kiva :). ja lämpöistäkin lämpöisemmät kiitokset Maija <3

    Vera: kiitti Vera! kiva et jätit viestiä itsestäsi :). ja hei kiitos leffavinkeistä, täytyypä katsastaa nuo, ei ainakaan heti nimistä päätellen vaikuta tutuilta...

    Päm: kiitos <3. misse :DD ihana sana <3

    Anttis: kyl :)

    ReplyDelete
  13. Hyvät elokuvat kestää lukuisia katselukertoja:) Omiin kokoelmiin pitää saada ne kaikista parhaimmat, leffoja onkin kertynyt aikatavalla:D

    Pretty Woman löytyy myös, se on todellakin klassikko:)

    Pstt, ai jai miten ihanan rento aamu sinulla ja kisuilla on ollut <3

    ReplyDelete
  14. J: kiitti :). en malta oottaa huomista, mulla on vapaa viikonloppu edessä!!!!!!!!!!!!!!!!
    satuhäät <3. viimeks oli huippu pari!!

    Hanna: eikö :). ihana tuo kuva missä T nautiskelee <3. kiitos samoin <3

    ReplyDelete
  15. Piiju: siis kyllä todellakin näin on! :)
    ihanaa kattoo vanhoja jo nähtyjä elokuvia ja nauraa aina samoissa kohdissa :D. ihanaa aivot narikkaan -fiilistä! pitäiski oikeen tehdä listaa niistä parhaimmista leffoista, ikisuosikeista :).
    sarjoista semmosia on ainakin sinkkuelämää ja FRENDIT!!! frendejä voisin kattoo aina, ihan paras sarja, koskaan ei tuu samanveroista! oispa huippua jos frendeistä tehtäis elokuva, niin ku sinkkuelämästäkin :))

    ReplyDelete
  16. Olen kans tehnyt joitakin leffapostauksia:) Nyt mielessä ois paljastaa yksi minun "salaisista leffasuosikeista" :D Tai nooh, ei ehkä salainen mutta hivenen voi yllättää:))

    Sinkkuelämää ja Frendit, kyllä uppoaa:) Niin ja yksi minun kaikkien aikojen sarjasuokkari on Gilmoren Tytöt! Ihan paras:)

    ReplyDelete
  17. Piiju: voi paljasta ihmeessä! alko heti kiinnostaan mikä se on :). mä en oo koskaan seurannu tuota Gilmoren tyttöjä. Emmerdale on yks mun ehdoton lemppari ollu jo yli 10 vuotta :)

    ReplyDelete
  18. Tämäkin tahtoo vapaapäivän keskelle viikkoa! (ja vielä niin että vie lapset hoitoon/kouluun, hih)

    Mulla on Gilmoren tytöt DVD-boxina :DDD

    ReplyDelete
  19. Ei juustonaksut ole tarkoitettu ihmisten syötäväksi. :D ne on ihan kamalia! Joo, satuhäät ilta, ihan parasta! :)

    ReplyDelete
  20. Minullakin vapaapäivä ja voin samaistua tuohon löysäilyyn! Hih!

    ReplyDelete
  21. Muutamia elokuvia olen nähnyt DVD:ltä monta kertaa, mutta vain yhden elokuvan olen nähnyt elokuvateatterissa useammin kuin kerran. Ja kyseessä on 127 Hours :)

    ReplyDelete
  22. Mulla on hyvin samantyyppinen maku leffojen suhteen, eli siis hyvä ;) Hömppää on välillä erittäin rentouttavaa katsella, niistä tulee hyvälle tuulelle. Kaikki nuo sinun leffavalinnat uppoaa mulle.

    Sinkkuelämää on sarja johon itse en ole vieläkään kyllästynyt vaikka se tulee jo vaikka kuinka monennen kerran uusintana. Mutta paras alkaa taas kohta, eli Satuhäät, parasta viihdettä jota ei voi jättää väliin :)

    voi kun makoisia ilmeitä ja asentoja kisuille, ihanan lötköä menoa :)

    ReplyDelete
  23. Pitäis ottaa enemmän mallia kisuista -miten ne osaakin ottaa niin rennosti! Oikein muikeat ilmeet teidänkin neideillä noissa kuvissa :D

    Leppoisia vapaita ja rapsuja kisuille!

    -I-

    ReplyDelete
  24. Mari: hih :)). vuorotyön (ainoita) hyviä puolia. ja toki muksut omaan päivätyöhönsä, siten saa kunnolla viettää omaa vapaapäivää :)

    Nanna: onhan tarkoitettu!!! ne on mun ja miehenki viime aikojen herkku :D. meillä menee Satuhäät nauhalle, kohta aletaan kattoon :))

    Marita: voi kiva :). vapaapäivänä täytyy totisesti löysäillä!

    Anu: ahaa! mullaki on sellanen yks elokuva, minkä oon elokuvissa nähny kaks kertaa: Kuutamolla :D. oon kattonu sen sit vielä teeveestäkin :D.

    Marika: jep, tosi hyvä on maku sitte ;). jep näin on; sinkkuelämään ei voi kyllästyä!! mr bigkin on niiiiin ihqu (vai miten tuo kirjoitetaan :D). tultiin vasta kotiin, Satuhäät menee nauhalle, kohta aletaan kattoon :)).

    I: kiitos :)). todellakin niistä pitäis ottaa mallia ja usein! mut sit ei ehkä sais mitään tehtyä, nooh, ei kai sitä aina tarvikaan ;)

    ReplyDelete
  25. Kelpais mullekin tuollainen löhöilyseurue :) Kylläpä rupesikin haukotuttamaan ja "löhötyttämään", kun katsoi noita kisujen kuvia. Mukavaa kevättä ja aurinkoisia päiviä! :)

    ReplyDelete
  26. Kristiina: heh, on kyllä ihanaa löhöilyseuraa nuo neitit <3.
    kiitos paljon, aurinkoista kevään odotusta sinullekin! :)

    ReplyDelete
  27. mistä on tuo ihana kulho viimeisessä kuvassa, onko minkä merkkinen?

    ReplyDelete
  28. Anonyymi: se on Ikeasta :). mulla on noita myös värit toisinpäin et turkoosilla pohjalla valkoisia kuvioita.

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S