Sunday, January 29, 2012

Sunnuntaisin saa nukkua!

Ja varsinkin jos on lomalla! Mutta ei, taas puoli kasin aikoihin heräsin aivan virkeänä, samoin eilen :D. Nooh, menee lomapäivät talteen ku herää aikaisin; ehtii vaikka ja mitä! Tulikin sitten mieleeni hakea hiukan makuuhuoneinspiraatiota sitä makuuhuoneen keväistä vaihtoa silmälläpitäen... Haluaisin sen alkuperäisen makuuhuoneemme päätyseinään jotain, tapettia tai maalia, en osaa päättää... Ei kuitenkaan mitään liian radikaalia, sillä kyllästyn. Oisko teillä ehdotuksia?


Mutta sitten kuviin! Poimin sellaisia makuuhuoneita, joissa on kaikissa omasta mielestäni jotain ihanaa; on se sitten petivaatteet, sävymaailma, kalusteiden sijoittelu, kaunis petaus, päätyseinä ikkunoineen tai huoneesta huokuva yleistunnelma!



Pidän tosi paljon näistä petivaatteista, muistuttaa eräitä H&M:n versioita, mutta näissä mustat viivat on selkeämmät:

Nämäkin kivat:

Ikkunaseinä on kaunis, mutta itselleni saisi turvattoman olon eteen vedettävistä verhoista huolimatta...

Tässä voisi olla yksi vaihtoehto sängynpäätyseinälle, mutta ei tule kyseeseen meidän makkarissa, joka sijaitsee pohjoisen puolella. Huoneesta tulisi liian synkkä. 

Tämä olisi niin paljon parempi ilman tuota taulua sängyn päädyssä...

Tällä tavoin sängyn molemmin puolin toteutetut ikkunat on kivannäköiset!

Kaunista pintamateriaalien yhdistelyä: (tosin maton vaihtaisin)

Tässä ihastutti tuo konjakin sävy yhdistettynä raikkaaseen valkoiseen sekä yöpöytien toteutus!

Ihana tunnelma! <3

Tämä on jo sen verran överi et ansaitsi paikan postauksessa, heh!

Tästä en kyllä osaa sanoa miksi tämä on näiden muiden kuvien joukossa :D. Ehkä se oli sitten tuo mustavalkoinen petaus mikä vetosi :P

Viimeiseksi tällainen ihanan muhkea sänky, johon tekisi mieli mennä nukkumaan! Päätyseinään sopii hyvin myös taulukollaasi:
Kuvat

Täällä on jo aamutulet takassa, mittari näyttää -18 astetta, mites siellä?

30 comments:

  1. Se muuten menee aina niin, että kun sais nukkua, on pirteä kuin peipponen jo kukon laulun aikaan, mut autas, kun pitäis oikeesti nousta aikasin, ni jo uni maittais! Mutta totta sekin, että päivä tuntuu pidemmältä, kun nousee aikasin.

    Voiskos teille sopia se Cole&Son:n Woods-tapetti, vai onko liian kuviollinen/radikaali? Mä haluan sitä ihan ehdottomasti meidän tulevaan kotiin johonkin huoneeseen, oon haaveillut siitä jo pitkään. Todennäköisesti se sitten tulis juurikin meidän makkariin yhdelle seinälle, ja jos rullasta jää, ajattelin, että vessaankin vois laittaa yhdelle seinälle. Jossain blogissa näin ko. ratkaisun ja oli tosi kiva.

    Kivaa sunnuntaita!

    -I-

    ReplyDelete
    Replies
    1. totta! pitääpä vaikka huomisaamuks laittaa känny herättään kuudelta ja jatkaa sit unia ;D
      kiitti ehdotuksesta, mutta mä en tykkää tuosta tapetista, soriiiii :D
      kivaa sunnuntaita sullekin I :)

      Delete
  2. Ihania kuvia. Meilläkin on makkarin laitto juuri kesken. Uusi sänky on kannettu huoneeseen ja nyt tarvitaan kaikki se muu, verhot, yöpöydät, matot ja jotain uutta tunnelmaa. Mutta pikkuhiljaa hyvä tulee, luulisin :)
    Meillä mittari näyttää 25 astetta, en edes tarkene lähteä puita hakemaan, hyrrrr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. toki! hiljaa hyvä tulee ja sehän on oikeestaan kivaa ku on jotain pientä projektia meneillään aina silloin tällöin :))

      Delete
  3. Moi, täällä sellaiset 20 pakkasta. Hyvin sattui, kun juuri itsekin selailin lakanasettejä netistä. Annon luxus Mozart harmaana on tosi upea mielestäni :) Aamupuuron jälkeen ulos reippailee - kamera mukaan, sekä koirakin tietty,
    t. Äippä

    ReplyDelete
    Replies
    1. googletin ton lakanasetin, kaunis raidallinen!
      mä aion tässä lomalla lähteä kans joku aamu kameran ja kattien kaa ulos! joku sellanen päivä ku paistaa aurinko :). rapsutuksia teidän koiruudelle!

      Delete
  4. Maalaa se sängynpäätyseinä jollakin värillä. Jos kyllästyt, niin äkkiäkös sen maalaa sitten taas uudestaan. :) Meidän makkarihan sijoittuu tuonne länsipuolelle (?) taloa ja olen tykännyt kovasti mustasta taustaseinästä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. teidän makkari on UPEA! <3
      joo äkkiäkös sen maalaa, nytki ollu vaan 1,5 vuotta maalaamatta ;D
      harmaa sävy sopis, mut liian tuorees muistis sen harmaan maalin etsiminen, huoh ja puuh x 1 000 000
      :D

      Delete
  5. Tuo konjakin sävy runsaassa valkoisessa ympäristössä on kyllä jotenkin ihanan lämmin ja tiedätkö mikä mua on alkanut pikku hiljaa viehättämään; juurikin nuo kirjavat matot! Äiti oli saanut velipojaltani sellaisen kirkuvan punaisen kirjavan plyyshimaton, joka näyttikin yllättävän kivalta....hui; jokohan meillä on kohta väriloistoa olkkarissa itämaisen maton muodossa.....OMG ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne matot kyllä sopii juurikin valkoiseen tai muuten vain tosi pelkistettyyn ympäristöön, muuten ei pääse kunnolla oikeuksiinsa. mulla on tuollaisten mattojen kausi ollu joskus 2000-luvun alussa, enää ei taida tulla. mut jokaisen kai se on joskus läpikäytävä ;D

      Delete
  6. Mitä tykkäisit jos maalaisit makkarin päätyseinän helmiäisvalkoisella/-vaalealla?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos ideasta! en tosin tiedä erottuisko se sieltä kovin... valo ei osu seinään joten helmiäinen ei ehkä erottuisi, harmi.

      Delete
    2. Kyllä se sieltä erottuu ihan vaikka vaan päivänvalon tai valaisinten valon ansiosta. Tai miten jos päätyseinän väri olisikin vaikka joku vaaleanharmaa- helmiäinen? Entäs voisitko kuvitella laittavasi helmiäiskuviollista vaaleaa tapettia? Meillä on, ja upea onkin! ;)

      Delete
    3. niin mut ku just sitä päivänvaloa ei oo huoneessa riittävästi :)
      helmiäisvaaleaa tapettia löytyy vessasta ni en siks enää makkariin halua. ehkä jotain dramaattisempaa makkariin :)

      Delete
  7. Mittarissa -20 ja kaipailen tollasta överisänkyä, jonne olisi ihana kiivetä vällyjen väliin kylminä pakkasöinä. En silti sulkisi verhoja, tulisi ahdistava olo, mut joku siinä pylvässänkysatatyynyämuhkupeitto-yhdistelmässä kiehtoo:)
    Btw, tilasin H&M:ltä meille kotiin sellaiset harmaavalkeat liituraitapussilakanasetit ja oli tosi kauniit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. överisängyilläkin on tilanteensa :D
      kiva et tykkäsit setistä!

      Delete
  8. Yritin tuossa pari päivää sittenkin laittaa kommentia, mutta ei näyttänyt onnistuvan, mutta jospa nyt paremmalla onnella. Täällä myöskin -22 astetta. Olen yrittäny etsiä inspiraatiokuvien avulla sängynpäätyseinään jotain kivaa, mutta mieluisia ei ole vielä löytynyt. Haasteelinen paikka :-) Mukavaa sunnuntaita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. no voihan kökkö, onneks nyt onnistu, kiva et yritit uudestaan :)
      joo siinä on haastetta! onneks asialla ei oo kiire ni ehtii suunnitella ;) kiitos samoin!

      Delete
  9. Ah, tuo ensimmäinen makkari on ihana!

    ReplyDelete
  10. Itse olen haaveillut sellaisesta valkoisesta lautaseinästä ja vaikkapa juuri sängynpäätyseinä voisi olla sellainen..mutta saan kuulemma ihan itse ruveta sellaista tekemään, joten katsotaan katsotaan ;)

    -M-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee nuo miesten tokaisut on niin hyviä :D. ala vaan kuule sellasta nikkaroimaan ni johan alkaa irrota apua ;D
      oikeesti se ois hieno!

      Delete
  11. Meilläki herättiin tänään puol kasilta, mutta se on jo luksusta varttia vaille viiteen verrattuna:) Kauniita makkareita! Tuli itellekin inspiraatio näin pakkaspäivänä (aamulla -28!) ruveta suunnitteleen vähä muutosta...
    Mä kyl luulen, ettet sä vinkkejä tarvi...sulla on niin hyvä ja varma oma tyyli:):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. niin no tohon verrattuna überlux!
      oi kiitti et luottoa löytyy :)) katsotaan mitä tästä vielä kehkeytyy!

      Delete
  12. http://www.google.fi/imgres?q=jukka+rintala+tapetti&num=10&um=1&hl=fi&biw=1787&bih=815&tbm=isch&tbnid=syAoF02SjtpZfM:&imgrefurl=http://www.johannasoderlund.com/tag/tapetit/&docid=m43wDmOtegZzKM&imgurl=http://www.johannasoderlund.com/wp-content/uploads/2011/09/Jukka-Rintala-tapetti.jpg&w=960&h=695&ei=wXUlT7yILPOK4gT-47T5DA&zoom=1&iact=hc&vpx=182&vpy=154&dur=5&hovh=191&hovw=264&tx=193&ty=73&sig=117561273133069723222&sqi=2&page=1&tbnh=136&tbnw=188&start=0&ndsp=37&ved=1t:429,r:0,s:0
    tykkäisitkö tästä Jukka Rintalan tapetista?

    ReplyDelete
    Replies
    1. olipa erilainen ja aika erikoinenkin ;). ei ehkä minun makuuni ja tiedän että mies ei tuota kyllä meidän kotiin tapetois, pahoitteluni Jukka Rintala :)

      Delete
  13. Aika mahtipontisen näköisiä huoneita :P

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S