Thursday, January 19, 2012

Kortti Ystävälle

Tein tässä yks päivä syntymäpäiväkortin pyöreitä täyttäneelle tuttavallemme ja huomasin siinä askarrellessani, että ystävänpäivään on enää alle kuukausi! Hyvä aika siis alkaa miettimään ja vaikka jo tekemäänkin kortteja ystäville.

Korttiaskarteluissakin on alkanut enemmän ja enemmän viehättämään mustavalkoisuus ;)

Kirjoitin tähän askartelemaani syntymäpäiväkorttiin pienen onnittelurunon, harmittelin miehelle ääneen miten mun kirjoittamat rivit menee usein vinoon. Tosin jokainen just samalla tavalla, mut hiukan vinoon kuitenkin. Lauseen loppu tapaa yleensä hiukan nousta... Mies tuumas sen tarkoittavan sitä, että oon positiivinen ja katson iloisin mielin tulevaisuuteen :D (Hyvä kommentti!)


Tänä vuonna aikomus on siis askarrella ystävänpäiväkortit itse. Askarteluboxista löytyy vaikka mitä ihanaa, jotain ideaa voisin poimia juurikin näistä kahdesta kortista:


Tosin sit ku ryhdyn kortteja tekemään, lopputulos voi olla jotain aivan muuta! Se just onkin ihana hetki ku saa päästää mielikuvituksen valloilleen eikä itsekään tarkkaan tiedä, mitä siitä lopulta syntyy, heh!
Vai syntyykö mitään, niinkin on käynyt...




Viime vuonna teetin ystävänpäiväkortit valokuvastani, sekin on hyvä idea!
Vaikka joka päivä voi olla/on ystävänpäivä, on heitä silti kiva muistaa juuri sinä erityisenä Ystävien päivänä vähintäänkin sillä kortilla tai vaikka puhelulla tai tekstiviestillä tai sähköpostilla tai... 
Miten te muistatte ystäviänne?


Tänään töiden jälkeen taidan hipsiä Tiimariin ostamaan valkoisia korttipohjia! Illalla ohjelmassa viikkosiivoukset, jotta viikonloppuna ei tarvitse siivoilla. Huomenna voi sitten hyvillä mielin aloittaa viikonlopun vieton ja mikä parasta; voi tehdä vain jotain mukavaa, vaikka askarrella ystävänpäiväkortteja! 


Terkkuja Ystävät! 



12 comments:

  1. Kaunis kortti! Minäkin ajattelin tehdä ystävänpäiväkortit itse, kun näyttäisi ainakin vielä, että ihan jopa hyvin ehtii, vaikka normaalisti tosi harvoin kortteja lähetän.

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kiitos :) hyvin ehtii kyllä askartelemaan ystävänpäiväksi ja parasta se onkin silloin, kun ei ole kiire!

      Delete
  2. Muistin juuri vanhan sanonnan, että jos kirjoituksen loppu nousee, on optimisti ja jos se laskee, on pessimisti. Tai jotenkin näin se meni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh, joo tuon varmasti mun mieskin muisti :))

      Delete
  3. Ihana kortti! Musta-valkoisuus miellyttää kyllä kaikissa muodoissaan, jopa kortissa:) Eikä musta-valkoiseen sävymaailmaan tunnu ollenkaan kyllästyvän.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitti! siihen ei tosiaan kyllästy ja mustavalkoinen on myös aina yhtä tyylikästä :)

      Delete
  4. Tosi kaunis kortti! :)
    Ihana tuo miehesi oivallus tuosta rivien vinoudesta! :D Mullakin menee muuten rivit aina vinoon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos Hanna! joo mua huvitti, oli niin yllättävä kommentti tohon väliin :D

      Delete
  5. Ihanan persoonallisia kortteja :) Heti piti alkaa miettiä miten oma kirjoitus oikein menee.. Harvoin tulee enää käsinkirjoitettua. Mustavalkoiseen on aina tyylikäs ja helppo laittaa väriä sekaan. Täällä odotellaan mustavalkoisen kylppärin valmistumista..

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi kiitoksia, kiva kuulla :). mä tykkään kirjoittaa käsin, tulee henkilökohtaisempi ja persoonallisempi fiilis!
      varmasti upea kylppäri tulossa :)

      Delete
  6. Voi kun kiva kortti!

    Mullakin samaa vaivaa käsin kirjoituksessa, rivit nousee loppua kohden :) Muistaakseni luin jostain, että jos kirjaimiin tulee kovin lennokkaat loput, niin se tarkoittaa, että tämä ihminen on liiotteluun taipuvainen tms., mutta nyt en muista, mitä tuo rivien nousu meinasi. Minua kiinnostaisi viedä joskus käsialanäyte alan tutkijalle ja selvittää, mitä hän osaisi kertoa luonteestani ja taipumuksistani :D Uskon ihan täpöllä aina horoskooppeihinkin.

    Mukavaa viikonloppua,

    hanna

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos Hanna! :)
      ai jaa, hauska johtopäätös :D tuo oiski mielenkiintoista tutkituttaa käsialansa! ja kiitos samoin sulle!

      Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S