Thursday, April 26, 2012

Uutukainen

Meille muutti tällä viikolla tämä:


Aluks kokeiltiin sitä yhteen makuuhuoneeseen ja sitten tähän toiseen (kiva mies kun jaksoi testailla <3). Tänään upea Le Klint lähti kuitenkin takaisin sinne mistä tulikin. 172A oli liian pieni meidän tarkoitukseen, näytti hassulta katossa. Siispä vaihtarina tulee seuraava koko: 172B. Nyt odotellaan sitten sitä. Mutta mikäs tässä on odotellessa, kun ei ole mihinkään kiire.

Makuuhuoneessa on kesäisemmät verhotkin nyt; liekö se syynä että mies heräsi aamulla jo klo 5.30 eikä saanut enää unta... Koki myös tarpeellisena infota minuakin tuolloin asiasta, joten nyt hieman väsyttää ja päätäkin särkee :/. Siivotakin pitäis ettei viikonloppua tarvi siihen tuhlata... Ehkä ihan joku pikaputsi ;)



Niinpä nyt alankin tekemään ruokaa ja sitten ehkä pitkät pienet päikkärit..?
Jonain toisena päivänä parempaa kuvaa makuuhuoneen verhoista, jotka ajattelin kyllä alunperin ruokailutilaan, mutta olkoon nyt pari viikkoa makkarissa :)
Torstain jatkoja sinne ruudun toiselle puolelle!

22 comments:

  1. Kaunis lamppu, toivottavasti isompi sopii teille paremmin!
    Ja ihana sun mies, ajatteles nyt; olisit voinut jaada ilman tuota (hyvin tarkeaa) tietoa... :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. toivotaan ja luulen kyllä niin! tuo pieni näytti naurettavalta :D
      joo mä luulen et mulla on ens yönä miehelle jotain tosi tärkeää asiaa ;D

      Delete
  2. Oi, mikä lamppu, minunkin haavelistalla joskus! Tuo pienempikin näyttää kuvissa hyvältä, joten isompi on varmasti livenä parempi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo liian pieni oli kyllä tuo koko, ainakin minun silmissäni ja meidän kodissa :) ja aina parempi vaihtaa jos pikkaisenkaan epäilyttää!

      Delete
  3. Aivan ihana lamppu :) Tulee mieleen pilvet, hattara, pumpuli, pehmeys..... Jossain vaiheessa meilläkin nautitaan Le Klintistä.
    Terv. Tiia

    ReplyDelete
    Replies
    1. nuo kuvaa tuota kyllä hyvin! hyvää kannattaa odottaa :))

      Delete
  4. Tosi style! Mullakin haaveissa ;) Ja muutakin yhteistä meillä on: mäkin olen huolestuttavasti ruvennut heräileen ennen kellonsoittoa 5.45. Kääk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ääh, ei oo kivaa herätä ennen kellonsoittoa! tai se on huono jos herää ennen aikojaan ja sit viittä vaille ennen ku kello herättää ni nukahtaa, yääh sitä inhoan :D

      Delete
  5. Harmi, ettei lamppu ollut laakista sopiva, mutta kiva, että saatte vaihturin tilalle. Hyvää kannattaa odottaa :) Le Klint on kyllä tosi kaunis, mutta meidän (katto)valaisinkiintiö taitaa olla täynnä jo tulevaakin kotia ajatellen...

    Herätät miehen tietysti keskellä yötä ihan vain kertoaksesi vaikka jonkin supernerokkaan sisustusidean, jonka kertomista ei millään voinut lykätä aamuun ;D

    -I-

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo oon kokemuksesta oppinu et aina kannattaa vaihtaa jos vähänkään epäilyttää :) on niin vaikea hahmottaa ennen kuin näkee valaisimen todellisessa tilassa!
      mulla tuli eilen taas yks idea mieleen just ennen ku nukahdin, jos herään ens yönä ni aion infota miestä ideallani :D

      Delete
  6. Isompi on varmasti hyvä ratkaisu. :) Ai sielläkin harrastetaan "pika"päikkäreitä? Me vedettiin just 4 tunnin unet, saapas nähdä kuinka yöunien käyn. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jep, se on varmasti hyvä! mä torkahdin tässä vasta iltasella kymmeneks minuutiks, just ennen saunaa :) yöksi riittää loistavasti unta, niin hullu viikko meneillään!

      Delete
  7. Aivan ihanat verhot<3, puhumattakaan valaisimesta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos kovasti, minäkin tykkään tosi paljon :)

      Delete
  8. Kaunis lamppu! Olen jo useampaan otteeseen katsellut sänkynne päällä olevaa "röyhelömäistä" valkoista vilttiä/peittoa. Mistä sellaisia löytää?

    ReplyDelete
    Replies
    1. se on Ikeasta, (muistaakseni) Ofelia-torkkupeitto ja niitä myydään vielä :)

      Delete
  9. kiitoksia! näitä on ihana saada, kävinkin jo lukemassa sun paljastukset :). mä oon sen verran kauan blogannu etten enää oikein meinaa keksiä uusia paljastuksia ;)

    ReplyDelete
  10. Le Klint on kaunis! Olen sitä itsekin kuolannut, mutta päädyttiin sitten tuohon samaiseen Ikean lamppuun, joka teilläkin näkyy olevan ;)

    -MariKa-

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo tuo Ikean valaisin laitetaan yhteen makkariin, aiemmin se oli olkkarissa. alan kyllä vähän kypsyä tuohon, mut olkoon nyt niin kauan et isken silmäni johonkin uuteen ;)

      Delete
  11. Oih ihanaa !! Vihdoinkin saat le klintin ;) Onnittelut ;D Niinhän se menee että hyvää kannattaa odottaa. Mulla klintti koristaa olohuonetta :)
    T: Niina ja 4kisua

    ReplyDelete
  12. Hei! Kuvassa näkyvä seinäkello näyttää kivalta. Mikäs kello se on?

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S