Friday, January 6, 2012

S Sisustuskutsumyyjäksi?

Kaikenlaista on meneillään täälläpäin heti näin vuoden alkajaisiksi. Täpinää täpinää täpinää! Tammikuun aikana tulen tekemään erinäisiä päätöksiä, joten jännittävää nähdä, miten ja missä merkeissä kuukausi aikanaan päättyy! :)


Yhtä asiaa ajattelin raottaa hieman täälläkin, asia, jota vielä hetkisen harkitsen...
Nimittäin jälleenmyyjäksi ryhtyminen Living and Room -yritykselle.
Onko yritys teille tuttu?
Olen kuukausikaupalla ajatellut asiaa lähinnä haaveilutasolla, harkitsin alunperin asustekonsultiksi ryhtymistä, kunnes yllätys yllätys, sisustus vei pitemmän korren! Päätinkin ottaa härkää sarvista ja selvittelin asioita. Pidän kyseisen yrityksen tuotteista erittäin paljon ja ne sopisivat omaankin kotiimme kuin nenä päähän! Sellaistahan sitä nimenomaan pitää myydä, mihin itsekin uskoo ja mistä itsekin pitää. Jotain itsensä näköistä! ;) 
Living and Room -tuotteiden myynti tapahtuu pääasiassa sisustuskutsuilla.
Tässä muutama herkullinen maistiainen, mitä heillä on tarjota! Kuvat on lainattu syksyllä ilmestyneestä syys-talvikuvastosta eli ovat sen takia aika tummanpuhuvia. Helmikuun alussa eli aivan pian ilmestyy uusi kevät-kesäkuvasto mitä todennäköisimmin kirkkaampine ja raikkaampine sävyineen!


Löytyy laajasti kaikenlaista kodin sisustustavaraa; pienesineitä, tekstiilejä, valaisimia, kattaustarvikkeita...


Myöskään lastentuotteita ei ole unohdettu, koruista ja petivaatteista puhumattakaan!


Tässä vielä pieni sneak peek kevään/kesän kuvastoon:

Living and Room -sisustuskutsujen emäntä saa paitsi loistavan mahdollisuuden shoppailla kotonaan ystäviensä/tuttaviensa hyvässä seurassa (been there, done that!), mutta lisäksi valita jopa neljä tuotetta puoleen hintaan! Saa siis itse valita tuotteen/tuotteet eikä tarvitse puoliväkisin ottaa jotain ns. emännänlahjaa :)

Olen ymmärtänyt, että täällä on  m e l k o   p a l j o n  sisustuksesta kiinnostuneita ihmisiä langoilla ;), joten kyselenkin nyt hiukan kiinnostusta, jos päätän tähän hommaan ryhtyä!
Eli te, varsinkin täällä Keski-Pohjanmaalla, Kokkolan suunnalla (+ lähikaupungeissa/-kunnissa) asuvat,
kiinnostaisiko teitä pitää kotonanne Living and Room 
-sisustuskutsut?


Living and Roomin sivuille pääset tästä (sieltä myös postauksen kuvat lainattu) ja syys-talvikuvastoa pääset selailemaan tästä.

44 comments:

  1. Toivon kovasti, että ryhdyt myymään näitä ihania tuotteita ja haluaisin pitää kotonamme sisustuskutsut! :)

    ReplyDelete
  2. Tartu ihmeessä tilaisuuteen, siinä ei mitään häviä! Päinvastoin :)
    Terkuin Perfect Home konsulentti ;)

    ReplyDelete
  3. Ainakin ihan erilaista tavaraa on mitä markkinoilla myydään yleensä ja siksi ainakin riski on suuri. Riskejä pitää ottaa ja kun vielä kotikutsuliikkeet ovat lopetelleet tiuhaan tahtiin niin ei muuta kuin peukkuja uhkarohkealle yrityksellesi.

    ReplyDelete
  4. Aivan ihania juttuja:) Jos asuisimme lähempänä (ja jossain muualla kuin kaupupungin ällö vuokra-asunnossa:) kutsut olisivat tosi tervetulleita. Olekin edellisessä asunnossa kahdet pitänyt. Tuppereita en enää pidä, niihin ei ole halukkuutta. Sisustus on nyt in, tulijoita riittää:)Go for it!

    ReplyDelete
  5. Huomenta S,

    Kauniita tavaroita ja mikä parasta vähän erilaisia kuin mihin on sisustuskutsuilla yleensä tottunut. Kotimme muuttuu kovaa vauhtia valko-harmaa-musta-sävyiseksi ja monet näistäkin sopisivat meille :) Eli yksi kokkolalainen sanoo kyllä, kiinnostusta olisi :)
    Minkä hintaisia tuotteet ovat? Sehän aina kiinnostaa ;)

    Onnea myös muille suunnitelmillesi ja hyvää uutta vuotta!

    -Taru

    ReplyDelete
  6. Vau minä kiinnostuin ainakin heti! :) Mutta me asumme kyllä täällä kivenheiton verran pohjoisemmassa ;). Ryhdy vain hommaan! :)

    ReplyDelete
  7. Niin ja ei ole ennestään tuttujuttu, mutta tuotteet kyllä ovat kiinnostavia :).

    ReplyDelete
  8. Hei, näyttää todella hyvältä. Minä olen ainakin heti kutsujonossasi jos alat myymään, asun myöskin kokkolan alueella :)

    ReplyDelete
  9. Ihania tuotteita, ja ilmeisesti usean hintaluokan tuotteita tarjoavat. Tässä mietiskelin, että löytyiskö minun lähipiiristä kutsujen verran sisustuksesta innostuneita. Pitää ihan alkaa ynnätä. Ajeleeko tuleva konsultti esittelemään tuotteita kutsuille 70-100 km päähän? :)

    ReplyDelete
  10. Tuotteet ainakin nayttaa todella ihanilta!!! Go for it, I say!!

    ReplyDelete
  11. Hyvä idea ja homma sopis sulle loistavasti! Ja tosiaan ihania tuotteita tuolla konseptilla! Rohkeasti vaan hyppäät tuntemattomaan ja pian sulla varmaan oliskin sitten jo ihan oma sisustusliikekin :) Saiskos sun kautta tilata tuotteita postitse? Kun on vähän pitkä matka piipahtaa kutsuille, vaikka niin kiva ois sellasiin osallistuakin :))

    Sisustuksen ja Seputuksen Soilekin näkyy miettivän samaa. Hänellä toinen vaihtoehto olisi Zelected by houze, aivan ihania tuotteita siinäkin konseptissa. Se oiskin kiva, jos hän ottais sen ja sä Living and roomin, niin tietäisi molempiin jälleenmyyjän :) Yritin tuohon jälkimmäiseen jälleenmyyjiä etsiäkin, löytämättä.

    Ihanaa, kun sulla on tällaisia hienoja uusia tuulia heti vuoden alkuun tiedossa! Nyt vaan toteuttamaan haaveita!

    -I-

    ReplyDelete
  12. Vaikka en asukkaan lähistössäsi, mutta minun mielestäni noi vaikuttavat tosi kivoilta tuotteilta! Joten luulisi olevan kysyntää :) Tsemppiä uusiin haasteisiin, jos niihin ryhdyt!

    ReplyDelete
  13. Hei pitkästä aikaa! Olisin kiinnostunu järjestämään kutsut! Onko Seinäjoki liian kaukana? Ihanaa hommaa olet suunnitellut!

    ReplyDelete
  14. Ihania tuotteita kerta kaikkiaan! Todella tyylikkäitä, ehkä vähän amerikkalais-henkisiä ;)

    http://cristiinam.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Ehdottomasti kiinnostaa, tervetuloa Nivalaan pitämään kutsuja:)

    ReplyDelete
  16. Näyttää tosi kivalta ja aivan varmasti pitäisin kutsutkin, mutta asun aivan toisella puolella Suomea. Olen itsekin toiminut joskus tällaisena "kutsumyyjänä" erinäisillä firmoilla. Itsekin olen vertaillut näitä erilaisia sisustuskutsu yrityksiä ja kyllä tämä living and room taitaa olla minunkin suosikkini. Tsemppiä tulevaan! Kyllä kannustustan täysillä!! :o)

    ReplyDelete
  17. Vaaleanpunainen peite ja tyyny ovat ihania<33

    ReplyDelete
  18. Hei! Olisin tosi kiinnostunut pitämään kyseiset kutsut. Ihania tuotteita :)

    ReplyDelete
  19. Anna mennä, sanon ma! :) Kokkolalaisena sitä voisi olla kiinnostunut hieman ostelemaan kauttasi ;)

    ReplyDelete
  20. WAU huutaa täällä erittäin kiinnostunut kokkolalainen!!! =D

    ReplyDelete
  21. Olen tuolla Soilen blogissa jo tutustunut tuohon kuvastoon ja kovasti ihastuin! Paljon on ihania juttuja, mitä voisi omaan kotiinkin ajatella. Meillä päin ei taida paljon kutsuja olla järjestetty, niin voisin kyllä ite pitää...taidan vaan asua liian kaukana?!?!

    ReplyDelete
  22. Kivan näköisiä tuotteita, jos Vaasa ei ole liian kaukana, niin olisin kiinnostunut pitämään kutsut kotonani :)

    ReplyDelete
  23. Jos ryhdyt hommaan, niin mä voin mainostaa hommaa sille mun pietarsaarelaiselle ystävälle (josta ennenkin olen puhunut) <3

    Mulla on muuten blogissa sulle haaste! :) http://whitefresh.blogspot.com/2012/01/haaste-sisustuksellisia-ale-bongauksia.html

    ReplyDelete
  24. Päädyin sivuillesi kun etsiskelin löytyykö Keski-Pohjanmaalta kyseisen yrityksen jälleenmyyjiä. Eli kyllä, voisin ajatella järjestäväni sisustuskutsut tai ainkin haluaisin hankkia kyseisen yrityksen tuotteita itselleni.

    ReplyDelete
  25. Hanna: :)) kiva juttu!

    Aira: no niinpä, sitä minäkin :)

    PunainenTupa: sun kommentti sai nauraan, kiitos siitä! :D ehkä tällainen vois sulle olla erittäin uhkarohkeaa, minulle ei mitään sinne päinkään.

    Kirsi: kiva kommentti, kiitos Kirsi! uskon että sisustus tulee aina olemaan in, kuka nyt ei haluaisi omaan kotiinsa panostaa :)

    Taru: no niinpä! sikshän niitä menee nurin ku kaikki myy samaa tavaraa :D. näistä tuotteista löytyy hyvin monenhintaista, on edullisia ja sitten hieman hintavampaakin. mutta mielestäni täysin kohtuulliset, en uskoisi että mitkään kovin kalliit tuotteet menisivät edes kaupaksi.
    kiitos paljon ja hyvää uutta vuotta sullekin :)

    Marie: kiva! ja aina voit halutessasi tilata tuotteita, jos kutsujen järjestäminen ei onnistu ;)

    JohannaL: voi kiitos Johanna, kiva kuulla :))

    H: kyllä, nimenomaan! ei tuo kilometrimäärä vielä kauhistuta, ajattelin et kauempana sijaitsevat paikat miettisin aina tapauskohtaisesti. tietysti mitä kauempana paikka on, sitä suurempi kutsujen osallistujamäärä ;)

    Rags: hih, kiitti :)

    I: heh, ehkä ei kuitenkaan omaa sisustusliikettä, niitä on niin pilvinpimein ;). ja onnistuu kyllä tilata postitsekin multa, yritys toimittaa tuotteet aina suoraan ostajalle!
    juu Soilen kans ollaan näistä jutuista puheissa oltukin, kiva nähdä mihin hän päätyy :)

    ReplyDelete
  26. E: kiitos paljon E :)

    Pilvi: hmm no alkaa olla aika kaukana mut ei sitä ikinä tiedä ;). ajattelin yks päivä et susta ei oo kuulunu aikoihin, mietin sit et teen kissapostauksen ni kuulen susta :D

    CristiinaM: niin mustakin!

    Vaahteramäen emäntä: heh, kiitti vain kutsusta :)

    Helene: kiitos Helene, kiva kommentti :)

    Puolukka: niin mustakin, ihan yli-ihania!

    Marit: moi ja tosi kiva kuulla et kiinnostusta löytyis :)

    Janika: voi toki tilata kutsujen ulkopuoleltakin, jos ei ole mahdollista pitää/osallistua kutsuille :)

    KJ: :D

    Aikku: onhan se aika kaukana, mut ei sitä ikinä tiedä! jos sais järkättyä useammat kutsut samalle päivälle ja sinnepäin tai johonki matkan varrelle :)

    Sanna: ok kiva tietää, en oo niin tarkasti vielä miettiny sitä mikä ois liian kaukana. ajattelin et mietin sit aina tapauskohtaisesti ja toki mitä kauempana, sen suurempi kutsujen osallistujamäärä :)

    Inanaa: joooo kiitti ihana :))
    ja kiva, tuun kurkkimaan!

    S: mukava kuulla! :)

    ReplyDelete
  27. PunainenTupa: kommenttisi ei päässyt tänne asti, mutta haluaisin hieman tarkentaa. olet tainnut käsittää asioita väärin, sillä en ole sijoittamassa mihinkään yritykseen rahojani, toimisin vain jälleenmyyjänä PÄÄtyöni ohella. tämä olisi siis sivutyö tai enemmänkin harrastus. näin ollen en nää tässä tosiaankaan yhtään mitään uhkarohkeaa tai riskejä eikä tämä blogi tosiaan tulisi olemaan toiminnan pyörittäjä :D. ihan mielenkiinnosta kyselin vain kiinnostusta, ihmisten mielipiteitä. en pyytänyt allekirjoittamaan sopimuksia tai lyömään lukkoon kauppoja. ja jos joku täällä mielenkiintonsa ilmaisseista peruisikin puheensa, elämäni jatkuu ihan entisenlaisenaan. toivottavasti sinunkin. mutta kiitos kun huolehdit asioistani :)

    ReplyDelete
  28. Living and roomin tuotteet ovat aivan ihania! Kotini koristetyynyt niin makuuhuoneessa kuin olohuoneessakin ovat kaikki kyseisen yrityksen pussista, muutamaa lexingtonin ja gantin torkkupeittoa lukuunottamatta. Laatu on hyvä ja hinta myös! Tuotteet ovat myös ajattomia ja siksi toimivat loistavasti niin syys kuin kevät kaudellakin. Huomasin myös sisustus ja sepustus blogissa tämän saman living and roomin sekä selected by housen konsultti mietientöjä. Kumpis lainasi kummalta tätä ideaa? Heheh ;) Onnea ja tsemppiä konsultointiin, jos ja kun siihen ryhdyt! :))
    T: Innokas sisustelija

    ReplyDelete
  29. Noi on niin kivan näkösiä! Harmi että asun niin pitkällä, olisin muuten ehdottomasti halunnut kutsut! :/

    ReplyDelete
  30. Todella ihania tavaroita ja mielestäni vähän erilaisempia kuin mitä joka kauppa on pullollaan! Tämä sopisi sulle kuin valettu - go for it sanon minä myös :)

    Suuri plussa on juuri se, että näitä tavaroita ei saa joka paikasta. On ihanaa löytää jotain kivaa, joka sopii itselle eikä ole massatuotantoa. Jos asuisin lähempänä, voisin pitää tuollaiset kutsut.

    Mihin ikinä päädytkin, tsemppiä matkaan!

    ReplyDelete
  31. Kiva idea S, go for it! Kaikkea pientä ja isompaakin viritelmää pitää aina olla ;)

    ReplyDelete
  32. Pikkuisen on ollut blogiähkyä (kun seuraan niiiiin monia)ja ajanpuutettakin. Mutta seuraamassa olen taustalla ainakin muutaman kerran viikossa, vaikken aina kommentoi :).
    Kyllä tänne naisia saadaan tupa täyteen, jos tulisit joskus sisustuskutsuja pitämään. Rapsutuksia kisuille!

    ReplyDelete
  33. Tämä on oikeasti hyvä idea, sopii sinulle! Kuten näet, muutkin on sitä mieltä... ;) Olisit uskonut minua jo viime kesänä, mutta eihän se toki ole myöhäistä nytkään aloittaa, päinvastoin! :)

    T: Sanna R.

    ReplyDelete
  34. Innokas sisustelija: heippa ja kiva että kirjoittelit! mukava kuulla kokemuksia. oon pitkälle samaa mieltä sun kans noista tuotteista :) ei me Soilen kans toisiltamme näitä ideoita olla lainattu, lähinnä Living and Roomilta :D. yrityksellä aloittaa helmikuussa useampia jälleenmyyjiä ympäri Suomea eli ei tosiaankaan olla ainoita, jotka näitä juttuja miettii, me kaks vaan satutaan tuntemaan toisemme :D
    ja kiitti tsempeistä, saas nähdä mitä päätän!

    Janika: niin mustakin :)

    Sari: mä kiinnostuin kans nimenomaan siks et tuotteet on hieman erilaisia kuin mitä yleensä näkee... ne tavanomaisemmat tulee mulla jo korvista ulos! kiitos paljon tsempeistä, aika näyttää mitä päätän (päätökseeni vaikuttaa muutama asia, joiden pitäisi ratketa tämän kuun aikana).

    K: hih, kiva kuulla et oot tuota mieltä ja totta, niin pitää!

    Pilvi: juu enhän mä tosissani :D. ei tietenkään oo mitään kommentointipakkoa, tiedän varsin hyvin ettei aina ehdi eikä edes jaksa mitään kommentteja näpytellä! mullaki tuntuu nyt eka kertaa et alkaa tulla vähä blogiähky...
    ok, ei yhtään mahdoton ajatus ne kutsut sitten teillä, mun miehellä asuu kavereita Seinäjoella, joten hän vois samalla nähdä heitä ja mä saisin matkaseuraa ;) sinnekin kisuterkut!

    Sanna R.: heh, älä painosta :D no ei! sillon oli niin kaikkea muuta, on kyllä nytkin :P, mut katellaan, eipä tässä mikään kiire oo! oottelen muita päätöksiä tässä ennen u know ;)

    ReplyDelete
  35. Muuttoa edessä kuun vaihteessa ja pitäisi päästä sisustamaan uusilla tuotteilla uutta asuntoa. Voisin heti varata Kalajoelle ainakin yhdet kutsut :)

    ReplyDelete
  36. Anonyymi: hyvä tietää :)). mukavia muuttopuuhasteluhetkiä sinulle!

    ReplyDelete
  37. Ihania tuotteita! Olisin valmis pitämään kutsut mutta harmi vaan että tänne Ouluun taitaa olla liian pitkä matka. Vai olisikohan täällä suunnalla myyjää/edustajaa...?

    t. SS

    ReplyDelete
  38. SS: Oulussa aloittaa oma jälleenmyyjä (Living and Room) et jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ni kuulemma helmikuussa ois ensimmäiset kutsut mahdollisia!

    ReplyDelete
  39. Eli selvennyksen vuoksi, aloitatko sisustuskutsumyyjänä vai miten asia on? Jos aloitat, niin milloin voi kutsuja alkaa suunnittelemaan pidettäviksi? Terv. Kotiäiti

    ReplyDelete
  40. Kotiäiti: kuten tuolla jo kirjoitin, en ole vielä asiaa lyönyt lukkoon enkä varmaan tällä viikollakaan vielä lyö. odotan muutaman asian ratkeamista ennen päätöksen tekoa. ja käyn myös lisää keskusteluja kyseisen yrityksen kanssa. JOS tähän ryhdyn, ensimmäiset kutsut pidän helmikuussa, tosin sinne on jo niin paljon mahdollisia varauksia että ehkä maaliskuu olisi realistisempi ;)

    ReplyDelete
  41. Osaatko sanoa mistä noiden myyjien yhteystietoja saa selville? Esim. sitä Oulun myyjää? Kun nuo sivut näyttivät olevan ruotsinkieliset...

    Terv. SS

    ReplyDelete
  42. SS: täältä löydät Suomen kontaktin yhteystiedot, jolta voit tiedustella asiaa:
    https://www.facebook.com/pages/Living-and-roomSuomi/288099971220854

    ReplyDelete
  43. Hei! Löysin blogisi muutamia kuukausia sitten täysin vahingossa ja jäin siihen heti koukkuun :) Nyt päätin kirjoittaa sinulle ja kysellä oletko vielä tehnyt päätöstä myyjäksi ryhtymisestä? Nimittäin täällä olisi yksi Kokkolan lähistöllä asuva, joka pitäisi erittäin mielellään sisustuskutsut esimerkiksi myöhemmin keväällä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiva kuulla että kiinnostuit Hanna! en kerro ihan vielä päätöstäni, mutta voit laitella sähköpostia :)

      Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S