Tuesday, January 17, 2012

Pientä hemmottelua

Tänään H&M:lla käydessäni näin sattumalta hyllyssä näitä herkullisen näköisiä kasvonaamiopakkauksia. Oli ihan pakko ostaa muutama ja aivan pian ensimmäinen pääsee testaukseen! Onko teillä näistä käyttökokemuksia?


Taidan tänään testata tuota sokerista, kuorivaa kasvonaamiota!
Tosin tuo syväpuhdistava suklainenkin houkuttelisi, puhumattakaan rauhoittavasta guavan, melonin ja päärynän yhdistelmästä, mmmh!


Ostin tänään jotain muutakin, jotain jonka hankkimista oon pähkäilly ja jahkaillu eestaas pienen ikuisuuden...
Huomasiko jonkun tarkka silmä mikä se mahtaa olla? ;)

24 comments:

  1. Replies
    1. hyvä arvaus Minna! ;)

      hei aivan mahtava uudistus tullu Bloggeriin!!!! voin näköjään vastata jokaisen kommenttiin näin yksitellen heti kyseisen kommentin perään, jei!!!! oon haaveillu tästä jo kauan :D

      Delete
  2. Ihania naamioita :)

    Ostitkohan kameran?

    Eija

    ReplyDelete
  3. Hmmm... Järjestelmäkamera? :)

    -JH

    ReplyDelete
  4. Nuo H&M:n naamiot on kyllä hyviä ja halpojakin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo näin voin todeta nyt omastakin kokemuksestani :)

      Delete
  5. Herkullisia kuvia :)

    ReplyDelete
  6. Miten tuon saa et voi kommentoida jokaisen viestin perään??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ulkoasu, asetukset, kommentit, kommenttilomakkeen sijoittaminen: upotettu tekstin alle.
      :)

      Delete
    2. Kiitos!!!
      Ihan superkätevä!!!

      Delete
  7. Itse en ole kokeillut noita kertapusseja, mutta muutoin käytän naamioita säännöllisesti ja eron huomaa heti käytön jälkeen. Prismasta löytyi suklaanaamio ja sen tuoksu on kuin olisi sulatettua suklaata levittänyt naamalleen. Yksi parhaista naamioista on Dermosilin oliko se kiinteyttävä naamio, joka tosin on tarkoitettu kai 50+ -iholle, mutta käytän sitä pari kertaa kuukaudessa näin kolmekymppisenäkin. Ero on kasvoissani kuin olisin nukkunut 12 tuntia putkeen sen normaalin arkiyönä nukutun n 6 tunnin. Kuorivia naamioita en käytä, mutta hellävaraista kuorintavoidetta kyllä. Loistotuotteita! T-alue kun on rasvaisempi ja posket kuivat saatan olla miestä naurattavassa varsinaisessa sotamaalauksessa, kosteuttavaa vihreää kurkkumönjää poskilla ja tummaa savea T-alueella.

    Mervi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mä laitoin eilen ton kuorivan (tai ei se niin kovin kuoriva ole, tosi hellävarainen oli) ja huomasin eron ettei ollu läheskään niin kuiva iho, näitä H&M:n naamioita ostan uudestaankin! seuraavaks kokeilen tota suklaista :P

      Delete
  8. Uusi kamera! Mahtavaa! Vaikka ei se edellinenkään tainnut kauheen vanha vielä olla:) Järjestelmäkamera on mahtava juttu, kun vaan sais siitä laitteesta kaiken ilon irti! Ittellä ollu jo jonkin aikaa ja tekemistä sen kans edelleen piisaa! Joku kurssi olis meikäläiselle ihan paikallaan:)
    En oo pitkään aikaan kommentoinu mitään, vaikka ahkerasti edelleen blogiasi olen seuraillut, tämä selittynee muuttokiireillämme. Vuoden toisiks vikana päivänä kannettiin tavarat uuteen kotiimme ja nyt ihastelemme kättemme jälkeä!
    Noista hemarin naamioista ei minulla kokemusta, mutta näyttäävät herrrkullisilta:)
    -Minna

    ReplyDelete
    Replies
    1. edellisen ostin vuosi sitte :) se on käytössä toki edelleen, kätevämpi kuljettaa mukana! mutta näin pimeänä vuodenaikana huomasin kaipaavani toistakin kameraa ja järkkäri on siihen hyvä! kurssille ois kyllä kiva päästä, kunhan vain ois aikaa tarpeeksi.
      onnea teille uuteen kotiin ja nauttikaa nyt ansaitun uurastuksen jälkeen :))

      Delete
    2. Mihinkä kameraan päädyit? Kiinnostaa tietää :)

      Delete
    3. Ok! Mulla sama kamera :) ja tosiaan hyvä on, kun oppis käyttämään ;)
      Ja kiitokset uuden oman kodin toivotuksista!

      Delete
  9. Noista H&M:n maskeista: itse testasin jotakin sellasta oranssissa pakkauksessa ollutta appelsiinikuorinta-juttua, ja en kyllä voi suositella kenellekään.. Haju oli niin äklömakea et vedet tuli silmiin ja koostumus muistutti liimaa sekä pisteli oudosti naamalla, joten piti ottaa muutaman minuutin jälkeen pois. Toisaalta taas, kokeilin myös H&M:n vadelma syväpuhdistavaanaamiota, ja rakastuin! Ihosta tuli täydellisen sileä ja ostan varmasti tuota naamiota uudelleenkin! =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. piti heti mennä veskistä etsimään, mitä kaikkia maskeja multa löytykään :D. hamstrasin niitä nimittäin tässä yks päivä lisää, ostin kaikkia värejä paitsi yhtä ja mikä sattuma; se oli just se oranssi jota en ostanu! enpä sit menettäny mitään, jos oli noin surkee! kiitti tiedosta :)
      se sugar scrub on aivan ihana, mun kuivalle iholle teki kyllä nannaa eikä tuoksu ollu liian äklö. siinä suklaanaamiossa taas oli niin ällö se tuoksu (en ois ikinä uskonu sanovani näin mistään suklaisesta :D) et vähän jo teki pahaa siinä vaiheessa ku menin pesemään sen.
      seuraavaksi testaan tuon vadelmaisen, kiitos vinkistä :)

      Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S