Saturday, January 21, 2012

Sara Kelly

En ole joulun jälkeen juurikaan mitään ostellut, siitä vähän blogiinkin kirjoitin, mutta eilen en voinut enää vastustaa kiusausta Elloksen sivuilla! Muutamana päivänä kävin siellä kurkkimassa, kunnes eilen illalla tein tilauksen viikonlopun kunniaksi ja tuotteiden loppumisen pelossa ;). Oon huomannu parina viime vuotena, et tosi usein ostan Sara Kelly -merkin vaatteita, ne on vaan niin kauniita ja mun makuun sopivia!
Tälläkin kertaa tilaukseni sisälsi tuotteita ainoastaan Sara Kelly -nimen alta. 


Tämän takin tilasin harmaana, kaunis ja ihanan simppeli. Takin normaalihinta 109 €, nyt alessa 43,50 €. Lisäksi yhdestä tuotteesta (koskee myös aletuotteita) sai -30 %, joten takille jäi hinnaksi 30,45 €. Ei paha!

Nämä neulepuserot ihastutti, tilasin tuon valkoisen sovitteille -50 % alennuksella.


 Nämä sifonkitopit jäi niin ikään mieleeni ja silloin se tarkoittaa, että ne on ostettava! Nämä myöskin -50 % alella. 

Näissä sävyinä aprikoosi ja kirsikka. Tarkat sävythän näkee vasta, kun tuotteet kotiutuvat. Mutta voi miten ihanalta esim. tuo aprikoosin värinen näyttäisi kesäiltana valkoisten farkkujen kera, hiuksissa jokin toispuoleinen kiharakampaus, vain korvikset ja parit sormukset... nam!
Oon myöskin oppinu, et silloin kun löytää sen ihanan paidan, josta pitää yli kaiken, ei haittaa ollenkaan jos niitä löytyy vaatehuoneesta parissakin eri värissä ;)
Viime keväänä tilasin Ellokselta aivan ihanan mustan hihattoman puseron röyhelöisen kauluksen kera (Sara Kellyä sekin) ja heti sitä sovitettuani tilasin saman valkoisena. Ne on ihan lempparivaatteitani ollu siitä lähtien ja niitä voi yhdistellä vaikka miten!

Tämän kuvan lainasin postaukseen, koska nämä sävyt on niin ihastuttavat ja keväiset/kesäiset yhdessä!: kirkkaansininen, valkoinen ja konjakinruskea <3

Tämmöisiä ajatuksia lauantaiaamusta! Ollaankos siellä jo hereillä?
Ajateltiin tästä kohta suunnistaa kaupungille; ruokaostoksia, kahvittelua, sun muuta! Täytyy ostaa tarvikkeita, sillä ajattelin valmistaa huomenna kunnon sunnuntaibrunssin kun siihen kerrankin on mahdollisuus :). Huomenna ohjelmassa myöskin äänestämässä käyminen, kun se ei ennakkoon töiden vuoksi onnistunut. Vieläkin pähkäilen ketä äänestän, valinta ei ole helppo! Ei ollenkaan niin helppo kuin kuusi vuotta sitten, jolloin sain ensimmäistä kertaa äänestää presidentinvaaleissa :). Joko te tiedätte ketä äänestätte?


Mutta oikein mukavaa lauantaita sinne ruudun äärelle!

18 comments:

  1. Just samaa takkia minäkin ihastelin ja melkein tilasin:) Sitten päätin kuitenkin säästää ja tilaus jäi lähtemättä. Kerrohan sitten kokemuksia takista:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. juu kerron toki, jos kokeiltuani päätän takin pitää :))

      Delete
  2. Mä kävin jo ennakkoon äänestämässä, kun yliopistokampuksella se oli ihan vieressä. Valinta ei tosin ollut kovin vaikea, vaikka valkkasin vain pienimmän pahan :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi mulla on vaikeaa, en vieläkään oo ihan varma kenelle mun ääni menee... ei oo ihan mua miellyttäviä ehdokkaita, siitä johtuu valinnanvaikeus, ei siitä että ois monta hyvää :D

      Delete
  3. Tosi kivalta näyttää. Tilaan itsekin aika paljon vaatteita Ellokselta. Sieltä löytyy aina vähän erilaisia kivoja juttuja kuin ihan näistä oman kaupungin "normi" kaupoista. :o)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo mä oon ihan ihastunu noihin Sara Kelly -vaatteisiin, mut onneks niistä nyt ei kuitenkaan kaikki aina miellytä ;D

      Delete
  4. Kauniita vaatteita ja olipa edullinen takki!

    Itsellänikin on tällä kertaa suuria vaikeuksia päättää ketä äänestää, ei oikein tunnu olevan yhtä selkeää suosikkia. En hirveästi ilahtunut kun eräs Facebook-kaveri julkaisi seinälläni mainoksen omasta ehdokkaasta, taisi sanoin tehdä sinulle.

    Tänään on tiedossa hautajaiset. Lepää rauhassa ystäväni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo mullakaan ei oo mitään selkeää suosikkia noista ehdokkaista, se vaikeuttaa äänestystä! jep, munki seinälle ilmesty se mainos, sanoinki sille etten suorastaan ilahtunu sen nähdessäni :D. sinne suuntaan mun ääni ei ainakaan mene, sen tiedän.
      voi, voimia sulle, oot ajatuksissani <3

      Delete
  5. Toi takki on aivan super kaunis! Kelpaisi ittellekin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inanaa: se on kyllä kiva, just sopivasti sitä jotain :)

      Delete
  6. Sulle pystyn kommentoimaan ihan kuin ennenkin :) mutta Soilen omiin sivu menee ihan juntturaan (IE-selain). Ihanat sifongit :) Mukavaa viikonvaihdetta,
    t. Äippä

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiva kiva! ja kiitos samoin teidän perheelle :))

      Delete
  7. Hyvän näköisiä vaatteita. Itsekin monesti hyödynnän noita Elloksen alekuponkeja ;) Niitä vaan putkahtelee niin tasaseen tahtiin, että kaikkia ei kyllä voi käyttää... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo aika tiuhaan niitä putkahtelee et ei voi kyllä millään kaikkia hyödyntää ;D

      Delete
  8. Ensimmäistä kertaa saan nyt äänestää näissä vaaleissa, ja pitkän pähkäilyn jälkeen olikin aika helppo päättää ketä äänestää. Kaikista helpointa oli kuitenkin päättää että ketä ei ainakaan äänestä, hih :)

    Hyviä vaatteita olet tilannut, taitaa olla samanmoinen maku kumpaisellakin :)

    Johanna

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo ku mulla on ollu lähes kaikki ehdokkaat ton "tuota en ainakaan äänestä" -otsikon alla :D. mut oon nyt valinnu kuitenkin ehdokkaani :)

      Delete
  9. Itse nappasin perjantaina aleista kaksi samaa paitaa eri väreissä :) Jos löytää jotain täydellistä, miksi jäädä harmittelemaan, ettei ollut järkevä ja ostanut sitä useammassa värissä.

    ReplyDelete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S