Monday, January 16, 2012

Kanto

Sain lukijalta viestiä yhteen joululahjaani liittyen:
Saisiko muuten kuvia jossain vaiheessa siitä Kanto-telineestä? Olis kiva nähdä, miltä se käytössä näyttää. Olen ajatellut itsekin sen ostavani.

Kanto päätyi ainakin nyt aluksi lehtitelineeksi, imee itseensä muuten valtavan määrän lehtiä, hyvä!:


En vielä raaski antaa sitä polttopuukäyttöön, on niin puhtaan valkoinen ja naarmuton :D
Onko jollain teistä lukijoista Kanto polttopuutelineenä, onko osoittautunut hyväksi käytössä?



Lisäksi jotain satunnaisia otoksia olohuoneesta...


Ikkunakulmauksen on vallannut ihana valkoinen kolmikko!

Mukava istua sohvalla ja katsella ulos talvimaisemaan, aivan satumaiset nuo lumiset puut! Tuohon näkyyn kyllä rauhoittuu aina.
Enkä ole ainoa, joka on oivaltanut saman.



Kannattaa ottaa sohvalla asento juuri näin päin! Voi torkkua, mutta voi myös samalla pitää silmällä pihapiiriä. Se on helppoa: raottaa vain silmäluomea! Edes päätä ei tarvitse kääntää :)



Oli muuten loistava idea käyttää jouluna niitä punaisia sohvia! Nyt tuntuu aivan ku meillä ois uusi sohva ku tuotiin tämä divaanisohva takaisin olkkariin :)). Ja oon entistäkin ihastuneempi tämän sohvan sävyyn ja materiaaliin, ihanuus!


Nyt kisujen seuraks sohvalle, kurkussa tuntuu kipua ja päätä jomottaa... Ei ollenkaan sais näin alkaa vapaapäivät, pöh! Toisaalta en oo sairastellu koko syksynä/talvena edes pientä flunssaa, joten joskus kai sen on tultava, mut aion silti taistella vastaan! :D
Tervettä viikkoa teille muille!

41 comments:

  1. Meillä on Kanto polttopuukäytössä, jotain juttua siitä löytyy täältä http://www.rintsikka.fi/?p=1629

    Pieni päivitys tilanteeseen, nyt ollaan lähes päivittäin takkaa poltettu ja toistaiseksi Kanto vielä käytössä. Ei ole vielä kertaakaan ärsyttänyt sen käyttö. Roskaamisongelmakin on kurissa kun ostimme varrellisen hyvän rikkaimurin.

    Onhan se toki naarmuilla sisäpuolelta kun ei tuollaista käyttöesinettä sitten voi alkaa säästelemään. Päivittäin kun puita hakee kellarista, ei kovin kauaa jaksa asetella nätisti puita naarmuttamatta sisäpintaa.

    ReplyDelete
  2. Meilläkään ei ole vielä kokemusta puunsäilytyksessä Kanto telineestä, mutta kevään kuluessa sitten on :-)

    ReplyDelete
  3. Tykkään tuosta Kannosta paljon! Kun se vielä tuli FDS:n aleen, oli kiusaus suuri. Meille se kuitenkin olisi tullut polttopuiden säilytykseen, ja mies oli sitä mieltä että menee siinä käytössä pilalle alta aika yksikön.. odotan muitten kommentteja jos jollakin täällä vaikka olisi käytännön kokemusta asiasta! Kaunis se kyllä lehtitelineenäkin olisi, hmm.

    ReplyDelete
  4. Petteri: kiva kun kerroit käyttökokemuksia, kiinnosti nimenomaan onko se huono polttopuiden kantamisessa! kyllä se meilläkin tulee polttopuukäytössä olemaan joskus, mut nyt alkuun lehtitelineenä :). ja toki niitä naarmuja tulee, mut eihän niitä näy koska sehän on melkein aina täynnä; joko lehtiä tai polttopuita ;)

    Sabuska: voi teillä onkin jännittäviä aikoja edessä, täälläkin odotetaan innolla, hih!

    M: joo meilläkään mies ei innostunu tuosta polttopuutelineeksi, vaatii ajatuksen kypsymistä :D. naarmuthan vaan kaunistaa!

    ReplyDelete
  5. Todella rauhoittava maisema aukeaa ikkunastanne, saavat kisut nauttia hienoista maisemista loistavalla tarkkailupaikalla :)

    Toivottavasti et saa pitkäaikaista flunssaa, vaan pääset pian eroon taudista!

    ReplyDelete
  6. Oivoi, onpas tuo kaunis! En raaskisi ehkä minäkään ihan heti tuota ottaa muuhun käyttöön kuin lehtien säilytykseen - mihin näyttää passaavan ihanasti :) Pakko miltei saada tuollainen lehtikoriksi! Uuden puukorinkin tarvitsisimme mutta en vielä tiedä millaisen haluan.. sellainen musta autonrenkaista tehtykin olisi hieno...

    Mä kanssa voisin vain tuijotella tuota talvista maisemaa, aamusta iltaan! Mutta toivottavasti et sairastu tosissaan jotta pystyt tekemään muutakin kuin tuijottelemaan lumisia puita :)

    ReplyDelete
  7. Moi!

    Kiitos kuvista, tämä vain vahvisti ostopäätöstäni.

    Kanto sopii kyllä kotiinne todella hyvin. Itsekin ajattelin sen ensin lehtikäyttöön ja jossain vaiheessa siinä voisi säilyttää takkapuita vaikka koristeena ;)

    T. -M-

    ReplyDelete
  8. Voi kurjuus, toivottavasti et tuu enempää kipeeksi! Nyt vaan lepäilyä.

    Teillä on niin ihanan avaraa, valoisaa ja kaunista, huoh!

    Mulla myös tuo valkoinen Kanto lehtitelineenä, tosin ei meillä takkaakaan ole :) Itseä kanssa varmaan epäröittäsi käyttää halkotelineenä juurikin sen naarmuuntumisen takia, vaikka käyttöesinehän se on. Tosin jos sen on ensin naarmuttanut haloilla, eipä sitä varmaan muuhun käyttöön sen jälkeen enää halua ottaakaan. Ja juuri tuo sivujen aukinaisuus mietityttäsin roskaamisen takia, vaikka se imurikin on keksitty. Kisujen tassuissa kerkeisi levitä roskat pitkin asuntoa ennen kuin kerkeisi imuroida. Mutta makuaisioita nämäkin ovat ja kukin taplaa tavallaan. Mutta tosiaan toimii lehtitelineenäkin vallan mainiosti juuri tilavuutensakin takia ja kaiken päälle on kaunis sisustuselementti!

    Hei, oisin kysynyt tuosta postauksessa näkyneestä Suomalainen sisustuskirja-opuksesta, että onko hyvä/minkä tyylisiä koteja siinä esitellään?

    Ja taas voisin ajatella, että ollapa kissa! Maata vain sohvalla ja vähän raottaa silmää, jos haluaa lintuja kattella. Meillä neidit ihan samoissa puuhissa :)

    -I-

    ReplyDelete
  9. Meillä on 2 mustaa Kantoa ja nimenomaan takkapuukäytössä. Yhtään ei ole kyllä niitä varottu; toisen saimme toissa jouluna ja toisen nyt viime jouluna. Hyvässä kunnossa ovat. Sanoisin, että puutelineenä aika pieni, siksi ainakin meille haluttiin toinenkin, ettei koko ajan tarvitse juosta puita hakemassa.

    ReplyDelete
  10. Pitäisi itsekin saada joku kiva teline tai kori lehdille, jota voisi pitää esilläkin :)

    ReplyDelete
  11. Kertaatko vielä mistä sohva on ostettu, mitä materiaalia ja mitä maksoi? Jääkö materiaaliin kissankarvoja?

    Meillä on tulossa sohvan osto eteen tässä lähiaikoina. Tarkoituksena ostaa samantyylinen kuin tuo teidän sohva.

    -K-

    ReplyDelete
  12. Hieno tuo Kanto! Sopii hyvin valkoiseen kolmikkoon. :)
    Älähän nyt sairastu siellä! Villasukat jalkaan ja teetä mukiin! :)

    ReplyDelete
  13. Ihana kissa ennen kaikkea, mutta myös kaunis lehtiteline! Ja tyynyn printtikuvio pisti heti silmään. Me likey...
    - Kaisa

    ReplyDelete
  14. Tuo on tosi kaunis!! Olen itsekkin miettinyt sen kestävyyttä "kovassa" käytössä.

    ReplyDelete
  15. Just tohon tarkotukseen haluisin ton kannon! Vois hyvillä mielin säilöö useemmankin lehden, koska muutama näyttäs siinä typerältä ;D
    Nim:white

    ReplyDelete
  16. Meillä on valkoinen ja polttopuukäytössä. Minusta se on sopinut siihen erinomaisesti. Koivuklapit näyttää siinä tosi kauniilta.

    Kati

    ReplyDelete
  17. Hieno lehtiteline, mutta varmasti oiva myös halkotelineenä.

    Mitkä ovat sisustuslehtisuosikkisi? Entä mitkä ovat suosikkisi sisustuskirjoissa? Oisko noissa postauksen aihetta ;)?

    ReplyDelete
  18. Heidi: joo kissat kyllä nauttii matalista ikkunoista, vakiopatsastelupaikka taitaakin aina ruuan päälle olla olkkarin ikkunanurkkaus :D
    vähän heikko olo ollu tänään, mut toivotaan ettei kestä pitkään :)

    Marja: tuohon mahtuu kyllä tosi paljon lehtiä, mullakin kuvissa vielä kovin vajaa :). tänään on tullu kyllä lumisten puiden katselukiintiö täyteen, huh!

    M: eipä kestä :). joo juuri noin! itekki aattelin et sopii ihanasti takan viereen polttopuiden säilytykseen, meidän puutilan jatkoksi. et voihan siinä ainakin ensimmäistä pesällistä aina säilyttää :)

    I: tänään on kyllä lepäilty, heikko olo mut flunssa ei vieläkään päällä... kiitos kovasti piristävistä kehuista <3
    nimenomaan noin! jokainen löytää varmasti käyttöä tuolle Kannolle omasta kodistaan :)). ja voi sitä käyttää noinkin kuten ylempänä kirjoitin M:lle.
    tuossa sisustuskirjassa on käsitelty paljon erilaisia asioita: sisustustyylejä, värejä, valoa, pintoja, huonekaluja, huoneita yksitellen.. aika hyvä yleisopus ja kuvia laidasta laitaan! ei mikään wau-kirja, mut ei turhakaan.
    jos muistan, voisin tehdä siitä postauksen joku kerta :)

    K: aivan, mäki aattelin et toinenkin vois tulla kyseeseen, vaikkapa juuri mustana :)

    Tiia: no niin, ei muuta kun sopivaa etsimään, vaihtoehtoja ainakin on :)

    ReplyDelete
  19. Voi mä olen kuolannut tota Kantoa jo parisen vuotta, vielä sen kotiutan meille. Ellen ihastu yllättäen johonkin uuteen, tuskin...
    Se on niin ajattoman upea : )

    ReplyDelete
  20. Hei :)

    Oon viikon päivät seurannut blogiasi, kun vatsatautia sairastaessa jäin koukkuun erilaisiin blogeihin. :D

    Kaunis koti teillä! Ollaan myös mieheni kanssa rakennuspuuhissa ja tulee paljon valkoista. Noiden kuvien pohjalta pohtimaan, että mikä teidän lattiamateriaali on ja mikä väri? Näyttää todella ihanan väriseltä, juuri sellaiselta mitä itsekin havittelen tulevaan kotiin.

    ReplyDelete
  21. K: juu eli Maskusta, hinta n. 1700 euroa, kangassohva (tarkemmin en muista mitä kangasta). jää kissankarvat jonku verran :). tää meidän sohva on 3,6 metriä leveä kokonaisuus.

    Hanna: kiitos :) ei ainakaan vielä flunssa päällä, mut olo hiukan kehno :/

    Kaisa: kiitos Kaisa et huomasit mun murmelin <3. noista Ikean tyynyistä pidän kovasti!
    hei mulla on ollu jotain ongelmaa kommentoida sun blogiin, avautuu vaan joku ihme ikkuna, tyhjä ikkuna eikä voi jättää mitään viestejä :O

    Mia: aivan, mut hyvin näyttää kestäneen näiden kommenttien perusteella :)

    white: joo niinpä! mullakin tuo nyt hieman vajaa, mut hyvä et vielä mahtuu lehtiä :P

    Sari: niin mustakin!

    Kati: joo niin näyttää! mietin lähinnä just sitä et millasta sillä on kantaa puita jne. :)

    Tickler: voisinpa hyvinkin tehdä noista joskus postauksen, kiitos ideasta :)). lehdistä oon eniten tilannu Dekoa, mut nyt en tilaa mitään. irtonumeroita ostelen: Divaania, Plazaa, Dekoa... joskus myös Koti & Keittiö ja jotain ulkomaalaisia... tykkään aika monista, kansi usein ratkaisee ;). kirjoista en osaa sanoa lempparia, en niitä kovin paljon lue.

    M: no se on hyvä merkki et on pysyny mielessä ja suosikkina noinkin pitkään, silloin sen hankinta kannattaa ja siitä nauttii myös suuresti sen vihdoin saatuaan :)

    Anonyymi: kiitos sulle, kiva et löysit tiesi tänne, tervetuloa :). lattialaminaatti on Haro Tritty 75, sävy white oak. kovin mieluinen valinta meidänkin mielestämme :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kun kerroit tuon laminaatin värin ja mallin! :) Kävin jo lukaisemassa, mitä siitä kerrotaan ja hyvältä tuntuu vaikuttavan. Taitanee siis päätyä meillekkin!! :D

      Mutta vielä yksi kysymys; miten hoidat lattiaa? Onko sulla joku tietty puhdistusaine? En oo ennen juuri tällaisista piitannut, mutta nyt mua on puraissut joku ekokärpänen. ;)

      Delete
    2. eipä kestä :))
      pesen lattian ihan laminaattilattioille tarkoitetulla puhdistusaineella. tärkeäähän on ettei aine sisällä saippuaa, sitä laminaatti ei kestä.

      Delete
    3. Moikka! Tulevan lattia -ja keittiöremontin suunnittelijana löysin tänään blogisi ja olen suu auki ihastellut kaunista kotiasi ja blogiasi. Ihana!! Keittiösi on kaunis ja inspiroiva ja lattiasi sen tyyppinen mitä haen. Pelkään ostavani liian valkoisen, jolloin koti saattaa näyttää kylmältä kun suurin osa pinnoista tulee olemaan valkoisia.

      Kiitti lattian merkista! Ongelmani on vain, että en löydä sitä juuri tuolla merkillä! Onko sinulla jotain tuotenumeroa siihen? Tai linkkiä mahdolliseen ostopaikkaan? Näyttää olevan lankkumallia, eikös vain? Onko se enemmän matta- vai kiiltäväpintainen? Nykyään puhutaan niistä harjatuistakin pinnoista. Kopiseeko lattia, onko teillä pelkkä askeläänieriste alla? Haro näyttää mainostavan myös erityistä silent-systeemiä...Miten olet kokenut lattian esim keittiössä? Kaunis kiitos, jos viitsit mulle vastailla...Tulen viihtymään blogisi parissa! -Helka-

      Delete
    4. voi kiitos Helka ihanaakin ihanammasta kommentistasi ja oikein paljon tervetuloa blogini pariin! :)
      tämä laminaatti on kyllä ihana, minäkään en halunnut ihan valkoista. tämä on tosi vaalean beigen sävyinen silmissäni, joten tuo hiukan sellaista lämmintä vivahdetta kotiin. on lankkumallia ja meillä on vain askeläänieriste alla. pinta on enemmänkin mattainen kuin kiiltävä. mulla ei oo valitettavasti selvillä tuotenroa, ostosta on kuitenkin aikaa melkein kaksi vuotta. Kokkolan Kaakelikeskuksen kautta tämä tilattiin. kyllähän laminaatit aina jonkin verran äänekkäitä on, mutta ite en ainakaan koe sitä mitenkään ongelmaksi. esim. toisen kissan kävely kyllä kuuluu, mut toinen kävelee silkinpehmein askelin ilman kynsiä = äänettömästi :)
      meillä tämä lattia toimii hyvin keittiössäkin, haluttiin laminaatti sinne myös et saatiin yhtenäinen ilme. keittiö sijaitsee niin keskeisellä paikalla. kerran on jääkaapista jotain tippunut ja pieni kolhu lattiassa siitä muistuttaa, mutta ne on vaan niitä elämisen jälkiä jotka ei meitä sen suuremmin häiritse :)

      Delete
  22. Tyylikästä!
    Mistät teidän sohvapöydät onkaan?
    Tupuna

    ReplyDelete
  23. niin se on siis hyvä puiden kantamisessa ja mielestäni parempi siinä kuin lehtitelineenä. Itsekin pidin siinä ensin lehtiä niin ärsytti kun minusta siitä oli vaikea etsiä tietyä lehteä, joka oli vaikka pinon alla.

    Kati

    ReplyDelete
  24. No niin, vasta nyt huomasin, että blogissasi on helppo hakutoiminto ja löysinkin tiedon, että sohvapöytäsi ovat puusepän käsialaa.
    Tupuna

    ReplyDelete
  25. Upea tuo kanto! sopii hyvin! Voi kumpa itsekkin joskus omistaisi :)

    ReplyDelete
  26. Kiva ja siisti varmaan puukäytössäkin tuo Kanto!
    Teillä kyllä nuo sohvat sointuvat hyvin kisujen väriin,joten karvatkaan ei taida näkyä paljoa. Meillä on muutto edessä ja luultavasti joudutaan verhoiluttamaan sohva tai hankkimaan uusi. Kisuja ajatellen:) Toivottavasti flunssasi menee ohi samantien!

    ReplyDelete
  27. Tupuna: kiitos ja kiva että tieto löytyi :))

    Kati: joo tuo on totta! ois kätevä ku lehdet sais tohon Kantoon niin, et ne näkyis sivusta, ois helpompi ottaa joku tietty lehti :D ehkä oon liian vaativa :D

    eliisa: kiitos! ja etköhän itsekin sen jonain päivänä saa :)

    Tinsku: niin mustakin :)

    Ansku: ei näy karvat mitenkään tosi häiritsevästi, sen takia vähä ton väristä sohvaa halusinkin ;).
    ei tullu flunssa ainakaan vielä, tänään jo parempi olo!

    ReplyDelete
  28. Moi,
    mikä tuo teidän lattialaminaatti on? Yritin etsiä blogistasi, mutta en löytänyt tarkkaa nimeä. Kiitos, jos viitsit vastata!

    ReplyDelete
  29. Anonyymi: toki viitsin vastata eli laminaatti on Haro Tritty 75, sävy white oak.

    ReplyDelete
  30. Erittäin kaunis, sopii kyllä lehtitelineeksi, siisti kuin mikä! Meillähän kannetaan puut sisään Ikean sinisellä kassilla, siitä ne on helppo latoa takan edessä siihen puunkantotelineeseen =)
    -R-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hei mutta tuohan on loistava idea, tuota aletaan käyttään meilläkin, kiitos vain vinkistä R :)

      Delete
  31. Hei, Meillä on musta Kanto puutelineenä. Toimii loistavasti! Syksystä asti on nyt ollut puutelineenä ja naarmuja ei ole ainakaan vielä tullut :) Kanto on juuri sopivan kokoinen puuteline, itse en enempää määrää puita jaksaisikaan kantaa kerrallaan :) Suosittelen! Meinasin ostaa toisen Kannon saunaan, mutta se tuskin kestäisi saunan kuumuutta ja kosteutta :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. heippa! kiitos kun kerroit kokemuksia, kiva kuulla että on kestävä ja hyvä tuote! :)

      Delete
  32. Hei, saanko kysyä että mistä tuo kauan kuolaamani valkoinen "kiekura-tuoli" on?? :)

    -N-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tilasin sen jostain nettikaupasta yli vuosi sitten, olikohan sen nimi Inside..?

      Delete

Huomasithan, että blogini on muuttanut ja löytyy kaikkine postauksineen osoitteesta:
allyouneediswhite.bellablogit.fi
Joten jätäthän kommenttisi uuteen osoitteeseeni, kiitos!
Ystävällisesti,
S