Monday, April 16, 2012

500 euroa - mitä ostaisin?

Sain tämän haasteen (kylläkin jo viikkoja sitten) Oonalta ja Petteriltä Rintsikka-blogista, kiitos! (Käykäähän muuten tutustumassa kyseiseen blogiin, jos ette sitä vielä ole tehneet!)

Haasteeseen kuuluu tuhlata 500 euroa sisustamiseen, ou jee!
Noh, ensimmäisenä mun mieleen tupsahti tietenkin Louis Poulsenin iki-ihana Panthella.
Mutta koska se veis koko budjetin (kivulias auts), niin kehittelin jotain muuta!



Jotain sellaista, jonka haluaisin nähdä omassa kodissanikin jonain päivänä ;)

Mutta, ensimmäisenä tulee noottia! Nimittäin kaikille niille bloggaajille, jotka ovat esitelleet blogeissaan Missoni-ihanuuksia, hyihyi! Nyt tänä keväänä se on nimittäin jotenkin tartutettu muhunkin, joten ei muuta kuin vahinko kiertämään...
Eniten mua houkuttaa jotku oikein räväkät värit, oi NAM!
Mustavalkoisia tyynyjä meiltä nimittäin löytyy jo muutamia...
Niinpä mun mieleen tupsahti ensimmäisenä valkoisen Kivik-sohvan ja Missoni Home -tyynyjen herkullinen yhdistelmä!





Mielelläni valitsisin tuota siksak-kuvioista Missonia, sävyinä vois olla turkoosia ja/tai pinkkiä. Kukkatyynykin on kyllä ihanan pirtsakka!
Herkullisen kaunista, mutta niin kallista... Tosin tuo sohva meiltä jo löytyy, että eihän sitä tarvis ostaa kuin pari tyynynpäällistä :P

Joko teidän kodista löytyy Missonin tuotteita?

Ihanaa viikkoa jokaiselle! Musta tuntuu vahvasti siltä, että tällä viikolla menen Ikeaan ;)

28 comments:

  1. If someone give me today 500 euro, I'm pretty sure I'll spend it in Ikea! I just love it!! Kivik is on my wish list ;) It is so simple, so white and so fantastic! :)
    Have a nice day ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sounds good! and that's true; Ikea has plenty of nice stuff! I bought that white Kivik sofa last autumn, it's perfect :) hope you'll get it some day, too!
      sunny greetings from Finland! :)

      Delete
    2. Oh thank you! :) I hope I'll buy it in this year ;)
      Could you tell me, how often you have to change and wash cover? I know you have a cat.. I have a dog - Husky.. and I'm afraid a little..

      Hugs!

      Delete
    3. well I haven't washed it even once! the sofa is not in our livingroom, it's in an other room/not in use daily, so I suppose that protects it a little bit. however, we do have a white Ektorp divan sofa also, that is in our livingroom and has been in use almost 2 years! never been washed :D. in our house it's mainly dust that I need to get rid of and I can do that without washing you know :)
      of course it's a bit different with dogs than cats... but you can always throw a blanket etc. on it to cover the most of it ;)

      Delete
    4. I'm afraid I'll have to decide on a different colour than white :( Blanket will not change anything - my dog is crazy!! ;) I have to think about it before I decide. Anyway, thank you for the information :)))

      Delete
    5. okay, you know the best :)
      and you're more than welcome!

      Delete
    6. Wow :) Thank You!! :)))
      I always come here with great pleasure :)))

      Delete
  2. Ei löydy, mutta kotiuttaisin mielelläni jonkun noista värikkäistä tyynyistä.

    T.SM

    ReplyDelete
  3. Kukkatyyny on kaunis ja passais hienosti valkoisen sohvan kanssa. Kunnon kontrastia! Mä käyttäisin 500 e kaikkeen pikkusälään, jota on kertynyt ostoslistalle ihan kiitettävästi. Esim. tyynynpäällisiä, pari mattoa, maljakko, yöpöydät jne. Tällä hetkellä meilllä on muuten ne Ikean pienet Lack-hyllyt, joita yhdessä postauksessa suunnittelit ;)

    Näin kevään tullen itsekin kaipaan valkoisen rinnalle jotain räväkkää ja pirteää. Oranssi houkuttelee nyt eniten!

    -MariKa-

    ReplyDelete
    Replies
    1. totta! mut rakastan tuota siksakkia :)
      mullakin on ostoslistalla vähän kaikenlaista, mut ostelen pikkuhiljaa ja yritän pitäytyä vain välttämättömimmissä. oon tässä myyny kivasti meille tarpeetonta tavaraa pois ja ajattelin palkita itseni ostamalla uudet yöpöydänvalaisimet :)
      tuosta tulikin mieleeni et pitääpäs postailla lähiaikoina uusimmista makuuhuonesuunnitelmista, nyt tuntuu et on oikea ja täydellinen versio mielessä ;)

      Delete
  4. Moikka! Eipä löydy Missonia, eikä ainakaan toistaiseksi ilmestykään meille.
    Olen nimittäin saanut siitä jo kylläisyysannoksen,
    niin paljon sitä esitellään siellä täällä.
    Alkuhuuman koin minäkin, mutta nyt mieli jo toppuuttelee :)
    Mukavaa päivänjatkoa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiäkkö, mulle kävi just päinvastoin! sillon ku Missonia alko ekoja kertoja näkymään vähän siellä sun täällä, blogeissa jne. olin ihan kypsänä siihen! joka paikassa niitä kuoseja ja Missonin nimi vilahteli tämän tästä. nyt ku vuosia on kulunut, alan tosissani tykästyä siihen siksakkityynynpäälliseen :D. joten kun aikaa on kulunut näinkin paljon, uskaltaisin väittää että kyseessä olisi hyvin harkittu ostos enkä pääsisi kyllästymään, koska sen vaiheen ohitin jo ;) ja alkuhuumakin meni jo vuosia sitten!

      Delete
  5. Heh. Ei ole, ei, mutta kovasti voisin pari pyyhettä kotiuttaa :)

    ReplyDelete
  6. Heippa,
    mä olen niin sisustus-uuno, etten ole tollasesta Missionista kuullutkaan :D Mutta noi raitatyynyt on kivan näköisiä. Semmosta halusin kysyä, että miten teillä on Ikean sohvat kestäneet aikaa, siis oletko ollut laatuun tyytyväinen? Onko tyynyt pitäneet muotonsa jne. Meillä on mahdollisesti sohvan hankinta edessä, ja just toi Kivik olisi hyvän mallinen ja pestävän päällisen mahdollisuus houkuttaa myös.

    Oon muuten lueskellut blogiasi jo vuoden verran mutten ole ennen kommentoinut. Etsin aikoinani netistä vinkkejä millä valkoisen sävyllä seinät kannattaisi maalata, eksyin tänne ja jäin koukkuun :) Sulla on kauniita kuvia ja mukavan positiivinen tunnelma näissä postauksissa. Ja kisut on söpöjä! Meillä oli kotona ihan samannäköinen raitapaita silloin kun olin yläasteikäinen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Missoni Home avasikin vasta ensimmäisen myymälänsä Helsinkiin, olikohan helmikuussa... muuten kyseistä merkkiä on ollut lähinnä jälleenmyyvillä liikkeillä valikoimissaan (suurimmissa kaupungeissa). et ole ollenkaan uuno :)
      meillä on Ikean Kivik-sohva ja Ektorp-divaani, divaani ollut muutosta asti eli kohta kaksi vuotta enkä voi moittia. mm. appiukon lempipaikka meillä ollessaan ;). noin kuukausi sitten katoin et selkänojatyyny ja istuinosa siitä kohdalta, mihin suurin paino kohdistuu oli painunut lysyyn.. mut sit ku tamppasin niitä ulkona pölyistä puhtaaksi ja laitoin takaisin, oli taas kuin uusi!! muhkeus siis palautui takaisin :)
      Kivik ei oo menny miksikään, on ollut meillä syksystä asti, mut siinä kyllä kääntelen niitä selkänojatyynyjä et kuluisivat mahdollisimman monesta kohdasta :). en mitenkään voi kyllä moittia laatua, hinta ja laatu kohtaavat erinomaisesti.
      kiva että nyt jätit kommenttia Anna! mukava kuulla että olet viihtynyt blogini parissa noinkin pitkään, kiitos siitä! :)

      Delete
  7. Meillä on pari punasävyistä missonia ja tykkään kovasti! Sitä mustavalkoista olen myös kuolannut, mutten vielä ole ostanut. Valkoisen harmajan Suvilla on ihana harmaansävyinen missoni näkynyt monesti sohvalla ja kotiuttaisin sen värisen heti, jos olisi saatavilla!

    -I-

    ReplyDelete
    Replies
    1. mä ajattelin et mustavalkoisena en taida ostaa ku on tosiaan jo muitakin mustavalkoisia päällisiä :). muistaakseni se Suvin päällinen on mustavalkoinen, se vain kuvissa näyttää harmaan sävyiseltä :)

      Delete
  8. Moi!
    Mulla on Missonin pyyhkeitä pari erilaista settiä (kylpy + 2xkäsi) sekä ehkä oranssiin taipuva siksak-tyyny. Ihania, tosi laadukkaita enkä vaihtais pois! Nyt mielessä hankkisinko reissusta jtn lisää :)
    Missoni Home todellakin avasi ensimmäisen Euroopan myymälänsä Helsinkiin. Ohi olen kerran kävellyt, joku päivä sisään asti kunhan kerkiän.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiva kuulla et oot tyytyväinen tuotteisiin!
      voi kun menet myymälään käymään niin nauti ja muista et minäkin haluisin olla siellä :D

      Delete
  9. Panthella <3

    Minäkin olen hurahtanut pikkuhiljaa noihin Missoneihin, mutta yhtään en (vielä) omista...

    ReplyDelete
  10. Käytiin viime lauantaina siellä Missonin liikkeessä Boulevardilla pyörimässä ja vaikka ne eivät ihan omaa tyyliä olekkaan, niin silti niin ihanan raikkaita kuoseja ja värejä!

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S