Wednesday, April 4, 2012

Painikaveri

Oli ihan pakko tuon aamuisen postaukseni jatkoksi tulla näyttämään, mikä näky on erittäin tuttu meidän kodinhoitohuoneessa...
Matto on erittäin harvoin suorassa lattialla; useimmiten se näyttää siltä, että sen kanssa on painittu! (Kuvassa näkyy myös kissojen pellettilaatikko, josta on joskus kyselty eli se sijaitsee khh:ssa kissojen kiipeilytelineen vieressä.)


Tässäkin matto rutussa. Nuorempi neiti on onnistunut saamaan viaton rassukka -ilmeen naamalleen, mutta vanhemman neidin korvat paljastaa, että villi jäi hieman kesken, mitäs tulit häiritseen!

Kaksi vuotta on tämä painikaveri kestänyt ilman mitään jälkiä, joten 10+ Jotexin matolle!
Aiemman kodin saman materiaalin matto kesti nippanappa vuoden ennen kuin joutui hävitettäväksi. Joten tästä syystä ostelen nukkamattoja... Myös muovimatot kävisi, mut niitä en halua joka huoneeseen.  


Jokos siellä ollaan pääsiäistunnelmissa? Mulla on vielä tämä päivä töitä ja huomenna kutsutöitä, sitten pääsiäislomalle :))

20 comments:

  1. Hihih, ihana näky:D

    Eikö teillä kissat tykkää huonoa, että huvi ja vessa on vierekkäin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ei, koska tuota laatikkoa käytetään ehkä yhtenä viikkona vuodessa (kovimmilla pakkasilla). silloinkin vain hätätapauksissa, yleensä pidätellään viimeiseen asti et päästään ulos :D

      Delete
  2. Harvemmin tulee kommentoitua mitään, nytkään ei ole muuta asiaa kuin että sinulla on mukava blogi. Aurinkoista kevättä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi, mulle tuossa oli paljon asiaa, joten kiitos kovasti että jätit viestiä :))
      aurinkoista kevättä sinullekin!

      Delete
    2. Hih, korvat kyllä paljastivat kisun ;) Ei epäilystäkään kumpiko oli syypää :) Meilläkin matot saavat kyytiä kun oikein innostutaan leikkimään ja painimaan. Välillähän nuo kisut saavat semmoisia spurttikohtauksia, että laittaa jo miettimään onko kaikki ihan kotona ja sitten hetken päästä ollaan kuin ei oltaiskaan ja mitään ei olisi tapahtunut, hauskoja ne kyllä ovat.

      Delete
    3. todellakin :D
      meidän nuorempi neiti saa joka päivä tollasia spurttikohtauksia... monesti törmää oveen niiden aikana, tai törmäyttää ittensä tahallaan :D. ku se oli pentu, ajattelin et se kuuluu siihen pentuvaiheeseen tommonen villi mut neiti on kohta jo 5-vuotias eikä loppua näy :D

      Delete
  3. Onpas ne ehtiväisiä:)
    Ihastelin noita samoja mattoja viime kesänä, mutta ei löytynyt tarpeeksi pitkää meidän keittiöön

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa niitäkö oli vielä, tuon maton oon ostanu joskus kolme vuotta sitten :)

      Delete
  4. On ne kyllä niin veijareita nuo teidän "lapsukaiset" :D
    Pääsiästunnelmissa ollaan jo täysillä; tein hommat töissä tänään siihen vaiheeseen, että meinaan hyvällä omalla tunnolla aloittaa pääsiäisen vieton jo huomenna eli VAPAAPÄIVÄ! Illalla ajellaan sitten muutamaksi päiväksi Ylläkselle:) Nyt se tuntuu työläisellä taas LOMAKIN lomalta;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. veijareita tosiaankin :D hupasia palleroita!
      mullakin alkaa olla pääsiäislomafiilikset ;)
      ihanaa pääsiäislomaa teille! nauti täysin rinnoin ja rentoudu :)

      Delete
  5. Käyttääkö teidän kissat tuota kiipeilypuuta ahkeraan, vaikka ei olekaan talon keskeisimmällä paikalla?? Itse haaveilen kissasta ja pohdin noiden kiipeilypuiden sisustuksellisuutta. :-P Toki kiipeilypuu pitää olla, että kissa pääsee teroittamaan kynsiä ja kiipeämään. On meillä huoneita mihin puun voisi laittaa, mutta mietin käyttääkö sitä puuta kukaan jos se on jossakin "piilossa".

    Sulla on kyllä niin kiva blogi, koti ja kisut.

    Aurinkoista pääsiäistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. no en sanois et ahkeraan, mut kyllä joskus. ainakin aina silloin ku minä tai mies ollaan khh:ssa, tulevat sit perässä ja raapivat tuota :)
      joskus vien telineen olkkariin ja silloin siitä innostutaan, se on kuin joku uus juttu :D eli sitä voi kierrättää ympäri taloa ni kyllä tulee käyttöä! rumiahan nuo on ku mitkä! mut no can do...
      kiitos tosi paljon kehuista, ihana kuulla et oot tuota mieltä ja iloista pääsiäistä sinnekin suuntaan! :))

      Delete
  6. Kiinni jaivat! :-D Ihanat mussukat! <3

    ReplyDelete
  7. Ihana <3 Noi ilmeet!!! ;D

    Ja niin tuttu näky meilläkin :) Meillä on kylppärissä/kodarissa Ikean harmaa talja, jonka päällä neidit tykkäävät maata, kun on lattialämmitys. Toinen neideistä on nyrhinyt taljan melkosen huonoon kuntoon ja sen kanssa myös painitaan :)

    Hei, onko teidän kisujen vessalaari musta? Mistä oot löytäny? En oo missään nähnyt tuon väristä, mutta se sopisi meidän uuden kodin kodariin hyvin, kun tulee mustat laatat. Nyt meillä on harmaat laatat ja harmaat vessalaarit passaavat sinne hyvin.

    Mulla vielä huominen töitä ja sitten ihana neljän päivän vapaa :)

    -I-

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo taljat pitää aina eka tappaa ennen ku niitten päälle voi asettua :D
      kissaveski on melkeen musta, tosi tumma harmaa. enkä kyllä yhtään muista mistä sen oon ostanu, se on ollu mulla lähes vuosikymmenen :)
      mä oon jo pääsiäislomalla 8)

      Delete
  8. Voih, näyttää NIIIN tutulta! :) Meillä on aina matot rullalla, vähän joka huoneessa, kun kolme kisua riehuu ympäri asuntoa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh, voin vain kuvitella mitä kolme kisua saa aikaan ku tää kaksikkokin jo ehtii aika hyvin ;)

      Delete
  9. Hi "S"
    Obviously I'm not the only one loving that nice flower carpet :D
    Happy Easter!
    Joëlle

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D you're so funny! :D
      thank you, happy easter to you too!

      Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S